Spanje, San Pedro Manrique (soria)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
...Gemaakt van geselecteerd vlees van onze Iberische varkens, presenteert onze Chorizo Castro y González “Selección” zich met een intense rood-oranje kleur, een zachte textuur en een gemiddelde hardheid. Het heeft een intense aroma waarin de paprika die in de bereiding is gebruikt, subtiel naar voren komt. Met een intense en doordringende smaak, gegeven door de Iberische Presa die we in de bereiding gebruiken, verovert het de meest veeleisende smaken. SKU: N / A Verzendgewicht: N / A...
Portfolio (55)
Spanje, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
...Eikelfokke iberische chorizo is een product dat traditioneel wordt gemaakt met de beste specerijen en geselecteerd vlees. De ingrediënten en gecontroleerde rijping maken dit product tot een uitzonderlijke delicatesse.
Portfolio (14)
Portugal, Santarém
...Creoolse worst is een unieke Portugese worst die Monte Safira heeft geperfectioneerd met zijn toewijding aan kwaliteit en traditie. Gemaakt van het beste nationale vlees, is deze worst gekruid met een mix van specerijen, wat zorgt voor een rijke en onderscheidende smaak die zowel hartig als bevredigend is. Het traditionele rookproces voegt een unieke aroma toe, waardoor het een uitstekende keuze...
Portfolio (14)
Spanje, Montcada i Reixac-Barcelona
...Gran Baden Baden Gran Frankfurt Gran Krakauer Wienerworst Frankfurt met Bacon Frankfurt Broodje Bratwurst Gran Bratwurst Thüringer Frankfurt in bulk Kleine Frankfurt Speciale Frankfurt Krakauer Bockwurst Wienerworsten Gecureerde Chorizo Gegrilde Frikadellen Mini Gegrilde Frikadellen Burger Vlees Grobe Mettwurst Spaanse Spiesworst Pikantwurst Frankfurt Bratwurst Frankfurt Super Max Tiroler Barbecue Gecureerde Ham Mortadella Bacon Praga Ham Kassler Mallorca Cocktailworst...
Portfolio (28)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
...Het Secreto de Barriguera Ibérico is een stuk vlees dat zich aan de onderkant van het Iberische varken bevindt, bekend om zijn uitzonderlijke smaak en zachte textuur. Dit stuk wordt bijzonder gewaardeerd om de perfecte balans tussen vlees en vet, wat zorgt voor een sappige smaak en een zachte textuur. Ideaal om te roosteren of te grillen, het Secreto de Barriguera Ibérico is een populaire keuze...
Portfolio (8)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. is een familiebedrijf dat al meer dan een eeuw gespecialiseerd is in de productie en rijping van iberische hammen en andere producten van het iberische varken. Het bedrijf heeft traditionele methoden weten te combineren met de meest geavanceerde technologie, waarbij de faciliteiten zijn afgestemd op de eisen van de Europese Unie en het sinds de oprichting is geïntegreer...
Portfolio (43)
Spanje, Alcobendas
...Bellota Cular Chorizo 5 Dompales De Iberische Bellota Cular Chorizo van DOMPAL is gemaakt van gemalen vlees en varkensvet, gekruid met paprikapoeder en knoflook, alles in natuurlijke darm gestopt. Geschat gewicht 1,3 kg...
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint-Etienne
Spanje, Guijuelo (salamanca)
...Product vervaardigd met een zorgvuldige selectie van gehakt / in stukken gesneden vlees, aangevuld met zout, paprikapoeder en andere specerijen, is onze Chorizo Sarta Ibérico Extra. Een ware traktatie voor de smaakpapillen die, zonder twijfel, niemand onberoerd zal laten. De Iberische varkens van Brisa De Iberische varkens van Brisa hebben bijzondere kenmerken die hen duidelijk onderscheiden van...
...Heerlijke chorizo gemaakt van het beste vlees en natuurlijke specerijen is ideaal voor stoofschotels, barbecues, enz.
Portfolio (9)
Spanje, Toral De Los Vados-León-España
...Fabrica de Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L. Ambachtelijke productie van producten zoals: El Botillo del Bierzo, pittige en zoete chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, gerookte Lacón, Panceta, gerookte bacon, Braseado Lacón (Gourmet Product) en nog veel meer... Wij hebben ook vers varkensvlees zoals: Chuleteros, Solomillos, Costilla, Panceta, Lacón, vers ham, vers schouderstuk, en natuurlijk de gezouten en verse producten zoals: Oreja, Rabo, Espinazo, Cabeza de Cerdo, Morro, Pata de Cerdo.
Portfolio (4)
Spanje, Murcia
Wij geloven in de kwaliteit van producten die in Spanje zijn gemaakt, daarom willen we ze delen met de rest van de wereld. Asturiërs zijn trots op hun geitenkaas, Valencianen op hun paella, Riojanen op hun wijn, maar heel Spanje verheugt zich wanneer onze producten en recepten verder gaan dan onze grenzen. Als Spanjaarden zijn we trots op onze gastronomie en de verscheidenheid aan producten die in...
Portfolio (178)
Spanje, Finestrat
...Spaans Iberische chorizo; Verkrijgbaar als Iberische chorizo of van gewone vetgemeste varkens.
Frankrijk, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas naturel of met kruiden in 55 of 90g, merguez rund-lam in 55 of 90g, vlees, vulling, chorizo om te grillen, enz. De creatieve lijn van de saucisserie biedt ook saucisses en chipolatas met muscadet, met curé nantais en aardappelen, met gegrilde groenten, met gegrilde uien, met piment d'Espelette, Chistorra, basquaise... Beschikbaar in de...
...Gemaakt van geselecteerde magere stukken en gemarmerd vlees van Iberisch varkensvlees. Geassorteerd met geselecteerde specerijen (paprika voor de rode Iberische chorizo) en gedroogd in een natuurlijke droogruimte.
Italië, San Donaci
...Wijn verkregen uit de vinificatie van Negroamaro-druiven (90%) en Malvasia Nera (10%). Productiegebied: Salento, tussen de provincies Brindisi en Lecce. Rijping in barriques. In de neus komen aroma's naar voren van rijpe rode vruchten en confituren, gekruid met zwarte peper, zoethout, geroosterd en een balsamische noot van de mediterrane maquis. Ideaal bij harde kazen zoals Comté, Gorgonzola, vleeswaren zoals varkensbuik, chorizo, capocollo en gegrild rood vlees.
Portfolio (5)
Frankrijk, Laissac
...lonzo, gedroogde hamnoot, gedroogd Aubrac-rundvlees, chorizo, guanciale, droge worst, saucisson, vormen ons assortiment nitrietvrije vleeswaren die in onze werkplaats in Laissac in Aveyron worden vervaardigd. COTE2BOEUF is ook de uitvinder van de Popines: dun gesneden vleeswaren in een 100% recycleerbaar en inwisselbaar glazen pot. Eenmaal vacuüm verpakt, blijft de Popine 3 maanden op kamertemperatuur houdbaar. Beschikbaar in 3 formaten (Popine, Marmite, Chaudron), zal het uw raclette in de winter en vleeswarenplank in het mooie seizoen vergezellen.
Portfolio (29)
Spanje, Cuéllar, Segovia
... uitgevoerd: chorizo, salchichón, bloedworst, enz. Op een dag besloten we een stap verder te gaan en ons product op de markt te brengen. Als onze vrienden en familie dol waren op onze vleeswaren, waarom zouden we dan niet zo'n natuurlijk en heerlijk product aan anderen aanbieden?
Frankrijk, Layrac
...Saucisson à l’ail, Chorizo, Saucisse de Toulouse, Chipolatas, Merguez De traceerbaarheid van de producten van Marassé omvat de middelen die zijn opgezet om elke stap van de productie en commercialisering van ons vlees te volgen, zodat we kunnen garanderen dat de goede hygiënevoorwaarden tijdens deze stappen worden gerespecteerd.
Spanje, Pobladura de Pelayo García
... natuurlijke rijping, alles geleid door de wijze hand van de worstmaker. De garantie, de smaak en de aanpassing aan de modernste systemen in onze faciliteiten, waarborgen de zeer hoge kwaliteit van de vleeswaren en gezouten producten van Ferju. Al onze producten zijn glutenvrij, zonder conserveermiddelen of kleurstoffen. Enkele van onze producten zijn: Cecina de León IGP, huisgemaakte extra chorizo...
Portugal, Leiria
... natuurlijke darmen, zorgt voor een unieke smaak. Met de toevoeging van charcuterieproducten aan ons portfolio hebben we een nieuw merk gecreëerd - MANDUCA ®, waar we verschillende producten aanbieden zoals: Rijstbloedworst; Farinheira; Negrito; Salpicão; Gerookte Buik; Ham; Verse Worst en Merguez; Spiezen; Roti; Huisgemaakte Chorizo. Altijd trouw aan de ambachtelijke productieprocessen en de strenge...
Spanje, Massamagrell
Ambachtelijke productie van worst, chorizo, verse longanizas, vleesproducten...
Frankrijk, Auros
Opgericht in 2002, is MAISON VOISINE een familiebedrijf. Wij zijn fabrikant en groothandel in ambachtelijke producten uit de regio Aquitaine. MAISON VOISINE is opgericht om een lokaal en regionaal distributieplatform te creëren met goed aangepaste koelapparatuur. Het bedrijf biedt directe leveringen aan onze klanten, waaronder slagers, traiteurs en kruideniers. Afkomstig uit meerdere generaties va...
Portfolio (31)
Spanje, Martinamor
... zijn. De catalogus van lekkernijen gaat veel verder dan ham; de variëteit aan vleeswaren stelt elke eter in staat om een hapje te vinden dat bij zijn of haar smaak past. Van stukken lomo embuchado, chorizo of salchichón tot producten die de geschiedenis van een hele regio bewaren, zoals morcón of sobrasada. De zorgvuldigheid in de fokkerij van de dieren, samen met het nauwgezette werk in de...
Spanje, Tudela (navarra)
Leframa is een familiebedrijf dat gestaag is gegroeid dankzij twee duidelijke principes: hard werken en maximale kwaliteit om onze klanten het beste product te bieden. We houden van ons werk en proberen dit in al onze producten over te brengen. Onze producten: FRESH WORST, CHISTORRA, DROGE EN FRESSE CHORIZO, LONGANIZA, GECUREERDE BACON, SPEK, GEMARINEERDE LOMO, WITTE CHORIZO, CULARES. Al onze producten zijn gemaakt met natuurlijke darmen. We hebben het keurmerk van Artesanos de Navarra en Reino Gourmet en nu hebben we ook een assortiment biologische producten.
Distributie- en exportbedrijf van voedingsproducten met ambachtelijke vervaardiging van zeer hoge kwaliteit. Wij exporteren naar de hele EU: Morcilla de Burgos, Chorizo Riojano (zoet en pittig), Gerijpte Schapenkaas, Wagyu Burgers, Rundvleesburgers, Wijnen uit de Ribera del Duero, Wijnen uit Rioja.
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
Opgericht in 1993, is Maison Mayté een ambachtelijke charcuterie uit het Baskenland. De Maison produceert een breed scala aan droge vleeswaren uit het Baskenland: hammen, saucissons, droge worst, platte of opgerolde buiken (ventrêches), chorizo, lomos secs... De Maison biedt ook zijn specialiteiten op basis van eend aan (foies gras, magrets, confits, rillettes, pâtés van foie gras), varkensvlees...
België, Casteau
...voor een ongeëvenaarde versheid; ons vlees wordt geselecteerd op basis van kwaliteitseisen. Bovendien worden al onze vleeswaren op de traditionele manier gedroogd, wat betekent dat we een langzame rijping toepassen die de unieke smaak en geur van onze producten garandeert. Onze charcuterie is zeer divers: verschillende soorten salami, pancetta, coppa, lonza, porchetta, ... en dit voor alle smaken, origineel of niet!
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play