Polen, Brzozów
... traditioneel keukenzout, dat we dagelijks gebruiken. Het bevat een reeks macro- en micro-elementen. Vivio Himalayazout is verkrijgbaar in twee varianten: fijn en korrelig. Fijn Himalayazout wordt vaker gebruikt dan korrelig zout in de keuken, voor het op smaak brengen van gerechten. Korrelige zout heeft dezelfde toepassing, maar is ook geschikt voor baden. In dat geval moet je ongeveer 10 g zout per 1...
Portfolio (781)
Frankrijk, Cours-Les-Barres
...Deze plantaardige zeep met laurier-, olijf- en kokosolie zorgt voor uw lichaam. De productiemethode is het resultaat van vele jaren laboratoriumonderzoek. Verrijkt met plantaardige essences, wordt het aangevuld met ruw zout uit de Dode Zee. Ongezuiverd, het zout uit de Dode Zee is rijk aan meer dan 20 mineralen. Hier zijn enkele voordelen die traditioneel bekend zijn van Dode Zee-zout: - Het...
Portfolio (11)
Frankrijk, Guérande
... het zijn frisheid en aroma's toe aan talloze bereidingen. Traditioneel gebruikt: Bij het bestrooien of aan het einde van de bereiding: vinaigrettes, tomaten in salade, gestoomde vis, mosselen à la marinière, gestoomde aardappelen. SKU:SGP250...
Portfolio (42)
Frankrijk, Castelnaudary
...In Frankrijk, in Castelnaudary, bereiden we deze "tomaten" cassoulet uit Toulouse volgens een traditioneel recept. We koken de worstjes en de bonen van Franse oorsprong in een bouillon waarvan het familierecept al 3 generaties geheim wordt gehouden. Vetten: 4,3 g Waarvan verzadigde vetzuren: 1,7 g Koolhydraten: 11,0 g Waarvan suikers: 0,6 g Vezels: 4,6 g Eiwitten: 11,0 g Zout: 0,66 g...
Portfolio (56)
België, Wingene
... bossen tegen verdere degradatie en helpen – als gevolg daarvan – de biodiversiteit te behouden. Oorsprong: Togo Regio: Plateau-regio Variëteit: Forastero en Amelonado Hints: kruidig, houtachtig, kokosnoot SKU: 5430002193281 Energie: 451Kcal, 1887kJ Totaal vet: 39,6g waarvan verzadigd vet: 24,4g Koolhydraten: 28,7g waarvan suiker: 7,6g waarvan polyolen: 17,6g ° Eiwit: 12,5g Zout: 0g...
Portfolio (49)
Duitsland, Bad Bentheim
..."Herkomst en geschiedenis Kala Namak, ook wel zwart zout genoemd, is een zout granulaat afkomstig uit Pakistan. Dit zout is natuurzuiver en ongeraffineerd vulkanisch mineraalzout en wordt volgens een eeuwenoude tradities bewerkt. Het zout kenmerkt zich door een hoog gehalte aan watersulfide en ijzer. Traditioneel werd dit zout gewonnen uit mijnen in Pakistan. De grondstof moet 24 uur lang in...
Portfolio (549)
Portugal, Santarém
Monte Safira is een premium fabrikant en exporteur van hoogwaardige Portugese producten, gespecialiseerd in rauwe olijfolie en traditionele charcuterie. Gevestigd in Portugal, is Monte Safira toegewijd aan het produceren van authentieke producten met behulp van traditionele methoden, gericht op consumenten die de smaken van hun thuisland zoeken. Het productassortiment van het bedrijf omvat extra v...
Portfolio (14)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Een uitgebalanceerde mix van fijn gemalen zout en gedroogd fucuspoeder, bedoeld voor dagelijks gebruik in plaats van traditioneel zout. Het bevat geen smaakversterkers, chemische toevoegingen en gluten. Het vervangen van traditioneel zout door ons Zeewierzout zal de smaak van voedsel helderder maken, de hoeveelheid natrium die je consumeert verminderen, helpen het kalium-natrium evenwicht van het...
Portfolio (116)
België, Schaerbeek
...Maïstortilla's zijn een traditioneel type platbrood gemaakt van masa harina (maïsmeel) en water. De belangrijkste ingrediënten zijn masa harina (een speciaal maïsmeel behandeld met kalk), water en soms zout. Culinaire toepassingen: Maïstortilla's zijn ongelooflijk veelzijdig en vormen de basis van veel traditionele Mexicaanse gerechten. Ze worden vaak gebruikt om te maken: - Tacos: Zachte...
Portfolio (14)
... invloed van zon en wind. Het grof zout en de fleur de sel van Kampot ontstaan in hetzelfde water en dezelfde oogsten. Nadat de fleur de sel, fijn en delicaat, is geoogst, verzamelen de zoutboeren de grote kristallen die op de bodem van de oogsten zijn gevallen, wat het een grijzige kleur geeft. Traditioneel weinig gewaardeerd, kent de zoutwinning van Kampot de laatste jaren een heropleving, vooral dankzij de interesse van de zoutboeren uit Guérande, wiens acties hebben geleid tot een bewustwording van de kwetsbaarheid van deze sector. Netto gewicht: 150 gr Oogstperiode: Januari - mei...
Portfolio (50)
Frankrijk, Appietto
...Zakje canistrelli (Biscuttini) met Citroen. Heerlijke Corsicaanse koekjes in vierkante vorm, gemaakt volgens een traditioneel recept. Gewicht: 350 gr Ingrediënten: Tarwemeel, Suiker, Zonnebloemolie, Eieren, Anijszaad 2% Bewaring: Bewaren op een droge plaats en uit de warmte Voedingswaarde verklaring per: 100 g Energie: 2057 kJ (490 kcal) Vetten: 20 g Verzadigde vetzuren: 1,7 g Koolhydraten: 71 g waarvan Suikers: 29 g Eiwitten: 5,7 g Zout: 0,37 g...
Portfolio (118)
Frankrijk, Malataverne
...Product uit het Baskenland Ingrediënten: lever, schouder en vet van varkensvlees, herhydreerde porcini 4%, ei, ui, zout, dextrose, aroma's, peper, knoflook, smaakversterkers mononatriumglutamaat en dinatriuminosinaat, peper. Varkensvlees van Franse oorsprong. De porcini paté is een traditioneel recept uit onze plattelandsgebieden. U kunt het ook presenteren geïnspireerd door de "banderillas...
Portfolio (188)
Italië, Scarlino
...Sale in Gocce is het eerste vloeibare zout met een laag natriumgehalte dat is gewonnen uit zeewater. Dankzij een innovatief productieproces kan het overtollige natrium verwijderen en tegelijkertijd alle gunstige eigenschappen van de natuurlijke sporenelementen die in zeewater aanwezig zijn, behouden. Sale in Gocce behoudt dezelfde smaak als traditioneel zout. GEBRUIKSAANWIJZING Sale in Gocce...
Portfolio (7)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 3329488511035 Deze volle blonde sesamzaadjes zijn rijk aan essentiële vetzuren. Bovendien, wanneer ze geroosterd zijn, dat wil zeggen lichtgebrand, is de sesam klaar om te worden gemalen met zout voor het maken van Gomasio. Gomasio is een traditioneel Japans condiment dat de opname van zout en de verteerbaarheid van granen vergemakkelijkt. Maar sesamzaadjes bevatten ook tal van...
Portfolio (114)
...De ideale vervanger voor traditioneel zout. Gezond en heerlijk, het voegt een smaak toe die alle smaken aanzienlijk zal verbeteren. 30g...
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten: aubergines, knoflook, uien, tahini, Espelette-peper, citroensap, zout, peper, olijfolie. Gewicht: 190g Referentie: AUBER...
Portfolio (97)
...De productie van Marseillezeep verloopt via een traditioneel en discontinu proces, namelijk: - De empâtage: dit houdt in dat er een emulsie wordt bereid op basis van olie en een restje zeep van een eerdere productie. - De relargage: dit houdt in dat de pasta gedurende meerdere uren met zout water wordt gereinigd om de zeep van de glycerine te scheiden. - De cuisson: ofwel koken, wat inhoudt dat...
Portfolio (9)
Spanje, La Coruña
...Hélix Santa Ana is een bedrijf gevestigd in Galicië, dat slakkenverpakking verkoopt. Gekookte en geselecteerde slakken worden in zout geconserveerd, in een traditioneel proces (selectie, wassen, verpakken), waardoor een kwaliteitsproduct wordt bereikt zonder toevoeging van conserveermiddelen, dat twee jaar houdbaar is.
Portfolio (5)
Frankrijk, Mietesheim
...Verse cornichons bereid volgens een traditioneel recept uit de Elzas, dat een verfijnde balans tussen azijn en suiker respecteert om een subtiele zoetzure smaak te verkrijgen, terwijl de knapperigheid van de cornichons behouden blijft. Geniet ervan zonder mate! Ingrediënten: Cornichons, water, azijn, suiker, zout, natuurlijke aroma, dille, mosterdzaad. Ook verkrijgbaar in een pot van 37cl, blikken van 5L in grote, middelgrote en fijne calibers.
Portfolio (80)
Frankrijk, Donchery
... ballast voor banden. Zeer economisch, 6 keer minder product dan traditioneel zout. *VOORDELEN Preventief (blijvend van 48U tot 72U), curatief tot -51°C (Zout -7°C en -5°C bij hoge luchtvochtigheid), laat geen residu of witte vlekken achter, beschadigt geen vloeren, beton en metalen oppervlakken. Voorkomt ongevallen, uitglijden en vallen. Veilig voor flora en fauna. *GEBRUIKSMETHODE Verspreid...
Portfolio (187)
...Het gaat niet om een ham met een lange rijping: maar om het beste van ons werk. Het productieproces is traditioneel, maar al bij de keuze van de hammen is er iets bijzonders aan de hand; het vlees heeft verschillende kwaliteiten en een grotere hoeveelheid vet om een lange rijping mogelijk te maken. Gedurende drie weken absorberen de hammen zout in een vochtige (80%) en koude (van +1 tot +4 graden...
Portfolio (10)
Spanje, Murcia
...Aardappelen worden geoogst en zorgvuldig geselecteerd in de velden van Soria (Spanje). Daarna worden ze onderworpen aan een traditioneel proces van schillen en snijden. Ten slotte worden ze gefrituurd met olijfolie en met weinig zout.
Portfolio (178)
Frankrijk, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 en 12 maanden Jambon de Bayonne IGP 9 en 12 maanden rijping. Onze hammen worden vaak onderscheiden in Parijs. Daarom zult u een echt smaakverschil opmerken met de traditioneel op de markt aanwezige IGP Bayonne hammen. Stuk van 5 tot 6 kg. De jambons de Bayonne worden traditioneel gezouten met zout uit Salies de Béarn om de IGP te verkrijgen. Dit zout is een aardzout uit de...
Portfolio (31)
Frankrijk, Paris
...Kikkererwtenstoofpot is een traditioneel Tunesisch gerecht, bereid met uien, kikkererwten en lamsvlees. Ingrediënten: Knoflook Water Kruiden Olijfolie Zout...
Portfolio (20)
Frankrijk, Carquefou
... stuk wordt vervolgens in een doek gewikkeld en tussen twee planken geperst, waardoor het zijn parallelepipedische vorm krijgt. Deze ham wordt altijd zonder been gepresenteerd. De plakken zijn lichtrood van kleur. De textuur is zacht en mals. De fruitige geur van de alcohol en de kruidige tonen geven het een kenmerkend aroma. De Jambon de Vendée wordt voornamelijk rauw gegeten, in dunne plakken. Het kan echter ook traditioneel worden genoten, gekookt in dikkere plakken en geserveerd met mogettes.
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...100% lekkere en 100% milieuvriendelijke lolly's! 20 karamel lolly's: verse melk (53%), suiker, glucosestroop, zout 20 multi-fruit lolly's: citroen, framboos, grenadine, grapefruit en perzik. Traditioneel recept sinds 1924, gegarandeerd plezier! Gemaakt in Corrèze.
Portfolio (71)
Polen, Warsaw
...11.65g -Transvetten: 0g -Koolhydraten: 0g -Eiwit: 0g -Zout: 0g -GMO: vrij -Cholesterol: vrij === Etikettering === Privélabel beschikbaar === Verpakking === 1 tot 10 liter (PET-flessen) === Leveringsvoorwaarden === DDP, DAP, CFR of CIF (Incoterms 2020) naar elke EU-stad of zeehaven. === Prijzen === Eindprijs beschikbaar op individuele aanvraag...
Portfolio (6)
Duitsland, Bad Bramstedt
... Sinds onze oprichting combineren wij traditioneel vakmanschap met de modernste technologie. Onze onderzoek en ontwikkeling is gericht op het voortdurend creëren van nieuwe en innovatieve producten die voldoen aan de hoge eisen van onze klanten. Ons team van experts staat altijd voor u klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste producten. Door onze betrouwbare klantenservice en snelle levertijden zorgen wij ervoor dat u altijd optimaal bent voorzien. Bezoek ons online op wehdeler-gewuerze.de en hippoforte.de voor meer informatie en ons uitgebreide productassortiment.
Portfolio (89)
Portugal, Castro Marim
Opgericht in 2008, is Água-mãe, Lda volledig toegewijd aan de productie en commercialisering van Traditioneel Zeezout en Fleur de Sel. Wij produceren Traditioneel Zeezout en Fleur de Sel, eenvoudig of met mengsels van aromatische kruiden in diverse verpakkingen. Ook verpakken wij ons zout voor de merken van onze klanten. Wij hebben de productie- en verpakkingscapaciteit voor zout- en fleur de sel-producten volgens de eisen die aan ons worden gesteld, mits de herkomst van het zout en de fleur de sel gerespecteerd wordt.
Frankrijk, Salies-De-Béarn
Het bedrijf Sel de Salines-de-Béarn produceert een legendarisch en traditioneel zout. Het zout van Salines-de-Béarn is van nature aanwezig onder de Pyreneeën sinds miljoenen jaren en is beschermd in water dat tien keer zouter is dan zeewater. Zo is het zout van Salines-de-Béarn natuurlijk en rijk aan sporenelementen. De smaakkwaliteiten zijn ongeëvenaard. Het zout van Salines-de-Béarn wordt verkocht in delicatessenwinkels en in grote en middelgrote supermarkten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play