Frankrijk, Cours-Les-Barres
...Deze plantaardige zeep met laurier-, olijf- en kokosolie zorgt voor uw lichaam. De productiemethode is het resultaat van vele jaren laboratoriumonderzoek. Verrijkt met plantaardige essences, wordt het aangevuld met ruw zout uit de Dode Zee. Ongezuiverd, het zout uit de Dode Zee is rijk aan meer dan 20 mineralen. Hier zijn enkele voordelen die traditioneel bekend zijn van Dode Zee-zout: - Het...
Portfolio (11)
Frankrijk, Guérande
... het zijn frisheid en aroma's toe aan talloze bereidingen. Traditioneel gebruikt: Bij het bestrooien of aan het einde van de bereiding: vinaigrettes, tomaten in salade, gestoomde vis, mosselen à la marinière, gestoomde aardappelen. SKU:SGP250...
Portfolio (42)
Frankrijk, Castelnaudary
...In Frankrijk, in Castelnaudary, bereiden we deze "tomaten" cassoulet uit Toulouse volgens een traditioneel recept. We koken de worstjes en de bonen van Franse oorsprong in een bouillon waarvan het familierecept al 3 generaties geheim wordt gehouden. Vetten: 4,3 g Waarvan verzadigde vetzuren: 1,7 g Koolhydraten: 11,0 g Waarvan suikers: 0,6 g Vezels: 4,6 g Eiwitten: 11,0 g Zout: 0,66 g...
Portfolio (56)
... invloed van zon en wind. Het grof zout en de fleur de sel van Kampot ontstaan in hetzelfde water en dezelfde oogsten. Nadat de fleur de sel, fijn en delicaat, is geoogst, verzamelen de zoutboeren de grote kristallen die op de bodem van de oogsten zijn gevallen, wat het een grijzige kleur geeft. Traditioneel weinig gewaardeerd, kent de zoutwinning van Kampot de laatste jaren een heropleving, vooral dankzij de interesse van de zoutboeren uit Guérande, wiens acties hebben geleid tot een bewustwording van de kwetsbaarheid van deze sector. Netto gewicht: 150 gr Oogstperiode: Januari - mei...
Portfolio (50)
Frankrijk, Appietto
...Zakje canistrelli (Biscuttini) met Citroen. Heerlijke Corsicaanse koekjes in vierkante vorm, gemaakt volgens een traditioneel recept. Gewicht: 350 gr Ingrediënten: Tarwemeel, Suiker, Zonnebloemolie, Eieren, Anijszaad 2% Bewaring: Bewaren op een droge plaats en uit de warmte Voedingswaarde verklaring per: 100 g Energie: 2057 kJ (490 kcal) Vetten: 20 g Verzadigde vetzuren: 1,7 g Koolhydraten: 71 g waarvan Suikers: 29 g Eiwitten: 5,7 g Zout: 0,37 g...
Portfolio (118)
Frankrijk, Malataverne
...Product uit het Baskenland Ingrediënten: lever, schouder en vet van varkensvlees, herhydreerde porcini 4%, ei, ui, zout, dextrose, aroma's, peper, knoflook, smaakversterkers mononatriumglutamaat en dinatriuminosinaat, peper. Varkensvlees van Franse oorsprong. De porcini paté is een traditioneel recept uit onze plattelandsgebieden. U kunt het ook presenteren geïnspireerd door de "banderillas...
Portfolio (188)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 3329488511035 Deze volle blonde sesamzaadjes zijn rijk aan essentiële vetzuren. Bovendien, wanneer ze geroosterd zijn, dat wil zeggen lichtgebrand, is de sesam klaar om te worden gemalen met zout voor het maken van Gomasio. Gomasio is een traditioneel Japans condiment dat de opname van zout en de verteerbaarheid van granen vergemakkelijkt. Maar sesamzaadjes bevatten ook tal van...
Portfolio (114)
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten: aubergines, knoflook, uien, tahini, Espelette-peper, citroensap, zout, peper, olijfolie. Gewicht: 190g Referentie: AUBER...
Portfolio (97)
...De productie van Marseillezeep verloopt via een traditioneel en discontinu proces, namelijk: - De empâtage: dit houdt in dat er een emulsie wordt bereid op basis van olie en een restje zeep van een eerdere productie. - De relargage: dit houdt in dat de pasta gedurende meerdere uren met zout water wordt gereinigd om de zeep van de glycerine te scheiden. - De cuisson: ofwel koken, wat inhoudt dat...
Portfolio (9)
Frankrijk, Mietesheim
...Verse cornichons bereid volgens een traditioneel recept uit de Elzas, dat een verfijnde balans tussen azijn en suiker respecteert om een subtiele zoetzure smaak te verkrijgen, terwijl de knapperigheid van de cornichons behouden blijft. Geniet ervan zonder mate! Ingrediënten: Cornichons, water, azijn, suiker, zout, natuurlijke aroma, dille, mosterdzaad. Ook verkrijgbaar in een pot van 37cl, blikken van 5L in grote, middelgrote en fijne calibers.
Portfolio (80)
Frankrijk, Donchery
... ballast voor banden. Zeer economisch, 6 keer minder product dan traditioneel zout. *VOORDELEN Preventief (blijvend van 48U tot 72U), curatief tot -51°C (Zout -7°C en -5°C bij hoge luchtvochtigheid), laat geen residu of witte vlekken achter, beschadigt geen vloeren, beton en metalen oppervlakken. Voorkomt ongevallen, uitglijden en vallen. Veilig voor flora en fauna. *GEBRUIKSMETHODE Verspreid...
Portfolio (187)
Frankrijk, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 en 12 maanden Jambon de Bayonne IGP 9 en 12 maanden rijping. Onze hammen worden vaak onderscheiden in Parijs. Daarom zult u een echt smaakverschil opmerken met de traditioneel op de markt aanwezige IGP Bayonne hammen. Stuk van 5 tot 6 kg. De jambons de Bayonne worden traditioneel gezouten met zout uit Salies de Béarn om de IGP te verkrijgen. Dit zout is een aardzout uit de...
Portfolio (31)
Frankrijk, Paris
...Kikkererwtenstoofpot is een traditioneel Tunesisch gerecht, bereid met uien, kikkererwten en lamsvlees. Ingrediënten: Knoflook Water Kruiden Olijfolie Zout...
Portfolio (20)
Frankrijk, Carquefou
... stuk wordt vervolgens in een doek gewikkeld en tussen twee planken geperst, waardoor het zijn parallelepipedische vorm krijgt. Deze ham wordt altijd zonder been gepresenteerd. De plakken zijn lichtrood van kleur. De textuur is zacht en mals. De fruitige geur van de alcohol en de kruidige tonen geven het een kenmerkend aroma. De Jambon de Vendée wordt voornamelijk rauw gegeten, in dunne plakken. Het kan echter ook traditioneel worden genoten, gekookt in dikkere plakken en geserveerd met mogettes.
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...100% lekkere en 100% milieuvriendelijke lolly's! 20 karamel lolly's: verse melk (53%), suiker, glucosestroop, zout 20 multi-fruit lolly's: citroen, framboos, grenadine, grapefruit en perzik. Traditioneel recept sinds 1924, gegarandeerd plezier! Gemaakt in Corrèze.
Portfolio (71)
Frankrijk, Salies-De-Béarn
Het bedrijf Sel de Salines-de-Béarn produceert een legendarisch en traditioneel zout. Het zout van Salines-de-Béarn is van nature aanwezig onder de Pyreneeën sinds miljoenen jaren en is beschermd in water dat tien keer zouter is dan zeewater. Zo is het zout van Salines-de-Béarn natuurlijk en rijk aan sporenelementen. De smaakkwaliteiten zijn ongeëvenaard. Het zout van Salines-de-Béarn wordt verkocht in delicatessenwinkels en in grote en middelgrote supermarkten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play