...Calissons de Provence, die op ambachtelijke wijze in de ketel worden gebakken. Ontdek alle smaken van amandelen, gekonfijte meloen en gekonfijte sinaasappelschillen in deze ovale lekkernij met spitse uiteinden, waarvan de vorm zijn hele originaliteit uitmaakt.
Traditioneelrecept, Calissons worden in onze werkplaatsen vervaardigd.
De Calisson behoort tot de 13 Provençaalse kerstnagerechten. Hij...
...In Frankrijk, in Castelnaudary, bereiden we deze "tomaten" cassoulet uit Toulouse volgens een traditioneelrecept. We koken de worstjes en de bonen van Franse oorsprong in een bouillon waarvan het familierecept al 3 generaties geheim wordt gehouden.
Vetten: 4,3 g
Waarvan verzadigde vetzuren: 1,7 g
Koolhydraten: 11,0 g
Waarvan suikers: 0,6 g
Vezels: 4,6 g
Eiwitten: 11,0 g
Zout: 0,66 g...
...100% plantaardig
Traditioneelrecept met olijfolie
Zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen, zonder allergenen
Geschikt voor delicate wasbeurten.
De Marseillezeep is een uniek, natuurlijk en authentiek product.
Gemaakt in Frankrijk, het is gebaseerd op een traditioneelrecept met olijfolie.
De 100% plantaardige samenstelling bevat geen parfum, kleurstof of conserveermiddel. Het draagt zo bij aan de bescherming van het milieu.
De formule van de Marseillezeep laat de handen zacht en aangenaam geparfumeerd achter.
Het is ook geschikt voor delicate wasbeurten.
...De 44 is een traditioneel Normandisch recept. De 44 van La Flaguerie wordt verkregen door koffiebonen, sinaasappel en kruidnagel te macereren in ciderbrandewijn gedurende een minimale periode van 44 dagen.
Brutogewicht: 1450g
Gewicht van de doos van 6: 9kg...
...De meest intense aroma's en smaken van het Zuiden komen samen in een smakelijk recept zoals de rijstschotel met worst en champignons. Bereid met ingrediënten van hoge kwaliteit en geleverd met speciale sauzen, zal het een traditioneel, smakelijk gerecht op uw tafels brengen, met een frisse smaak alsof het net is gemaakt.
...LICOR DE GINJA PASSIONALE is een likeur die wordt verkregen door hydroalcoholische infusie
koude infusie van een grote hoeveelheid verse kersen, volgens een traditioneelrecept.
Zoals in het verleden wordt Licor di Ginja Passionale geproduceerd volgens de ambachtelijke methode.
- Voor het oog verschijnt het donkerrood met oranje reflecties
- De neus wordt verrast door een zoete kersengeur, de...
...Limoncello geel
Onze limoncello wordt geproduceerd door het macereren van biologische citroenschil in alcohol.
Alle schilwerk gebeurt handmatig om de authenticiteit van het recept te behouden.
Van Italiaanse oorsprong wordt limoncello traditioneel geserveerd als digestief (te consumeren zeer koud of op crushed ice).
Het kan ook worden gebruikt als basis voor cocktails, als saus over...
...Zakje canistrelli (Biscuttini) met Citroen.
Heerlijke Corsicaanse koekjes in vierkante vorm, gemaakt volgens een traditioneelrecept.
Gewicht: 350 gr
Ingrediënten: Tarwemeel, Suiker, Zonnebloemolie, Eieren, Anijszaad 2%
Bewaring: Bewaren op een droge plaats en uit de warmte
Voedingswaarde verklaring per: 100 g
Energie: 2057 kJ (490 kcal)
Vetten: 20 g
Verzadigde vetzuren: 1,7 g
Koolhydraten: 71 g
waarvan Suikers: 29 g
Eiwitten: 5,7 g
Zout: 0,37 g...
ALINE CHOCOLATIERE herinterpreteert de klassiekers van de chocoladeconfiserie in de Bastiaanse stijl. Het is heel Corsica in chocolade lekkernijen: een subtiele combinatie van de schatten van het Eiland van de Schoonheid en goede chocolade, door middel van honing, citrusvruchten, hazelnoten, de schatten van de maquis en de iconische Canistrelli die je terugbrengen naar kindherinneringen en verrass...
Le Moulin du Pivert is een marktleider in Frankrijk en fabrikant van 100% biologische koekjes. Gevestigd in het zuidwesten van Frankrijk, is ons familiebedrijf met 50 medewerkers altijd biologisch geweest. Onze bloem wordt geleverd op 50 km van onze werkplaats en we geven altijd de voorkeur aan korte ketens voor onze ingrediënten.
Onze ambachtelijke knowhow omvat 60 heerlijke recepten die zo eenv...
... papier. Origineel en gemaakt van natuurvriendelijke materialen, bieden onze tipi's u een authentieke en fantasierijke thee-ervaring, terwijl ze bijdragen aan de bescherming van onze planeet.
Duik in een aromatische en kruidige reis met de Ceylon Chaï Bio-theezakjes van Bistrotea.
Onze Ceylon Chaï Bio-thee is bereid volgens een traditioneelrecept uit de stad Colombo in Sri Lanka. Dit land, rijk aan specerijen en gelegen op de zijderoute, biedt ons eersteklas Ceylon-kaneel. De ...
...Het woord van de chef: "Een enorme knipoog naar de Antilliaanse boog door deze fles, waar het gebande hout een product is dat algemeen bekend staat om zijn verschillende deugden! Een originele versie, maar trouw aan de geest van dit recept. Het is een traditioneel product geworden in dit deel van de wereld (Antillen en de zuidamerikaanse kust), er is geen twijfel dat het je de smaken van deze landen zal laten herontdekken!"...
...Ajvar is een heldere en robuuste relish van rode paprika, een duizend jaar oud traditioneelrecept uit Macedonië. We hebben rode paprika's en aubergines geroosterd, die we zorgvuldig uit de velden hebben verzameld, ongerept door de hand, op smaak gebracht met onze speciale kruiden en naar uw tafels gebracht. U kunt onze huisgemaakte, additiefvrije en natuurlijk bereide ajvars veilig consumeren bij elke maaltijd van de dag. Met zijn unieke aroma is het een geweldige smaak die kleur zal toevoegen aan uw broodbeleg en een voorgerecht voor uw uitnodigingen.
...Heerlijke bramenjam, geproduceerd volgens een traditioneelrecept met zorgvuldig geselecteerd fruit, is de juiste keuze voor een zoete traktatie. Een echte traktatie voor alle hedonisten.
...Boîte met CBD-kauwgom van 180mg. 12 stuks van 15mg CBD
Onze doos met 12 CBD-kauwgoms bevat 12x15mg CBD = 180mg CBD-diol.
De CBD-kauwgom hexa3 is gemaakt volgens een traditioneelrecept met een basis van kauwgom, Stevia in plaats van suiker en puur CBD-isolaat van meer dan 99,9%. Ze bevatten ook een natuurlijke muntsmaak voor een ultieme frisheid in de mond.
Met zijn stevige doos kunt u uw...
...Verse cornichons bereid volgens een traditioneelrecept uit de Elzas, dat een verfijnde balans tussen azijn en suiker respecteert om een subtiele zoetzure smaak te verkrijgen, terwijl de knapperigheid van de cornichons behouden blijft. Geniet ervan zonder mate!
Ingrediënten: Cornichons, water, azijn, suiker, zout, natuurlijke aroma, dille, mosterdzaad.
Ook verkrijgbaar in een pot van 37cl, blikken van 5L in grote, middelgrote en fijne calibers.
...Traditioneel gemaakte eiwitrijke snack, rijke en smakelijke Biltong gemarineerd in ons recept met authentieke Zuid-Afrikaanse kruiden en specerijen die van generatie op generatie zijn doorgegeven.
... de verhoudingen en voeg het minder toe dan traditioneel meel (ongeveer anderhalf keer minder dan gewone tarwe). Het is ook niet overbodig om één ei meer aan het deeg toe te voegen dan in het gebruikelijke recept of om bananen te gebruiken. Kokosmeel heeft...
...De betoverende en krachtige LALIBELA COFFEE ESPRESSO zal je verrassen met een sappige citruszure smaak en een bittere nasmaak. Trakteer jezelf op een aromatische kop verfijnde koffie, bereid volgens een traditioneel Italiaans recept. Het is alleen de perfecte combinatie van de beste variëteiten Arabica en Robusta die je in staat stelt om een rijke en astringente smaak te verkrijgen!
Netto...
...Product uit het Baskenland
Ingrediënten: lever, schouder en vet van varkensvlees, herhydreerde porcini 4%, ei, ui, zout, dextrose, aroma's, peper, knoflook, smaakversterkers mononatriumglutamaat en dinatriuminosinaat, peper. Varkensvlees van Franse oorsprong.
De porcini paté is een traditioneelrecept uit onze plattelandsgebieden. U kunt het ook presenteren geïnspireerd door de "banderillas...
... glutenvrij en bevatten ook geen zuivel- of soja-componenten, kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen. Geniet van een verscheidenheid aan zoete en hartige smaken.
Voordelen:
- Gemaakt volgens een traditioneelrecept van boekweitmeel
- Bevat alleen van nature glutenvrije ingrediënten
- Zonder melk- en soja-componenten
- Een verscheidenheid aan smaken waar iedereen uit kan kiezen...
...Het is perfect om te serveren bij gegrilde groenten en een soort uien die Calçots worden genoemd. De Romesco-saus is gemaakt volgens een traditioneelrecept op basis van olie, ui, tomaten, noten en witte wijnazijn. Het is een 100% natuurlijke saus. Het bevat geen gluten.
Gewicht: 0,140 gr...
...Bereid je voor op een onvergetelijke smaakervaring met melkchocolade die niet alleen heerlijk is, maar ook prachtig verpakt. De doos is versierd met een illustratie van een RWD 8-vliegtuig, en binnenin zit een sticker met dezelfde afbeelding. De chocolade is een combinatie van een traditioneelrecept en een modern ontwerp, waardoor het zowel in smaak als in uiterlijk zal verrassen. Trakteer jezelf op iets lekkers en ervaar iets bijzonders.
Set: Coco...
...maar zijn aroma is net zo intens.
Pistou is een traditioneelrecept, afkomstig uit de Provence, dat zijn naam ontleent aan de Italiaanse pesto. Deze 2 recepten, hoewel zeer vergelijkbaar en geïnspireerd door elkaar, zijn volledig verschillend.
Terwijl de "Pesto Genovese" wordt bereid met basilicum, olijfolie, knoflook, kaas en pijnboompitten, bevat de Pistou alleen basilicum, knoflook, olijfolie en verder niets.
... stuk wordt vervolgens in een doek gewikkeld en tussen twee planken geperst, waardoor het zijn parallelepipedische vorm krijgt. Deze ham wordt altijd zonder been gepresenteerd.
De plakken zijn lichtrood van kleur. De textuur is zacht en mals. De fruitige geur van de alcohol en de kruidige tonen geven het een kenmerkend aroma.
De Jambon de Vendée wordt voornamelijk rauw gegeten, in dunne plakken. Het kan echter ook traditioneel worden genoten, gekookt in dikkere plakken en geserveerd met mogettes.
...Vijg Liquor
Fijnste liquor verkregen volgens een traditioneelrecept dat rode, witte en gele vijgen gebruikt; voornamelijk afkomstig van de hellingen van de Etna.
50cl Vol.25%...