Italië, MILANO
...Pandoro is een typisch Italiaans kerstgebak dat afkomstig is uit Verona. Het wordt gekenmerkt door zijn kegelvorm met acht punten en een zachte, lichte textuur. In tegenstelling tot panettone bevat pandoro geen gekonfijt fruit of rozijnen, maar heeft het een delicate, boterachtige smaak met een gouden korst. Traditioneel wordt het geserveerd met een laagje poedersuiker, wat doet denken aan sneeuw...
Portfolio (229)
Italië, Trepuzzi
...LICOR DE GINJA PASSIONALE is een likeur die wordt verkregen door hydroalcoholische infusie koude infusie van een grote hoeveelheid verse kersen, volgens een traditioneel recept. Zoals in het verleden wordt Licor di Ginja Passionale geproduceerd volgens de ambachtelijke methode. - Voor het oog verschijnt het donkerrood met oranje reflecties - De neus wordt verrast door een zoete kersengeur, de...
Portfolio (89)
...De meest intense aroma's en smaken van het Zuiden komen samen in een smakelijk recept zoals de rijstschotel met worst en champignons. Bereid met ingrediënten van hoge kwaliteit en geleverd met speciale sauzen, zal het een traditioneel, smakelijk gerecht op uw tafels brengen, met een frisse smaak alsof het net is gemaakt.
Portfolio (45)
Italië, Albano Laziale
...- de ovale vorm - de kruimelige, krokante rand - hoge verteerbaarheid, verkregen door een rijstijd van 48-72 uur. Het project Pinsa 2.0 heeft als doel een traditioneel product in een moderne versie te creëren, toegankelijk voor iedereen!
Italië, Mondovi
... geïnterpreteerd, met gebruik van hoogwaardige grondstoffen. Elk gerecht wordt gepersonaliseerd, wat zorgt voor snelheid en kwaliteit van de service. Het begint allemaal met onderzoek, gaat verder met experimenteren en eindigt met het voorgestelde product. Dit proces moet gedeeld worden om alles te waarderen wat een gerecht, een recept, een glas wijn of een biertje omvat... om alle spelers in de lange keten van verwerking eer te bewijzen. Dulcis in fundo... de pizza: op een plaat, origineel, gemaakt met zuurdesem. Perfect. Zijn we arrogant? Kom en probeer het zelf en oordeel zelf!
Italië, Como
...Een recept van 250 jaar geleden vormt de basis van de uitmuntendheid van Panettone Baj, een traditioneel Milanees dessert, dat een uitzonderlijke moederdeeg en ingrediënten van hoge kwaliteit combineert met uitzonderlijk vakmanschap. De "moederdeeg" is 100 jaar oud en is met grote zorg bewaard gebleven door generaties van banketbakkers. Het wordt voortdurend verbeterd en met de grootste zorg...
...De scorzetta is een typisch traditioneel Bernaldese zoetigheid dat vandaag de dag een verfijnd en gewild klassieker is geworden. In de historische patisserie l'Orchidea, een instituut in Bernalda, een stad met diepe tradities in de provincie Matera, produceert patissier Vincenzo Zito al meer dan 50 jaar de scorzette di Bernalda volgens het oude traditionele recept, met behulp van zorgvuldig...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play