...Calissons de Provence, die op ambachtelijke wijze in de ketel worden gebakken. Ontdek alle smaken van amandelen, gekonfijte meloen en gekonfijte sinaasappelschillen in deze ovale lekkernij met spitse uiteinden, waarvan de vorm zijn hele originaliteit uitmaakt.
Traditioneelrecept, Calissons worden in onze werkplaatsen vervaardigd.
De Calisson behoort tot de 13 Provençaalse kerstnagerechten. Hij...
...In Frankrijk, in Castelnaudary, bereiden we deze "tomaten" cassoulet uit Toulouse volgens een traditioneelrecept. We koken de worstjes en de bonen van Franse oorsprong in een bouillon waarvan het familierecept al 3 generaties geheim wordt gehouden.
Vetten: 4,3 g
Waarvan verzadigde vetzuren: 1,7 g
Koolhydraten: 11,0 g
Waarvan suikers: 0,6 g
Vezels: 4,6 g
Eiwitten: 11,0 g
Zout: 0,66 g...
...100% plantaardig
Traditioneelrecept met olijfolie
Zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen, zonder allergenen
Geschikt voor delicate wasbeurten.
De Marseillezeep is een uniek, natuurlijk en authentiek product.
Gemaakt in Frankrijk, het is gebaseerd op een traditioneelrecept met olijfolie.
De 100% plantaardige samenstelling bevat geen parfum, kleurstof of conserveermiddel. Het draagt zo bij aan de bescherming van het milieu.
De formule van de Marseillezeep laat de handen zacht en aangenaam geparfumeerd achter.
Het is ook geschikt voor delicate wasbeurten.
...De 44 is een traditioneel Normandisch recept. De 44 van La Flaguerie wordt verkregen door koffiebonen, sinaasappel en kruidnagel te macereren in ciderbrandewijn gedurende een minimale periode van 44 dagen.
Brutogewicht: 1450g
Gewicht van de doos van 6: 9kg...
...Limoncello geel
Onze limoncello wordt geproduceerd door het macereren van biologische citroenschil in alcohol.
Alle schilwerk gebeurt handmatig om de authenticiteit van het recept te behouden.
Van Italiaanse oorsprong wordt limoncello traditioneel geserveerd als digestief (te consumeren zeer koud of op crushed ice).
Het kan ook worden gebruikt als basis voor cocktails, als saus over...
...Zakje canistrelli (Biscuttini) met Citroen.
Heerlijke Corsicaanse koekjes in vierkante vorm, gemaakt volgens een traditioneelrecept.
Gewicht: 350 gr
Ingrediënten: Tarwemeel, Suiker, Zonnebloemolie, Eieren, Anijszaad 2%
Bewaring: Bewaren op een droge plaats en uit de warmte
Voedingswaarde verklaring per: 100 g
Energie: 2057 kJ (490 kcal)
Vetten: 20 g
Verzadigde vetzuren: 1,7 g
Koolhydraten: 71 g
waarvan Suikers: 29 g
Eiwitten: 5,7 g
Zout: 0,37 g...
ALINE CHOCOLATIERE herinterpreteert de klassiekers van de chocoladeconfiserie in de Bastiaanse stijl. Het is heel Corsica in chocolade lekkernijen: een subtiele combinatie van de schatten van het Eiland van de Schoonheid en goede chocolade, door middel van honing, citrusvruchten, hazelnoten, de schatten van de maquis en de iconische Canistrelli die je terugbrengen naar kindherinneringen en verrass...
Le Moulin du Pivert is een marktleider in Frankrijk en fabrikant van 100% biologische koekjes. Gevestigd in het zuidwesten van Frankrijk, is ons familiebedrijf met 50 medewerkers altijd biologisch geweest. Onze bloem wordt geleverd op 50 km van onze werkplaats en we geven altijd de voorkeur aan korte ketens voor onze ingrediënten.
Onze ambachtelijke knowhow omvat 60 heerlijke recepten die zo eenv...
... papier. Origineel en gemaakt van natuurvriendelijke materialen, bieden onze tipi's u een authentieke en fantasierijke thee-ervaring, terwijl ze bijdragen aan de bescherming van onze planeet.
Duik in een aromatische en kruidige reis met de Ceylon Chaï Bio-theezakjes van Bistrotea.
Onze Ceylon Chaï Bio-thee is bereid volgens een traditioneelrecept uit de stad Colombo in Sri Lanka. Dit land, rijk aan specerijen en gelegen op de zijderoute, biedt ons eersteklas Ceylon-kaneel. De ...
...Het woord van de chef: "Een enorme knipoog naar de Antilliaanse boog door deze fles, waar het gebande hout een product is dat algemeen bekend staat om zijn verschillende deugden! Een originele versie, maar trouw aan de geest van dit recept. Het is een traditioneel product geworden in dit deel van de wereld (Antillen en de zuidamerikaanse kust), er is geen twijfel dat het je de smaken van deze landen zal laten herontdekken!"...
...Boîte met CBD-kauwgom van 180mg. 12 stuks van 15mg CBD
Onze doos met 12 CBD-kauwgoms bevat 12x15mg CBD = 180mg CBD-diol.
De CBD-kauwgom hexa3 is gemaakt volgens een traditioneelrecept met een basis van kauwgom, Stevia in plaats van suiker en puur CBD-isolaat van meer dan 99,9%. Ze bevatten ook een natuurlijke muntsmaak voor een ultieme frisheid in de mond.
Met zijn stevige doos kunt u uw...
...Verse cornichons bereid volgens een traditioneelrecept uit de Elzas, dat een verfijnde balans tussen azijn en suiker respecteert om een subtiele zoetzure smaak te verkrijgen, terwijl de knapperigheid van de cornichons behouden blijft. Geniet ervan zonder mate!
Ingrediënten: Cornichons, water, azijn, suiker, zout, natuurlijke aroma, dille, mosterdzaad.
Ook verkrijgbaar in een pot van 37cl, blikken van 5L in grote, middelgrote en fijne calibers.
...Product uit het Baskenland
Ingrediënten: lever, schouder en vet van varkensvlees, herhydreerde porcini 4%, ei, ui, zout, dextrose, aroma's, peper, knoflook, smaakversterkers mononatriumglutamaat en dinatriuminosinaat, peper. Varkensvlees van Franse oorsprong.
De porcini paté is een traditioneelrecept uit onze plattelandsgebieden. U kunt het ook presenteren geïnspireerd door de "banderillas...
...maar zijn aroma is net zo intens.
Pistou is een traditioneelrecept, afkomstig uit de Provence, dat zijn naam ontleent aan de Italiaanse pesto. Deze 2 recepten, hoewel zeer vergelijkbaar en geïnspireerd door elkaar, zijn volledig verschillend.
Terwijl de "Pesto Genovese" wordt bereid met basilicum, olijfolie, knoflook, kaas en pijnboompitten, bevat de Pistou alleen basilicum, knoflook, olijfolie en verder niets.
... stuk wordt vervolgens in een doek gewikkeld en tussen twee planken geperst, waardoor het zijn parallelepipedische vorm krijgt. Deze ham wordt altijd zonder been gepresenteerd.
De plakken zijn lichtrood van kleur. De textuur is zacht en mals. De fruitige geur van de alcohol en de kruidige tonen geven het een kenmerkend aroma.
De Jambon de Vendée wordt voornamelijk rauw gegeten, in dunne plakken. Het kan echter ook traditioneel worden genoten, gekookt in dikkere plakken en geserveerd met mogettes.
...Een ambachtelijke droge worst op smaak gebracht met AOP Espelette-peper, puur varkensvlees uit het Zuidwesten IGP, afkomstig uit een eeuwenoud en traditioneelrecept van het gebied. Deze worst is gemaakt van mager vlees en schoudervet van puur varkensvlees uit het Zuidwesten IGP, grofgehakt (exact 80% mager vlees en slechts 20% vet). Dit zorgt voor worsten met een heerlijke smaak.
...Traditioneelrecept - Een unieke knowhow Zin in chocolade? Pure chocolade met vijgen en noten, pure chocolade met Amarena-kersen, melkchocolade met marshmallow, witte marmerchocolade met framboos of de huis-specialiteit, de Barre Marseillaise... De Barre Marseillaise ® is een specialiteit van de Chocolatière de Marseille. Een praliné "zonder boter of room" van puur genot, naturel, krokant, op...