Bij Ruyge Weyde wordt kaas nog zo gemaakt zoals het hoort. Van verse rauwe melk. Smaak en romigheid van de kaas worden zo perfect vastgelegd en zijn later in de kaas te proeven. Onze Goudakaas wordt volgens een oud traditioneelrecept gemaakt en onze melk komt van onze eigen gelukkige koeien, die bij mooi weer vers gras op de wei kunnen eten. Echte Gouda van rauwe melk is zeldzaam geworden...
DeJong Cheese produceert sinds 1995 verse en zachte kazen op basis van koe -en geitenmelk. Volgens traditioneelrecept vervaardigen wij de lekkerste verse en zachte kazen in verschillende smaken en gewichten. We bieden een breed assortiment in Retail-concepten en Foodservice producten met verse roomkazen en geitenkaasrollen, verkruimelde kaas, heerlijke smeerbare kazen en geitenkazen. Daarnaast...
Geniet in je eentje of samen met familie en vrienden van de (h)eerlijke maaltijden van Culidelight. Deze worden ambachtelijk gekookt volgens traditioneelrecept en met -zoveel mogelijk- eerlijke biologische ingredienten en authentieke streekproducten. Zonder toevoegingen uit pakjes en zakjes. Onze koks bereiden de maaltijden met liefde en laten de ingredienten hun werk doen. En helemaal makkelijk...
...Bij Pinsa’s kies je voor Italiaanse pizza’s volgens traditioneelrecept. Ook serveren we salades, diverse antipasti en heerlijke desserts. Zo zijn wij al 3 keer uitgeroepen tot beste pizzeria van Nederland!