Frankrijk, Paris
...Wij bieden ook in deze nieuwe catalogus hoogwaardige geraffineerde witte suiker aan, beschikbaar van 1 kg tot 25 kg.
Portfolio (15)
België, Relegem
ROVACOS is een familiebedrijf dat sinds 1958 in de Brusselse regio is gevestigd. Altijd met een echte zorg voor kwaliteit om zijn klanten tevreden te stellen, innoveert en vordert de Maison Rovacos voortdurend. Momenteel worden er twee hoofdactiviteiten ontwikkeld. "Sinds meer dan een halve eeuw is de Maison Rovacos een familieverhaal..." Rovacos importeert en exporteert decoraties in polyresin e...
Portfolio (51)
Spanje, La Llagosta-Barcelona
... suiker (elektronisch). - Afhankelijk van de verplaatsingstijd van de band. -Wijzigingen kunnen worden aangebracht via een touchscreen met verschillende programma's afhankelijk van het product. -Machine die functioneert als een onafhankelijke eenheid.
Portfolio (83)
Duitsland, Bad Bentheim
... perfecte specerij voor desserts en gebak. Na de toevoeging van alcohol worden de bonen weer gedroogd en vindt er een fermentatieproces plaats. Tonkabonen zijn een veelgebruikte ingrediënt in desserts, voor het garneren van desserts (ganache), karamelconfectie, ijs of patisserie.
Portfolio (549)
... ketel gekookt en gedurende meerdere uren ingekookt. Gebruik: De moerbeienmelasse is van nature zoet. Het kan zowel in desserts als in hartige gerechten worden gebruikt. De melasse kan dus worden gebruikt in de patisserie om uw bereidingen te zoeten. Het kan ook aan uw yoghurt worden toegevoegd om het te zoeten. In de keuken, voor een zoete/zoute combinatie, kunt u een paar druppels melasse aan uw samengestelde salades toevoegen, om honingachtige en gekarameliseerde aroma's te brengen. Het kan ook worden gebruikt in hartige gerechten, bijvoorbeeld om eend of groenten te deglaceren. Fles: 20L...
Portfolio (45)
Frankrijk, Herblay-Sur-Seine
...Gepelde Sacha Inchi-zaden, gecertificeerde biologische kwaliteit, biologische zout en biologische suiker Verpakking primaire 200 gr, glazen container met schroefdeksel. Verpakking secundaire Golfkartonnen doos x 24 eenheden Gebruik en voorbereiding door de klant / consument Directe consumptie, te gebruiken met brood of koekjes. Voor de bakkerij, de patisserie. Algemene voorwaarden Bewaar het...
Portfolio (17)
Frankrijk, Monchy-Lagache, France
...ICUMSA 45 SUiker Onze ICUMSA 45 suiker is de belangrijkste consumptiesuiker ter wereld. ICUMSA 45 is zeer gewild omdat het de veiligste vorm van suiker is, dankzij het element dat betrokken is bij het raffinageproces. Wij zijn directe exporteurs van suiker van de hoogste kwaliteit, ICUMSA 45, en we verkopen wereldwijd tegen zeer redelijke prijzen. We zijn op zoek naar serieuze klanten om een langdurige zakelijke relatie op te bouwen. NEEM CONTACT MET ONS OP voor het leveren van ICUMSA 45 suiker uit Brazilië...
Portfolio (10)
Frankrijk, Biguglia
...totdat de sabayon dikker wordt. Voeg de rest van de Muscat toe. Leg de in vieren gesneden vijgen in ramequins. Voeg de sabayon eroverheen toe. Bestrooi met Suiker Gourmand met vijgen en Timut peper O Mà! Carameliseer met een brander en geniet!
Portfolio (68)
Italië, Mazara Del Vallo
...Kristallijne druivensuiker -van tafeldruiven- Vertegenwoordigt de complexe suiker die van nature aanwezig is in druivensap, bestaande uit glucose (ca. 50%) en fructose (ca. 50%). Deze suiker is de enige druivensuiker in kristallijne vorm. Het wordt gebruikt in de patisserie, in de ijsbereiding, bij de bereiding van gourmetjam, en in hoogwaardige deegwaren.
Portfolio (4)
Frankrijk, Paris
...Suikers voor de distributie, de horeca en de bakkers-patissiers - Cristal: een merk met Europese ambitie - Daddy: suikers voor dagelijks gebruik - Eridania: historische merk en marktleider in Italië - Erstein: suikers voor patisserie ** Klik hier voor meer informatie **...
Portfolio (6)
Frankrijk, Talant
DECO RELIEF is de specialist in materialen en ingrediënten voor patisserie en chocolade. DECO RELIEF is een merk van professionele kwaliteit. Onze siliconen mallen hebben tal van voordelen (flexibiliteit, gemakkelijk loslaten…). Door de mallen te combineren met de kleurstoffen en aroma's van ons merk, kunt u een aantrekkelijke suikerbewerking realiseren met een breed scala aan kleuren en smaken.
Portfolio (192)
België, Hannut
... schoonmaakplaten - Schakelaar en indicatielampje - Laag energieverbruik - Beschikbaar in 230 V of 110 V - Thermostaat van 50°C tot 300°C - Thermostatische regeling van onze apparaten tot 300° Celsius voor de pyrolyse modus - Volledig roterende opening tot 180°: Voor een gelijkmatige verdeling van het beslag en de suiker - 1 jaar garantie op elektrische componenten Wafel specificaties: - Afdruk: 4x6 - Afmetingen: 67 x 115 mm - Gewicht wafel: maximaal 150g...
Portfolio (2)
Spanje, Puente Genil
Hoge kwaliteit industriële patisserie. We produceren pestiños, borrachuelos, hoja canaria, bladerdeeg, roscos, kerstproducten, enzovoort... We verpakken in bulk, in blister of op een schaal. We hebben ook een breed scala aan suikervrije producten onder ons merk Carysan. We verkopen via distributeurs en aan ketens met ons merk of dat van de distributeur. Onze patisserie is een familiebedrijf dat al...
Portfolio (3)
...De Ricotta-taarten zijn specialiteiten uit onze traditie. De bereiding De verse ricotta wordt goed gedroogd en uitgelekt in de koelcellen, daarna wordt deze gemengd met de juiste hoeveelheid suiker en in steriele emmers verpakt. Na het verpakken worden de emmers naar de thermische afkoeltunnel gebracht; door deze operatie wordt de gezoete ricottacreme binnen enkele uren naar een temperatuur van...
Frankrijk, Rungis
...Feestelijke reeks: ECORCE CITRON LAMELLE 1KG - Herkomst Frankrijk Groothandel in gekonfijte vruchten. GEKONFIJTE VRUCHTEN in bulk Gekonfijte vruchten worden in de patisserie gebruikt voor de decoratie van taarten. Ze kunnen ook alleen worden gegeten, als dessert of snoep. De bereiding bestaat uit het vervangen van het water in een vrucht door suiker door osmose, waarbij de schaarste van water de conservering waarborgt.
Portfolio (249)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
... Voedingswaarden (per 100g): Energie: 2427 kJ / 579 Kcal; Vetten: 39,7 g waarvan verzadigde vetzuren: 23,8 g; Koolhydraten: 45,2 g waarvan Suikers: 44,4 g; Vezels: 3,7 g; Eiwitten: 8,3 g; Zout: 0,21; Netto gewicht: 300g; Bewaren op een koele en droge plaats; THT: 12 maanden Referentie: MELKCHOCOLADE VOOR PATISSERIE...
Portfolio (85)
Frankrijk, Appietto
...De kastanjecake van de Biscuiterie d'Afa is een onmisbaar product. Sinds decennia staat de kastanje centraal in de Corsicaanse gastronomie. Gemaakt volgens het familierecept, is deze cake zacht en delicaat. Hij kan alleen gegeten worden of perfect gecombineerd worden met een ijsje of een witte kaas. Gewicht: 400 gr Ingrediënten: Amandelen 65%, Suiker, AOP-honing uit Corsica, Glucosestroop. Kan...
Portfolio (118)
Frankrijk, Malataverne
... vindt zijn oorsprong in de Nestlé-fabrieken in Zwitserland. In de jaren dertig wilde het bedrijf een overschot aan cacaoboter, dat werd gebruikt voor de productie van traditionele chocolade, verkopen in plaats van het te verspillen. Witte chocolade kan dan puur worden geconsumeerd in tabletvorm, als chocoladpoeder of worden gebruikt in de patisserie. De voordelen van witte chocolade Witte chocolade wordt vaak geassocieerd met een klein, nostalgisch genot dat vol suiker zit. Toch kan witte chocolade, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, ook voordelen bieden.
Portfolio (188)
Nederland, Boxtel
... pops. Je kunt de fondant ook gebruiken voor het schrijven en fijne decoratie. Ingrediënten: Zwarte Suiker (EU oorsprong), glucosestroop, water, stabilisator E471, citroenzuur E330, conserveermiddel E202, kleurstof E104, E124, E133. Heldere Blauwe Suiker (EU oorsprong), glucosestroop, water, stabilisator E471, citroenzuur E330, conserveermiddel E202, kleurstof E133. Heldere Groene Suiker (EU oorsprong...
Portfolio (10)
Frankrijk, Gennevilliers
... conserveermiddelen, in overeenstemming met de geldende regelgeving. Dominante noot: Frisheid gebracht door de ananas en exotische smaak gebracht door de kokosnoot. Ingrediënten: Ananas 30%, Kokosnoot 30%, Suiker 40% Textuur: confituur met knapperige stukjes kokosnoot. Proefadvies: op brood, gebak, yoghurt of kwark, patisserie.
Portfolio (9)
Frankrijk, Ham
... een fruitige en smakelijke toets aan uw taarten en gebak te geven. De eenvoudige en natuurlijke samenstelling bevat druivensap, suiker, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. Met zijn pot van 160g stelt deze biologische druivengelei u in staat om te genieten van een ambachtelijke en kwaliteitsconfituur. Voordeel van het product: De biologische druivengelei is een heerlijk fruitige keuze om uw boterhammen en desserts mee te verrijken. Referentie: AR809529 Ean13: 3760306809529...
Portfolio (127)
Duitsland, Osnabrück
... mengsel in de Frozen Yogurt machine doen. Ingrediënten: Suiker, dextrose, yoghurtpoeder, maltodextrine, fructose, citroenzuur, emulgator E 471, carboxymethylcellulose, natuurlijk aroma Allergenen: Melk en melkproducten Voor bereiding in de ijsbereiding en voor gebruik in de patisserie. Alleen voor commerciële verwerking. Niet goedgekeurd voor directe verkoop. Als grootafnemer vanaf 36 dozen stellen wij aparte staffelprijzen voor u op.
Portfolio (10)
België, Ghislengien
...Ingrediënten : - Melkchocolade (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma) - Gehydrogeneerde plantaardige oliën - Nougat (suiker, glucosestroop, amandelen, honing, cacaoboter, aardappelzetmeel, eiwit, natuurlijke vanille-extract) - Hazelaars - Kan sporen van melk, gluten, eieren, soja en noten bevatten.
Griekenland, Heraklion
...450gr. De granaatappel siroop wordt onmiddellijk na productie verpakt en opgeslagen op een koele en donkere plaats. Toepassingen: in gerechten, ideaal voor zoetzure sauzen, salades, chutneys, enz. in de patisserie, zoetigheden, taarten, cakes, ijs, enz.
Portfolio (8)
Italië, San Giorgio a Cremano
...Professionele Brander Voor Het Carameliseren Van Zoetigheden Of Voor Het Vormen Van IJs Sculpturen, Met Regelbare Vlam, Voor Een Originele En Klassevolle Patisserie. Beschrijving Professionele Branders Ideaal Voor Gebruik In De Keuken. Perfect Voor Het Snel Carameliseren Van Suiker Op Crème Brûlée, Ricotta Taartjes Of Voor Het Bewerken Van IJs Sculpturen, Etc. Heeft Een Oplaadbare Autonomie Van Ongeveer Tussen De 45 En 90 Minuten (Afhankelijk Van Het Model). Piezo-elektrisch Ontstekingssysteem Met Een Vlambeveiligingsapparaat. Regelbare Vlam. Oplaadbare Gasbrander Volume: 60 Ml...
Bijpassende producten
Oplaadbare gasbrander
Oplaadbare gasbrander
Portfolio (1)
België, Brunehaut
... gekleurde en gearomatiseerde parelsuiker; smeltbestendig - poedersuiker voor glazuur of vulling - icing sugar (poedersuiker) - verschillende soorten vergeoises, cassonades, basterdsuikers. - Beefondant: suiker zonder HMF, ideaal voor het voeden van bijen. We zijn FSSC22000-gecertificeerd. Couplet Sugars biedt ook op maat gemaakte en innovatieve oplossingen, klantgerichte service, geavanceerde technologie en de smaak van de natuur.
Luxemburg, Drinklange
Komplet Benelux biedt de productie en verkoop van basisproducten en grondstoffen voor de bakkerij en patisserie aan. Het bedrijf heeft een assortiment producten dat niets te wensen overlaat en waarvan het praktische gebruik geen problemen oplevert: bakvetten, verbeteringsmiddelen, room, margarines, bereidingen, grondstoffen, enz.
Frankrijk, Lourmarin
Premium gemberconcentraten om te verdunnen. RTD (klaar om te drinken) voor snacks, horeca en catering. De concentraten worden in Frankrijk verkocht in delicatessenwinkels en biologische winkels. Onze dranken zijn van hoge kwaliteit, 100% natuurlijk, biologisch en laag in suiker. Ze zijn een perfecte vervanging voor frisdranken, vruchtensappen en siropen. Ze kunnen ook worden gebruikt voor het maken van cocktails en in de keuken en patisserie.
Portfolio (4)
Spanje, San José De La Rinconada Sevilla
... zich uitgesloten voelt op familiefeesten en sociale evenementen, daarom hebben we het concept van "inclusieve patisserie" gecreëerd, een patisserie die door absoluut iedereen kan worden genoten, zonder uitzondering. Ben je een professional in de horeca? Bij Brandao hebben we een productlijn ontwikkeld voor het HORECA-kanaal, waarmee je klanten met voedselintoleranties of allergieën kunt garanderen...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play