... suiker (elektronisch).
- Afhankelijk van de verplaatsingstijd van de band.
-Wijzigingen kunnen worden aangebracht via een touchscreen met verschillende programma's afhankelijk van het product.
-Machine die functioneert als een onafhankelijke eenheid.
Hoge kwaliteit industriële patisserie. We produceren pestiños, borrachuelos, hoja canaria, bladerdeeg, roscos, kerstproducten, enzovoort... We verpakken in bulk, in blister of op een schaal. We hebben ook een breed scala aan suikervrije producten onder ons merk Carysan. We verkopen via distributeurs en aan ketens met ons merk of dat van de distributeur. Onze patisserie is een familiebedrijf dat al...
... zich uitgesloten voelt op familiefeesten en sociale evenementen, daarom hebben we het concept van "inclusieve patisserie" gecreëerd, een patisserie die door absoluut iedereen kan worden genoten, zonder uitzondering. Ben je een professional in de horeca? Bij Brandao hebben we een productlijn ontwikkeld voor het HORECA-kanaal, waarmee je klanten met voedselintoleranties of allergieën kunt garanderen...
... een grote passie voor het deeg. Ze hebben van hun grootouders het delicate nobele ambacht van de patisserie geleerd. Na vele jaren van vakmanschap blijven we verbeteren dankzij onze kennis, enthousiasme en doorzettingsvermogen.
...chocoladelussen, marietas,… Al onze producten worden gemaakt met 100% plantaardige margarines en ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Zo bereiken we een uniek en heerlijk resultaat. We gebruiken grondstoffen van de hoogste kwaliteit. We selecteren zorgvuldig elke grondstof voor een onnavolgbaar resultaat. Fabrikant van Bladerdeeg in Madrid. Exquisite smaak, ambachtelijk bereid. Patisserie in Madrid...
Distributie van suikers voor industrieën, de horeca en patisserie, leveringen aan supermarkten, bars en zoetwarenartiesten, onder andere, met een gepersonaliseerde service die is afgestemd op uw behoeften.
Een bedrijf dat zich richt op de productie van ambachtelijke producten, vervaardigt suikervrije producten met maltitol, gericht op ouderen en alle mensen met diabetes. We maken volkoren en gewone koekjes en ringetjes met maltitol, en ook andere suikervrije producten die meer gericht zijn op de patisserie. Daarnaast produceren we de manchego mantecado met en zonder suiker, kaneeltraktaties...
...CONFITERIE EN PATISSERIE MET DE PRODUCTIE VAN TAARTEN EN GEBAK VOOR GROEPEN EN RESTAURANTS. TAARTEN ZONDER SUIKER. SPECIALE TAARTEN VOOR VIERINGEN. ARTISANLE PATISSERIE. SPECIFIEKE DESSERTONTWERPEN VOOR MENU'S. TYPISCHE PRODUCTEN UIT SANTIAGO DE COMPOSTELA: AMANDELTAART, APOSTELSTRIKKEN, ROTSEN VAN DE WEG, BISCUITS, PASTA'S EN BONBONS. VERZENDING NAAR PROVINCIES.
... biscuit met chocolade-gestreept, strips van biscuit met amandelvlokken of -kruimels. Bodems voor cheesecake, koekjes, boter, suiker en bloem, Maria-koekjes of met cacao, digestive koekjes of met gember. Brownie, vette cacaobiscuit, Amerikaanse taart, blokjes van 1 cm aan de zijde. Sacher-biscuit. Uitgestanste biscuit in verschillende vormen, maten en diktes: ovale biscuits, hexagonale vormen; hartvormige biscuits voor verliefde taarten, silhouetten voor kindertaarten. Speciale koekjes voor ijssalons of patisserie. Maria-koekjes, chocolade, vanille, met fruit.