Italië, Mazara Del Vallo
...Kristallijne druivensuiker -van tafeldruiven- Vertegenwoordigt de complexe suiker die van nature aanwezig is in druivensap, bestaande uit glucose (ca. 50%) en fructose (ca. 50%). Deze suiker is de enige druivensuiker in kristallijne vorm. Het wordt gebruikt in de patisserie, in de ijsbereiding, bij de bereiding van gourmetjam, en in hoogwaardige deegwaren.
Portfolio (4)
...De Ricotta-taarten zijn specialiteiten uit onze traditie. De bereiding De verse ricotta wordt goed gedroogd en uitgelekt in de koelcellen, daarna wordt deze gemengd met de juiste hoeveelheid suiker en in steriele emmers verpakt. Na het verpakken worden de emmers naar de thermische afkoeltunnel gebracht; door deze operatie wordt de gezoete ricottacreme binnen enkele uren naar een temperatuur van...
Italië, San Giorgio a Cremano
...Professionele Brander Voor Het Carameliseren Van Zoetigheden Of Voor Het Vormen Van IJs Sculpturen, Met Regelbare Vlam, Voor Een Originele En Klassevolle Patisserie. Beschrijving Professionele Branders Ideaal Voor Gebruik In De Keuken. Perfect Voor Het Snel Carameliseren Van Suiker Op Crème Brûlée, Ricotta Taartjes Of Voor Het Bewerken Van IJs Sculpturen, Etc. Heeft Een Oplaadbare Autonomie Van Ongeveer Tussen De 45 En 90 Minuten (Afhankelijk Van Het Model). Piezo-elektrisch Ontstekingssysteem Met Een Vlambeveiligingsapparaat. Regelbare Vlam. Oplaadbare Gasbrander Volume: 60 Ml...
Bijpassende producten
Oplaadbare gasbrander
Oplaadbare gasbrander
Portfolio (1)
Italië, Monchiero
...stukjes, hazelnootpasta) Spreads met 55% hazelnoten en slechts 3 andere ingrediënten: suiker, cacao (of melk) en vanille. Hazelnootgebak (hazelnoten, suiker, eieren) Chocolade en bonbons in combinatie met hazelnoten. Pralines, tabletten, tabletten met hele hazelnoten, paaseieren. We kunnen verpakkingen leveren die geschikt zijn voor de detailhandel of grotere formaten voor patisserieën en ijssalons. Voor aanzienlijke hoeveelheden is het mogelijk om de recepten aan te passen aan de wensen van de klant.
Portfolio (3)
Italië, Lercara Friddi
ITALDECOR staat synoniem voor kwaliteit in de wereld van decoraties voor patisserie, ijsbereiding en restaurants, en is sterk gespecialiseerd in de productie van gepersonaliseerde suikerpasta naambordjes met logo en taartnamen, een krachtige identificerende reclamevorm die de smaakbeleving wil combineren met de behoeften van bedrijfspromotie. De ervaring die we in de loop der jaren hebben...
... bestaat uit een paar eenvoudige ingrediënten zoals eiwit, suiker en amandelen. Kom langs of bezoek onze website www.la-scorzetta.it om de scorzette aan te schaffen, het recept van Vincenzo Zito te ontdekken of om de hele haute patisserie van patisserie l'Orchidea te bekijken.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play