... alternatieven om de smaak van chocolade in je favoriete desserts niet te verwaarlozen. Dit is een gezondere optie dan cacao of instant chocolade, die normaal gesproken geraffineerd zijn en suiker bevatten. Omdat het puur is, blijven de antioxidante eigenschappen die veroudering en celverval voorkomen intact. Het is ook zeer energiek vanwege de theobromine niveaus.
Onze cacao kan in bijna elk voedsel worden gebruikt en cacao in bijna alle recepten vervangen, en is nuttig voor allerlei zoetigheden zoals brownies, kekes, taarten, warme chocolade, truffels, enz.
MOQ: 20kg...
... waren. In 2015 werd dit officieel bekroond met een biologische certificering voor Europa, de VS en Japan! De elektriciteit voor het Kokoa Kamili-fermentatiecentrum komt van zonne-energie.
Oorsprong: Tanzania
Regio: Kilombero-vallei
Variëteit: Trinitario en Neo-nationaal
Hints: Rode vrucht, bloemig (violet), nootachtig
SKU: 5430002193199
PURE CHOCOLADE: 100% cacaobonen
Energie: 550Kcal, 2300kJ
Totaal vet: 52g
waarvan verzadigd vet: 31g
Koolhydraten: 5g
waarvan suiker: 0g
Eiwit: 15g
Zout: 0g...
...Dit nougat-ei uit Montélimar in zijn mandje is de ideale accessoire om Pasen te vieren met een vleugje zoetheid. Het nougat-ei is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, waaronder honing, amandelen en suiker, om een onvergetelijke smaakervaring te bieden. Het is zacht, luchtig en smelt in de mond om uw smaakpapillen te verwennen.
Referentie:052101
GEWICHT (in KG):0.13
Verpakking:12
BTW:20.0%...
...Hunkar Maraslim 500 gr Cacao IJs
Inhoud: Het product is bereid met verse koemelk, natuurlijke cacaopoeder en natuurlijke suiker. Bevat geen additieven.
Gewicht: 500 gram
Smaak: Gekenmerkt door zijn intense cacaosmaak. De natuurlijke cacaopoeder verrijkt de smaak van het ijs en complementeert de romige textuur. Biedt een gebalanceerd genot met tonen van zoete en bittere smaken.
Gebruikstips...
... hoogwaardige ingrediënten, zoals cacaobonen, suiker, melk en verschillende smaakstoffen. Mars-chocoladeproducten worden geliefd door mensen van alle leeftijden en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en verpakkingsopties. Het merk heeft wereldwijde erkenning verworven voor zijn constante kwaliteit en verrukkelijke smaak, waardoor het een favoriete keuze is onder chocolade-liefhebbers.
...Nutella® is een populaire hazelnootpasta met cacao die vaak wordt gebruikt in sandwiches, taarten en andere zoete gerechten. Het staat bekend om zijn heerlijke zoete en nootachtige smaak en bevat geen kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen. De smeerpasta bestaat uit verschillende ingrediënten, waaronder suiker, palmolie, hazelnoten, vetarm cacaopoeder, magere melkpoeder, wei-eiwitpoeder...
...In de regel worden cacaonibs in andere chocoladeproducten verwerkt of eenvoudigweg met chocolade bedekt en als snack verkocht. Ze worden ook apart verkocht en zijn bedoeld als ingrediënt voor gebak, repen, muesli of snoep. Zoals de meeste cacaoproducten hebben cacaonibs ook tal van gezondheidsvoordelen. Ze bevatten veel vezels, eiwitten, gezonde vetten en ijzer, maar ook weinig suiker.
...Deze 65% pure chocolade tablet wordt "Suikervrij" genoemd omdat de klassieke suiker (sucrose of rietsuiker bijvoorbeeld) is vervangen door Maltitol, een zoetstof met een belangrijke zoetkracht.
Deze chocolade is dus een interessante alternatieve keuze voor mensen die hun suikerconsumptie willen vermijden of verminderen, terwijl ze genieten van chocolade van hoge kwaliteit: licht zuur, de...
... nibs zijn zeker gezond omdat ze niet bewerkt zijn. Cacao nibs zijn rijk aan antioxidanten die bijdragen aan gezonde hart- en bloedvaten. Vanwege het hoge gehalte aan eiwitten, vetten, koolhydraten, vezels, ijzer, calcium, magnesium, vezels, ijzer, calcium, B-vitamines en vitamine C en E mag dit product terecht een superfood worden genoemd. Rauwe, biologische cacao nibs zijn vrij van toegevoegde bestrijdingsmiddelen, suiker en vet. Raw cacao bevat mineralen en spoorelementen waaronder koper, zink, mangaan, magnesium en chroom.
Hoe gebruik je cacao nibs?
De rau…"
...
...Heerlijke DRAGEES van amandelen, omhuld met Belgische pure chocolade, zonder toegevoegde suiker, gezoet met stevia.
LAAG IN SUIKERS
HOOG IN VIBREREN
GLUTENVRIJ
GEEN CONSERVANTEN
Label beschikbaar in elke taal op aanvraag.
...Plast Emilia is gespecialiseerd in de productie van cilindrische dispensers van neutraal, wit en gekleurd polypropyleen, specifiek voor de verpakking van zout, smaakstoffen, gedroogde geraspte kaas, suiker, cacao, korrels en voedingspoeders in het algemeen. De containers, beschikbaar in verschillende capaciteiten, van 50cc tot 750cc, en verschillende diameters, van 35mm tot 82mm, kunnen ook...
...Productinformatie
Selecte amandelen bedekt met fijne melkchocolade en bestrooid met de fijnste cacaopoeder. Geniet van deze delicatesse terwijl deze langzaam in je mond smelt. Proef eerst de zure noot van cacao, daarna de zoetheid van de romige chocolade, en bijt dan in die vertrouwde knapperige notige amandel—een heerlijke smaakervaring.
Ingrediënten
68% melkchocolade (suiker, volle melkpoeder...
...Pot van 250g chocolade- en melkspread
En wat zit er binnenin?
Plantaardige vetten (zonnebloem, cacaoboter), cacaopoeder (suiker, cacao) (26%), suiker, gedeeltelijk magere melkpoeder (14%), emulgator: zonnebloemlecithine, aroma: vanilline.
Allergenen onder de loep
Melk. Kan sporen van hazelnoten bevatten.
Goed bewaren is niet moeilijk
Bewaren op een droge plaats, beschermd tegen warmte. De pot goed sluiten na elk gebruik.
Pot en deksel: weggooien bij het huishoudelijk afval.
...-compleet-cappuccino voor uw behoeften. Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan populaire smaken, zoals chocolade of vanille, maar ook bijzondere trendsmaken zoals Crème Brûlée of Irish Coffee.
De juiste topping voor uw cappuccino
Voor al onze instantproducten geldt: de hoofdbestanddelen zijn vijf tot acht procent espresso, melk in de vorm van topping of koffiecreamer, suiker en – indien gewenst – cacao of aroma's.
Naast het gebruik in de automaat is ook de handmatige bereiding van de instant-cappuccino mogelijk. Hiervoor wordt vaak een foamer...
... krijgen: Carobmeel wordt het vaakst gebruikt in de bereiding van taarten als vervanger voor cacao. Het kan gemakkelijk de hoeveelheid cacao in het recept vervangen. Vanwege het hoge suikergehalte kan het ook worden gebruikt als vervanger voor suiker in bepaalde gebakjes. Het kan ook worden gebruikt
Verpakking: 250g, 500g en bulk...
...Nutella® heeft een ongerepte smaak van hazelnoten en cacao, die bovendien wordt benadrukt door de romige consistentie. Het is zo heerlijk dat zelfs een kleine hoeveelheid je verzadigt: 15 g/1 lepel van deze chocoladepasta met gebak is genoeg om een onovertroffen smaak en een aangename ervaring te garanderen.
Samenstelling:
Suiker, palmolie, HAZELNOTEN (13%), gedroogde magere MELK (8,7%), vetgereduceerd cacaopoeder (7,4%), emulgator: lecithinen (SOJA), vanilline.
...Nutadella is opgericht in samenwerking met Vivio van Anka Dziedzic. Het is een uitstekende vervanger voor chocoladecrème, bevat geen suiker of palmolie. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten maken het product rijk aan voedzame stoffen, vol met eiwitten, vezels, vitamines en mineralen. <Span class = "Apple-Converted-Space"> </span> De crème bevat sheaboter, hazelnoten, cacao en erythritol als...
... bij allergie voor een ingrediënt of tijdens de zwangerschap of borstvoeding.
Voor volwassenen.
Ingrediënten: Natriumchloride (Himalaya-zout), °butyrospermum parkii, sucrose-kristallen, magnesiumsulfaat, aqua, °theobroma cacao zaadboter, °natriumbicarbonaat
Code: GOM-002A
Gewicht / Inhoud: 200 g...
...Verrijkt met cacaoboter, suiker en melk, smaakt Ferrero Nutella Chocoladepasta geweldig bij koekjes, boterhammen en verschillende Indiase delicatessen. Het is 100% vegetarisch en bevat geen conserveermiddelen. De unieke smaak zal je doen verlangen naar meer. Begin je ochtenden gelukkig met Nutella - hazelnootpasta met cacao. Probeer verrukkelijke desserts te bereiden met Ferrero Nutella Chocolade en trakteer je dierbaren.
... persoon. Koolhydraten zijn de belangrijkste energiebronnen voor het menselijk lichaam. Suiker wordt voornamelijk geproduceerd uit suikerbieten of suikerriet.
Suiker is het belangrijkste ingrediënt voor het bereiden van zoete gerechten en dranken. Het wordt toegevoegd aan thee, koffie en cacao om ze een zoete smaak te geven die de standaard bitterheid vermindert. Suiker dient als een goed...