Frankrijk, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE herinterpreteert de klassiekers van de chocoladeconfiserie in de Bastiaanse stijl. Het is heel Corsica in chocolade lekkernijen: een subtiele combinatie van de schatten van het Eiland van de Schoonheid en goede chocolade, door middel van honing, citrusvruchten, hazelnoten, de schatten van de maquis en de iconische Canistrelli die je terugbrengen naar kindherinneringen en verrass...
Portfolio (97)
Hongarije, Szigetmonostor
...• Glutenvrij • Geen toegevoegde suiker & zoetstoffen • Geen toegevoegde melk • Paleo • Vegan • Met MCT-olie • Met vitamines • Met mineralen...
Portfolio (27)
Zweden, Åkersberga
...Energie 1499 Kj, 359 Kcal Vet waarvan verzadigd 11 g, 6.9 g Koolhydraten waarvan suiker 26.9 g, 0.7 g Vezels 24.9 g Eiwit 25.6 g Zout 0.05 g...
Portfolio (201)
Frankrijk, Tilloy Lez Cambrai
... kleurstoffen en zonder additieven. Deze chocolade is ambachtelijk vervaardigd. Samenstelling: Donkere chocolade 73% cacao: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: SOJA-lecithine, natuurlijke vanille-aroma. Melkchocolade 33% cacao: suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa, emulgator: SOJA-lecithine, natuurlijke vanille-aroma. Witte chocolade 31% cacao: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: SOJA-lecithine, natuurlijke vanille-aroma.
Portfolio (9)
...), vanille natuurlijke zoetstof; Melkchocolade: Belgische melkchocolade mix (minimaal 33,6% cacao), cacaomassa, suiker, cacaoboter, melkpoeder, emulgator (soja-lecithine), vanille natuurlijke zoetstof; Ruby Chocolade: Belgische ruby chocolade mix (minimaal 47,3% cacao), suiker, cacaoboter, melkpoeder, cacao, emulgator (soja-lecithine), citroenzuur, vanille natuurlijke zoetstof. Producteigenschappen: Bevat...
Portfolio (3)
België, Namur
...Ingrediënten: Suiker, Cacao 31%, natuurlijke zetmeel, dextrose, zout, sinaasolie, guargom [E412], xanthaangom [E415]. Allergenen: Kan sporen van melk, gluten, noten en natuurlijke sulfieten bevatten vanwege de aanwezigheid in het gebied. Selectie: Zak - 500 gr Energie: 407 Kcal / 1722 Kj Voedingswaarden: Per 100g Vetten: 7,3g Waarvan verzadigd: 5,1g Koolhydraten: 78,6g Waarvan suikers: 63,3g Eiwitten: 6,8g Zout: 0,48g...
Portfolio (46)
Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Kleine schijfjes van gebrande amandelen en hazelnoten, omhuld met pure chocolade of melkchocolade. Ingrediënten Pure chocolade 62% cacao (cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator sojalecithine, natuurlijke vanille-extract), melkchocolade 34% cacao (cacaobonen, suiker, cacaoboter, VOLLE MELKPOEDER, emulgator sojalecithine, natuurlijke vanille-extract), HAZELNOTEN, AMANDELEN.
Portfolio (142)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...Donkere chocolade Framboos. Een smaak die zo licht zuur is dankzij de vele frambozen van onze Limousin plateau's. Donkere chocolade 63 % (cacao, suiker, cacaoboter, emulgator: lecithine van koolzaad, bourbon vanille in peul), gedroogde framboos 17 %. 100 g, houdbaarheid 1 jaar.
Portfolio (71)
Frankrijk, Biguglia
...De gezouten boterkaramel... Om te smeren of over desserts te gieten, het is zo lekker! Voedingswaarden per 100 g Energie (kcal) = 437 Energie (kJ) = 1822 Vetten (g) = 30 waarvan verzadigde vetzuren (g) = 19 Koolhydraten (g) = 40 waarvan suikers (g) = 40 Eiwitten (g) = 1.2 Zout (g) = 0.3 Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Suiker, Crème fraîche 35% MG, boter* halfzout 18%, melkchocolade BARRY Netto gewicht: 210 g Oorsprong: Corsica...
Portfolio (68)
Frankrijk, Paris
...De bondgenoot van sporters. Maïs, amandelen, hazelnoten, chia, pompoen, zonnebloem, sesam, kokosolie, agavesiroop, gojibessen en cranberries. Zonder geraffineerde suiker en rijk aan vezels. Allergenen: sesam, noten, mogelijke sporen van gluten. Bewaren op een droge plaats. Per 100g: KCAL: 423 Vetten: 13g Koolhydraten: 64g Vezels: 4,1g Eiwitten: 7g ARTIKELDETAILS Ecologische Kraft-zak Verpakking 500G Bevat: Chiazaad, amandelen, hazelnoten, zonnebloempitten, pompoenpitten, noten, sesam, lijnzaad, gojibessen, maïsflakes, kokosolie, agavesiroop.
Portfolio (27)
Frankrijk, Talant
... gieten van uw materiaal, raden we aan om ze met grote elastieken of tape bij elkaar te houden en druk uit te oefenen om lekkages te voorkomen. Om uw gegoten suiker te kleuren, raden we aan om onze reeks oplosbare kleurstoffen Intense te gebruiken. Bekijk onze tips voor het maken van een gegoten suikerstuk door hier te klikken. Referentie: 0876 Afmetingen: 110 Mm - 2 Delen...
Portfolio (192)
Frankrijk, Etaples
...Onze Pindakaas is het resultaat van een combinatie van 55% Excellence Pure Chocolade en een heerlijke praliné van Amandelen en Hazelnoten. Van het ontbijt tot de snack in de middag, onze pindakaas zal je niet meer verlaten! Ingrediënten: amandelen, hazelnoten, suiker, 55% Pure Chocolade...
Portfolio (13)
Oostenrijk, Gerasdorf
...Bittere chocolade (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, Bourbon vanille), rozenblaadjes, 23 karaats eetbare goudvlokken. Cacaomassa minimaal 60%. Kan noten en melk bevatten.
Portfolio (26)
Polen, Wrocław
...Cranberry in chocolade. Naast cacaoboter bevat chocolade plantaardige vetten. Ingrediënten: gedroogde cranberries 69% (cranberries, suiker, zonnebloemolie), chocolade (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, aroma). Stad: Gdansk Set: Steden...
Portfolio (179)
Frankrijk, Wingles
...Deze chocolade heeft een krachtige bitterheid, zonder toegevoegde suiker. Afmetingen - L 16 x B 8 x H 1,5 cm Aantal per doos: 10 Minimale hoeveelheid per bestelling: 10 Type minimale bestelhoeveelheid: Eenheid per doos SKU: T-G Land van fabricage: Frankrijk Pre-order: Ja Best-seller: Nee Personalisatie: Ja...
Portfolio (43)
Frankrijk, Stains
Wij zijn een bedrijf dat zich bezighoudt met voedselopslag, gevestigd in Frankrijk. De belangrijkste producten die het hele jaar door te koop zijn, zijn zonnebloemolie in 1 liter, Nutella van 1 kg en 750 g, en Redbull van 33 cl. De overige producten, zoals frisdranken en snoepgoed, zijn seizoensgebonden beschikbaar. Wij leveren binnen 2-3 dagen na bestelling: Frankrijk, Spanje, Duitsland, België,...
Portfolio (5)
Frankrijk, Longwy
...Heerlijk, troostend en volledig natuurlijk, onze cacaos zijn een waar genot voor de zintuigen. Ontdek alle smaken en laat je meevoeren door je kopje warme chocolade. Zacht en krachtig, deze rauwe cacao is ideaal om mee te koken, of voor een zachte ontwaking. Subtiel, diep, het is perfect om de echte smaak van fijn geroosterde cacao opnieuw te ontdekken en te waarderen! Zonder toegevoegde suiker. Verpakking van 60 gr. Referentie: CAC002 Op voorraad: 33...
Portfolio (82)
Frankrijk, Faverolles-Sur-Cher
...Een gekruide cacao, precies goed voor het maken van je warme chocolademelk of een chocoladesaus voor je desserts! Ingrediënten: Ongezoet cacaopoeder, suiker, specerijen (cannelle, kardemom, kruidnagel, steranijs), zuurteregelaar kaliumcarbonaten. Bewaren op een droge plaats. Voedingsinformatie Energie 965 KJ / 231 Kcal Vetten 0.15 g waarvan verzadigde vetzuren 0.03 g Koolhydraten 56.0 g waarvan suikers 55.0 g Eiwitten 0.43 g Zout 0.01 g Ten minste houdbaar tot 12 maanden...
Portfolio (28)
...Nieuwe toevoegingen in de koekjescategorie, om de keuze te vergroten voor degenen die op zoek zijn naar glutenvrije veganistische opties. Glutenvrije koekjes, luchtig, licht en geurend, verrijkt met cacao en amandelen, zonder lactose en eieren. Ambachtelijk bereid met een deeg op basis van rijstmeel, maïszetmeel en suiker, met de toevoeging van plantaardige vezels. Beschikbaar in handige porties van 38g of in verpakkingen van 150g.
Portfolio (10)
Spanje, Tafalla
... metalen doos versierd met een aquarel van San Fermín, de patroonheilige van het wereldberoemde San Fermín-festival dat van 6 tot 14 juli in onze stad Pamplona wordt gehouden. Het is een zorgvuldig ontworpen doos die de lijnen en volumes van de dozen die door bakkers en banketbakkers aan het begin van de 20e eeuw werden gebruikt, behoudt. Perfect als cadeau. Beschikbare smaken: kaneel, cacao en citroen. Ingrediënten: Tarwemeel, suiker, reuzel en kaneelaroma.
Portfolio (9)
Oostenrijk, Königsdorf
...Verrijkt met cacaoboter, suiker en melk, smaakt Ferrero Nutella Chocoladepasta geweldig bij koekjes, boterhammen en verschillende Indiase delicatessen. Het is 100% vegetarisch en bevat geen conserveermiddelen. De unieke smaak zal je doen verlangen naar meer. Begin je ochtenden gelukkig met Nutella hazelnootpasta met cacao. Probeer verrukkelijke desserts te bereiden met Ferrero Nutella Chocolade en trakteer je dierbaren.
Italië, San Pietro Clarenza
... gekocht (in zakken van 2/3/4/5 kg, perfect om te serveren aan de tafels van restaurants, cafés, theesalons, enz.) of in elegante verpakkingen om tentoon te stellen op schappen of in hoeken. Ingrediënten: Siciliaanse amandelen, suiker, Honing van de Etna (sinaasappelbloesem) eiwit (natuurlijk, niet gevriesdroogd) Pistachenoten, chocolade / Vanille...
Portfolio (8)
...Ingrediënten: 00 Bloem – Suiker – Margarine – Cacaopoeder – Boter – Gist – Zout – Natuurlijke aroma's...
Portfolio (8)
Bulgarije, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... zonlicht.","Ingredients":"Tarwe meel, glucose - fructose siroop, cacaocrème 25% (suiker, gehydrogeneerde plantaardige vet / katoenzaadolie, palmolie /), cacaopoeder 20% / 10-12% vetgehalte /, emulgator: sojalecithine, smaakstof: vanilline, cacaoglazuur (suiker, volledig geraffineerde gehydrogeneerde palmolie, cacaopoeder 8% (10-12% vet), droge wei, emulgator: sojalecithine, smaakstof: vanilline), cacaopoeder 1% / 10-12% vet /, geraffineerde zonnebloemolie, rijsmiddelen: natriumbicarbonaat, ammoniumbicarbonaat.","Shelf Life":"6 maanden"}...
Portfolio (4)
ufs.country_names.RU, Moscow
...evenals voor degenen die volledig geraffineerde witte suiker uit hun dieet willen elimineren. Netto gewicht: 50 gr. Bruto gewicht: 85 gr. Houdbaarheid: 12 maanden Opslagomstandigheden: Bewaren bij een temperatuur van 18 ± 3 °C en een relatieve luchtvochtigheid van maximaal 75%. Na opening, opslaan. Voedingswaarde per 100 gr.: eiwitten - 8,1 g, vetten - 41,8 g, koolhydraten - 39,9 g Energiewaarde per...
Portfolio (111)
Italië, Bronte
...Natuurlijke Crème 3 Ingrediënten Hazelnoot - Ingrediënten: hazelnoot 50%, suiker, cacao.
Portfolio (56)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Ingrediënten - 250 g mascarpone - 2 eieren - 50 g suiker - 150 g M&M's - 1/2 pakje speculaas - 1 pot gezouten boterkaramel of zelf maken - 1/2 tl vanillepoeder...
Turkije, Istanbul
...Massara Express Pistache Lokum Wereld! Ieder koffie kopje speciaal maken met de geliefde, klassieke en meest bijzondere pistache smaken.. INHOUD: Suiker, Pistachenoten, Water, Maïszetmeel, Citroenzuur (E330), Cacao. 12 stuks x 454 gram Neem contact met ons op voor meer lokum variëteiten!
Portfolio (7)
...CHOCAR is de bloem die wordt verkregen door de dehydratie en supermicronisatie van de pulp van Siciliaanse carob, van nature veganistisch en glutenvrij. Dankzij de kleur en de smaak wordt de CHOCAR carobpulpbloem gebruikt als een gezonder alternatief voor cacao en kan, door het hoge suikergehalte, de toevoeging van suiker aan deeg beperken. Vrij van vetten en stimulerende stoffen, vindt het...
Portfolio (3)