Italië, Guarene
...FLG SERIE AUGER DOSER SYSTEEM VOOR POEDERS Verticale schroef volumetrische dosering voor niet-vloeiende poeders zoals bloem, cacao, suiker, gemalen specerijen, koffie, fijn gemalen chemicaliën, voorgemengde bouwmaterialen, ijs of sorbet, enz. Capaciteit van 100 tot 5000 ml - Robuust roestvrij staal met basisoverzicht - Product laadtrechter in roestvrij staal AISI304 met inspectieluik - Start met elektrisch bediende pedaal - Elektrisch paneel met PLC Voorbeeldmodel: FLG-2000A Vermogen: 1200 W Verpakkingscapaciteit: 200-2000 ml Capaciteit: 6-8 zakken/min...
Portfolio (379)
Italië, Bagnolo In Piano
...Plast Emilia is gespecialiseerd in de productie van cilindrische dispensers van neutraal, wit en gekleurd polypropyleen, specifiek voor de verpakking van zout, smaakstoffen, gedroogde geraspte kaas, suiker, cacao, korrels en voedingspoeders in het algemeen. De containers, beschikbaar in verschillende capaciteiten, van 50cc tot 750cc, en verschillende diameters, van 35mm tot 82mm, kunnen ook...
Portfolio (5)
Italië, Giuliano
...Meel "00", suiker, dierlijke vetten, plantaardige vetten, cacao, melk, dextrose, azijn, wijn. VULLING: Gezoete schapenricotta, pure chocoladechips, gekonfijte sinaasappelschil. Bewaren bij -18°. Product om te ontdooien.
Portfolio (129)
...Nieuwe toevoegingen in de koekjescategorie, om de keuze te vergroten voor degenen die op zoek zijn naar glutenvrije veganistische opties. Glutenvrije koekjes, luchtig, licht en geurend, verrijkt met cacao en amandelen, zonder lactose en eieren. Ambachtelijk bereid met een deeg op basis van rijstmeel, maïszetmeel en suiker, met de toevoeging van plantaardige vezels. Beschikbaar in handige porties van 38g of in verpakkingen van 150g.
Portfolio (10)
Italië, San Pietro Clarenza
... gekocht (in zakken van 2/3/4/5 kg, perfect om te serveren aan de tafels van restaurants, cafés, theesalons, enz.) of in elegante verpakkingen om tentoon te stellen op schappen of in hoeken. Ingrediënten: Siciliaanse amandelen, suiker, Honing van de Etna (sinaasappelbloesem) eiwit (natuurlijk, niet gevriesdroogd) Pistachenoten, chocolade / Vanille...
Portfolio (8)
...Ingrediënten: 00 Bloem – Suiker – Margarine – Cacaopoeder – Boter – Gist – Zout – Natuurlijke aroma's...
Portfolio (8)
Italië, Bronte
...Natuurlijke Crème 3 Ingrediënten Hazelnoot - Ingrediënten: hazelnoot 50%, suiker, cacao.
Portfolio (56)
...CHOCAR is de bloem die wordt verkregen door de dehydratie en supermicronisatie van de pulp van Siciliaanse carob, van nature veganistisch en glutenvrij. Dankzij de kleur en de smaak wordt de CHOCAR carobpulpbloem gebruikt als een gezonder alternatief voor cacao en kan, door het hoge suikergehalte, de toevoeging van suiker aan deeg beperken. Vrij van vetten en stimulerende stoffen, vindt het...
Portfolio (3)
Italië, Castel D'azzano
... meteen de beste vrienden van de kleintjes zullen worden, en waar zelfs de volwassenen niet aan kunnen weerstaan! Superieure melkchocolade (cacao: minimaal 31%) Suiker, cacaoboter, melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, aroma's. Kan noten bevatten. Glutenvrij.
Portfolio (1)
Italië, Monchiero
...stukjes, hazelnootpasta) Spreads met 55% hazelnoten en slechts 3 andere ingrediënten: suiker, cacao (of melk) en vanille. Hazelnootgebak (hazelnoten, suiker, eieren) Chocolade en bonbons in combinatie met hazelnoten. Pralines, tabletten, tabletten met hele hazelnoten, paaseieren. We kunnen verpakkingen leveren die geschikt zijn voor de detailhandel of grotere formaten voor patisserieën en ijssalons. Voor aanzienlijke hoeveelheden is het mogelijk om de recepten aan te passen aan de wensen van de klant.
Portfolio (3)
Italië, Ferrazzano
...We gebruiken geen kleurstoffen, conserveermiddelen en al onze aroma's worden uitsluitend verkregen uit natuurlijke essences of ingrediënten. Wanneer mogelijk creëren we zuivelvrije producten zonder toegevoegde suiker. Al onze producten zijn ook palmolie- en glutenvrij. In de afgelopen jaren is Shockino Mix Experience de protagonist geweest van evenementen en proeverijen door heel Italië, te beginnen bij EXPO2015 op de Salone del Mobile en Salon du Chocolat in Milaan, Cibus Parma en Vinitaly in Verona.
Portfolio (2)
Italië, Novi Ligure
Industrie van zoetwaren. Chocoladeproductie. Chocolade-eieren. Bij ons wordt de verwerking van chocolade met liefde en aandacht uitgevoerd, met respect voor traditie en kwaliteit, en richt zich op alle soorten chocolade, van melkchocolade tot pure chocolade, inclusief witte chocolade of hazelnoot. Gambarotta srl voert ook werkzaamheden uit voor derden: cacaopoeder, pure chocolade, gianduiotti, chocolade nougat, chocolade, chocoladeconfetti, hazelnootchocolade, smeerbare chocolade, snoep en suiker, chocolade tabletten en chocolade-eieren.
Italië, Eboli
...Onze inzet voor de waardering van de typischheid van producten gaat hand in hand met respect voor het milieu, met het gebruik van een zonne-installatie voor warm water en binnenkort een fotovoltaïsche installatie voor elektriciteit, en met respect voor burgerrechten, door het gebruik van producten zoals koffie, thee, suiker, cacao en aroma's afkomstig uit eerlijke handel. Rondom de agriturismo...
Italië, Rossano
... (chocolade en chili). Daarnaast presenteren we een assortiment grappa met de smaken laurier, venkel en zoethout. Tot slot introduceren we onze nieuwigheid LIQUIRIZIA EN SAMBUCA. Onze productie is strikt ambachtelijk in elke fase van de verwerking. Likeur met zoethout 25% vol; Crème met zoethout 18% vol. (ingrediënten: melk; suiker; alcohol; pure zoethout); Likeur met chocolade (ingrediënten: water, suiker, alcohol, pure zoethout, cacao, natuurlijke aroma's). Venkel (ingrediënten: water, suiker, alcohol, wilde venkel). Bovendien is de harmonieuze smaak zeer bijzonder.