Spanje, Dicastillo, Navarra
...De truffel-piquillo saus is gemaakt met extra vierge olijfolie en ingrediënten afkomstig van verschillende planten, zoals paprika's en truffels, verpakt door fysieke processen, zonder conserveermiddelen. Met een paté-achtige textuur en een zeer aangename geur en smaak van zwarte truffel en piquillo-peper, maakt het zeer aantrekkelijk voor directe consumptie op sneetjes brood of toegevoegd aan spaghetti-gerechten, rode vleesgerechten, ...
Portfolio (132)
... de productie van deze Merlot. Alles wordt in het werk gesteld om u een kwalitatieve wijn te garanderen die de typiciteit van zijn druivensoort respecteert. DÉGUSTATION Robe: intense rode kleur met paarse reflecties. Nez: expressief met tonen van geconserveerd rood fruit. Bouche: genereus, rond en vol van aroma's van vers fruit met een vleugje zachte specerijen. Een Merlot die naar meer smaakt! ACCORDS METS & VINS De Star Merlot past perfect bij een bord met charcuterie, gegrild vlees, witte vleesgerechten in saus, fish and chips en karaktervolle kazen.
Portfolio (96)
...Tkemali is een onmisbaar onderdeel van de Georgische keuken. De saus wordt gemaakt van gekookte kersenpruimen en verschillende specerijen (bijv. koriander, dille, knoflook). Zowel rijpe als onrijpe vruchten kunnen als hoofdingrediënt worden gebruikt, wat resulteert in een rode of groene saus. Tkemali wordt vaak als koude saus geserveerd bij aardappelen of vleesgerechten.
Portfolio (14)
Italië, Giuliano
Al meer dan veertig jaar is Di Rosa een referentiepunt in de zoetwarenindustrie, met een breed scala aan producten die Italiaanse ambachtelijkheid combineren met een passie voor kwaliteit. Met meer dan 200 artikelen klaar voor wereldwijde export, is Di Rosa niet alleen een merk, maar een garantie voor uitmuntendheid en authenticiteit. Onze onderneming distribueert niet alleen producten van hoge kw...
Portfolio (129)
Italië, Imperia
...Pate Rosso – Heerlijke saus gemaakt van gedroogde tomaten. Licht pittig door de toevoeging van een vleugje chilipeper en knoflook, geschikt voor verschillende gastronomische bereidingen. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties Uitstekend voor het op smaak brengen van vleesgerechten, ideaal voor het kruiden van...
Portfolio (44)
Polen, Warszawa, Poland
...Pasta Pomidorowa is een dikke pasta gemaakt van rijpe tomaten. Het productieproces bestaat uit het koken van tomaten gedurende enkele uren om het watergehalte te verminderen, het persen van zaden en schillen, en het opnieuw koken van de vloeistof om de basis te reduceren tot een dikke, rijke concentratie. Het eindproduct heeft een frisse en rijke tomatensmaak en een diepe rode kleur. Het heeft een gladde en dikke consistentie. Het is vrij van ongewenste toevoegingen en is ook een goede bron van lycopeen, een antioxidant die voorkomt in gekookte tomaten. Het bevat geen toegevoegde suikers.
Portfolio (278)
...Deze rode pesto (de derde in onze Italiaanse vlag-kleurige pesto, na groen en wit) smaakt als een mix van je favoriete pittige arrabbiasaus en de hartige ansjovis-knoflookdip bagna cauda. Kortom, het is heerlijk.
Portfolio (8)
Duitsland, Bad Bramstedt
...De heerlijk frisse citroen-dille saus met citroen en vers geoogste dille smaakt verrukkelijk bij gebakken, gepaneerde, gegrilde of gebakken vis. De citroensmaak wordt perfect gecombineerd met dille en maakt de vis tot een delicatesse. Je kunt de saus bij elke soort vis gebruiken, zoals bijvoorbeeld rode baars, koolvis of garnalen, maar ook groenten of aardappelsalades er heerlijk mee op smaak brengen. Inhoud: 20,00 g Artikel-Nr: 500019 Energie: 1640 kJ/390 kcal Vetten: 11,1 g waarvan verzadigd: 5,9 g Koolhydraten: 61,0 g waarvan suikers: 4,8 g Eiwit: 10,1 g Zout: 4,2 g...
Portfolio (89)
België, Liège
... wijnen van druiven met alcohol, kan deze drank relatief jong worden gedronken en onthult na verloop van tijd een verrassend boeket van specerijen. Deze fruitige en aangename wijnalternatief wordt aanbevolen bij bijna alle gerechten, vooral bij vlees in saus en wild.
Portfolio (19)
Frankrijk, Bordeaux
... selectie biedt een vrij ronde en zachte tannine. Wijn-spijscombinatie: charcuterie, rood vlees, wild, harde kazen. Zeevruchten, vis in saus, gésiersalade, wit vlees, taarten.\n\nAlcohol: 14,5% vol.\nDruivensoorten: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%)\nProducent: Merk AG Vins\nFormaten en verpakkingen: Fles (75cl) - Doos van 6 - 2020"}...
Portfolio (93)
Frankrijk, Le Puy Ste Reparade
...Bois des Fées Rosé AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Rosé biologische wijn Druivenrassen Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 30% en Grenache 10%. Proeven De smaak is krachtig en complex. - Textuur: expressief en warm. - Aroma's: meloen, wijnperzik en verse rode vruchten. - Afloop: crescendo op noten van grapefruit en gerstsuiker, en gerstsuiker, met een mooie levendigheid. Eten en drinken: - Kreeft met Armoricaanse saus. - Gebakken coquilles met citrus saus. - Gesneden eend met cranberrysaus. - Japanse keuken. - Rode vruchten charlotte.
Portfolio (17)
Frankrijk, Grigny
...De mascarpone rosso saus is een romige saus op basis van rode mascarpone, bestrooid met kleine stukjes kruiden en groene groenten. Deze heerlijke saus is gemakkelijk te gebruiken en te bewaren dankzij de hoogwaardige staande verpakking die het mogelijk maakt om de inhoud in de magnetron op te warmen. Bewaring: Op kamertemperatuur gedurende 24 maanden. 3 dagen in de koelkast na opening van de verpakking.
Portfolio (93)
...Het mag natuurlijk niet ontbreken in een BBQ-saus en geeft de saus een ongeëvenaard aroma. Paprika houdt niet van sterke hitte, anders wordt hij bitter. Dit is het typische kruid voor de Spaanse worstspecialiteit chorizo.
Portfolio (10)
Slovenië, Krmelj
... voedingsvezels toe en verbetert de textuur van de pasta. Of je ze nu serveert met een klassieke marinara-saus, mengt met verse groenten en kruiden, of verwerkt in stevige graanbowls, deze rode linzen spaghetti-strengen zijn een gezonde en veelzijdige keuze. Bovendien zijn ze, net als al onze producten, biologisch en veganistisch, wat zorgt voor een gezonde en zorgeloze eetervaring. Portiegrootte: 100g Energie-inhoud: 1537kj / 361,9 kcal Totaal vet: 0,59g Verzadigd vet: 0,16g TOTALE KOHYDRAAT: 69,56g Suikers: 2,42g Vezels: 3,41g Eiwit: 19,18g ZOUT: 0,03g...
Portfolio (31)
Turkije, Manisa
...Ajvar is een heldere en robuuste relish van rode paprika, een duizend jaar oud traditioneel recept uit Macedonië. We hebben rode paprika's en aubergines geroosterd, die we zorgvuldig uit de velden hebben verzameld, ongerept door de hand, op smaak gebracht met onze speciale kruiden en naar uw tafels gebracht. U kunt onze huisgemaakte, additiefvrije en natuurlijk bereide ajvars veilig consumeren bij elke maaltijd van de dag. Met zijn unieke aroma is het een geweldige smaak die kleur zal toevoegen aan uw broodbeleg en een voorgerecht voor uw uitnodigingen.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint Cannat
...De combinatie van Malbec (rijkdom en complexiteit) met een vleugje Syrah voor fruit en specerijen. Laat het uw neus betoveren en uw smaakpapillen verbazen, het zal de ideale partner zijn voor geitenkaas of gegrild of in saus bereid rood vlees. Het bewijs in het glas! Ideaal geserveerd op 12°C-14°C...
Portfolio (46)
Duitsland, Hamburg
...Wij presenteren Barilla Sugo Arrabbiata 400 g – een verleidelijke explosie van authentieke Italiaanse smaken in een pot. Verwen uzelf met de vurige essentie van Zuid-Italië met deze onweerstaanbaar pittige en krachtige tomatensaus. Gemaakt van de fijnste zonrijpe tomaten, aromatische kruiden en een vleugje rode chili, ontsteekt elke lepel uw smaakpapillen met een heerlijke combinatie van pittige...
Portfolio (180)
Turkije, Istanbul
...Een gourmet- en chefstijl saus gemaakt van geroosterde tomaten, geroosterde capia-pepers, geroosterde knoflook, dadelsiroop, tijm, tomatenpuree, zonnebloemolie, balsamicoazijn en zout, die een heerlijke en unieke alternatieve biedt voor alle tomatensauzen en ketchup. Het kan zowel warm als koud worden geconsumeerd, geserveerd met hamburgers, frietjes, hotdogs, sandwiches, charcuterieplanken, kaasplankjes, als bruschetta-topping, dipsaus of pastasaus. Dit product is 100% veganistisch, glutenvrij en vrij van toevoegingen.
Portfolio (6)
Duitsland, Neutrebbin
...Tabasco Original Flavor Rode Peper Sauce bevat gedistilleerde azijn, rode peper en zout. Dit pakket bevat één (1) fles van 2 ounce Tabasco Original Flavor Rode Peper Sauce.
Portfolio (138)
Frankrijk, Brue Auriac
... aangevuld met zachte specerijen en vanille. Vervolgens evolueert het naar peperige specerijen en roze bessen. In de mond is de aanzet rond en vol, met specerijachtige tonen, die zich ontwikkelen naar smakelijke noten van zwart fruit en houtachtige tonen die een mooie en lange afdronk ondersteunen. GERECHTEN EN WIJNEN: Rode vlees, vlees in saus, paddenstoelen, kazen DIENST: 18-20°C BEWAARADVIES: Nu drinken of zal verder verbeteren in de komende 5 jaar...
Portfolio (7)
Frankrijk, La Roche-Des-Arnauds
...Hier hebben we een herwerkte rode wijn die een beetje is afgegeven met zijn lichte effect door de rijstvlokken. De gember past perfect bij de rijst met zijn legendarische harmonie. Bijna pittig, je hebt het gevoel dat er een citrusmix is, maar nee, de gember neemt ruimte in onder de dekens, maar we vinden het fijn dat hij er is! En we genieten ervan! Mijn vriendin maakt zich mooi met: Huwelijk: gefrituurde gerechten in het algemeen, vlees of vis vergezeld van een pittige en/of sterke saus. Echt waar, mijn vriendin kan overal mee door, het is gek; met of zonder make-up. :p...
Portfolio (2)
Zuid-Korea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
... sojasaus, gemalen knoflook en rode pepervlokken, 30 soorten), poedersoepen (20 soorten), vloeibare sauzen (35 soorten) en andere verwerkte voedingsmiddelen met ons moderne en geavanceerde verwerkingsysteem.\nMet HACCP-certificering produceren we trots schone en sanitaire producten.\n\nBedrijfsnaam: MIMI FOOD\nHerkomst: Zuid-Korea\nVerpakking: Zak"}...
Portfolio (280)
Zwitserland, Rheinfelden
... Sauce Marinara is een verleidelijke combinatie van premium tomaten, basilicum, uien en knoflook, evenals de juiste hoeveelheid oregano en peterselie – een Amerikaanse interpretatie van een Italiaanse klassieker. De Bongiovi Pasta Sauce Dad’s Original is een hartige mix van verse tuin groenten. Basilicum, knoflook, uien, champignons en rode en groene paprika's geven je favoriete pasta een spannende smaakkick. De Bongiovi Pasta Sauce Arrabbiata is voor degenen die wat pit in hun leven kunnen gebruiken.
Portfolio (3)
Frankrijk, Nîmes
...Oefening: Spring met beide voeten tegelijk over elke balk. Gemaakt van Noord-Finse rode dennenhout, categorie 5 (garantie voor stabiliteit en hoge weerstand). Autoclaafbehandeling onder druk, klasse 4, wateroplossing zonder chroom of arseen. Stam met een diameter van 120 mm. Module Houthopper geleverd met het instructiepaneel. Plaatsings- en veiligheidszone: 4,60 x 4,60 m. Verankering niveau 0...
Portfolio (1099)
...-exotisch fruit en/of groenten, gekookt met azijn, suiker en specerijen. Hummus is een populaire saus in de regio van het Midden-Oosten, bestaande uit kikkererwtenpuree en tahini (sesampuree). Hummus wordt het beste geserveerd met pita-brood. Salsa is een saus die vaak wordt gebruikt in de Mexicaanse keuken, meestal gemaakt van tomaten en pepers. Rode saus is een beroemde soort salsa, die vaak...
Portfolio (50)
Tunesië, Hammam Sousse
... volgens de meer dan duizendjarige Tunesische cultuur van het oogsten en bereiden van onze producten. In heel Tunesië wordt harissa vaak van tevoren gemaakt en opgeslagen voor gebruik in verschillende gerechten. Deze oranje-rode saus wordt niet alleen gebruikt als een condiment voor gegrild vlees en vis of door soepen en stoofschotels geroerd voor een pittige kick, maar is ook een integraal onderdeel van talloze recepten en vele Tunesische gerechten. Productnaam: Berber Harissa Smaak: Heet, pittig Brix (%): 10 Houdbaarheid: 2 Jaar Merknaam: MEDILIFE Oorsprongsland: Tunesië...
Portfolio (43)
Duitsland, Lüdenscheid
...Schärfegrad: ca. 10.000 SHU Verwendung: zie lange productbeschrijving Schärfegrad: ca. 10.000 SHU Verwendung: Mexicaanse gerechten, Chili con carne, Salsa, Tortilla, Saus, Dip, Grill en barbecue, Aardappelgerechten, Marinades, Ovenschotels, Stoofgerechten, Zomer groenten, Witte kool, Tomaten Gebruik nu onze "Chilli Jalapeño geschrotet rot" als promotiemateriaal of give-away. (Vragen hierover graag per e-mail naar: info@gojundgoj.de) Graag bieden wij u onze producten ook aan als private label, in grootverpakkingen en voor wederverkopers.
Portfolio (23)
Frankrijk, Castelnaudary
...INGREDIËNTEN: Room, kalfsfond, porcini 10%, maïszetmeel, rode port (sporen van sulfieten), knoflook, armagnac, zout en peper...
Portfolio (37)
...Een originele saus om je pasta te begeleiden of je pizza's te verrijken Ingrediënten: Tomaten - Paprika's - Rode uien - Knoflook - Tijm - Basilicum - Laurier - Olijfolie - Kerrie - Zout - Peper...
Portfolio (10)
België, Seneffe
... koken - Gemakkelijk te mengen met room en mousses Standaardvariëteiten: Appel, abrikoos, bosbes, zwarte kers, bosvruchten, peer, ananas, framboos, rode kers, aardbei. Niet-standaard variëteiten (of % op maat gemaakte vruchten) zijn op aanvraag beschikbaar. Bijvoorbeeld: Zwarte bes, cranberry, vlierbes, kiwi, mango, rabarber, passievrucht, perzik, granaatappel, passie, perzik, granaatappel en nog veel meer.
Portfolio (9)
Populaire landen voor deze zoekterm