Frankrijk, Paris
... Afrika worden de groene bladeren van hibiscus toegevoegd aan stoofschotels om een zure smaak te geven. Of ze worden bereid in saus en als bijgerecht geserveerd. Senegalese mensen gebruiken de hibiscusbladeren veel met vis, maar ze kunnen in verschillende gerechten worden bereid. Bovendien is de kelk, rood of groen, het meest geconsumeerde deel. De rode hibiscusbloemen hebben verschillende diameters afhankelijk van de variëteiten (vimto, khoor, thaï, CLT92).
Portfolio (32)
...Onze Chakalaka kruidenmix is perfect voor groentepotten, grillen, dippen en het kruiden van vlees, vis en groenten. Chakalaka is een traditionele Afrikaanse saus en een van de bekendste gerechten uit deze keuken. Onze Chakalaka kruidenmix is perfect voor groentepotten, grillen, dippen en het kruiden van vlees, vis en groenten. De basis is een rode curry met veel extra ui en knoflook. Probeer...
Portfolio (15)
Italië, Rivoli
... intens fruitige zure smaak. Een saus die twee echt speciale voedingsmiddelen samenbrengt, twee superfoods: de biet is rijk aan B-vitamines, foliumzuur en antioxidanten; de granaatappelazijn kan het vet bij obese personen verminderen, heeft een hoge hoeveelheid kalium, wat gunstig is voor de regulatie van de bloeddruk en de hartactiviteit. Het wordt gebruikt als een normale ketchup bij vleesgerechten, vooral wit vlees, zachte kazen, groenten, seitan en tofu. Maar het excelleert in het op smaak brengen van sushi-gerechten.
Portfolio (9)
Frankrijk, Malataverne
...Deze landwijn kan op wintertafels worden geserveerd om rode vleesgerechten in saus te begeleiden en aan het einde van de maaltijd met koeienkaas. Serveren op 16°.
Portfolio (188)
Spanje, Cuarte De Huerva
...% natuurlijk, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. José Lou heeft een nieuwe en pittige twist gegeven aan een van zijn populairste patés door Harissa toe te voegen, een pittige saus op basis van rode pepers. Bedoeld om te smeren op broodjes en toastjes, maar ook om sauzen, stoofschotels, enz. te bereiden... Netto gewicht: 120 g of 220 g Ingrediënten: zwarte olijven van de variëteit "Empeltre", pittige rode peper, extra vierge olijfolie, knoflook, koriander, karwij.
Portfolio (10)
Frankrijk, Auxerre
... tot 20 maanden in eiken vaten (60 tot 100% nieuw, de rest in vaten van 1 jaar).","Domaine":"Château Grand Mayne.","Culture":"Verantwoorde teelt.","Accord met wijn":"charcuterie, gegrilde entrecôte à la bordelaise, vlees in saus, wild, dikke frieten gesneden met een mes, kaasplank, crumble van peer en chocolade."}...
Portfolio (190)
Frankrijk, Roubia
... aroma's van vanille, subtiele aroma's van hout. Mond Verfijnd, krachtig, zijdezacht, subtiele tannines, soepel, gestructureerd lichaam, goede intensiteit. Gerechten & wijn combinaties Rood vlees, Rood vlees in saus, Ossenhaas, Tournedos, Koeienkaas Serveertemperatuur: 16° - 17° Kleur: Rood Druivensoort: Syrah Alcohol: 14% Inhoud: 75 cl (Fles)...
Portfolio (28)
...Maïski sinaasappelsaus, deze lekkere saus met uitgesproken sinaasappelsmaak zal de topper zijn van je winter- en eindejaarsgerechten. Op de foto hebben we deze wat afgewerkt met gebakken rode paprika, stukjes zeste van sinaasappel en dragon.
Portfolio (34)
Turkije, Istanbul
...Wie houdt er nu niet van pizza? Vooral als je vol zit, kun je genieten van een zelfgemaakte, versgebakken, hete pizza... We hebben een heerlijke beef pepperoni pizza voor je, versierd met ingrediënten van de hoogste kwaliteit! We wedden dat je nog nooit zo'n pepperoni hebt gehad! Dunne bodem, speciale saus bereid met rode en heerlijke Çanakkale-tomaten, mozzarella kaas... Als we hier de typische...
Portfolio (8)
Frankrijk, Rouvres Les Vignes
... tonen van rode vruchten. De soepele en genereuze mond biedt rondheid zonder te veel wijnheid, terwijl het een zekere frisheid in de afdronk behoudt. Onze cuvée zal perfect passen bij witvlees en uw barbecues. Ook zal het harmonieus een zalm met amandelen of een tong met armoricaanse saus aanvullen. Geitenkaas zal ook een trouwe metgezel zijn. Ten slotte zal de CHAMPAGNE Claude PERRARD Brut Rosé uw nagerechten op basis van rode vruchten verheffen.
Portfolio (4)
ufs.country_names.RU, Moscow
... wrijf je de vis in met de resulterende saus. Laat het even marineren en grill tot het gaar is. Gebruik voor Gebruik de kruidenmix om de marinade voor te bereiden, en als topping voor barbecue, gegrilde vis. Smaak Pikant, licht gekruid Ingrediënten Voedsel gejodeerd zout, gedroogde knoflook, gedroogde uien, rode vlokken, gemalen zwarte peper, gemalen fenegriek, gemalen kurkuma, gemalen citroenschil...
Portfolio (178)
Spanje, Santiago De Compostela
...Intense robijnrode kleur met mooie paarse nuances; het smaakt naar pruim, rozijn, honing en munt. Bijzonder aanbevolen om te drinken bij noten; gedroogde groentegerechten; vis in saus; vlees zoals eend of konijn; vleesstukken; kaas en enkele desserts.
Portfolio (9)
Italië, San Donaci
...Wijn verkregen uit 100% Primitivo-druiven. Productiegebied: Salento, tussen de provincies Brindisi en Lecce. Rode wijnproductie met temperatuurregeling van het fermentatieproces. Het kenmerkt zich door de zachtheid van zijn tannines en de smaak- en geurpersistentie. In de neus komen aroma's naar voren van rijpe rode vruchten zoals aardbeien, frambozen en bramen, ook in de vorm van gelei. Ideaal bij gerijpte kazen zoals Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, pasta met Bolognese-saus, en witte vleesgerechten à la cacciatora.
Portfolio (5)
...Onze traditionele tomatensaus wordt geproduceerd met verse, rijpe tomaten, met een sterke en passionele karakter, natuurlijk geteeld zonder het gebruik van pesticiden en chemische meststoffen, zodat we een saus krijgen met een heldere rode kleur, een zachte, romige en fluweelachtige textuur, die een klassieke en traditionele smaak behoudt die typisch is voor het Middellandse Zeegebied. Netto gewicht 680 gr.
Portfolio (10)
Spanje, Cabezo De Torres-Murcia
... assortiment producten in verschillende formaten, afgestemd op het distributiekanaal. - Selectie Azijn 100% - Witte Wijnazijn - Rode Wijnazijn - Appelazijn - Jerez Azijnen - Balsamico Azijn uit Modena - Balsamico Crèmes - Wijnazijn met Knoflook - Wijnazijn met Dragon - Kleurloze Alcohol Azijn - Gekleurde Alcohol Azijn - Dressings - Monodoses - Azijnfles - Vloeibare Karamel - Chocoladesiroop - Aardbeienstroop - Vanillesiroop - Pittige Saus - Aperitief Saus - Extra Vergine Olijfolie - Bulk Azijn voor de Industrie...
Turkije, Konya
...Pilavlık Osmancık Rijst Klein Rijst Aşurelik Tarwe Hedikli Tarwe Barbunya Zwarte Bonen Dermason Bonen Groene Linzen Zwarte Linzen Rode Linzen Köftelik Bulgur Pilavlık Bulgur Çiğ Köftelik Bulgur Kikkererwten Popcorn Pistachenoten Gemengde Pistachenoten Zoute Pinda's Zoutloze Pinda's Pijnboompitten Witte Leblebi Gele Leblebi Zaden Walnoten Cashew Saus Maïs Zoute Amandelen Zoutloze Amandelen Zoute Geroosterde Hazelnoten Gemengde Binnenhazelnoten Zoutloze Pompoenpitten Zoute Pompoenpitten...
Ons bedrijf produceert, distribueert en verhandelt olijven, olijfolie, gedroogde tomaten, ingelegde augurken, ingelegde groenten, geroosterde paprika, peper- en tomatenpasta, gekookte en ingeblikte producten (gevulde wijnbladeren, champignons, kikkererwten, rode bonen en witte bonen in saus, enz.) en vele soorten ingeblikte voedingsmiddelen en jam uit Turkije. We exporteren momenteel onze...
Populaire landen voor deze zoekterm