Zwitserland, Wollerau
...Bak de beste pizza met onze handige en praktische pizzapan. Tip: hij kan ook worden gebruikt voor het bakken van platte taarten, tarts of koekjes. Bestendig tegen corrosie en onverwoestbaar, gemaakt van Zepter roestvrij staal AISI304 (X5CrNi18-10). Afmetingen: Ø 28 cm Presentatie Bak de beste pizza met onze handige en praktische pizzapan. Tip: hij kan ook worden gebruikt voor het bakken van...
Portfolio (195)
Spanje, La Llagosta-Barcelona
WIJ MAKEN OPLOSSINGEN VOOR HET DOSEREN VAN JOUW PRODUCT Wij fabriceren machines voor de industriële bakkerij en apparatuur voor de voedingsindustrie. Wij bieden oplossingen voor het doseren van dikke en halfdikke massa's, vullingen, mengsels met vaste deeltjes, vloeibare en viskeuze pasta's, en diverse bereidingen. MACHINES DIE JE ZULLEN HELPEN OM: ● De productie te verhogen. ● De uniformiteit v...
Portfolio (83)
Italië, Pergola
...Zelfs in deze versie met zijn zwarte "livery" is het verschil duidelijk zichtbaar. Hier is SEDICINONI NEGRO in al zijn schoonheid, met de kookkamer die in breedte is ontwikkeld en daardoor zijn de voedingsmiddelen tijdens het koken zo gemakkelijk te controleren. Beschikbaar in een buitenversie (met dak en kar) en voor inbouw.
Portfolio (153)
Italië, Marmirolo
... geconcentreerde halffabrikaat Pizza delivery, zal dankzij de aanwezigheid van nuttige natuurlijke enzymen effectiever en sneller reageren op het koken; uw pizza zal smeltend, alveolair, licht en langer lekker zijn. Van de oven naar de tafel thuis.
Portfolio (56)
Duitsland, Bad Bramstedt
... mediterrane keuken. Op pizza, in pasta- en saladedressings, bij vis en vlees, in de eenvoudige tomatensaus, een bolognese - ons gedroogde basilicum maakt van elk gerecht een smaakervaring. Vergeet echter niet - het basilicum-kruid moet altijd pas later tijdens het koken worden toegevoegd, alleen dan komen de aanwezige etherische oliën het beste tot hun recht. INGREDIËNTEN Geregeld basilicum Inhoud: 10,00 g Artikel-nr: 206522...
Portfolio (89)
Polen, Warszawa, Poland
... tomatensmaak en bevat geen ongewenste toevoegingen of kunstmatige suikers. Het is ook een goede bron van lycopeen, een krachtige antioxidant die voorkomt in gekookte tomaten. De houdbaarheid van tomatenpuree is ongeveer 18 tot 24 maanden en het moet worden opgeslagen tussen 10°C en 24°C. Foodcom S.A. levert tomatenpuree in aseptische zakken in stalen vaten van 230 kg. Vanwege de dikke consistentie en heerlijke smaak wordt tomatenpuree veel gebruikt in pizzeria's, restaurants en cateringbedrijven als basis voor sauzen in verschillende tomatengerechten zoals pizza en pasta.
Portfolio (278)
...maar is tegelijkertijd goed herkenbaar door zijn organoleptische eigenschappen. Naast het vers consumeren, wordt het vaak gebruikt als ingrediënt voor koken. Een klassiek voorbeeld is pizza, waar het op wordt gelegd om een andere smaak te geven dan gebruikelijk.
Portfolio (10)
Frankrijk, La Celle-Saint-Cloud
... snelle oven een maximale doorvoer en ongeëvenaarde culinaire kwaliteit. Hij kan 5 panini's in 40 seconden bakken, 4 croque-monsieurs in 60 seconden, 1 pizza Ø 30 cm in 75 seconden... maar ook sandwiches, toastjes, desserts (dunne taart, muffins, enz.), vis, schaaldieren en vlees... in recordtijd. Zeer stil (45dB), heeft hij geen afzuigkap nodig dankzij de ingebouwde katalysator en kan hij worden aangesloten op mono 230V voor hoge energiebesparingen.
Portfolio (4)
Frankrijk, Soreze
...Microgeperforeerde ovenrooster, waardoor de warmte gelijkmatig over de te koken voedingsmiddelen wordt verspreid. Het is voorzien van een anti-aanbaklaag, zodat u uw pizza's, brood... direct kunt bakken en een krokant resultaat kunt behalen. De plaat meet 39x35 cm en kan in ovens tot 61 cm breed dankzij de uitschuifbare ondersteuningsstangen. REF:PLFGRI46 GARANTIE:24 MAANDEN Kleur:zwart Lengte:39 cm Breedte:35 tot 61 cm Hoogte:2,5 cm Nettogewicht:0,810 kg...
Portfolio (195)
Portugal, Leiria
...Gemaakt van 100% vuurvaste materialen. Geïsoleerde basis. Plaats overal. Voedselveilige kookoppervlakte. Eenvoudig te vervoeren. Geen speciale apparatuur nodig. Ideaal voor beperkte toegang. Perfect voor pizza. Bereikt hoge temperaturen. Geweldig voor het koken van vlees, vis, groenten en brood. Warmtebehoud. Roestvrijstalen deur. Eenvoudige installatie.
Portfolio (5)
... neiging heeft om direct na het koken uit te drogen. Al onze referenties zijn gebaseerd op: melk, eieren, bloem, zout, peper, evenals reuzel om de laag beter te maken. Van onze basis Crefole sfogliate bereiden we verschillende referenties: volkoren Crefole sfogliate, Crepole met polentadeeg, volkoren Crefole sfogliate, Crefole sfogliate met spelt. Hieruit ontstaan ook onze smakelijke snacks: Crefolini en Crepolini.
Portfolio (10)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Zonder voor te koken, breng eenvoudig de Pizzaprêt’ saus aan op het deeg. Voeg naar smaak zwarte olijven, ansjovisfilets, kaas of ham toe en bak in een hete oven. Ingrediënten tomaten (88%), uien (5%), suiker, olijfolie (1%), zonnebloemolie, gemodificeerd maïszetmeel, zout, kruiden, specerijen.
Portfolio (142)
Turkije, Istanbul
Welkom bij PekFood, het Turkse bedrijf dat gespecialiseerd is in kwaliteitsdiepvriesmaaltijden! Met passie en authenticiteit bieden wij u een divers assortiment van Turkse culinaire lekkernijen, zorgvuldig bereid met ingrediënten van premium kwaliteit. Kies voor PekFood en ontdek de ware essentie van de Turkse gastronomie, allemaal vanuit het comfort van uw eigen huis!
Portfolio (8)
Frankrijk, Paris
...Professionele materialen voor Food Truck! keuken afzuiging rookafvoer koken frietkraam pannenkoekenhuis pannenkoekenmaker snackplaat snacken pizza afzuigkap pizzeria restaurant rotisserie restaurant frietkraam ijssalon sandwichzaak Grieks Turks kebab voor uw afhaalmaaltijden Bekleding van decoratieve en hygiënische aluminium platen. voedselveilige RVS plaat 304 L wandbekleding wandbescherming...
Portfolio (9)
Portugal, Braga
... houtoven voor wie in de stad woont en weinig ruimte heeft om een traditionele houtoven te installeren. Het enige wat je nodig hebt is een terras, balkon of kleine tuin om te kunnen beginnen met koken in een houtoven, zoals in de goede oude tijd, en je recepten de echte en typische smaak en aroma van houtgestookt koken te geven. Je kunt hem ook in de kofferbak van je auto of caravan meenemen voor een picknick, en je kunt hem zelfs aan vrienden of familie lenen wanneer je hem niet gebruikt.
Portfolio (1)
Frankrijk, Lalinde
...De Ooni Koda 12 pizzaoven biedt een snelle, hoogwaardige pizza-bereiding in slechts 60 seconden. Authenticiteit: Het koken met hout of houtskool geeft een rokerige smaak aan uw gerechten. Controle: De voeding met propaan gas en de Ooni gasbrander zorgen voor een betere temperatuurcontrole en consistentie. Flexibiliteit: U kunt op elk moment van brandstof wisselen, afhankelijk van uw wensen...
Portfolio (50)
Italië, Colbordolo Di Vallefoglia
... gelijkmatiger wordt. Bovendien beschikt de oven ook over een geurventiel, dat het mogelijk maakt om de juiste vochtigheidsgraad en temperatuur in de oven te behouden, waardoor het koken van alle soorten voedsel mogelijk is, variërend van brood, gebak, braadstukken tot pizza's. De aandacht voor detail is zowel in het ontwerp als in het gebruik aanwezig, waardoor het in staat is om kwaliteit en...
Bijpassende producten
Houtgestookte Ovens
Houtgestookte Ovens
Andere Producten
Houtketel
Houtketel
Portfolio (3)
Spanje, Terrassa
...• Fabricage van één stuk. • Voor hartige of zoete bereidingen, gebruik in koud of warm. • Gealuminiseerd ijzer. • Gepolijst ijzer. • Roestvrij staal. • Perfect homogeen en geoptimaliseerd koken. • Producten: Hamburgers, Frankfurters, Pizza, enz.
Portfolio (7)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Gebruik het eerst voor koken (soep, borsjt), hoofdgerechten (stoofschotels, bijgerechten), sauzen, salades, marinades, passievruchten, pizza, snacks. Gebruik voor Voor alle soorten bakken en desserts, fruit, warme dranken en pittige gerechten in de oosterse keuken. Smaak zacht, zoet Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 10 Vetten (g / 100g)… 1,0 Koolhydraten (g / 100g)… 46 Energiewaarde (kcal / 100g)… 230...
Portfolio (178)
Frankrijk, Guenange
...De Habanero-peper, ook wel Antilliaans genoemd, is een krachtige peper met zeer fruitige tonen. Wij hebben ervoor gekozen om alleen water toe te voegen tijdens het koken en azijn voor de conservering, om de smaken zoveel mogelijk te behouden. Deze puree kan worden gebruikt op gestoofde groenten of bijvoorbeeld op pizza. Ingrediënten: Verse Habanero-peper (herkomst Nederland), water, azijn 100 ml 10.000 (Scoville-schaal)...
Portfolio (98)
Italië, Angiari
...De lavasteenplaat is geschikt voor het koken van verschillende soorten voedsel, met behulp van een barbecue, een oven of een kookplaat. Zeer geschikt voor een dieetkeuken die geen vetten of andere kruiden toevoegt. De eigenschappen van deze natuurlijke steen maken het geschikt voor het koken van verschillende soorten voedsel, waaronder vlees, vis, groenten, brood, focaccia, pizza's, enz. Koken op...
Portfolio (3)
België, Anderlecht
... used in cosmetics, medicine, cooking, and soaps, and was also used as a fuel for traditional lamps. Olive oil originally came from the Mediterranean, but today it is used worldwide.":"De olie wordt gebruikt in cosmetica, geneeskunde, koken en zeep, en werd ook gebruikt als brandstof voor traditionele lampen. Olijfolie kwam oorspronkelijk uit de Middellandse Zee, maar wordt tegenwoordig wereldwijd...
Bulgarije, Plovdiv
...hyaline oppervlak, en ze vergroten hun volume tijdens het koken. De verbeterder verhoogt de waterabsorptie en verbetert de deeg eigenschappen tijdens de verwerking. Producten gemaakt met deze verbeterder koken zonder aan elkaar te plakken en ze hebben een aangename geur en smaak.
België, Anderlecht
... en andere essentiële accessoires. -Snelle Horeca: Frituren, grills, staafmixers, groentesnijders en vacuümmachines. -Slagerij en Charcuterie: Vleesmolen, snijmachines, botzagen, worstduwers en snijapparatuur. -Koken en Koelen: Inductiekookplaten, convectieovens, koelkamers, vitrines en koelcellen. -Bar, Café en Theesalon: Koffiemachines, ijsvermalers, centrifuges en drankdistributeurs. Sluit u aan bij onze gemeenschap van tevreden professionals en ontdek waarom wij de nummer één keuze zijn voor professionele keukens in België en Frankrijk!
Portfolio (189)
Nederland, Haaksbergen
... maat gemaakt voor de meest voorkomende barbecues. Kijk op onze website voor meer informatie. Verder hebben we een merk voor echte buitenkokers, namelijk Camp Chef. Camp Chef is de specialist op het gebied van gietijzeren pannen, Dutch Ovens, kooktoestellen, pizza ovens en nog veel meer. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om buiten te koken. Al met al is Roost Buitenkoken dé specialist op het gebied van buitenkoken!
...koken en wokken, om veilig en gemakkelijk te verplaatsen maar ook om eenvoudig schoon te maken zonder knoeien en om op te bergen. Alles compleet , geen extra kosten! Naast onze bbq´s maken wij ook maatwerk met metaal. Bijv. kachels, pizza ovens, plantenbakken, reclame zuilen en andere objecten. Voor professioneel gebruik maar ook een zeer geschikt en mooi artikel voor wederverkoop. Indien er...
... ervaren medewerkers die zich bezighouden met kwaliteit, ontwikkeling en verbetering van producten, verzending in de kortst mogelijke tijd en 100% klanttevredenheid. Al onze producten voldoen aan de eisen van de internationale kwaliteitsnormen; Onze certificaten: ISO 9001, CE, TSEK, We produceren: • Apparatuur voor het koken van gegrilde kip • Apparatuur voor het maken van shawarma • Ovens • Alle...
Portfolio (10)
Frankrijk, Liergues
Opgericht in 1997, is Cinque Terre Concetti gespecialiseerd in apparatuur, volledige inrichting, training en advies op het gebied van de Italiaanse horeca. Onze onderneming biedt een breed scala aan verse pastamachines (persen, raviolomachines, gnocchimakers en combinaties), alle benodigde apparatuur voor het koken van pasta, pizza en kwaliteitsvoedingsproducten vervaardigd in Italië (pasta-sauzen, risotto...). Cinque Terre Concetti beschikt ook over een erkend opleidingscentrum voor de Italiaanse keuken.
Verenigd Koninkrijk, Peterborough
... ze de voorbereiding en het koken vergemakkelijken, van hoge kwaliteit zijn en de tand des tijds kunnen doorstaan. Bovenal... koken moet leuk zijn voor alle leeftijden! Sinds mijn kindertijd heeft de familie altijd genoten van tijd samen in de keuken. Of het nu is om samen pizza te maken op een vrijdagavond, een verjaardag te vieren of zoveel mogelijk mensen rond de tafel te verzamelen voor het...
Populaire landen voor deze zoekterm