Nederland, Amstelveen
... minimaal 6 maanden na productie •Weinig of geen waste •Kunnen produceren onder private label op basis van uw voorkeuren •Transparante kost-calculaties •Eenvoudig in bereiding en tijdbesparend Er kan met onze deegbollen veel meer dan alleen een pizza gemaakt worden, het is namelijk ook mogelijk om een hamburgerbroodje, een focaccia, een donerbroodje en meer! Wij zijn als Euro Pizza Products erg flexibel, deze flexibiliteit maakt het mogelijk om het productieproces geheel op uw wensen aan te laten sluiten en zo het perfecte deeg voor u te produceren onder 'private label'.
Portfolio (5)
Italië, Guardiagrele
Frankrijk, Perriers-Sur-Andelle
...Capaciteit 2 16 pizza's Een enkele brander binnenin de kookkamer Touchscreen interface voor het gebruik van de functies van de oven, voor de dubbele modus van automatische / handmatige werking Verstelbare buitenlamp Beschikbaar in 6 maten Model vulkaan basis...
Portfolio (401)
Slowakije, Košice
... basis voor je pizza-creaties. Deze saus is met zorg vervaardigd om de hoogste kwaliteit en versheid te waarborgen. De verpakking van 4100g is ideaal voor zowel kleine als grote pizza-producties, zodat je de voordelen van deze uitzonderlijke saus kunt genieten wanneer je maar wilt. Fresco natura pizza saus is jouw keuze voor het behalen van professionele resultaten met gemak, waardoor het een must-have is in elke keuken.
Portfolio (64)
Spanje, Malaga
...DEZE PIZZA BASIS IS ONZE "STER" BASIS, DAAROM IS HET HEEL CRUNCHY EN DELICAAT - DE DIAMETER IS 28 CM EN HET WORDT VERZONDEN IN DOZEN VAN 42 EENHEDEN (6 PAKKETTEN VAN 7 EENHEDEN) OF IN ZICHTDOZEN VAN 12 EENHEDEN MET TWEE PAKKETTEN VAN 6 EENHEDEN ELK. DEZE BASISEN WORDEN OOK GEMAAKT MET ORGANISCH MEEL. VERZENDING NAAR HEEL EUROPA.
Portfolio (29)
Italië, Orbassano
PASTA GIRARDI is een ambachtelijk bedrijf uit Piemonte, gespecialiseerd sinds 1997 in de dagelijkse productie van verse pasta, ravioli, lasagne en hoogwaardige gourmetgerechten voor professionals in de voedingssector (HORECA) en voor de detailhandel, zowel onafhankelijk als georganiseerd. Elk van onze producten is het resultaat van constante aandacht voor onderzoek en selectie van grondstoffen, en...
Portfolio (57)
Italië, Pergola
...GARDEN overtreft alle verwachtingen, inclusief de onze; een synthese van de normen van Rossofuoco om een product tegen een minimale prijs te verkrijgen. In GARDEN, zoals bij alle artikelen van Rossofuoco, blijft kwaliteit een vast punt, maar de optimalisatie van het productieproces en de vereenvoudiging van bepaalde afwerkingen hebben het mogelijk gemaakt om de kosten te verlagen zonder het kwaliteitsniveau aan te tasten; de essentie van de instrumentatie doet niets af aan de functionaliteit, zowel in het Basis- als in het PLUS-model.
Portfolio (154)
Polen, Warszawa, Poland
... tomatensmaak en bevat geen ongewenste toevoegingen of kunstmatige suikers. Het is ook een goede bron van lycopeen, een krachtige antioxidant die voorkomt in gekookte tomaten. De houdbaarheid van tomatenpuree is ongeveer 18 tot 24 maanden en het moet worden opgeslagen tussen 10°C en 24°C. Foodcom S.A. levert tomatenpuree in aseptische zakken in stalen vaten van 230 kg. Vanwege de dikke consistentie en heerlijke smaak wordt tomatenpuree veel gebruikt in pizzeria's, restaurants en cateringbedrijven als basis voor sauzen in verschillende tomatengerechten zoals pizza en pasta.
Portfolio (278)
...Basis pizza pinata met de hand om het beter verteerbaar en luchtiger te maken. Krokant aan de buitenkant, zacht van binnen. Te beleggen naar wens, basis margherita of simpelweg wit met olie, zout en rozemarijn. Te bakken in de grill van een voorverwarmde oven op 240° tot het mooi goudbruin is.
Portfolio (10)
Duitsland, Wippingen
...{"Products":"Producten\n\nVerse Mozzarella, Cheddar Kaas\n\nGrade\n\nA, AA+\n\nShelf Life\n\n24 maanden, moet worden opgeslagen bij -4 graden Celsius.\n\nProduct Origin\n\nDuitsland/Nederland/Italië\n\nShape\n\nBlok\n\nColor\n\nWit tot lichtgeel\n\nMoisture\n\n45 - 50%\n\nFat on Dry Basis\n\n30 - 44,5%\n\nSalt\n\nOppervlak schoon met indrukken van persen. Het oppervlak kan gebarsten zijn.\n\nBody and Texture\n\nEen dichte textuur kan ongelijkmatige gaten hebben.\n\nAroma and Taste:\n\nIngredients:\n\nTypisch voor Melk\n\nKoemelk, zout, starters, microbiologische stremsel."}...
Portfolio (120)
Italië, altamura
...De basis voor pizza's wordt verkregen door het verwerken van een deeg met eenvoudige en weinige ingrediënten: hergemalen durumtarwegries, aardappelzetmeel, sojalecithine, extra vierge olijfolie, zout, biergist, water. Bevat gluten, soja. Pizza is eenvoudig te bereiden en te beleggen met een aantal specerijen dat alleen door de fantasie wordt beperkt. De vorm is rond, ambachtelijk vervaardigd en...
Portfolio (3)
...Soluzioni Alimentari, een bedrijf dat gespecialiseerd is in glutenvrije producten, distribueert kant-en-klare glutenfree gerechten aan detailhandelaren, apotheken, restauranthouders en pizzeria's. De glutenvrije pizzabodem is ambachtelijk geproduceerd en met de hand uitgerold, zodat er een krokante pizza ontstaat. Elk stuk is individueel verpakt in aluminium.
Portfolio (3)
Frankrijk, Moustoir-Ac
Gevestigd in Bretagne, is AXION BAKERY CORPORATION gespecialiseerd in de verkoop van professionele apparatuur en benodigdheden voor bakkerijen, patisserieën, cateraars, restaurants en industrieën. Sinds 30 jaar verkoopt AXION BAKERY CORPORATION bakkerij- en patisserie-apparatuur, evenals grootkeukenapparatuur voor restaurants. We bieden ook concepten voor de inrichting van bakkerijen aan. De appar...
Portfolio (190)
Spanje, Moraleja De Enmedio, Madrid
...De VG-pizzaovens kenmerken zich door hun vermogen om hoge temperaturen te bereiken. Je kunt de materialen voor de constructie kiezen, de vorm van de oven (vierkant of koepelvormig), de decoratie (siliconen, mozaïek, tegels), de instelbare temperatuur, de maximale capaciteit en eventuele extra's die je aan je professionele oven wilt toevoegen. Elektrische pizzaoven met draaibare basis, kookmaat (mm): 1000mm: - Capaciteit: Ø 300mm 6 pizza's; 75 pizza's / uur - Vermogen: 17Kw - 380V - Gewicht: 405Kg...
Portfolio (9)
ufs.country_names.RU, Medvedevo
... Italiaanse normen op basis van het oppervlak van de pod Pizza capaciteit: de diameter van de pizza's wordt verondersteld gelijk te zijn aan 30 cm Houtverbruik kg/uur: 4-9 Rookkanaal (d), mm: 150 Maximale temperatuur van de oven, °C: 500...
Portfolio (10)
Portugal, Leiria
...Gemaakt van 100% vuurvaste materialen. Geïsoleerde basis. Plaats overal. Voedselveilige kookoppervlakte. Eenvoudig te vervoeren. Geen speciale apparatuur nodig. Ideaal voor beperkte toegang. Perfect voor pizza. Bereikt hoge temperaturen. Geweldig voor het koken van vlees, vis, groenten en brood. Warmtebehoud. Roestvrijstalen deur. Eenvoudige installatie.
Portfolio (5)
Bulgarije, Sofia
... culturen verminderen basilicumblaadjes jeuk en zwelling veroorzaakt door insecten. : Gedroogd basilicum wordt gebruikt om verschillende soorten vlees, vis, salades en sauzen op smaak te brengen. Gedroogde basilicumthee wordt vaak gebruikt als stimulerende kruidenthee. Voeg 2 theelepels gedroogd basilicum per kop (250 ml) toe aan kokend water en dek het af gedurende 4 tot 8 minuten, afhankelijk van je smaak. Het wordt gebruikt als basis voor pesto en voegt een kenmerkende smaak toe aan salades, pasta's, pizza's en andere gerechten. Verpakking: 250g, 500g en in bulk...
Portfolio (154)
Italië, Mirabello Sannitico
...De houtgestookte of gecombineerde gas- en houtrotatieoven met een stenen koepel en een draaiplateau van vuurvaste platen is vergelijkbaar met de traditionele Napolitaanse oven. Voorzien van 2 openingen: één voor het bakken van pizza's, de andere voor de verbranding van hout. De as die door het hout wordt geproduceerd, wordt verzameld in speciale lades aan de basis van de oven. Het 7-inch...
Portfolio (3)
...Het idee voor deze crème is ontstaan uit een eerste kleurvisie. De twee producten, met bijna tegenovergestelde kleuren maar die beide de aandacht trokken. De combinatie van artisjokharten met zwarte truffel, alles in olijfolie, heeft een uitstekend product opgeleverd als vulling voor hapjes, pizza's en focaccia. Ingrediënten: artisjokken (65%), olijfolie, olijven, zomerse zwarte truffel (tuber aestivum Vitt.) 5%, zout, aroma's. Advies: Geweldige dressing voor pasta's, wit vlees of als basis voor sauzen.
Portfolio (10)
...Wij ontwerpen machine-eenheden op basis van de juiste koelcapaciteit die uw faciliteiten nodig hebben. Alle soorten compressoren merken & modellen (schroef of dubbele fasen) beschikbaar voor ons ontwerp. BEVOREN VOEDSELS (Vissen, Fruit, Groenten, Pizza's, Vlees, IJs..etc) Wij vriezen uw producten in met elektronische expansieventielen en besparen energie met onze gelicentieerde PLC-controller en programma's. Wij vriezen uw producten in met elektronische expansieventielen en besparen energie met onze gelicentieerde PLC-controller en programma's.
Portfolio (5)
Turkije, Konya
...Vaste Basis Pizza Oven...
Portfolio (10)
Italië, senigallia
Portfolio (1)
... vakgebieden. Met 10 locaties wereldwijd leveren we aan meer dan 30.000 tevreden klanten in meer dan 70 landen. Naast ons standaardassortiment ontwikkelen we producten op basis van de specifieke wensen van de klant. E-Mail: b2b-international@hela.eu Tel.: +49 4102 496-0 Internet: www.hela.eu...
Portfolio (91)
Italië, Forlì
...De venkelzaadjes zijn bijzonder rijk aan heilzame stoffen, waaronder vitamines, essentiële oliën en vezels die nodig zijn voor het lichaam. In de keuken kunnen venkelzaadjes worden gebruikt om tal van gerechten op smaak te brengen, vooral op basis van rood vlees, maar ze worden ook gebruikt in deeg om heerlijke, delicate grissini, taralli te maken en om karakter te geven aan brood en pizza...
Portfolio (50)
Tunesië, Tunis
...De worteltapenade wordt bereid op basis van gegrilde of gedroogde groenten, die vervolgens worden fijngehakt en gemengd met kruiden en aromatische oliën. De worteltapenade zal creativiteit in uw keuken brengen en inspelen op de nieuwe consumptietrends zoals ongedwongen maaltijden, dips en borrelhapjes. De worteltapenade kan zowel warm als koud worden gebruikt, op canapé's, pizza's, om uw sauzen, soepen, mayonaises en pasta's op smaak te brengen. Categorieën: Voedingsmiddelen Conserven Worteltapenade...
Portfolio (130)
... gebruikt en er is apparatuur die een vochtige omgeving biedt voor gefermenteerde producten aan de onderzijde van de oven. Ook is er een roestvrijstalen tafel beschikbaar. Het aantal bakplaten per laag kan worden bekeken op de technische specificatiepagina. Elke laag kan afzonderlijk worden geregeld tussen 0-300 °C en de warmte van het plafond en de basis worden afzonderlijk beheerd. Het wordt alleen...
Portfolio (7)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Gebakken uien zijn een ideale basis voor elke frituur. Maar gedroogde gebakken uien zijn ook een geweldig grondstof voor hartige gebakjes. Brood, taarten, pizza, sandwiches, hamburgers en cheeseburgers krijgen een totaal andere smaak met knapperige stukjes gebakken uien. Gebruik voor Gebruik in soepen, sauzen, salades, marinades, vleesgerechten, groenten, bijgerechten. Smaak Zacht, zoet Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 4,5 Vetten (g / 100g)… 14 Koolhydraten (g / 100g)… 28 Energiewaarde (kcal / 100g)… 250...
Portfolio (178)
Italië, Fratte Di Sassofeltrio
...De bestekzakken zijn een slimme, snelle en professionele oplossing om uw tafels optimaal in te richten en tijd te besparen, waardoor de service wordt versneld. Lunchpauze in de bar, diner in een restaurant, pizza met vrienden, de bestekzakken zijn ideaal voor elke gelegenheid en elke operator kan ze kiezen op basis van hun eigen behoeften: - In witte kraftpapier of in strokenpapier - Met servet...
Portfolio (3)
Frankrijk, Canejan
...-uitgang voor aansluiting op het bestaande audiosysteem. Door het rode deksel te verwijderen, krijgt u toegang tot de DIP-schakelaars voor het selecteren van berichten (worst, salami en kaas, vis, bakkerij, patisserie, pizzeria, catering, pizza en desserts, ijs, fruit en groenten, kaas en zuivelproducten, nummer, patiënt, klant, acceptatie, reservering, ticketverkoop).
Portfolio (1543)
Italië, Ibi
...Weinig ruimte in de koelkast? ...Geen zorgen! Wij zijn het enige bedrijf op de markt dat ambachtelijke pizza- en pinsa-bodems met een houdbaarheid van 6 maanden op kamertemperatuur verkoopt en produceert.
Portfolio (3)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play