Italië, Napoli
... vergroten van de schoonheid van kamers met kleine aanpassingen. Techniek en voortdurende studie vormen de basis van haar fotografische en bewerkingsvaardigheden. Ze werkt in heel Italië en publiceerde in 2016 in samenwerking met de culinaire journalisten Tania Mauri en Luciana Squadrilli het boek “La Buona Pizza”, uitgegeven door Giunti, gevolgd door de blog Pizzaontheroad. Ze is momenteel...
Italië, Gioia Del Colle
...“Pizza Basis” gemaakt van geselecteerde bloem en natuurlijke gist, gedurende meer dan 24 uur laten rusten en met de hand uitgerold door onze Meester Pizzaioli. Het is de oplossing voor degenen die Kwaliteit Pizza's willen aanbieden in korte tijd en zonder gekwalificeerd personeel. De “Pizza Basis” is geen diepvriesproduct, het heeft niets te maken met de pizza's die je in supermarkten vindt. Het...
Italië, Melzo
...L'Osteria Paterna maakt gebruik van hoogwaardige deegsoorten op basis van koudgeperste en gemalen tarwekiemen, met een rijstijd van tweeënzeventig uur, wat de pizza's licht en aanzienlijk verteerbaar maakt. In onze Osteria in Melzo vindt u kwaliteit, creativiteit en inspiratie waaruit originele gerechten ontstaan. De pizzeria en visrestaurant is gelegen aan de Via Sant'Antonio 43 in Melzo...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play