Oekraïne, Oleksandriiskyi District, Kirovohradska Oblast
...Deze tomatensauzen zijn gemaakt van Oekraïense tomaten! We hebben paprika, knoflook en een set specerijen toegevoegd om ze een zachte, hete of pittige smaak te geven. Gourmets zijn er dol op! Houdbaarheid - 12 maanden (bij kamertemperatuur). Private label is acceptabel. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie - stuur ons gewoon een aanvraag!
Portfolio (12)
Italië, Misano Adriatico
...De Pecorino Romano DOP Crosta Nera is een product van hoge kwaliteit en met gecontroleerde oorsprong. Met zijn zwarte korst en zijn intense, pittige smaak is het perfect om gerechten zoals pasta, salades en antipasti te verrijken. Met een verpakking van 3 kg is het ideaal voor restaurants en grote gezinnen.
Portfolio (200)
Duitsland, Bad Bramstedt
...Met onze pittige kruidenmix wordt elke goulash een plaatje van een goulash. Beter en perfecter kun je het klassieke goulash-aroma niet bereiken. De mix van krachtige en fijn fruitige smaken raakt precies de perfecte noot die nodig is. Voor het verfijnen van klassieke goulash, voor goulashsoep, aardappelengoulash, stoofschotels, pasta- en rijstgerechten. Inhoud: 60,00 g Artikel-Nr: 390870...
Portfolio (89)
Finland, Turku
...Pittige Ansjovispasta – Rizzoli Volume: 60g...
Portfolio (177)
Duitsland, Bad Bentheim
...Wat kun je doen met wortelpoeder? Wortelpoeder heeft een milde, zoete en licht pittige smaak die heerlijk is in smoothies en sauzen, onder andere. Het kan ook worden gebruikt als smaakmaker of als natuurlijke kleurstof in pasta's en taarten. Waar is wortelpoeder goed voor? Als een van de populairste groenten ter wereld, bevat de wortel hoge voedingswaarden. Wortelpoeder is rijk aan bètacaroteen...
Portfolio (549)
Duitsland, Hamburg
... kidneybonen elk gerecht dat ze verfraaien moeiteloos een bijzondere touch. Of het nu zachtjes gekookt is in een hartige chili, subtiel gekruid in een pittige salade of gemengd in een hartige dip, hun veelzijdigheid is simpelweg ongeëvenaard.
Portfolio (180)
Slovenië, Krmelj
... met een pittige tomatensaus, mengt in een romige knoflook- en kruiden dressing, of samenvoegt met verse groenten en feta, deze fusilli noedels van rode linzen brengen een explosie van smaak en visuele aantrekkingskracht naar je culinaire creaties. Bovendien zijn ze, net als al onze producten, biologisch en veganistisch, wat zorgt voor een gezonde en schuldvrije eetervaring. Portiegrootte: 100g Energie-inhoud: 1537kj / 361,9 kcal Totaal vet: 0,59g Verzadigd vet: 0,16g TOTALE KOHYDRAAT: 69,56g Suikers: 2,42g Vezels: 3,41g Eiwit: 19,18g ZOUT: 0,03g...
Portfolio (31)
Italië, Mesoraca
... originele vorm krijgt die we allemaal kennen. De rijping vindt plaats in omgevingen met gecontroleerde vochtigheid en temperatuur gedurende minimaal 45 dagen. Aanbevolen als voorgerecht en als ingrediënt voor hoofdgerechten (bijv. Ovenschotel met pasta). GEWICHT: 300/350 g Categorie: Calabrese Vleeswaren Gewicht: 0,350 kg Ingrediënten: Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen Suikers: Dextrose en sucrose Antioxidanten: E301 Conserveermiddelen: E250-E252...
Portfolio (19)
Duitsland, Hamburg
Tunesia Food Import is gespecialiseerd in Tunesische levensmiddelen. Een verscheidenheid aan diverse producten uit het Oosten. Wij bieden directe afhandeling met onze klanten aan. Producten in overzicht - Dattels - Dattelpasta - Verpakte Dattels - Biologische Extra Vergine Olijfolie - Olijfolie - Olijfhout - Gedroogd fruit - Gedroogde Tomaten - Gedroogde Vijgen - Cactusvrucht - Vijgen - Granaatapp...
Portfolio (7)
...Deze rode pesto (de derde in onze Italiaanse vlag-kleurige pesto, na groen en wit) smaakt als een mix van je favoriete pittige arrabbiasaus en de hartige ansjovis-knoflookdip bagna cauda. Kortom, het is heerlijk.
Portfolio (8)
Bulgarije, Sofia
...Gedroogde basilicumblaadjes hebben een aangename, zachte en warme geur en een licht pittige smaak. Basilicum is een kruid uit de muntfamilie. Sommige mensen gebruiken het voor verkoudheden, hoofdpijn, vochtretentie en nierproblemen. In de fytotherapie wordt basilicumthee gebruikt door moeders die borstvoeding geven om de melkproductie te stimuleren en de bloedcirculatie te verhogen. In sommige...
Portfolio (154)
Tunesië, Hammam Sousse
... volgens de meer dan duizendjarige Tunesische cultuur van het oogsten en bereiden van onze producten. In heel Tunesië wordt harissa vaak van tevoren gemaakt en opgeslagen voor gebruik in verschillende gerechten. Deze oranje-rode saus wordt niet alleen gebruikt als een condiment voor gegrild vlees en vis of door soepen en stoofschotels geroerd voor een pittige kick, maar is ook een integraal onderdeel van talloze recepten en vele Tunesische gerechten. Productnaam: Berber Harissa Smaak: Heet, pittig Brix (%): 10 Houdbaarheid: 2 Jaar Merknaam: MEDILIFE Oorsprongsland: Tunesië...
Portfolio (43)
Italië, Sassello
...Harissa-pasta is een mix van pepers, koriander, chili, olijfolie en knoflook. Deze pittige condiment kan worden gebruikt om tomatensauzen te verrijken en is een fantastische aanvulling op veel Marokkaans geïnspireerde gerechten. Harissa-saus heeft een mooie glans en goede diepte. Geweldige rijke textuur, glad en stevig met goede hechting. De smaken zijn allemaal zeer goed in balans met een goed...
Portfolio (9)
...Hela Spice Ketchup Curry delikat 800 ml, Glutenvrij & Lactosevrij, Vegan, Saus - Hela Curry Spice Ketchup delikat 800 ml Duitslands populairste spice ketchup - Hela Spice Ketchup Curry mild. Hela's unieke kruidenmix geeft deze ketchup zijn heerlijk zoete en pittige curry smaak die een speciale, hartige noot aan elk gerecht toevoegt. Past perfect bij friet en pasta of elk soort gegrild voedsel...
Portfolio (91)
Italië, Monterotondo
...De Biologische Moringa Los van Vegantis, aangeboden in groothandelsformaten en -prijzen, is 100% natuurlijk en gecertificeerd biologisch. Gemaakt in India van Moringa Oleifera bladeren, is het een felgroene poeder die wordt verkregen na een langzame droging op lage temperaturen. Het is een veelzijdig en gezond voedingsmiddel, rijk aan mineralen zoals ijzer en calcium, en een bron van vezels en vitamine A. Oplosbaar en met een kenmerkende pittige en kruidige smaak, is het geschikt voor gebruik in zowel zoete als hartige bereidingen, van gebakken producten tot pasta.
Portfolio (10)
Hongarije, Szeged
... knoflookpoeder is veelzijdig inzetbaar. Het past uitstekend bij vleesgerechten, zoals steak of gebraden kip. Daarnaast kunnen we het gebruiken om pasta, rijst, sauzen of zelfs groenten op smaak te brengen. Dankzij de poedervorm is het eenvoudig te doseren en op te slaan in de keuken.
Portfolio (5)
Spanje, Madrid
...De Emmental van Arla is een speciale kaas, gemaakt van melk van koeien die in de Alpen grazen. Het heeft een licht pittige en zeer aangename smaak. Ideaal voor gebruik in sandwiches, pizza's, gebakken groenten en om te smelten over pasta en hamburgers.
Portfolio (9)
Italië, Dorgali
... om je recepten een nieuwe draai te geven. De pittige en kruidige smaak versterkt de smaken van pasta's en past prachtig bij carasau-brood of huisgemaakt brood, wat een sensorische reis biedt tussen traditionele en vergeten smaken. Of het nu in plakken, schilfers of blokjes wordt gegeten, deze kaas vertegenwoordigt de perfecte balans tussen traditie en innovatie, en voegt een vleugje karakter toe aan elke tafel.
Portfolio (10)
Duitsland, München
... fijnproevers. In de Aziatische, maar ook in de moderne Europese keuken vinden Shiitake hun weg in vele gerechten, van smakelijke paddenstoelensoep tot sauzen en pasta, tot pittige roerbakgerechten. Deze paddenstoelen worden echter ook gewaardeerd om hun heilzame eigenschappen, die hen vooral door de Traditionele Japanse en Chinese Geneeskunde, maar ook door de westerse geneeskunde, worden...
Portfolio (28)
... gebruikt als: Pittige basisingrediënt in soepen, sauzen, ovenschotels, fondsen en bouillons Pittige basis voor de productie van aroma-preparaten en kruidenmengsels Eiwitsubstraat voor reactieve aroma's HVP's zijn ideaal voor het geven en verbeteren van de pittige ('vlezige') smaak van veel voedingsmiddelen.
Portfolio (19)
Spanje, Cuarte De Huerva
...% natuurlijk, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. José Lou heeft een nieuwe en pittige twist gegeven aan een van zijn populairste patés door Harissa toe te voegen, een pittige saus op basis van rode pepers. Bedoeld om te smeren op broodjes en toastjes, maar ook om sauzen, stoofschotels, enz. te bereiden... Netto gewicht: 120 g of 220 g Ingrediënten: zwarte olijven van de variëteit "Empeltre", pittige rode peper, extra vierge olijfolie, knoflook, koriander, karwij.
Portfolio (10)
Turkije, Istanbul
...Pittige Paprikapasta 19kg Ingrediënten: Heet rode peper, zout (maximaal 5% toegevoegd zout in droge stof), citroenzuur, bevat schil en zaden. Netto Gewicht: 19,35 kg Categorieën: Pasta...
Portfolio (1)
Duitsland, Schoenebeck
... industriële schaal gebruikt als aroma voor pittige en mediterrane gerechten. Rozemarijn is in het Middellandse Zeegebied een veelgebruikte specerij voor pasta, dips of vis- en vleesgerechten. De verkwikkende geur wordt ook in de aromatherapie gebruikt tegen algemene INCI: ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL CAS: 84604-14-8 | 8000-25-7 EINECS: 283-291-9...
Portfolio (143)
Oostenrijk, Obernberg Am Inn
...De alleskunner voor de keuken - onze op maat gemaakte kruidenmolen, verkrijgbaar met alle kruidenmixen voor de dagelijkse keuken. Elke keuken heeft een alleskunner nodig! Of het nu vurig-pittig, bloemig-fris of mediterraan is. Door onze grote selectie aan molen-kruiden krijgen bijna alle gerechten hun pittige toets. Pasta, vis, vlees en salades worden zo in een handomdraai tot smakelijke gerechten.
Bijpassende producten
Kruidenmolen
Kruidenmolen
Andere Producten
Genotkaart
Genotkaart
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Moscow
... specerijen toe te voegen aan pilaf, granen, zoete vullingen voor taarten en pannenkoeken, enz. Gebruik voor Gerechten uit de Indiase en Aziatische keuken, bakproducten en gebak, pittige soepen, desserts, glühwein, koffie en thee. Smaak Pittig, branderig. Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 11 Vetten (g / 100g)… 6,5 Koolhydraten (g / 100g)… 40 Energiewaarde (kcal / 100g)… 260...
Portfolio (178)
Frankrijk, Saint-Etienne
...Blauwaderkaas van gepasteuriseerde koemelk, met een witte, gladde pasta met openingen en schimmels. De textuur is fijn en smelt in de mond, stevig en niet plakkerig. De pittige smaak, typisch voor blauwkaas, zal de smaak van uw gerechten versterken; pizza, salades, sauzen of als ingrediënt.
Portfolio (187)
Frankrijk, Ham
... veelzijdig ingrediënt dat uw gerechten kan verrijken. De licht pittige en aromatische smaak past perfect bij tomaten- en courgettegerechten, evenals bij pasta-, rijstgerechten, soepen, eieren, gegrild vlees en braadstukken. Het gebruik ervan is essentieel in de Zuid-Europese keuken en het wordt vaak opgenomen in het traditionele bouquet garni, samen met peterselie en laurier. Referentie: AR803657 Ean13: 3760306803657...
Portfolio (127)
Spanje, Santiago De Compostela
...Complex en aromatisch, gouden kleur en gemiddelde zuurgraad. Accenten van groene appel en een fluweelachtige sensatie in de mond. Perfect te combineren met witte vis (gegrild en gerookt), zeevruchten, wit vlees, vegetarische gerechten, pasta, gebraden kip, gevogelte met romige saus en weinig kruiden, en pittige maaltijden.
Portfolio (9)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play