Oostenrijk, Innsbruck
...Het centrum van de wijnbouw in Georgië is Kakheti, waar al sinds het 6e millennium voor Christus wijn wordt verbouwd. De wijn wordt in Kakheti traditioneel vergist en opgeslagen in in de grond ingegraven aardewerken vaten (in het Georgisch: Qvevri of Kwewri). Uit de bergregio Racha komt de zeer populaire en bekende zoete rode wijn Khvanchkara. Andere wijnbouwregio's in Georgië zijn Kartli...
Portfolio (1)
Frankrijk, Lys Haut Layon
...Terroir: Klei-grindachtige bodem op schisten Situatie: Haut layon De druiven worden handmatig geoogst in opeenvolgende selecties. Vinificatie De alcoholische fermentatie vindt plaats in vaten en de rijping duurt 18 maanden in vaten. Restsuikers: 210 g/liter Alcoholpercentage: 12,5 Proeftemperatuur tussen 10 en 12°C Neus: Geel Neus: Noten van kweepeer Mond: Gekonfijte vruchten, kweeperen met een...
Portfolio (43)
Frankrijk, Brissac Loire Aubance
...Gids Hachette 2020 JAARGANG: 2017 DROOGSTOF: Cabernet franc. TERROIR: Marne met ostracieten (oesters) op klei-kalksteen. VINIFICATIE EN OPVOEDING: Druiven geoogst op een zeer mooie rijpheid en 100% ontsteeld. Maceratie van 1 maand om de extractie van kleur te bevorderen en een complexe structuur te bieden. Opvoeding in eikenhouten vaten gedurende 12 maanden. APPELLATIE: AOP Anjou Villages...
Portfolio (12)
Frankrijk, Caudiès De Fenouillèdes
... bezinking van 48 uur, wordt het most direct in Franse eiken vaten (25% nieuw) geplaatst, waar het zijn volledige alcoholische fermentatie zal ondergaan. De malolactische fermentatie wordt opzettelijk niet nagestreefd om de levendigheid te behouden. Tijdens de rijping op totale droesem van 10 maanden, wordt de wijn regelmatig geroerd om meer body te geven. Dit werk "à la Bourguignonne" maakt van deze cuvée een wijn die goed kan rijpen. Proeverij : Mooie frisse neus met toastachtige boterachtige en hazelnootachtige tonen, genereuze en complexe mond die bij al uw wensen zal passen.
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint Cannat
... maanden en gebeurt, net als de fermentatie, voor 30% in eiken vaten en de rest in thermoregulatie roestvrijstalen tanks. De wijn wordt in de château gebotteld en rust vervolgens in de fles voor verzending. DÉGUSTATIE Deze cuvée van Pouilly-Fuissé heeft een heldere, licht gouden kleur. De neus, zeer open, toont noten van meidoorn, acaciabloem en citrusvruchten, evenals een lichte toets van specerijen. De aanzet in de mond is fris, licht zuur, en creëert geleidelijk een gevoel van rondheid. De noot van gekonfijte citrus is aanwezig.
Portfolio (46)
Frankrijk, St Vincent Rive D'olt
...Deze cuvée van 100% Malbec rijpt een jaar in vaten. Deze diep paarse wijn met zwarte paarse randen is fijn en elegant in de mond met aroma's van bramen, cassis, vergezeld van een vleugje vanille. Het is een wijn die goed kan rijpen, en hij is ook opmerkelijk jong.
Portfolio (5)
Frankrijk, Fraisse Des Corbieres
... sleedoorn om te aromatiseren. Domaine du Cardona maakt zijn Morèéum op basis van een selectie van rode wijnen uit de Terroir van de Corbières, die verouderen in eikenhouten vaten in een natuurlijke grot. Deze krachtige aroma van langdurig verouderde wijn wordt verzacht door de honing van de garrigue, en de reductie van sap van wilde bramen roept illusies op van wandelingen in een bos vol magie en mysterie.
Portfolio (10)
Spanje, Madrid
...Onze wijn heeft 12 maanden gerijpt in Franse eiken vaten (60%) en Amerikaanse eiken vaten (40%) en wordt te koop aangeboden na 1 oktober van het tweede jaar na de oogst. De kleuren evolueren van een intense kersenrood naar een kersenrood. Opvallende paarse tinten in een dunne laag tonen nog steeds jeugdige nuances. Op een intense fruitbasis mengt het aroma zich met de eigen nuances van edele...
Portfolio (3)
Italië, Marciano Della Chiana
... kruidige van kaneel, presenteert zich in een intense robijnrode kleur. Dankzij de sappige en volle smaak is hij perfect om alleen te drinken of met chocolade. Een uitstekende combinatie met oude kazen. Formaat: 0,5 lt. Type wijn: Passito. Oogstjaar: 2019. Land: Italië. Regio: Toscane. Druivensoort: 100% Aleatico. Rijping: 6 maanden in kleine houten vaten - 6 maanden in de fles. Kleur: Intense robijnrode. Aroma: Aardbei, Pruim, Wilde roos. Temperatuur: 12° C. Ideaal met: Chocolade, oude kazen.
Portfolio (10)
Spanje, Aranda De Duero
...Ambachtelijk gemaakte vaten van geselecteerd en minimaal 36 maanden in de open lucht gedroogd Spaans eikenhout uit de beste bossen van Noord-Spanje, zullen uw wijn voorzien van de zachtheid en aromatische elegantie die dit bijzondere type hout biedt. Wij geven de consument de optie om het type toast te kiezen om het vat aan zijn behoeften aan te passen.
Portfolio (3)
Spanje, La Seca-Valladolid
...Wijn afkomstig van de tempranillo-druif, gerijpt in Franse Allier-vaten en Amerikaans eiken. Helder kersenrode kleur. Rijke aroma's van rijpe rode vruchten met een vleugje hout. De fruitige smaken van de druif, evenals de geroosterde tonen van het hout, passen perfect samen, wat resulteert in een complexe en evenwichtige wijn. Verzending naar het vasteland. Gratis verzending bij bestellingen boven de 60€.
Portfolio (12)
Frankrijk, Les Églisottes-Et-Chalaures
...Prestige Cuvée, vernoemd naar de Ierse priester, de oprichter van Brande Shepherdess in de achttiende eeuw, is gemaakt van een assemblage van de beste druiven en gerijpt in Franse eiken vaten. Château Brande-Shepherdess is door de Revue du Vin de France (RVF) uitgeroepen tot nummer 1 van alle Bordeaux en Bordeaux superieurs voor de jaargang 2013. Het wordt gebotteld in 75cl, Magnum (1,5 L) en double Magnum (3L).
Portfolio (3)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...De Chianti Classico Riserva van Rocca Delle Macie is geboren tegelijk met de wijnmakerij. Vandaag de dag is deze Italiaanse wijn een van de must-haves van de Toscaanse wijngaard. Verouderd in Franse eiken vaten gedurende twee jaar, is deze Chianti enkele maanden in de fles verfijnd. Met een robijnrode kleur kenmerkt de cuvée zich door een mooie levendigheid die het karakter en de frisheid van de terroir weerspiegelt. Hij is vol van aroma's van kers en viooltje. Deze Chianti Classico Riserva zal zeker goed passen bij alle soorten vlees en pasta.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint-Vérand
...De druiven worden met de hand geoogst. Voor deze Cuvée gebruiken we alleen de eerste persingen van onze beste jaargangen. De wijn rijpt in vaten alleen tijdens de eerste alcoholische fermentatie. voor ongeveer 3 maanden, gevolgd door botteling met onze tweede fermentatie tweede fermentatie om fijne bubbels te creëren. De wijn wordt vervolgens minimaal 1 jaar op latten gerijpt voor optimale...
Portfolio (18)
Frankrijk, Auxerre
...":"Oogstjaar: 2016","attaque en bouche vive avec une incroyable fraîcheur aromatique. Le caractère croquant et gourmand de ce vin est accompagné par les agrumes et l'essence d'orange.":"levendige aanzet in de mond met een ongelooflijke aromatische frisheid. Het knapperige en smakelijke karakter van deze wijn wordt vergezeld door citrusvruchten en sinaasappelessence.","Taux d'alcoolémie:13,5%":"Alcoholpercentage: 13,5%","Vinification":"Vinificatie"}...
Portfolio (190)
Frankrijk, Roubia
...In conversie naar biologische landbouw. Handmatige en mechanische oogst. Volledige ontsteeling, fermentatie in thermoregulatieve roestvrijstalen tanks, frequente pigeage, regelmatige bâtonnage. Rijping in eikenhouten vaten van een wijn, rijping in roestvrijstalen tanks, assemblage, traditionele kurk, regelmatige bâtonnage. Klei-kalkhoudende bodems. Oog Diep paarse kleur, stralend, met...
Portfolio (28)
Frankrijk, Saint-Loubes
...Een elegante en krachtige rode wijn. Afkomstig uit een assemblage met een meerderheid van Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc en Petit Verdot, is de cuvée "Tradition" de Prestige cuvée van het château. Na een klassieke Bordeaux vinificatie met lange maceratie, worden de wijnen volledig gerijpt in nieuwe eiken vaten gedurende 12 tot 18 maanden. Hierdoor komen er vanille-, geroosterde en...
Portfolio (21)
Frankrijk, Colmar
...De Crémant d'Alsace is een mousserende wijn die volgens de traditionele methode wordt geproduceerd. Na een eerste fermentatie in tank, wordt de wijn in flessen gedaan voor de tweede fermentatie die hem bruisend maakt. Gemiddelde opslagduur op latten: 18 maanden. Ontvangsten, te serveren als aperitief of bij een volledige maaltijd. Druivenrassen: 100% Pinot Noir Neerslag: 550 mm/jaar Rijping: 8 tot 9 maanden in honderdjarige vaten Alcohol: 12% Serveertemperatuur: 5-7°C Bewaarpotentieel: 3 jaar...
Portfolio (36)
Frankrijk, Nice
... tot 7 ton per hectare zorgvuldig wordt gehandhaafd om de superieure kwaliteit van de druiven te waarborgen. Met een totale productie van 15.000 flessen van 0,75 liter, heeft deze droge rode wijn uit het oogstjaar 2015 een alcoholpercentage van 12,5%. Het vinificatieproces toont een toewijding aan kwaliteit en authenticiteit. De druiven, met de hand geoogst en zorgvuldig geselecteerd, hebben een fermentatie ondergaan in open vaten van 225 liter, met een maceratie van 20 dagen, gevolgd door een rijping in roestvrijstalen tanks gedurende 10 maanden.
Portfolio (2)
Frankrijk, Mazion
...Cépages : 80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON Origine des raisins : 100% domaine du Manoir de la Valette Sol : argilo calcaire VINTAGE : 100% 2018 mis en bouteille en 09/2019 Elevage : 50 % zijn opgevoed in vaten, maar we mixen om een lichte houttoets te verkrijgen Alcool : 12,5% <x<13 %Vol DOSAGE : geen toevoeging PACKAGING : fles van 75 cl WINE NOTES : De neus opent met tonen van rode vruchten, de aanzet in de mond wordt gedomineerd door fruit Conseils : Proefadvies tussen 16 en 18°C...
Portfolio (11)
...De langzame rijping van de druiven in de hellende kalksteenbodems in Nees Karyes Larissa, die 1 jaar in eiken vaten verblijven, stelt de wijn in staat zich op de meest kenmerkende en typische manier te uiten. Explosief aromatische wijn die een unieke en intense bouquet vormen, met smaken van gedroogd fruit en vanille, zachte tannines en een gebalanceerde zuurgraad. Geserveerd op 18 - 20°C...
Verenigd Koninkrijk, London
...Petainer eenmalige PET-vaten zijn een lichtgewicht alternatief voor staal en kunnen worden gevuld met een verscheidenheid aan dranken zoals bier, cider, wijn, cold brew koffie, sap, kombucha en cocktails. Ze stellen je in staat om toegang te krijgen tot de binnenlandse en export tapmarkten en aanzienlijke besparingen op logistiek te realiseren, terwijl je je ecologische voetafdruk verkleint...
Portfolio (112)
Frankrijk, Pantin
...Informatie Genre: Neutraal Grote wijn uit Bordeaux - Cuvée Tradition 2008 Rood 75 cl Gouden Medaille Rode Wijn AOC Bordeaux Supérieur - Verouderd in Franse eiken vaten - Gebotteld op het Château Gouden Medaille - Verantwoorde wijnbouw - Respect voor het milieu - AREA-certificering Diepe kleur met fijne reflecties van evolutie. De neus is complex en open, met tonen van kersen op brandewijn...
Portfolio (102)
Frankrijk, Cénac
...vanilleachtig, met zwarte vruchten die een mooie tannine structuur combineren, omhuld met zoethout en met tonen van geconfijte kersen. Een mooie wijn die ons nu al zal verwennen na 10 tot 12 uur in een karaf. Te proeven bij geroosterd vlees of harde kaas. Product: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Oppervlakte: 30 ha Uiterlijk: mooie diepe robijnrode kleur...
Portfolio (9)
Frankrijk, Courbevoie
...Château Saint Jacques Calon 2013 Aoc Montagne Saint Emilion gerijpt in eiken vaten CRD producent MDC Onafhankelijke wijnmaker 900 flessen van 75cl beschikbaar...
Portfolio (103)
Verenigd Koninkrijk, London
... op 18 graden. Alcoholpercentage 14% • Veroudering: 12 maanden in Franse (80%) en Amerikaanse (20%) eiken vaten. Kleur: Rijke robe met een intense paarse kleur. Neus: Rijpe rode vruchten met florale paarse nuances, samen met elegante getoaste, balsamische en kruidige tonen. Mond: Vol, elegant en fluweelachtig, krachtig en biedt een omarmend gevoel van volheid. De afdronk. Druif: 100% Syrah...
Portfolio (17)
Spanje, Canet De Mar
...Zinca Fudre is gemaakt van een selectie druiven uit drooggecultiveerde wijngaarden in Montesa (Huesca) met een opbrengst van minder dan 2.500 kg/ha. Het fermenteert in een Franse eiken foudre met een conische vorm bij een gecontroleerde temperatuur. Vervolgens rijpt het in dezelfde foudre gedurende ten minste 12 maanden. Verouderd in eiken vaten. Duurzame teelt 1.800 kg/ha. Met de hand geoogst. Ongeclarificeerd en ongefilterd.
Portfolio (9)
Spanje, Cuarte De Huerva
... de mond: de smaak is zoet, goed gestructureerd, fluweelachtig en zeer smaakvol. Rijping: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot wordt gedurende 4 maanden gerijpt in Amerikaanse en Franse eiken vaten.
Portfolio (10)
Italië, Barletta
...Illivia Leone de Castris Negroamaro komt van de wijngaarden gelegen in de gemeente Salice Salentino. De oogst vindt handmatig plaats tegen het einde van september en naast de Negroamaro-druiven worden er zeer kleine hoeveelheden Malvasia Nera di Lecce geoogst. Na de oogst worden de trossen naar de wijnmakerij gebracht, waar ze rood worden gevinifieerd en na de fermentatieperiode rijpt de Negroamaro Illivia gedurende twee maanden in grote eiken vaten voordat deze op de markt komt.
Frankrijk, Blanquefort Cedex
...In 1321, onder het bewind van paus Johannes XXII, werden vier vaten uit de pauselijke kelder in Avignon gehaald om gevuld te worden met wijn in Châteauneuf. In 1909 kocht Pierre Tramier het eigendom en Beaucastel ging vervolgens over op zijn schoonzoon, Pierre Perrin, een wetenschapper die de wijngaard aanzienlijk uitbreidde. Zijn inspanningen werden voortgezet door Jacques Perrin tot 1978...
Portfolio (51)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play