Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Wortelen*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (gepasteuriseerde koemelk) (14%), zout, melkzuurbacteriën en rijpingsculturen), zonnebloemolie*, uien*, zout, rijstmeel*, appelciderazijn*, zwarte peper* *Ingrediënten uit de Biologische Landbouw - Allergenen Gebruikstips Ideaal om te smeren op verse boterhammen, om te combineren met groentesticks of grissini. Je kunt je boterhammen ook verrijken met...
Portfolio (37)
...De Mozzarella di Bufala Campana DOP is een verse, gesponnen kaas die uitsluitend wordt geproduceerd met buffelmelk uit de regio van oorsprong. Buffelmelk heeft een andere samenstelling dan die van andere diersoorten die voor de kaasproductie worden gebruikt. In feite is het, in tegenstelling tot koemelk en geitenmelk, rijker aan eiwitten, vetten en vooral calcium. Typen en Formaten Gewicht: van 25 g tot 2 kg HOUDBAARHEID 12 DAGEN / HOUDBAARHEID 18 DAGEN / HOUDBAARHEID 21 DAGEN Codes: van 1702 tot 17...
Portfolio (10)
Verenigd Koninkrijk, Birmingham
De vestigingen van Balaban54 makina, die voorafgingen aan de oprichting van de productie lijnen voor melk, voedsel en melkproducten, leveren en installeren turn-key melkverwerkingsinstallaties. Turkije bedient de beste op 5 continenten. Met een breed scala aan producten. Balaban54 makina heeft tot vandaag de dag zijn expertise, kwaliteitsservice en eerlijke aanpak behouden, waarbij het de beste o...
Portfolio (9)
... biologische room van koemelk, botercultuur, zout is niet toegevoegd. Voedingswaarde/100g : Energie : 753 kj Totaal Vet : 83,22 g Koolhydraten: 0,85 g Calcium : 15 mg Eiwit : 0,19 g VERPAKKINGSINFORMATIE GEWICHT : 250 g ARTIKELEN PER DOOS : 20 STUKS.
Portfolio (10)
Turkije, Istanbul
...Tulum Peyniri heeft de unieke kenmerken van elke regio. De Mezopotamische variant - İzmir Tulumu is stevig, rijpt met zout en wordt mooier naarmate het langer rust. Het verliest zijn zout en de sporen die het zout achterlaat, komen naar voren in de gaten van de kaas. We raden aan om het een paar minuten te laten staan nadat het uit de koelkast is gehaald, en het vervolgens met een kaasmes in plakken te snijden. Het is geproduceerd van 100% koemelk.
Portfolio (5)
ufs.country_names.RU, Varna Village
...Rijstmelk is een plantaardige, niet-zuivel drank. In vergelijking met koemelk is rijstmelk veel lager in eiwitten en hoger in koolhydraten. Als gevolg van het fermentatieproces worden alle voordelen van granen omgezet in vloeibare vorm, die later melk wordt. Hierdoor wordt de melk verrijkt met vitamines en micromineralen. Gewicht: 0,5 L/1L Houdbaarheid: 12 maanden Verpakking: 12 stuks/12 kg/doos...
Portfolio (20)
Frankrijk, Roubia
...jonge uitstraling. Neus van zeer rijpe steenvruchten, met een dierlijke toets. De mond is vrij evenwichtig, maar toch behoorlijk tannineachtig. We proeven zwart fruit met een beetje houtachtige en kruidige tonen. Een stevige wijn.\n\nGERECHTEN EN WIJNEN\nGerechten in saus en gemarineerde grillades. Zachte kazen van koemelk.\nBistronomie wijn. Ideaal te drinken op 17°C.\n\nInhoud (L): 0,75\nBruto gewicht (kg): 1,3\nAlcoholpercentage (%): 12,5"}...
Portfolio (28)
België, Bruxelles
...De geconcentreerde zoete melkproduct NORA is een product van hoge kwaliteit, ontworpen om een uitzonderlijke smaakervaring te bieden. Gemaakt van hoogwaardige koemelk, is dit product ideaal om uw dessert- en drankrecepten te verrijken. De romige textuur en de zoete smaak maken het een veelzijdig ingrediënt voor professionele koks en kookliefhebbers. Beschikbaar in handige blikken, is dit...
Portfolio (26)
...Iberische kaas is een kaas van geperste pasta, gemaakt van een mengsel van drie soorten melk (koe, schaap en geit). Het is de populairste kaas in Spanje, en volgens de verhoudingen die zijn vastgesteld in sectie 4 van bijlage I van Koninklijk Besluit 262/2011 van 28 februari, waarin de kwaliteitsnormen voor kazen en smeltkazen worden goedgekeurd. Elke kaas die op de markt wordt gebracht met de benaming "Iberisch", moet zijn gemaakt van verse melk in de volgende verhoudingen: maximaal 50% koemelk, minimaal 15% geitenmelk en minimaal 15% schapenmelk.
Portfolio (2)
Spanje, Tudela, Navarra
...De HaptoKit snelle screeningstest maakt het mogelijk haptoglobine in koemelk te identificeren door middel van een immunologische test. Het gebruikt een capture-antistof die specifiek één regio van haptoglobine herkent en een detectie-antistof die specifiek een andere regio van dit eiwit herkent. Na incubatie wordt de test onthuld door de ontwikkelaaroplossing, die een blauwe neerslag genereert die evenredig is aan de hoeveelheid eiwit.
Portfolio (3)
Spanje, Malagón
...Geperst kaas gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, geitenmelk en schapenmelk, met een minimale rijpingsperiode van 9 maanden in extra vierge olijfolie.
Portfolio (8)
... tot een bepaalde temperatuur wordt verwarmd. Hoewel koemelk de meest voorkomende bron is, kan boter ook afkomstig zijn van de melk van andere zoogdieren, waaronder schapen, geiten, buffels en yaks. Boter kan worden gebruikt als ingrediënt in bepaalde gerechten, om sauzen, gebak te maken of om op brood te smeren.
Portfolio (50)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Kokosmelk is een uitstekende vervanger voor koemelk. Het wordt vaak toegevoegd aan sauzen, soepen en allerlei soorten gebakken goederen. Kokosmelk is rijk aan verzadigde vetten, vitamines en mineralen. Dit product bevat geen gluten. Het product wordt op elk productiepunt getest op gluten. Garnec was de eerste in Rusland die het recht kreeg om zijn producten te labelen met het "Kruis van Granen"-merk. Dit merk is een veiligheidslabel voor glutenvrije producten van de Vereniging van Europese Coeliakieverenigingen, erkend in de meeste ontwikkelde landen. Gewicht: 300 g...
Portfolio (116)
België, Nivelles
... wanneer je de Campagnard eet, proef je dat! De Campagnard van de Biologische Kaasmakerij van Vielsalm is de samensmelting van het rustieke en het verfijnde, een perfect geslaagde cohabitie die je smaakpapillen zal verwennen. De Campagnard is een biologische kaas van het type Plattelandkaas, gemaakt van koemelk. Het is perfect voor je broodmaaltijden, in blokjes voor je aperitief of voor je croque...
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
Finland, Turku
...Kaas Ingrediënten Gepasteuriseerde Koemelk, Zout, Stremsel. NIET EETBARE SCHIL...
Portfolio (177)
Duitsland, Koblenz
...De populaire VIVANI tabletschokolade Donkere Nougat in een handzaam reepformaat. De romige verleiding wordt verfijnd met geroosterde hazelnootkrokantstukjes, die de reep een knapperige beet geven. Door het ontbreken van koemelk in het recept is deze nougatcreatie met een hoog hazelnootgehalte ook geschikt voor een veganistisch dieet.
Portfolio (94)
Tsjechië, Brünn
...De eerste smakelijke eiwitbron van 100% natuurlijke oorsprong zonder kunstmatige zoetstoffen. Het is rijk aan hoogwaardige eiwitten, inclusief BCAA's, die de spieropbouw en -behoud ondersteunen en is gebaseerd op wei, die uit hoogwaardige koemelk wordt gewonnen. Het heeft een uitstekende verteerbaarheid en bevat een hoog percentage essentiële aminozuren, waarvan de vertakte keten aminozuren BCAA samen met leucine een natuurlijk onderdeel vormen. Deze aminozuren zijn belangrijke bouwstenen voor de bevordering van spiergroei en herstel.
Portfolio (9)
Italië, Noci
...Caciocavallo is een halfgerijpte kaas met een elastische structuur, die uitsluitend van koemelk wordt geproduceerd en traditioneel met de hand wordt gevormd. De naam "caciocavallo" is afgeleid van het feit dat dit product in paren "op de rug" van houten balken wordt gerijpt gedurende minstens 45 dagen. Het heeft een intense gele kleur, een romige textuur en een milde, licht krachtige smaak, perfect om alleen te consumeren of met brood, ook gegrild, of vergezeld van een uitstekend glas Pugliese wijn.
Portfolio (10)
Litouwen, Bajorai, Vilniaus R.
...Een unieke Nederlandse kaas, gemakkelijk te herkennen aan de kenmerkende luchtbellen die ontstaan tijdens de natuurlijke rijping. Gemaakt van koemelk en minimaal 4 weken gerijpt. Het heeft een gladde gele korst en een gele pasta met gaten door het rijpingsproces.
Portfolio (10)
Italië, Orsogna
...Salumi en Kaas uit Abruzzo * Salami met Truffel * Zoete Ronde Aquilano Salami * Zoete Cigolana Salami * Pittige Cigolana Salami * Varkenslever Salami van het type Cigolana * Pittige Bastoncino Salami * Spianata Aquilana Salami * Verse Abruzzese Worst Onze Kazen: * Klassieke Caciotta van koemelk * Caciotta met bieslook * Caciotta met Walnoten * Caciotta met Zwarte Olijven * Caciotta met Groene Olijven * Caciotta met Chili * Caciotta met Truffel...
Portfolio (9)
Spanje, Totanes
...Iberische kaas is een geperste kaas gemaakt van een mengsel van drie soorten melk (koe, schaap en geit). Volgens de verhoudingen die zijn vastgesteld in sectie 4 van bijlage I van Koninklijk Besluit 262/2011 van 28 februari, moet elke kaas die op de markt wordt gebracht met de benaming "Iberisch", zijn gemaakt van verse melk in de volgende verhoudingen: maximaal 50% koemelk, minimaal 15...
Portfolio (6)
...Impulse Commodity Trading biedt volle en magere melkpoeder van de beste Oekraïense producenten. Melkpoeder is een voedzaam product dat uit koemelk wordt gemaakt door middel van normalisatie, pasteurisatie en indamping. Daarna ondergaat het grondstof de fase van homogenisatie en drogen. Tijdens de verwerking behoudt het product de meeste nuttige eigenschappen van natuurlijke melk. Melkpoeder...
Portfolio (24)
Verenigd Koninkrijk, Brentford
...Gemaakt van het geraspte vlees van rijpe kokosnoten, zijn onze kokosmelk en kokosroom heerlijke toevoegingen aan uw kookkunsten. In tegenstelling tot koemelk en room is kokos vrij van lactose. Dit maakt het een ideale vervanger voor mensen met een lactose-intolerantie, en ook voor degenen die een veganistisch dieet volgen. Kokosmelk en kokosroom hebben veel toepassingen. Voeg toe aan functionele dranken, smoothies, vruchtensappen, zuivelvrije desserts en yoghurt, en gebruik het om authentieke smaken aan Aziatische en West-Afrikaanse recepten toe te voegen.
Bijpassende producten
Kokosmelk
Kokosmelk
Portfolio (1)
Spanje, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana ambachtelijke semicurado Mahón-Menorca D.O.P., gemaakt van rauwe koemelk en 100% natuurlijke ingrediënten, zonder conserveermiddelen of additieven, en gerijpt door onze Meester Kaasmaker en Meester Kaasrijper. Altijd met respect voor het kaasbereidingsproces en de eeuwenoude rijpingspraktijken van het eiland Menorca. Met een rijping van 2 tot 5 maanden is het een kaas met een...
Portfolio (3)
Frankrijk, Saint-Etienne
...Blauwaderkaas van gepasteuriseerde koemelk, met een witte, gladde pasta met openingen en schimmels. De textuur is fijn en smelt in de mond, stevig en niet plakkerig. De pittige smaak, typisch voor blauwkaas, zal de smaak van uw gerechten versterken; pizza, salades, sauzen of als ingrediënt.
Portfolio (187)
Kaas is een traditionele smaak op onze tafels. Het dagelijkse gebruik is onmisbaar door de geschikte smaak en variëteit op elk moment van de dag. Van nature wordt het zonder toevoegingen aangeboden en is het rijk aan calcium, eiwitten, vitamine D en zink. Het is zeer hoog in vitamines en mineralen die bijdragen aan groei en dagelijkse behoeften. Al onze producten zijn volledig vrij van toevoeginge...
Portfolio (8)
Turkije, Konya
{"3 Select those with experience in each field.":"3 Kies degenen met ervaring in elk vakgebied.","4 Choose quality equipment.":"4 Kies kwaliteitsapparatuur.","OUR MESSAGE.":"ONZE BOODSCHAP.","Our role is a central actor in studies and project completion, through accumulated experiences, helping beneficiaries, regardless of the size of their projects, to reach the level of their aspirations and to ...
Portfolio (3)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play