...Le Metton, magere gestremde melk, wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van cancoillotte, een kaas op basis van koemelk. Met zijn ervaring in de agrovoedingsindustrie heeft TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES een volledig automatische Metton-molen ontwikkeld, die alle fasen van ontwerp, fabricage, afstemming en industrialisatie integreert. Beheerd via een volledig automatische centrale...
Portfolio (104)
Frankrijk, Aboncourt-Gesincourt
...Het vakmanschap van onze Meester Kaasmakers en de zorg van onze Meester Rijpers, onze specialiteiten met een bloeiende korst brengen het beste van ons terroir het hele jaar door. Geëpasteuriseerde koemelk en room (herkomst Frankrijk), Zout, Microbieel stollingsmiddel, Melkzuur- en rijpingsculturen, Verstevigingsmiddel: calciumchloride. Allergenen Melk en melkproducten (inclusief lactose en...
Frankrijk, Belley
...Onze perszakken voor Filtre Berge zijn ontwikkeld in samenwerking met verschillende kaasfabrieken. Onze perszakken voor Filtre Berge maken de scheiding van wrongel en serum mogelijk. Ze zorgen voor een regelmatige afwatering van de wrongel, zowel met geitenmelk, koemelk als schapenmelk. Zeer eenvoudig in gebruik, grote capaciteit, aangepast aan seizoensgebonden variaties, grote controle over het...
Portfolio (30)
Frankrijk, Paris
... puppy's, kleine rassen of gewoon als dagelijkse beloning voor alle volwassen honden. Ideaal voor alle honden en puppy's ouder dan 4 maanden, elke snack heeft de perfecte balans, niet te hard en niet te zacht, in de vorm van kleine, smakelijke hapjes die 100% heerlijk zijn! Hondengrootte: Max 5 Kg Op het menu: Kaas Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 65,0% / Ruwe vetten 9,5% Koemelk: bijproducten Kauwniveau: Niveau 1 - Kleine kauwer...
Portfolio (115)
Frankrijk, Marseille
...Productbeschrijving: kaas van rauwe melk met Beschermde Oorsprongsbenaming (B.O.B.). Eigenschappen: •Uiterlijk: ruwe korst van meer of minder intense roze kleur; de pasta heeft een stroachtige witte kleur met typische groene aderen; niet eetbare korst. •Aanraking: de consistentie van de pasta is vrij zacht. •Geur: aangenaam en smakelijk. •Smaak: bijzonder en intens. Ingrediënten: •Volle koemelk...
Portfolio (9)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Wortelen*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (gepasteuriseerde koemelk) (14%), zout, melkzuurbacteriën en rijpingsculturen), zonnebloemolie*, uien*, zout, rijstmeel*, appelciderazijn*, zwarte peper* *Ingrediënten uit de Biologische Landbouw - Allergenen Gebruikstips Ideaal om te smeren op verse boterhammen, om te combineren met groentesticks of grissini. Je kunt je boterhammen ook verrijken met...
Portfolio (37)
Frankrijk, Roubia
...jonge uitstraling. Neus van zeer rijpe steenvruchten, met een dierlijke toets. De mond is vrij evenwichtig, maar toch behoorlijk tannineachtig. We proeven zwart fruit met een beetje houtachtige en kruidige tonen. Een stevige wijn.\n\nGERECHTEN EN WIJNEN\nGerechten in saus en gemarineerde grillades. Zachte kazen van koemelk.\nBistronomie wijn. Ideaal te drinken op 17°C.\n\nInhoud (L): 0,75\nBruto gewicht (kg): 1,3\nAlcoholpercentage (%): 12,5"}...
Portfolio (28)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
Frankrijk, Saint-Etienne
...Blauwaderkaas van gepasteuriseerde koemelk, met een witte, gladde pasta met openingen en schimmels. De textuur is fijn en smelt in de mond, stevig en niet plakkerig. De pittige smaak, typisch voor blauwkaas, zal de smaak van uw gerechten versterken; pizza, salades, sauzen of als ingrediënt.
Portfolio (187)
Frankrijk, Hélette
... kleurstoffen of conserveermiddelen en met natuurlijke korsten: schapenkaas AOP Ossau-Iraty met 12 maanden rijping, schapenkaas AOP Ossau-Iraty met 12 maanden rijping op een houten plank, schapenkaas AOP Ossau-Iraty van rauwe melk met 5 tot 6 maanden rijping, schapenkaas AOP Ossau-Iraty met 4 maanden rijping, Petit Agour kaas van rauwe melk gewreven met peper, kaas van Baskische koemelk, kaas van koe...
Frankrijk, Maulevrier
Eleveur en producent van biologische melk sinds 1979 in de omgeving van Cholet, Bernard Gaborit is vandaag de dag melkverzamelaar in de departementen Vendée, Deux Sèvres en Maine et Loire. Hij produceert yoghurt, zuiveltoetjes, boter (rauw), room (rauw en gepasteuriseerd), verse kaas en gerijpte kazen. Dit alles met melk van de Jersiaise, een mooi klein koeienras dat, zoals de naam al aangeeft, afkomstig is van de Kanaaleilanden, en met geitenmelk. Producent van natuur yoghurt van volle koemelk. Producent van rauwe melk van Jersiaise koeien. Producent van natuur yoghurt van geitenmelk.
Frankrijk, Montmorot
...Harde kazen AOC Franche-Comté. Morbiers met een gecontroleerde oorsprongsbenaming AOC. Morbiers met een gecontroleerde oorsprongsbenaming AOC. Franse harde kazen Comté AOP of AOC. Onze kazen van koemelk zijn Franse kazen van halfharde en harde kaas. Wij verkopen en exporteren onze geperste kazen, geraspte kaas...
Portfolio (18)
Franse fabrikant van kwark, biologische faisselles, biologische yoghurt. Fabrikant van kwark van koemelk, geitenmelk, schapenmelk. Fabrikant van 0% faisselles met rode vruchten coulis. Fabrikant van yoghurt van geitenmelk. Fabrikant van faisselle van geitenmelk. Fabrikant van kwark van geitenmelk. Fabrikant van kwark van schapenmelk, faisselles van schapenmelk. Fabrikant van kazen van koemelk...
Frankrijk, Lezat Sur Leze
Biochamps is een onafhankelijke ambachtelijke onderneming, niet verbonden aan een industriële groep, gelegen in Lézat in de Ariège, tussen Toulouse en de Pyreneeën. Ze bieden een compleet assortiment verse producten op basis van koemelk, schapenmelk en soja. Sinds 1987 is Biochamps verwerker van producten die uitsluitend afkomstig zijn uit de biologische landbouw: er is geen co-existentie binnen hun productieproces van biologische en niet-biologische grondstoffen.
Frankrijk, Bardos
...Gelegen in het Baskenland, produceert het bedrijf BASTIDARRA ambachtelijke yoghurt. Het vervaardigt een compleet assortiment yoghurt, waaronder gestolde of geroerde yoghurt van koemelk, gestolde yoghurt van schapenmelk en schapenwrongel. Schapenwrongel is een typische verse kaas uit het Baskenland. Onze koeien zijn Prim'Holstein. Onze schapen zijn Manex met een rode kop, een lokale ras uit het...
Frankrijk, Cambrai
Gelegen in het hart van de stad Cambrai, naast de iconische overdekte markt, bevindt zich Au Fil du Fromage, een kaas- en zuivelwinkel die u een breed scala aan kazen en boerderijproducten aanbiedt binnen handbereik... We verwelkomen u graag en adviseren u over ons uitgebreide assortiment kazen. In uw kaaswinkel vindt u ongetwijfeld de kaas die bij u past, of het nu gaat om: Geitenmelk, Koemelk...
Frankrijk, Gouzon
Fabrikant van Creusois kazen. Fabrikant van traditionele koemelk kazen. Producent van thermisch verwerkte melk kaas uit de Limousin. Fabrikant van rauwe melk kazen uit de Limousin. Creusois kazen van thermisch verwerkte koemelk. Fabrikant van kazen uit de Limousin: Limouson traditionele rijping, Limouson pure traditie. Fabrikant van Limousin kazen gevormd met een lepel. Smeltkaas fabrikant voor frietjes met camembert.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play