België, Biesme Sous Thuin
...Duik in een betoverende ervaring met onze verrukkelijke Kersenzeep. Deze luxueuze zeep combineert de zachtheid van rauwe koemelk met de onweerstaanbare geur van zwarte kers, verrijkt met betoverende noten van frangipane. Rauwe koemelk, rijk aan essentiële voedingsstoffen, biedt uw huid intense hydratatie en ongeëvenaarde zachtheid. Het voedt diepgaand terwijl het de natuurlijke balans van uw...
Portfolio (34)
België, Plombières
...Volle roompoeders worden verkregen uit gepasteuriseerde en gehomogeniseerde volle koemelk via het proces van vacuümevaporisatie, waarbij al het water wordt verwijderd. Het resulterende product is geconcentreerde volle melk, die vervolgens sproeidroog wordt gemaakt. Het heeft een vochtgehalte van maximaal 5% of minder en een vetgehalte van maximaal 26% of 28%. *meer gestandaardiseerde producten zijn beschikbaar.
Portfolio (10)
België, Bruxelles
...De geconcentreerde zoete melkproduct NORA is een product van hoge kwaliteit, ontworpen om een uitzonderlijke smaakervaring te bieden. Gemaakt van hoogwaardige koemelk, is dit product ideaal om uw dessert- en drankrecepten te verrijken. De romige textuur en de zoete smaak maken het een veelzijdig ingrediënt voor professionele koks en kookliefhebbers. Beschikbaar in handige blikken, is dit...
Portfolio (26)
België, Nivelles
... wanneer je de Campagnard eet, proef je dat! De Campagnard van de Biologische Kaasmakerij van Vielsalm is de samensmelting van het rustieke en het verfijnde, een perfect geslaagde cohabitie die je smaakpapillen zal verwennen. De Campagnard is een biologische kaas van het type Plattelandkaas, gemaakt van koemelk. Het is perfect voor je broodmaaltijden, in blokjes voor je aperitief of voor je croque...
Met een team van tien personen produceert de kaasboerderij van de Gros-Chêne meer dan dertig verschillende kazen op basis van biologische rauwe schapen- en koemelk, en rauwe geitenmelk (biologisch of niet), verzameld van de boerderijen in de regio. Van harde kazen, zachte kazen, geperste kazen, bloeiende kazen, blauwaderkazen tot verse kazen, de ambachtelijke producties voldoen aan alle smaken.
België, Anderlecht
Yakult is een geregistreerd handelsmerk voor een Japanse zuiveldrank gemaakt van koemelk die is gefermenteerd met Lactobacillus casei.
België, Vielsalm
Vasedel is een bedrijf gevestigd in de Ardennen en opgericht in 1987. Gespecialiseerd in de productie van verse kaas op basis van koemelk en geitenmelk. Actief in Europa en Noord-Afrika, positioneert kaasfabriek Vasedel zich als producent van gezonde kaas.
In het hart van de Belgische Ardennen produceert de Biologische Kaasfabriek van Vielsalm heerlijke biologische harde kazen: Waterloo 1815, Waterloo, Ardenner, Campagnard. Naast zijn biologische kazen van koemelk produceert de Biologische Kaasfabriek van Vielsalm ook de heerlijke verse geitenkazen onder het merk ChèvrArdennes.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play