Italië, Imperia
... zijn aan de Ligurische traditie. Calvi Genovese Basilicum Pesto PDO heeft een intense groene kleur en wordt gekenmerkt door een frisse en delicate smaak. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties Uitzonderlijke smaakmaker voor voorgerechten. Opslagmethode Bewaar op een droge en koele plaats, weg van warmtebronnen. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren (+4°C) en binnen 5 dagen consumeren. Code: PESTO 80...
Portfolio (44)
Italië, Bronte
...Pesto met 60% pistache, verschillende maten...
Portfolio (21)
Italië, Salerno
In de naoorlog heeft Pasquale Battista in Cetara een kleine conserveringswerkplaats opgericht, voornamelijk voor ansjovis, die hij met passie en trots tot in de jaren '90 heeft geleid. De band tussen de verwerking van ansjovis en Cetara heeft historische wortels en vandaag de dag, net als vroeger, gaat de traditie verder dankzij de kinderen van de heer Battista. In de loop der tijd is de smaak van...
Portfolio (8)
Italië, Orbassano
PASTA GIRARDI is een ambachtelijk bedrijf uit Piemonte, gespecialiseerd sinds 1997 in de dagelijkse productie van verse pasta, ravioli, lasagne en hoogwaardige gourmetgerechten voor professionals in de voedingssector (HORECA) en voor de detailhandel, zowel onafhankelijk als georganiseerd. Elk van onze producten is het resultaat van constante aandacht voor onderzoek en selectie van grondstoffen, en...
Portfolio (57)
Italië, Giuliano
...Meel "00", water, zuurdesem (natuurlijke gist van type 0 tarwemeel in poedervorm, gist, gemoute graanmeel), zout, zonnebloemolie, olijfolie, tomaat, cherrytomaten, mozzarella, extra vierge olijfolie, pesto.
Portfolio (129)
Duitsland, Bad Bramstedt
...Als je van de mediterrane keuken houdt, dan kun je ons gedroogde basilicum niet missen. De intense geur brengt je automatisch terug naar de Middellandse Zee of naar de spaghetti-dagen van je kindertijd. Basilicum is, naast ingrediënten zoals olijfolie, knoflook, Parmezaanse kaas of pijnboompitten, een hoofdingrediënt voor elke goede pesto. Maar we kennen en houden het natuurlijk ook van de...
Portfolio (89)
Frankrijk, Paris
...De pesto's met gedroogde vruchten van buononaturale voegen moeiteloos een vleugje elegantie toe aan elk voorgerecht of hoofdgerecht. Deze glutenvrije pesto is gemaakt van de beste Siciliaanse hazelnoten en onderscheidt zich door zijn opmerkelijk delicate smaak. Netto gewicht: 90g...
Portfolio (200)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
... Dou Chonlai Périgord-noten Gebruikstips De ideale condiment om te combineren met pasta, gnocchi, het kan worden gebruikt om zalm in folie te vullen of op groentenbroodjes te smeren. We smeren het op pizza's, hartige taarten, bruschetta, of we voegen het toe aan hartige cakes. Deze pesto kan eindeloos worden gevarieerd! Na opening, koel bewaren en binnen 5 dagen consumeren. Energie: 171 kJ (41 kcal) Vetten: 3,2g Waarvan verzadigde vetzuren: 0,4g Koolhydraten: 2,2g Waarvan suikers: 2g Eiwitten: 0,7g Zout: 0,6g...
Portfolio (37)
Frankrijk, Maubeuge
...Onze Oued-Amlil marinade is samengesteld uit knoflook en zeer hoogwaardige aromatische kruiden. Het zal een gastronomische toets geven die de grote chefs waardig is aan vlees van type lam, kalf of rund. Bijzonder verfijnd, doet het denken aan recepten zoals de Maître d’hôtel of sauzen voor escargots. Gemakkelijk te gebruiken en klaar voor gebruik, onderscheidt deze Oued-Amlil marinade zich door zijn groene kleur en zijn boter-pesto smaak. Restaurants, snacks, fastfood en slagerijen die deze gebruiken.
Portfolio (33)
Bulgarije, Sevlievo
...Drie verschillende smaken 1. Tomatenpasta met olijven en pesto 2. Walnotenpasta 3. Pasta met knoflook en peterselie Beschikbare verpakkingen: 12 stuks verpakking 60 stuks verpakking Grondstoffen: Vlees van slakken Helix Aspersa Maxima, krokante wafelschelpen in de vorm van een slak, Boter van koeien (86% vet) tomatenpasta, olijven, walnoten, ui, knoflook, specerijen, witte wijn Bereidingswijze: klaar voor directe consumptie. Verwarm in een voorverwarmde oven op 200 °C gedurende 12 minuten. Serveer warm. Bewaren: – 18 °C...
Portfolio (6)
Duitsland, Bad Bentheim
Uw super-complete bio-groothandel & Private Label partner Wat is voor u belangrijk bij het samenwerken met een bio-groothandel? Keuzemogelijkheid tussen kleine en grote afnamehoeveelheden. Een grote selectie aan bio-producten. Online bestellen tegen een eerlijke prijs. Een partner die een verantwoordelijke ondernemer is. Dat en meer is VehGro voor u, de nummer 1 onder de bio-groothandels in Europ...
Portfolio (549)
Italië, Riesi
...Amandelen zijn een veelgebruikt ingrediënt in verschillende traditionele keukens rond de Middellandse Zee, met name in de Siciliaanse, Sardijnse en Apulische keuken, zowel in zoete als hartige gerechten. Ze worden met de hand en met stokken (flexibele stokken van 3 tot 5 meter lang) verzameld in de periode van augustus tot september en worden zowel in de keuken (pesto alla trapanese) als in de...
Portfolio (6)
Italië, Paterno'
...Bedacht en gemaakt bij Conserve Conti, deze pesto omvat Siciliaanse tradities die door de tijd heen zijn doorgegeven. De "Finocchietto Selvatico", een wilde groente uit het Etna-gebied, heeft een unieke, sterke en karakteristieke smaak, ideaal als smaakmaker voor eerste gangen (pasta met sardines). Het wordt vaak gebruikt in combinatie met een tweede gerecht van vis, maar is ook lovenswaardig als...
Portfolio (9)
Frankrijk, Mandelieu
...Pesto groen komt oorspronkelijk uit het noorden van Italië en kenmerkt zich door zijn groene kleur, een teken van de aanwezigheid van basilicum in de samenstelling. Traditioneel wordt pesto groen geserveerd bij pasta (natuurlijk!), rijst, aardappelen of zelfs minestronesoep... Je kunt het ook gebruiken op pizza's of andere carpaccio. Aan jou om het uit te proberen! Netto gewicht: 0,180 KG Capaciteit: 0,180 KG...
Portfolio (45)
Spanje, Reus ( Tarragona )
...Pesto is een van de beroemdste sauzen ter wereld en staat bekend om zijn ongelooflijke basilieksmaak. Deze aromatische saus, afkomstig uit Genua, is perfect om allerlei recepten te begeleiden, naast de typische pasta. Ook om vlees en vis op smaak te brengen.
Portfolio (10)
Frankrijk, Mietesheim
...Traditionele Italiaanse condiment, Pesto met Basilicum, gaat perfect samen met pasta en gnocchi. Dit vernieuwde recept gebruikt uitsluitend producten uit de biologische landbouw. 100% vegan, deze pesto met basilicum bevat geen kaas of andere dierlijke producten. De frisse en originele smaak komt van de gemalen cashewnoten, gemengd met olijfolie en basilicumblaadjes. Te gebruiken zonder...
Portfolio (80)
Finland, Turku
...Pesto van Pittige Paprika en Zongedroogde Tomaat Gewicht: 150g...
Portfolio (177)
Duitsland, Hamburg
...Barilla Pesto Rosso is een culinair meesterwerk dat de zintuigen verwent en elk gerecht naar een nieuw niveau tilt. Deze helderrode pesto bestaat uit een harmonieuze mix van zongedroogde tomaten, aromatische basilicum en zorgvuldig geselecteerde mediterrane kruiden en biedt een explosie van rijke, hartige smaken die een blijvende indruk op uw smaakpapillen achterlaten. Dompel uzelf onder in de...
Portfolio (180)
...Pesto is een geweldig product voor hapjes en uitstekend voor het op smaak brengen van gebakken pasta.
Portfolio (7)
Frankrijk, Wissous
...Pistou (pesto) De Gros Thym Ref: FINE008 Inhoud: 190 g...
Portfolio (186)
Griekenland, Corinth
Feréikos is gevestigd in het oude Korinthe, Griekenland en is in 2008 opgericht door de zussen Maria en Penny Vlachou. Feréikos beheert het volledige proces van de slakken, van de eerste bodemanalyses van de slakkenboerderij tot de productie, totdat de heerlijke smaak uw smaakpapillen bereikt. Wij houden toezicht op de wereldwijde ontwikkeling van slakkenkweek door educatie en knowhow te bieden, ...
Portfolio (8)
Geboren in 2013 met als doel uitzonderlijke Italiaanse specialiteiten te waarderen, is Casa Di Cecco een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de groothandel van Italiaanse voedingsproducten. Gedreven door de liefde voor tradities en de smaak van authentieke smaken, hebben we voor delicatessenwinkels en middelgrote bedrijven, zowel in Frankrijk als internationaal, het beste van de Italiaanse am...
Portfolio (9)
Italië, San Pietro Clarenza
...Deze geurige en smakelijke pesto is ideaal voor het bereiden van heerlijke pastagerechten. Gesmeerd op toast of crackers voor het maken van heerlijke voorgerechten en snacks. Voegt ook geur en smaak toe aan salades. INGREDIËNTEN: Minimaal 70% verse basilicum, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, Parmigiano Reggiano (MELK, zout, STREMSEL) PINENNOTEN, WALNOTEN, zout. Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfolio (8)
Portfolio (2)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de distributie van biologische diepvriesproducten voor professionals. Ons merk AQUIBIO is tegenwoordig erkend en gewaardeerd door biologische winkels, de collectieve horeca en verwerkers. Ons merk AQUABON dekt al uw behoeften op het gebied van wilde vis en schaaldieren, maar niet biologisch. AQUITAINE BIOLOGIE beschikt over een catalogus...
Portfolio (184)
Frankrijk, Grigny
PATRIGEL is sinds 1989 een specialistische agent in de handel en verkoop van diepgevroren groenten, kruiden en fruit. Ons handelsbureau distribueert en vertegenwoordigt in Frankrijk verschillende producenten van kwaliteitsgroenten en -fruit uit Europa. Ons krachtige internationale netwerk haalt zijn producten bij gecertificeerde producenten. Onze producten worden gecontroleerd en gecertificeerd, ...
Portfolio (93)
King of Truffles is een jong en dynamisch bedrijf dat zich omringt met de meest ervaren medewerkers en jagers. Het heeft twee hoofdgebieden van uitmuntendheid: de selectie van de beste pure en ongerepte truffels en de bescherming van het gebied waarin de producten worden gezocht en geselecteerd, met volledig respect voor het milieu waarin het opereert. We hebben het over de provincie Isernia, in h...
Portfolio (10)
Italië, Messina
La Truscia, een jong en dynamisch Siciliaans bedrijf, heeft als doel een referentiepunt te worden voor zowel retailers als particulieren in de zoektocht naar typische Siciliaanse ambachtelijke producten die gekenmerkt worden door de hoogste kwaliteit van productie en vervaardiging. La Truscia is ontstaan uit de wens om de Siciliaanse gastronomische tradities te behouden en te delen, evenals de sma...
Portfolio (10)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play