Frankrijk, Paris
...De pesto's met gedroogde vruchten van buononaturale voegen moeiteloos een vleugje elegantie toe aan elk voorgerecht of hoofdgerecht. Deze glutenvrije pesto is gemaakt van de beste Siciliaanse hazelnoten en onderscheidt zich door zijn opmerkelijk delicate smaak. Netto gewicht: 90g...
Portfolio (200)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
... Dou Chonlai Périgord-noten Gebruikstips De ideale condiment om te combineren met pasta, gnocchi, het kan worden gebruikt om zalm in folie te vullen of op groentenbroodjes te smeren. We smeren het op pizza's, hartige taarten, bruschetta, of we voegen het toe aan hartige cakes. Deze pesto kan eindeloos worden gevarieerd! Na opening, koel bewaren en binnen 5 dagen consumeren. Energie: 171 kJ (41 kcal) Vetten: 3,2g Waarvan verzadigde vetzuren: 0,4g Koolhydraten: 2,2g Waarvan suikers: 2g Eiwitten: 0,7g Zout: 0,6g...
Portfolio (37)
Frankrijk, Maubeuge
...Onze Oued-Amlil marinade is samengesteld uit knoflook en zeer hoogwaardige aromatische kruiden. Het zal een gastronomische toets geven die de grote chefs waardig is aan vlees van type lam, kalf of rund. Bijzonder verfijnd, doet het denken aan recepten zoals de Maître d’hôtel of sauzen voor escargots. Gemakkelijk te gebruiken en klaar voor gebruik, onderscheidt deze Oued-Amlil marinade zich door zijn groene kleur en zijn boter-pesto smaak. Restaurants, snacks, fastfood en slagerijen die deze gebruiken.
Portfolio (33)
Frankrijk, Mandelieu
...Pesto groen komt oorspronkelijk uit het noorden van Italië en kenmerkt zich door zijn groene kleur, een teken van de aanwezigheid van basilicum in de samenstelling. Traditioneel wordt pesto groen geserveerd bij pasta (natuurlijk!), rijst, aardappelen of zelfs minestronesoep... Je kunt het ook gebruiken op pizza's of andere carpaccio. Aan jou om het uit te proberen! Netto gewicht: 0,180 KG Capaciteit: 0,180 KG...
Portfolio (45)
Frankrijk, Mietesheim
...Traditionele Italiaanse condiment, Pesto met Basilicum, gaat perfect samen met pasta en gnocchi. Dit vernieuwde recept gebruikt uitsluitend producten uit de biologische landbouw. 100% vegan, deze pesto met basilicum bevat geen kaas of andere dierlijke producten. De frisse en originele smaak komt van de gemalen cashewnoten, gemengd met olijfolie en basilicumblaadjes. Te gebruiken zonder...
Portfolio (80)
Frankrijk, Wissous
...Pistou (pesto) De Gros Thym Ref: FINE008 Inhoud: 190 g...
Portfolio (186)
Geboren in 2013 met als doel uitzonderlijke Italiaanse specialiteiten te waarderen, is Casa Di Cecco een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de groothandel van Italiaanse voedingsproducten. Gedreven door de liefde voor tradities en de smaak van authentieke smaken, hebben we voor delicatessenwinkels en middelgrote bedrijven, zowel in Frankrijk als internationaal, het beste van de Italiaanse am...
Portfolio (9)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de distributie van biologische diepvriesproducten voor professionals. Ons merk AQUIBIO is tegenwoordig erkend en gewaardeerd door biologische winkels, de collectieve horeca en verwerkers. Ons merk AQUABON dekt al uw behoeften op het gebied van wilde vis en schaaldieren, maar niet biologisch. AQUITAINE BIOLOGIE beschikt over een catalogus...
Portfolio (184)
Frankrijk, Grigny
PATRIGEL is sinds 1989 een specialistische agent in de handel en verkoop van diepgevroren groenten, kruiden en fruit. Ons handelsbureau distribueert en vertegenwoordigt in Frankrijk verschillende producenten van kwaliteitsgroenten en -fruit uit Europa. Ons krachtige internationale netwerk haalt zijn producten bij gecertificeerde producenten. Onze producten worden gecontroleerd en gecertificeerd, ...
Portfolio (93)
Frankrijk, Liverdun
Bloch, een twee eeuwen oud familiebedrijf gevestigd in het Grand-Est, werd opgericht in 1811. Het was oorspronkelijk gevestigd in de Elzas, nabij Straatsburg. In 1870 werd het bedrijf verplaatst naar Lotharingen, in de voorsteden van Nancy, waar het soepen en bouillons produceert. Pas in de jaren 2000 werd het bedrijf overgenomen door de firma HIGY, die zich opnieuw richtte op culinaire hulpstoffe...
Portfolio (24)
Frankrijk, Malataverne
... dan je denkt. Hier zijn enkele ideeën, kooktips en recepten om ze in elke situatie te gebruiken, van pesto tot salades en bouillon. DE ZONGEDROOGDE TOMATEN WEEKEN Voordat je ze in de bereidingen gebruikt, moeten de zongedroogde tomaten in water worden geweekt om ze te rehydrateren en het zout dat is gebruikt voor conservering te verwijderen. Spoel ze goed af onder stromend water en doe ze vervolgens in een pan met koud water en een scheutje azijn. Breng aan de kook en haal de pan van het vuur.
Portfolio (188)
Frankrijk, Marseille
...Bent u gespecialiseerd in voedingsmiddelen? En bent u geïnteresseerd in de babyinktvis met pesto van 2,9 kg? In bereidingen mengt de babyinktvis met pesto zich zeer goed. Ingrediënten Babyinktvis (55%), zonnebloemolie, basilicum (8%), cashewnoten, noten, geraspte kaas (Melk, zout, stremsel, conserveermiddel lysozym uit ei), aardappelvlokken, azijn, zout, suiker, extra vierge olijfolie, knoflook...
Portfolio (145)
Frankrijk, Marseille
... Italiaanse sauzen: Pesto Genovese AOP… Regionale/AOP-specialiteiten met gecertificeerde Italiaanse producenten. Meerdere formaten en verpakkingen: https://bellonimport.fr/notre-gamme-italienne/ Leveringen van verse en diepgevroren producten door heel Frankrijk. Meerdere leveringen per week. Biologische Italiaanse producten. IFS broker en Eco-certificering. Groothandel in Italiaanse producten alleen voor professionals: groothandelaars, distributeurs, restaurateurs, delicatessenwinkels, industrieën, GMS.
Portfolio (9)
Frankrijk, Arles
...L'artisan Popol Mosterd met pesto. Ingrediënten: mosterdzaad, water, azijn, pesto 8% (basilicum, zonnebloemolie, kaas (melk), water, olijfolie, zout, knoflook, cassavezetmeel, aardappelzetmeel, geconcentreerd citroensap), zout, suiker, conserveermiddel: natriumsulfiet.
Portfolio (142)
Frankrijk, Rungis
Specialist in gedroogd fruit sinds 1982, importeert, transformeert en verpakt ons bedrijf PALIMEX de beste kwaliteit gedroogd fruit in onze fabriek gelegen op de MIN van Rungis. ▶ Onze Fabriek op de MIN van Rungis - Tot uw dienst, voor u klaar! In 2020 hebben we een specifieke branding van gedroogd fruit en een kruidenproces ontwikkeld. Beheersing, kwaliteit en innovatie zijn sterke punten die o...
Portfolio (249)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
... geribbelde platen. Deze professionele panini-machine, ook wel professionele panini-pers genoemd, zal nuttig zijn in uw bakkerij, snackbar, sandwichzaak en andere horecagelegenheden. U kunt allerlei soorten warme sandwiches bereiden, zoals: Rode paprika en geitenkaas, REUBEN-sandwiches (gezouten rundvlees, zuurkool, Zwitserse kaas en olijfolie), Pesto-kip, Parmaham en mozzarella, Kip en feta...
Portfolio (188)
Frankrijk, Ostwald
... en uitgebalanceerd in Omega-3 & 6 met de ideale verhouding van 1/3 van deze "goede" essentiële vetzuren die ons lichaam niet zelf kan aanmaken. Gebruikstips: niet verhitten! Gebruik het rauw op zowel koude als warme gerechten (vinaigrettes, pesto, salades, vis, broodjes, verse kazen, rauwkost, rijst, pasta, maki ...) Kan ook gebruikt worden als biologische cosmetische stof. Bewaring: Beschermd...
Portfolio (12)
Frankrijk, Ham
...maar zijn aroma is net zo intens. Pistou is een traditioneel recept, afkomstig uit de Provence, dat zijn naam ontleent aan de Italiaanse pesto. Deze 2 recepten, hoewel zeer vergelijkbaar en geïnspireerd door elkaar, zijn volledig verschillend. Terwijl de "Pesto Genovese" wordt bereid met basilicum, olijfolie, knoflook, kaas en pijnboompitten, bevat de Pistou alleen basilicum, knoflook, olijfolie en verder niets.
Portfolio (127)
Frankrijk, Mougins
Groothandel in Provençaalse specialiteiten sinds 25 jaar. Conserven en bakjes voor detailhandel. Gemaakt in de Provence, zonder conserveermiddelen. Zwarte tapenade, Groene tapenade met basilicum, Auberginekaviaar, Artisjokdelicatesse, Anchoïade, Basilicum-pesto uit de Provence, Delicatesse van gedroogde tomaten, Sardinade met gekonfijte citroenen, Thoionade met gedroogde tomaten, Gedroogde...
Portfolio (10)
Frankrijk, Nimes
Wij zijn olijfolie-sommeliers die een activiteit hebben ontwikkeld voor de promotie en verkoop van biologische extra vierge olijfolie van producenten die zich inzetten voor kwaliteit en het milieu in Frankrijk, Italië en Spanje. Om aan de vraag te voldoen, breiden we ons assortiment uit met Italiaanse delicatessen, altijd biologisch en van gerenommeerde producenten of ambachtslieden (tomatensaus u...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play