Frankrijk, Liverdun
Bloch, een twee eeuwen oud familiebedrijf gevestigd in het Grand-Est, werd opgericht in 1811. Het was oorspronkelijk gevestigd in de Elzas, nabij Straatsburg. In 1870 werd het bedrijf verplaatst naar Lotharingen, in de voorsteden van Nancy, waar het soepen en bouillons produceert. Pas in de jaren 2000 werd het bedrijf overgenomen door de firma HIGY, die zich opnieuw richtte op culinaire hulpstoffe...
Portfolio (24)
Duitsland, Lüdenscheid
...Gebruik: Inleggen in olie, pesto, hummus, aioli, tapas, als vervanging voor teentjes knoflook Gebruik nu ons "California Knoflookgranulaat" als promotiemateriaal of give-away. (Vragen hierover graag per e-mail naar: info@gojundgoj.de) Wij bieden onze producten ook graag aan als private label, in grootverpakkingen en voor wederverkopers.
Portfolio (23)
Frankrijk, Malataverne
... dan je denkt. Hier zijn enkele ideeën, kooktips en recepten om ze in elke situatie te gebruiken, van pesto tot salades en bouillon. DE ZONGEDROOGDE TOMATEN WEEKEN Voordat je ze in de bereidingen gebruikt, moeten de zongedroogde tomaten in water worden geweekt om ze te rehydrateren en het zout dat is gebruikt voor conservering te verwijderen. Spoel ze goed af onder stromend water en doe ze vervolgens in een pan met koud water en een scheutje azijn. Breng aan de kook en haal de pan van het vuur.
Portfolio (188)
Bulgarije, Sofia
... culturen verminderen basilicumblaadjes jeuk en zwelling veroorzaakt door insecten. : Gedroogd basilicum wordt gebruikt om verschillende soorten vlees, vis, salades en sauzen op smaak te brengen. Gedroogde basilicumthee wordt vaak gebruikt als stimulerende kruidenthee. Voeg 2 theelepels gedroogd basilicum per kop (250 ml) toe aan kokend water en dek het af gedurende 4 tot 8 minuten, afhankelijk van je smaak. Het wordt gebruikt als basis voor pesto en voegt een kenmerkende smaak toe aan salades, pasta's, pizza's en andere gerechten. Verpakking: 250g, 500g en in bulk...
Portfolio (154)
...JOSEFA Pesto-saus is een verse en aromatische saus gemaakt van geurige Maltese basilicum, noten, kaas, olijfolie en knoflook. Basilicum Pesto is een perfecte saus voor al dente gekookte pasta. Het kan ook geserveerd worden als bijgerecht bij vissauzen, pizzatoppings en canapés.
Portfolio (8)
Frankrijk, Marseille
...Bent u gespecialiseerd in voedingsmiddelen? En bent u geïnteresseerd in de babyinktvis met pesto van 2,9 kg? In bereidingen mengt de babyinktvis met pesto zich zeer goed. Ingrediënten Babyinktvis (55%), zonnebloemolie, basilicum (8%), cashewnoten, noten, geraspte kaas (Melk, zout, stremsel, conserveermiddel lysozym uit ei), aardappelvlokken, azijn, zout, suiker, extra vierge olijfolie, knoflook...
Portfolio (145)
Frankrijk, Marseille
... Italiaanse sauzen: Pesto Genovese AOP… Regionale/AOP-specialiteiten met gecertificeerde Italiaanse producenten. Meerdere formaten en verpakkingen: https://bellonimport.fr/notre-gamme-italienne/ Leveringen van verse en diepgevroren producten door heel Frankrijk. Meerdere leveringen per week. Biologische Italiaanse producten. IFS broker en Eco-certificering. Groothandel in Italiaanse producten alleen voor professionals: groothandelaars, distributeurs, restaurateurs, delicatessenwinkels, industrieën, GMS.
Portfolio (9)
Turkije, Istanbul
...HETE CHILI SAUS, ZOETE CHILI SAUS, LOUISIANA SAUS, BARBECUE SAUS, SRIRACHA SAUS, ZOET-ZURE SAUS, PESTO SAUS...
Portfolio (6)
Duitsland, Frankfurt Am Main
...Eencilinder zuigerdoseerder / vulinstallatie voor levensmiddelen tot 1200 verpakkingen/uur Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met bijpassende individuele afsluitventielen en producttank, tot 6 rijen voor het afvullen van levensmiddelen, waaronder: Sauzen, Soepen, Patés, Mosterd, Ketchup, Peperwortel, Pesto, Dressings Jam, Honing, Yoghurt, Kwark...
Portfolio (10)
Frankrijk, Arles
...L'artisan Popol Mosterd met pesto. Ingrediënten: mosterdzaad, water, azijn, pesto 8% (basilicum, zonnebloemolie, kaas (melk), water, olijfolie, zout, knoflook, cassavezetmeel, aardappelzetmeel, geconcentreerd citroensap), zout, suiker, conserveermiddel: natriumsulfiet.
Portfolio (142)
Italië, Gravina di Catania
...Kruid voor eerste gangen en vlees of om sauzen op smaak te brengen. De verse basilicum, zorgvuldig geselecteerd en geteeld op de groene heuvels van Sicilië, is de basis van deze pesto, samen met amandelen en een snufje zeezout. Na opening extra vierge olijfolie toevoegen tot de rand en in de koelkast bewaren. Binnen 10/12 dagen consumeren. Biologisch, glutenvrij en veganistisch. Zonder conserveermiddelen en zonder toegevoegde suikers. Etiket in 4 talen: Italiaans, Engels, Duits en Frans. Houdbaarheid: 36 maanden vanaf de productiedatum.
Portfolio (6)
Frankrijk, Rungis
Specialist in gedroogd fruit sinds 1982, importeert, transformeert en verpakt ons bedrijf PALIMEX de beste kwaliteit gedroogd fruit in onze fabriek gelegen op de MIN van Rungis. ▶ Onze Fabriek op de MIN van Rungis - Tot uw dienst, voor u klaar! In 2020 hebben we een specifieke branding van gedroogd fruit en een kruidenproces ontwikkeld. Beheersing, kwaliteit en innovatie zijn sterke punten die o...
Portfolio (249)
Italië, Forlì
...Pistachenoten zijn rijk aan eiwitten, daarom is het noodzakelijk om kleine hoeveelheden te consumeren, vooral voor degenen die een caloriearm dieet volgen. Deze noten onderscheiden zich door hun delicate maar intense smaak en hun zachtheid, aangezien ze natuurlijk verpakt zijn. Naast dat ze ideaal zijn voor zoetigheden, kan de pistachekorrel ook worden gebruikt voor hartige recepten. Denk bijvoorbeeld aan pesto, waarbij de traditionele pijnboompitten vervangen kunnen worden. Het is het ideale product voor het garneren van verschillende gerechten: gestrooid over ijs, pasta of koekjes.
Portfolio (50)
Slovenië, Krmelj
... levendige pesto-saus, combineert met geroosterde groenten, of mengt met je favoriete mediterrane ingrediënten, deze kikkererwten fusilli-noedels brengen een bevredigend en voedzaam element in je pastacreaties. Bovendien zijn ze, net als al onze producten, biologisch en veganistisch, wat zorgt voor een gezonde en schuldvrije eetervaring. Portiegrootte: 100g Energie-inhoud: 1489kj / 353 kcal Totaal vet: 6,6g Verzadigd vet: 1,0g TOTALE KOHYDRAAT: 48,0g Suikers: 3,5g Vezels: 9,0g Eiwit: 21,0g ZOUT: 0,03g...
Portfolio (31)
... oorspronkelijke pasta te maken, vergelijkbaar met een pesto. Of je maakt er een heerlijke kruidenboter voor bij je steak van. Voor ons is het DE allround kruidenmix bij uitstek. Of het nu gaat om het kruiden van groenten en vlees, of het marineren van tofu en feta, Chimichurri kan altijd. Elke bestelling wordt pas na klantbestelling geproduceerd voor maximale smaakgarantie.
Portfolio (15)
Duitsland, Dresden
...Onze machine met impellerkop en extra mengwerk voor het afvullen van pesto, jam, crèmes... Nog veel meer machines van ons FILLOGY-bouwsysteem met verdere keuzemogelijkheden vindt u op onze website! Herkomstland: Duitsland...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
... geribbelde platen. Deze professionele panini-machine, ook wel professionele panini-pers genoemd, zal nuttig zijn in uw bakkerij, snackbar, sandwichzaak en andere horecagelegenheden. U kunt allerlei soorten warme sandwiches bereiden, zoals: Rode paprika en geitenkaas, REUBEN-sandwiches (gezouten rundvlees, zuurkool, Zwitserse kaas en olijfolie), Pesto-kip, Parmaham en mozzarella, Kip en feta...
Portfolio (188)
Frankrijk, Ostwald
... en uitgebalanceerd in Omega-3 & 6 met de ideale verhouding van 1/3 van deze "goede" essentiële vetzuren die ons lichaam niet zelf kan aanmaken. Gebruikstips: niet verhitten! Gebruik het rauw op zowel koude als warme gerechten (vinaigrettes, pesto, salades, vis, broodjes, verse kazen, rauwkost, rijst, pasta, maki ...) Kan ook gebruikt worden als biologische cosmetische stof. Bewaring: Beschermd...
Portfolio (12)
Duitsland, Koblenz
...Zwijgt u wanneer u wordt gevraagd? Of staat u achter uw standpunten en volgt u uw mening? Dan zijn onze IMAGETRÄGER bandnudels precies wat u zoekt. Want hier komt ei samen met spelt en daaruit ontstaat een prachtig product. Onze spelt verse-ei-nudels smaken uitstekend als hoofdgerecht of als bijgerecht. In de zomer raden we een saus van regionale tomaten aan en tijdens de koude maanden een hartige walnoot-pesto. Doe mee en word een IMAGETRÄGER!
Portfolio (94)
Tunesië, Hammam Sousse
...{"Olives are often enjoyed in salads, sandwiches, tapenade or pesto.":"Olijven worden vaak genoten in salades, sandwiches, tapenade of pesto.","Lemons are rich in vitamin C, which is much more than the daily consumable value. They are also packed with flavonoids, iron, magnesium, calcium, potassium, vitamin B6, copper, and folates. Modestly, it can be assured that they work as anti-toxic and anti...
Portfolio (43)
Duitsland, Neumagen-Dhron
De Vitis Traubenkern GmbH in Neumagen-Dhron aan de Moezel staat voor natuurlijke en gezonde voeding. Al meer dan 20 jaar produceren en verkopen wij een uitgebreid assortiment natuurvoeding en voedingssupplementen uit natuurlijke teelt. Vitis Vital is het toonaangevende merk voor Traubenkernproducten in de voedingssector en voorziet naast natuurvoedingsliefhebbers en fans van bewuste voeding ieder...
Portfolio (13)
Duitsland, Schoenebeck
... uitstekende bron van omega-3-vetzuren en is bovendien oxidatiestabieler. Vooral in de koude keuken vormt het een hoogwaardige voedingsolie, maar het mag niet verhit worden. Voor de voeding, vooral van veganisten, vegetariërs en rawfoodliefhebbers, is de hoge inhoud van α-linoleenzuur van belang. De voedingsmiddelenindustrie gebruikt daarom biologische teunisbloemolie voor saladedressings, aardappelgerechten, spreads en dips, pesto of yoghurt. Onze biologische teunisbloemolie heeft een geelgroene kleur en een olieachtig grasachtig aroma.
Portfolio (143)
Oostenrijk, Obernberg Am Inn
Als Oostenrijkse fabrikant van thee & specerijen, evenals andere specialiteiten en ontwikkelaar en importeur van speciaal thee- en koffieservies van porselein, bieden wij u een veelzijdig assortiment van meer dan 200 theesoorten, vele specerijen, koffie, snoepjes en nog veel meer. Zorgvuldige verwerking van de grondstoffen, evenals voortdurende kwaliteitscontroles en residucontroles, garanderen u...
Bijpassende producten
Smartbox
Smartbox
Andere Producten
Teebox
Teebox
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Moscow
... sandwiches, pasta's, salades. Maar het beste komt basilicum tot zijn recht in combinatie met warme gerechten, in harmonie met de smaak van zeevruchten, lamsvlees, groenten en geeft ze een speciale pittigheid. Het is een essentieel ingrediënt van de beroemde Italiaanse pesto-saus. Gebruik voor Gebruik in soepen, vlees-, vis- en groentegerechten, desserts zoals panna cotta, sorbets en ijs. Smaak Pittig aroma met hints van peper en kruidnagel Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 23 Vetten (g / 100g)… 4,0 Koolhydraten (g / 100g)… 48 Energiewaarde (kcal / 100g)… 320...
Portfolio (178)
Frankrijk, Ham
...maar zijn aroma is net zo intens. Pistou is een traditioneel recept, afkomstig uit de Provence, dat zijn naam ontleent aan de Italiaanse pesto. Deze 2 recepten, hoewel zeer vergelijkbaar en geïnspireerd door elkaar, zijn volledig verschillend. Terwijl de "Pesto Genovese" wordt bereid met basilicum, olijfolie, knoflook, kaas en pijnboompitten, bevat de Pistou alleen basilicum, knoflook, olijfolie en verder niets.
Portfolio (127)
Italië, Martina Franca
Pioggia Store is een Italiaans bedrijf dat toonaangevend is in de productie en distributie van typische voedingsproducten uit Puglia, met een focus op export naar internationale en groothandelsmarkten. Dankzij een zorgvuldige selectie van grondstoffen, die uitsluitend afkomstig zijn van lokale teelt en veeteelt, garanderen we authentieke en hoogwaardige producten. Ons assortiment omvat verse kazen...
Portfolio (29)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play