Italië, Orbassano
...Elk land kan zijn eigen traditionele recept voor gnocchi hebben, met verschillende afmetingen, vormen en ingrediënten. Maar in Italië, waar de "gnocchi" voor het eerst zijn gemaakt, is het een eenvoudige en heerlijke pasta gemaakt van aardappelen, perfect voor rode sauzen en kaasfondue. Een rijk en vullend voorgerecht, een traditie voor alle seizoenen. Onze gnocchi hebben een zachtheid en textuur die ze geschikt maken voor alle smaken, zelfs de meest delicate. Ideaal voor veganistische bereidingen.
Portfolio (57)
Italië, Carmagnola
...Onze EGG LASAGNE | N ° 191 maakt deel uit van de grote selectie Pasta ARRIGHI, geproduceerd met uitsluitend durumtarwe semolina en, in dit geval, de toevoeging van ei. Ze zijn een eerbetoon aan de Italiaanse culinaire TRADITIE bij uitstek. Het platte en volle deeg geeft structuur aan het gerecht sinds de tijd van de oudste en meest beroemde Griekse filosofen. Gewicht: 500g kooktijd: 40 minuten...
Portfolio (3)
Spanje, Alcora
... vastgelegd. Het intense umami-rijke profiel verheft gerechten en voegt complexiteit toe aan vlees, groenten, pasta, eieren en zelfs popcorn. Perfect om gerechten af te maken, biedt zout met zwarte truffel een verfijnde toets die de smaken versterkt zonder te overweldigen, waardoor het een gewaardeerde keuze is voor zowel chefs als gastronomieliefhebbers.
Portfolio (23)
Griekenland, Kiato Korinthias, Peloponnese
...• Droge pasta gemaakt van semolina, olijven, feta kaas, tomaten, groene peper. • Premium kwaliteit en de fijnste smaak. • 100% natuurlijk - zonder smaakversterkers, zonder aroma's, zonder vulstoffen, zonder conserveermiddelen, enz. • Rijk aan koolhydraten. We gebruiken durum tarwe semolina geteeld in de Peloponnesos in Griekenland, verse eieren van lokaal gecontroleerde boerderijen, en de overige ingrediënten van lokale boeren, gekneed en gedroogd in onze werkplaats. Alle mediterrane smaken in een hap pasta.
Portfolio (3)
Italië, MILANO
...Zwarte truffelcrème, verrijkt met hoogwaardige zwarte truffel. Ideaal voor het op smaak brengen van pasta, eieren, vlees, toastjes, of te gebruiken als basis voor het maken van sauzen en crèmes. VERPAKKING VAN 6 1 STUK = EURO 4,20 1 PALET 64 VERPAKKINGEN VAN 6 VERVALDATUM 05/2027 MINIMALE BESTELLING 15 PALETTEN...
Portfolio (202)
Spanje, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... temperatuur en zonder filtratie gebotteld. Hierdoor heeft het een onderscheidend "natuurlijke mist" en behoudt het al zijn eigenschappen en vitaminen volledig. Het is een olie met een aromatische en levendige truffelsmaak. Het wordt aanbevolen voor het bereiden van verschillende gerechten, zoals: risotto, pasta, vlees, gebakken eieren, tortilla en vis. Onze oliën met een hoog polyfenolgehalte bevatten hydroxytyrosol, waaraan truffelextracten worden toegevoegd. Houdbaarheid en opslagperiode: 24 maanden.
Portfolio (76)
Polen, Warszawa, Poland
...Eipoeder is gemaakt van verse eieren die met moderne machines worden verwerkt, gefilterd, gepasteuriseerd en gesproeidroogd om een droog en poederachtig product te verkrijgen met 30-37% eiwit. Het wordt ook wel 'eipoeder' of 'droog eipoeder' genoemd. Dit product is GMO-vrij en heeft een houdbaarheid van 2 jaar. Foodcom S.A. biedt eipoeder aan in zakken van 20-25 kg of big bags. Eipoeder wordt...
Portfolio (278)
Litouwen, Kaunas
...Durumtarwe pasta is een product van topkwaliteit en gezond. Het bevat meer eiwitten, nuttige koolhydraten en andere voedingsstoffen. Eenmaal gekookt, is pasta met eieren toegevoegd aan het deeg geler, heeft het een betere smaak en is het gezonder en rijker aan voedingsstoffen. Eipasta wordt gemaakt volgens een betrouwbaar recept van durumtarwe meel en eieren, wat zorgt voor een uitstekende smaak...
Portfolio (23)
Frankrijk, Lalinde
...Culinaire bereiding op basis van handgeplukte Fleur de Sel van het eiland Ré, op smaak gebracht met zomertruffel (stukjes) en natuurlijke truffelaroma. Deze kruidenmix zal uw vlees, pasta en eieren verheffen. Een mooi cadeau om uzelf te geven of om te geven tijdens de feestdagen. Netto gewicht: 60g...
Portfolio (46)
België, Anderlecht
...Volledig vervaardigd uit roestvrij staal. Deze machine is ontworpen voor de productie van pasta uit grondstoffen zoals tarwebloem (hard of zacht) met toevoeging van water en/of eieren, evenals spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor de rode variant. Basisfuncties zijn het kneden van deeg (capaciteit van de kuip 4 kg bloem) en het uitrollen van pastavellen met een breedte van 170 mm (dikte...
Portfolio (189)
...Pasta-mengsel (griesmeel van harde tarwe) met eieren, spinazie, tomaat, wortel, biet, kurkuma, basilicum en inktvisinkt (griesmeel van harde tarwe, eieren, inktvisinkt (40% inktvisinkt, water, zout en verdikkingsmiddel natriumcarboxymethylcellulose)...
Portfolio (43)
Oekraïne, Kiev
... plaats. Kooktijd: 6-8 min. Nettogewicht: 250g, 300g, 400g en 500g (voor jouw private branding) pakkingdetails: - 100 kg zak of 200 kg zak, MOQ: 26 ton als 1x20FT container, Spaghetti / Pasta / Macaroni US $ 300-400 / metrische ton | 27 metrische ton / metrische ton (Min. Bestelling) Verpakkingsdetails 1 * 20 F containerconfiguratie zoals hieronder: 1 * 20 voet containerladingen 27 MT 1 MT (100 dozen * 10 kg) 1 doos (20 stuks * 500 GM zak) Totaal: (2700 Dozen * 10KG) / 20 FT container Ook beschikbare verpakking in: 250 G, 300 G, 350 G, 450 G, 500 G, 1 KG en bulkverpakking met 10 kg...
Portfolio (9)
...Ingrediënten: durumtarwe, verse eieren (33,4%), bianchetto-truffel (Tuber albidum Pico) 0,8%, aroma. Ideaal in combinatie met de Delizia met witte truffel van King of Truffles, met verse truffel en met de zwarte truffelboter van King of Truffles.
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...De pasta is vrij van gluten, tarwestijfsel, lactose, melk, eieren en conserveermiddelen. Het heeft een natuurlijke smaak en bevat veel vezels. Zonder GMO. Dit product wordt aanbevolen voor mensen met voedselallergieën, coeliakie of glutenvrije diëten. Gewicht: 300 g...
Portfolio (116)
Frankrijk, Valréas
...Een reis tussen land en zee, voortkomend uit de combinatie van Guérande-zout met echte schilfers van zwarte truffels uit de Provence, die ons zo zijn volledige aromatische kracht onthult. Proefadvies: Een snufje is voldoende om verse pasta, risotto, wit vlees, carpaccio te verheffen en is ideaal op foie gras en eieren. Alleen gebruiken op het laatste moment in uw bereidingen, zodra de bereiding is voltooid.
Portfolio (10)
Frankrijk, Paris
...Biologische durumtarwe, biologische verse eieren, biologische basilicum, biologische knoflook, biologische spinaziepoeder, allemaal gemaakt in Frankrijk. Gemiddelde voedingswaarden per 100g droge pasta: ENERGIE: 1515kj / 362kcal EIWITTEN: 14g KOHYDRATEN: 69,9g waarvan suikers 1,9g VETTEN: 2,4g waarvan verzadigde vetzuren 0,5g Vezels: 4,1g ZOUT: 0,02g Allergenen: Bevat gluten, eieren en mogelijke sporen van soja. HOE TE KOKEN: Ongeveer 4 tot 6 minuten koken in kokend water. Ean13:3701511707736 Referentie:TagliatelleBioAilBasilicFrance1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Dijon
...Deze pasta's zijn 100% ambachtelijk! Inderdaad, alle ingrediënten zijn vers. De eieren komen van vrije-uitloopkippen, en de bloem komt rechtstreeks van de molen van de abdij. Om deze ambachtelijke pasta te maken, breken de monniken van de Elzasser abdij tussen de 800 en 1000 eieren per dag, met de hand!
Portfolio (10)
Duitsland, München
... verpakkingen (zoals vensters) en kiezen we voor gerecycleerde papieren zakken met daarop afgedrukte productafbeeldingen. Artikelnummer: 7419 Energie: 1444,45 kJ / 345 kcal Vetten: 1,8 g daarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren: 0,5 g Koolhydraten: 67 g daarvan suikers: 3 g Vezels: 8 g Eiwit: 13 g Zout: 0,1 g Gewicht: 250 g Allergenen: glutenbevattende granen, zonder eieren Kooktijd: ca. 8-10 minuten Herkomstland: Bosnië en Herzegovina Merk: Dr. Ana Collection Fabrikant: AnaVita-Naturkost GmbH...
Portfolio (28)
Italië, Brusaporto
... pasta met een magere vulling van grana padano, paneermeel, eieren, melk, boter en specerijen. “Scarpinòcc De Par” van Pastificio Davena zijn gecertificeerd met het label “Bergamo Città dei Mille... Sapori” dat is afgegeven door de Kamer van Koophandel. Beschikbaar in verpakkingen van 250g en 500g.
Portfolio (10)
Italië, Città Di Castello
...Truffelolie voor pasta, sauzen, salades, eieren, vlees en vis. We werken ook aan een olie met 100% natuurlijke aroma's! Truffelolie bereid met de beste extra vierge olijfolie. Gebruik slechts een paar druppels om elke schotel een onmiskenbare smaak te geven: pasta, rijst, vlees, gevulde gerechten, omeletten, salades.
Portfolio (2)
Italië, SALZANO
...Het gebruik van de professionele machine voor de productie van verse pasta is voor iedereen toegankelijk; hij doet alles zelf. Je hoeft alleen de ingrediënten toe te voegen en binnen enkele minuten is de pasta klaar in de gewenste soorten en formaten. Nadat je eieren, bloem en water in de kom hebt gegoten, kneedt de machine automatisch gedurende ongeveer 5 minuten, waarna het persen begint. De...
Portfolio (6)
Italië, Fisciano
...Eenvoudig en authentiek, geproduceerd met durumtarwe en eieren van vrije-uitloopkippen voor een delicate en unieke smaak.
Portfolio (3)
Frankrijk, Malataverne
...VIN IGP DU VAR ROSE "PESQUE LUNE" BIO 2018 Fles 750ml Wij stellen voor om een Vin de Pays d'Oc Rosé te serveren met: - Gehaktballen van rundvlees in tomatensaus. - Een hartige cake met olijven. - Een hartige cake met groene olijven, warm geserveerd. - Een Provençaalse tonijnflan. - Gepocheerde eieren Bragance. - Pasta (spaghetti) met puttanesca-saus. - Pasta met arrabiata-saus.
Portfolio (188)
Oostenrijk, St. Peter-Freienstein
...Ab-Hof verkoopautomaten, eierenautomaten voor de verkoop van eierdozen, 24-uurs werking zonder personeelskosten. Snacks, melk, eieren, worst, kaas en meer verkopen zonder voortdurend ter plaatse te zijn. Ab-Hof automaten, eierenautomaten voor de verkoop van landbouwproducten. Of het nu kaas, pasta, eieren, worst of vlees is, met een trommelautomaat of liftautomaat bent u helemaal bij de tijd. De 24-uurs boerderijwinkel!
Portfolio (10)
... pizza's, salades, eieren en kaasgerechten op smaak te brengen. Beschikbaar in gegradeerde bladvormen of in gemalen vorm, met een sterke aromatische smaak, is oregano een zeer veelzijdig en veelgebruikt kruid. De productie is gebaseerd op mengen, fysieke reiniging en grootte-reductie.
Bijpassende producten
Oregano, oregano
Oregano, oregano
Andere Producten
Sumak
Sumak
Portfolio (2)
Frankrijk, Perpignan Cedex
... is in hartige gerechten dat curry het beste de rijkdom van zijn aroma's tot uitdrukking brengt: Vlees, vis, eieren, soepen of gebakken groenten, gratins, cakes… Lamscurry, kipcurry, viscurry… zoveel smakelijke gerechten die je kunt maken met deze typische mix. Curry komt ook heel goed tot zijn recht met verse room, in vissoep of mosselsoep, met vis en schaaldieren, wit vlees, aardappelen, rijst, pasta, omeletten, mayonaise, en ei in een cocotte. Het past ook perfect bij groenten of fruit.
Bijpassende producten
Curry Bladeren
Curry Bladeren
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Frankrijk, Levallois Perret
... smaak aan tomaatgerechten: tomatensauzen, pizza's, ratatouille. Het is uitstekend met allerlei soorten groenten: aubergines, courgettes, champignons, artisjokken, kikkererwten, rijst. Het combineert aangenaam met knoflook, ui, tijm en olijfolie. Het geeft smaak aan vinaigrettes, salades en kazen zoals mozzarella. Het is een genot met eieren, of ze nu in omeletten of roerei zijn. De voordelen van basilicum: Het is een natuurlijk antibacterieel middel dat uw longen en bronchiën reinigt van ongewenste stoffen.
Portfolio (28)
Frankrijk, Ham
... veelzijdig ingrediënt dat uw gerechten kan verrijken. De licht pittige en aromatische smaak past perfect bij tomaten- en courgettegerechten, evenals bij pasta-, rijstgerechten, soepen, eieren, gegrild vlees en braadstukken. Het gebruik ervan is essentieel in de Zuid-Europese keuken en het wordt vaak opgenomen in het traditionele bouquet garni, samen met peterselie en laurier. Referentie: AR803657 Ean13: 3760306803657...
Portfolio (127)
Duitsland, Kronach
...Onze Huisgemaakte Groentebouillon Zonder Toevoegingen Zonder Vetten. Vegan Groentebouillon Kruidensamenstelling Bereiding: als soep ca. 16g = ca. 1EL in 1 liter kokend water roeren, kort aan de kook laten komen en genieten, of verfijnen met toevoeging van groenten, pasta, eieren, rijst, griesmeel, of vermicelli. Ook als universele kruidenmix te gebruiken voor het op smaak brengen van fijne...
Portfolio (1)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play