Frankrijk, Lalinde
...Culinaire bereiding op basis van handgeplukte Fleur de Sel van het eiland Ré, op smaak gebracht met zomertruffel (stukjes) en natuurlijke truffelaroma. Deze kruidenmix zal uw vlees, pasta en eieren verheffen. Een mooi cadeau om uzelf te geven of om te geven tijdens de feestdagen. Netto gewicht: 60g...
Portfolio (46)
...Pasta-mengsel (griesmeel van harde tarwe) met eieren, spinazie, tomaat, wortel, biet, kurkuma, basilicum en inktvisinkt (griesmeel van harde tarwe, eieren, inktvisinkt (40% inktvisinkt, water, zout en verdikkingsmiddel natriumcarboxymethylcellulose)...
Portfolio (43)
Frankrijk, Valréas
...Een reis tussen land en zee, voortkomend uit de combinatie van Guérande-zout met echte schilfers van zwarte truffels uit de Provence, die ons zo zijn volledige aromatische kracht onthult. Proefadvies: Een snufje is voldoende om verse pasta, risotto, wit vlees, carpaccio te verheffen en is ideaal op foie gras en eieren. Alleen gebruiken op het laatste moment in uw bereidingen, zodra de bereiding is voltooid.
Portfolio (10)
Frankrijk, Paris
...Biologische durumtarwe, biologische verse eieren, biologische basilicum, biologische knoflook, biologische spinaziepoeder, allemaal gemaakt in Frankrijk. Gemiddelde voedingswaarden per 100g droge pasta: ENERGIE: 1515kj / 362kcal EIWITTEN: 14g KOHYDRATEN: 69,9g waarvan suikers 1,9g VETTEN: 2,4g waarvan verzadigde vetzuren 0,5g Vezels: 4,1g ZOUT: 0,02g Allergenen: Bevat gluten, eieren en mogelijke sporen van soja. HOE TE KOKEN: Ongeveer 4 tot 6 minuten koken in kokend water. Ean13:3701511707736 Referentie:TagliatelleBioAilBasilicFrance1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Dijon
...Deze pasta's zijn 100% ambachtelijk! Inderdaad, alle ingrediënten zijn vers. De eieren komen van vrije-uitloopkippen, en de bloem komt rechtstreeks van de molen van de abdij. Om deze ambachtelijke pasta te maken, breken de monniken van de Elzasser abdij tussen de 800 en 1000 eieren per dag, met de hand!
Portfolio (10)
Frankrijk, Malataverne
...VIN IGP DU VAR ROSE "PESQUE LUNE" BIO 2018 Fles 750ml Wij stellen voor om een Vin de Pays d'Oc Rosé te serveren met: - Gehaktballen van rundvlees in tomatensaus. - Een hartige cake met olijven. - Een hartige cake met groene olijven, warm geserveerd. - Een Provençaalse tonijnflan. - Gepocheerde eieren Bragance. - Pasta (spaghetti) met puttanesca-saus. - Pasta met arrabiata-saus.
Portfolio (188)
Frankrijk, Perpignan Cedex
... is in hartige gerechten dat curry het beste de rijkdom van zijn aroma's tot uitdrukking brengt: Vlees, vis, eieren, soepen of gebakken groenten, gratins, cakes… Lamscurry, kipcurry, viscurry… zoveel smakelijke gerechten die je kunt maken met deze typische mix. Curry komt ook heel goed tot zijn recht met verse room, in vissoep of mosselsoep, met vis en schaaldieren, wit vlees, aardappelen, rijst, pasta, omeletten, mayonaise, en ei in een cocotte. Het past ook perfect bij groenten of fruit.
Bijpassende producten
Curry Bladeren
Curry Bladeren
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Frankrijk, Levallois Perret
... smaak aan tomaatgerechten: tomatensauzen, pizza's, ratatouille. Het is uitstekend met allerlei soorten groenten: aubergines, courgettes, champignons, artisjokken, kikkererwten, rijst. Het combineert aangenaam met knoflook, ui, tijm en olijfolie. Het geeft smaak aan vinaigrettes, salades en kazen zoals mozzarella. Het is een genot met eieren, of ze nu in omeletten of roerei zijn. De voordelen van basilicum: Het is een natuurlijk antibacterieel middel dat uw longen en bronchiën reinigt van ongewenste stoffen.
Portfolio (28)
Frankrijk, Ham
... veelzijdig ingrediënt dat uw gerechten kan verrijken. De licht pittige en aromatische smaak past perfect bij tomaten- en courgettegerechten, evenals bij pasta-, rijstgerechten, soepen, eieren, gegrild vlees en braadstukken. Het gebruik ervan is essentieel in de Zuid-Europese keuken en het wordt vaak opgenomen in het traditionele bouquet garni, samen met peterselie en laurier. Referentie: AR803657 Ean13: 3760306803657...
Portfolio (127)
Frankrijk, Condé-Sur-Marne
... onze pasta te waarborgen, gebruiken we het bronwater Aurèle, diep gewonnen en afkomstig uit Jandun in de Ardennen. De pasta wordt met liefde gemaakt, en we hechten veel waarde aan lokale knowhow. We distribueren Les Nominettes voornamelijk in producentenwinkels, delicatessenwinkels en restaurants. Veel sterrenchefs bereiden Les Nominettes op verschillende creatieve manieren. Onze producten zijn...
Portfolio (17)
Frankrijk, Melle
Melle et une Pâte is een pastafabrikant gevestigd in Melle, nabij het Marais Poitevin (79). Wij produceren uitstekende droge en verse pasta met lokale grondstoffen. Onze pasta is uniek en we bieden originele smaken aan: berenknoflook, zeewier, brandnetel, saffraan, engelwortel, eekhoorntjesbrood, spirulina, hennep, pepermunt en Espelette-peper. Wij zijn er trots op een echte kwaliteit van onze...
Portfolio (31)
Frankrijk, St Sulpice De Faleyrens
... te concentreren op de Franse markt, willen we bijdragen aan de uitstraling van de Franse gastronomie door authentieke en kwaliteitsproducten te leveren aan onze partners, met name delicatessenwinkels en bakkerijen. Kiezen voor ons meel en onze pasta's is kiezen voor Franse excellentie.
Portfolio (10)
Frankrijk, Chatellerault
... ¤ Voeding: Poedermelk, flesmelk, suiker, plantaardige olie, eieren, bloem, rijst, pasta, spaghetti, gedroogd fruit, uien, aardappelen. ¤ Blikvoeding: Tomaten, maïs, witte bonen, rode bonen, doperwten, tonijn, linzen, enz. ¤ Schoonmaak- en ecologische producten: Afwasmiddel, wasmiddel, enz. ¤ Hygiëne- en ecologische producten: Douchegel, handdesinfecterend middel, maskers, zeep, tandverzorging, intieme hygiëne, deodorant, enz. ¤ Alcohol: Rode wijn, witte wijn, rosé, champagne, enz. ¤ Huishoudelijke apparaten: Koelkast, wasmachine, vaatwasser, kleine huishoudelijke apparaten, enz.
Frankrijk, Blagnac
... variant, truffelverrines met hele truffels, schillen of truffelvlokken. U ontdekt ook kleine lekkernijen om uw dagelijkse gerechten op te fleuren, zoals truffelolie of -azijn, spreads, specerijen of zelfs gerechten zoals risotto, pasta of polenta. Om een vleugje truffel aan uw gerechten toe te voegen, kunt u kiezen voor crèmes of sauzen. Naast truffels selecteren we ook diverse hoogwaardige...
Frankrijk, Wittenheim
... durumtarwe en water, maar de Alsacische pasta van VALFLEURI bestaat uitsluitend uit durumtarwe en verse eieren, wat ze uniek maakt en hen specifieke kenmerken geeft. De kwaliteit en de rijke samenstelling met verse eieren maken de Alsacische pasta van VALFLEURI een hoogwaardig product dat gewaardeerd wordt door fijnproevers.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play