Griekenland, Kiato Korinthias, Peloponnese
...• Droge pasta gemaakt van semolina, olijven, feta kaas, tomaten, groene peper. • Premium kwaliteit en de fijnste smaak. • 100% natuurlijk - zonder smaakversterkers, zonder aroma's, zonder vulstoffen, zonder conserveermiddelen, enz. • Rijk aan koolhydraten. We gebruiken durum tarwe semolina geteeld in de Peloponnesos in Griekenland, verse eieren van lokaal gecontroleerde boerderijen, en de overige ingrediënten van lokale boeren, gekneed en gedroogd in onze werkplaats. Alle mediterrane smaken in een hap pasta.
Portfolio (3)
Griekenland, Glikovrisi Lakonias
PRODUCTIE VAN TRADITIONELE EN BIOLOGISCHE GEDROOGDE PASTA MET EIEREN EN MELK. PRODUCTIE VAN ZOETE RINGEN MET OLIE. GEMAAKT VAN SEMOLINA EN TARWE MEEL.
Griekenland, Kozani
... eiernoedels met saffraan, eiernoedels met groenten (vers of diepgevroren), eiernoedels met eieren (op bestelling en met landelijke eieren), zure trachana met volle yoghurt, zoete trachana met volle melk, en ook volkorenpasta zonder gluten, in alle soorten (eiernoedels, trachana, spiralen) enz. Authentieke smaken van 100% Griekse productie, zonder enige conserveermiddelen, met grondstoffen van de lokale binnenlandse markt.
Griekenland, Veria
... mogelijkheid om authentieke traditionele Pontische producten te produceren zoals perec, siron en evreston, gebakken in een traditionele sat die speciaal voor ons laboratorium is gemaakt. Onze waarden zijn onlosmakelijk verbonden met kwaliteit, integriteit en een gevoel van verantwoordelijkheid. In onze pasta vindt u geen conserveermiddelen, chemische kleurstoffen of gedroogde grondstoffen (ei, groenten of...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play