Italië, Marmirolo
... 0,95% maar lager dan 1,30% van het volkorenmeel. De IN3 volgt een pad gericht op het zoeken naar meer natuurlijke processen: door grovere malen worden de meest waardevolle delen van de tarwe gerespecteerd, waardoor deze zijn organoleptische kwaliteiten behoudt, evenals de vezels van de zemelen. Dit meel combineert uitstekende nutritionele eigenschappen met een grotere verwerkingscapaciteit dan volkorenmeel, wat resulteert in een rustiek, geurend en smeltend eindproduct, met een intense smaak en een donkerdere kleur.
Portfolio (56)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
...Draaiende hamhouder Mod. "Basis" van de nieuwste creatie. Gemaakt van eikenhout. Volkswijsheid zegt dat goede ham met een mes moet worden gesneden, zodat de sneden optimale organoleptische kwaliteiten voor consumptie hebben.
Portfolio (43)
Spanje, Dicastillo, Navarra
... eigenschappen van het product te verkrijgen, naast het behoud van alle bestaande natuurlijke eigenschappen, vitamines en aroma's. Sinaasappelgelatine is volledig natuurlijk en is gemaakt met ingrediënten van rietsuiker, sinaasappels en olijven en geproduceerd via fysieke processen, zonder toevoeging van conserveermiddelen of kunstmatige zoetstoffen. Het kan kleine stukjes fruit bevatten. Bevat minder dan 20% toegevoegde suikers. Deze gelatine combineert de kwaliteiten van sinaasappel en zijn vitamine "C" met die van olijfsap, dat bevat.
Portfolio (132)
Frankrijk, Pégomas
...vanilla planifolia Mexico, vanilla tahitensis, enz.). Een veilige en duurzame keten: Een betrouwbare, veilige en verantwoorde bevoorrading die een gecertificeerde oorsprong garandeert, een gecontroleerde kwaliteit en een volledige traceerbaarheid van de verwerkte peulen tot de extracten. Een partnerschap met lokale teams voor de selectie van de beste kwaliteiten van vanillepeulen. Een...
Portfolio (181)
Frankrijk, La Fleche
... de organoleptische kwaliteiten – verificatie van het bereiken van uw doelstellingen door vermenigvuldiging van de meetpunten VERPLICHTINGEN Snelle implementatie van de aanpassingen Garantie van de integriteit van uw verpakkingen Methodologische aanbevelingen die de reproduceerbaarheid van de prestaties waarborgen...
Portfolio (22)
Frankrijk, Montpellier
... alleen de mooiste vruchten te behouden. Want de roze bes is kwetsbaar, en vooral het pericarp scheidt zich heel gemakkelijk. De organoleptische kwaliteiten van deze roze bessen zijn uitzonderlijk en herstellen deze buitengewone valse peper.
Portfolio (8)
Italië, Forlì
... hun veelzijdigheid, organoleptische kwaliteiten en gezondheidsvoordelen. Deze kleine donkere zaadjes vallen onder de categorie oliehoudende zaden en hebben een reeks eigenschappen die ze tot een echt superfood maken. Ze zijn ook nuttig in caloriearme diëten; hun consumptie bevordert het gevoel van verzadiging, vermindert de opname van vetten en helpt de bloedsuikerspiegel te reguleren.
Portfolio (50)
Frankrijk, Guérande
...De zwarte truffel is verbonden met de wortels van de gastboom. De boom levert suikers aan de schimmel, terwijl de schimmel mineralen aan de boom levert. Bij rijpheid is ze herkenbaar aan haar zwarte piramidale schubben. Haar subtiele en complexe geur is een mengeling van onderhout, aarde en humus, verrijkt met geroosterde gedroogde vruchten. Deze uitzonderlijke organoleptische kwaliteiten...
Portfolio (42)
Spanje, Canet De Mar
...Gemaakt met kwaliteitswijnen, druivenmost, natuurlijke citrusvruchtensappen en maceraties met kaneelstokjes uit Sri Lanka en vanillebonen uit Papoea-Nieuw-Guinea. Het bevat alleen suikers en zuren uit het fruit zelf. Er zijn geen industriële geconcentreerde smaken gebruikt, noch geklaard of gefilterd, om alle organoleptische kwaliteiten intact te houden. De enige sangria die als ambachtelijk is gecertificeerd door een publieke instelling. Gouden Medaille op Convino 2018 en Convino 2019.
Portfolio (9)
... kwaliteiten van de vers gesneden kaas). Met het gebruik van gladde messen kan het standaardporties snijden van minder gerijpte kazen (bijv. caciotte). Extreem snel: gemiddelde uurproductie van 32 stukken van 1 kg van ongeveer 55 wielen van Parmezaanse kaas. Stelt u in staat om het type snede in te stellen op basis van: Standaard porties: 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32 van een wiel. Speciale porties: 1/10, 1/12, 1/20, 1/24, enz. (met onmiddellijke vervanging van de snijplaat en automatische herkenning door de PLC). diepte: 855 mm Breedte: 950 mm hoogte: 2200 mm...
Portfolio (47)
België, Lot
...Tafelmodel vacuümmachine: SV 420 DUO Tafelmodel: Bestemd voor het luchtdicht verpakken in zakken. Robuuste constructie. Kamer in geperst inox. Afneembare sealbalk. Zonder elektrische snoeren Voordelen van vacuüm verpakken: Verlenging van de houdbaarheidsdatum Betere beheer van de arbeidstijd en de grondstoffen. Verbetering van de organoleptische kwaliteiten Duurzame bewaring van de voedingswaarde. Professionele presentatie van de producten.
Portfolio (217)
Frankrijk, Rueil-Malmaison
...Nauwkeurige controle van de parameters en homogene verwerking van het product door de temperatuur door de gehele dikte van de productlaag te handhaven voor de tijd die nodig is voor blancheren (en zelfs voor voorkoken) van de verwerkte producten. Hoge materiaopbrengst door de organoleptische kwaliteiten van de verwerkte producten zo goed mogelijk te behouden. Minimale waterconsumptie volgens de...
Portfolio (159)
Italië, Amelia
... van FenOlio wordt niet alleen gekenmerkt door het lage zuurgehalte, maar ook door een aantal organoleptische kwaliteiten die zijn bereikt door onberispelijke productieprocessen. De uitzonderlijke kwaliteit van dit product is het resultaat van een zorgvuldige selectie van biologische lokale olijfboomgaarden. Het is het resultaat van een constante en zorgvuldige nauwgezetheid die gedurende het hele...
Italië, Marsala
...Een perfect oliecontainer moet het beschermen tegen zijn bittere vijanden (licht, warmte en zuurstof) die de chemische en organoleptische eigenschappen van zelfs de beste extra vierge olijfolie onherstelbaar kunnen beschadigen. Daarom hebben we besloten om te doen wat we een paar millennia geleden deden: de extra vierge olie bewaren in terracotta potten, nu nobeler gemaakt door keramiek, dat weer een goed is voor weinigen (keramiek kost tien keer meer dan glas) die zich bewust zijn van de kwaliteiten en liefhebbers zijn van de kunstzinnigheid ervan.
Portfolio (1)
Italië, Catania
... oogst plaatsvindt, wordt uitgevoerd door een molen die, naast koud en droog te werken, dat wil zeggen zonder toevoeging van water, is uitgerust met een breker onder vacuüm om oxidatie tijdens het malen te voorkomen. Zodra de olie is verkregen, wordt deze onmiddellijk gefilterd en bewaard in stalen containers onder stikstof om de organoleptische en nutritionele kwaliteiten te behouden. De olie zal de opslagcontainers pas verlaten op het moment dat deze wordt gebotteld.
Portfolio (8)
België, Flemalle
Sinds 1930 biedt Royale Lacroix margarines en vetten voor de tafel, de keuken en voor professionals zoals de voedingsindustrie, de koekjesindustrie, de patisserie, de ambachtelijke en industriële bakkerij, evenals een biologische lijn. In ons consumentenassortiment hebben we margarines voor de tafel en de keuken, maar ook een breed scala aan producten om op brood en sandwiches te smeren. Onvergelijkbare organoleptische kwaliteiten. Onmiskenbare smaak en aroma. Royale Lacroix biedt ook op maat gemaakte oplossingen voor verschillende sectoren.
Portfolio (3)
... meest veeleisende vraag op de nationale en internationale markt. PISTAGOOD produceert pistachenoten van de hoogste kwaliteit, waarbij uitsluitend de vruchten worden geselecteerd die voldoen aan de optimale groei- en rijpingsnormen. Het oogst- en verwerkingsproces wordt uitgevoerd met inachtneming van de ideale vocht- en temperatuurcondities om de organoleptische kwaliteiten van het product op het...
Italië, Biancavilla
... toekomst terwijl het de traditie behoudt. Onze olijvenproductie is gelegen in het D.O.P. gebied Monte Etna, precies in de vulkanische gebieden van de gemeenten Biancavilla en Santa Maria di Licodia, (hoogte 555 meter boven zeeniveau), hier worden onze olijfbomen bewerkt zonder het gebruik van chemische producten. De olijven, die rijpen onder de Siciliaanse zon en in de warme vulkanische grond, worden tussen november en januari uitsluitend met de hand geoogst door middel van "Brucatura". Dit proces stelt onze olie in staat om al zijn kwaliteiten en uitstekende organoleptische stoffen te behouden.
Italië, Sant'agostino
Wij produceren ambachtelijk kwaliteitskoffie en bieden deze aan in bonen voor cafés, gemalen voor MOKA, in pads en capsules voor thuis- of zakelijk gebruik. We importeren rechtstreeks uit de herkomstgebieden geselecteerde en gecertificeerde koffie. De langzame branding zorgt ervoor dat de organoleptische eigenschappen behouden blijven, waardoor de kwaliteiten van de echte Italiaanse espresso...
Portfolio (6)
...Kruidengeneeskunde, Cosmetisch, Extractie. Niet minder belangrijk is Stevia voor Dierlijke voeding, Huisdieren en voor commerciële doeleinden. Stevia is beschikbaar in verschillende formaten, zoals: Hele bladeren, Theeknip, Fijn gemalen en Micronized, met gebruik van cryogene micronizers om alle functionele organoleptische eigenschappen volledig te behouden. Onze gecontroleerde en gegarandeerde keten stelt...
Portfolio (9)
Frankrijk, Lamballe-Armor
...zonder conserveermiddelen, zonder additieven of hulpstoffen. Légum’party maakt gebruik van een uniek proces met een lage temperatuur kooktechniek vóór de verpakking, waardoor exsudaat in de zakken wordt voorkomen (geen spoelen of uitlekken) en de organoleptische kwaliteiten van de groenten behouden blijven. De groenten, verkocht onder het merk Légum’party, zijn gegarandeerd 100% Frans. Ze zijn...
Portfolio (17)
Italië, Acerra
De organische bemesting heeft als doel het welzijn van zowel de bodem als de plant, omdat alleen met een grotere harmonieuze vitaliteit van de bodem robuustere gewassen kunnen worden ontwikkeld, met een hogere voedingswaarde en betere organoleptische kwaliteiten. Tegenwoordig, dankzij de studies uitgevoerd door de technici van BIOS, zijn twee belangrijke factoren samengevoegd: de vruchtbaarheid...
Italië, Ispica
... productieproces dat Agriblea zijn kracht vindt door een "nicheproduct" te realiseren: door gebruik te maken van de bijzondere klimaat- en omgevingsomstandigheden, typisch voor het zuidoosten van Sicilië, worden de organoleptische kwaliteiten van het product versterkt, met inachtneming van de strengste en meest effectieve hygiënevoorschriften (HACCP). Passie en inzet zijn tenslotte extra ingrediënten die waarde toevoegen, waardoor de gedroogde tomaten van Agriblea een product van absolute UITMUNTENDHEID zijn.
Duitsland, Weinheim
...evenals het vochtbinding en de thermische stabiliteit. Het heeft een positieve invloed op de textuur, consistentie en smaak van het product. De natuurlijke oorsprong van transglutaminase maakt kant-en-klare producten milieuvriendelijk. Het gebruik van transglutaminase verlaagt de productiekosten, biedt fysieke aantrekkingskracht en verbetert de organoleptische kwaliteiten van producten, verlengt de...
Andere Producten
Transglutaminase-enzym
Transglutaminase-enzym
Portfolio (1)
Frankrijk, Colombelles
...Inodry is gespecialiseerd in het poederachtig maken van werkzame stoffen. Inodry biedt een innovatief proces van dehydratie, granulatie en coating van gevoelige stoffen aan om hun organoleptische kwaliteiten, stabiliteit te behouden en hun gebruik en opslag te vergemakkelijken. Inodry behandelt producten zoals aminozuren, vetzuren, aroma's, bacteriën, kleurstoffen, enzymen, plantaardige extracten...
Spanje, Sant Cugat Sesgarrigues Barcelona
Specialisten in geïntegreerde oplossingen om de organoleptische kwaliteiten van wijnen en hun eigenschappen te verbeteren. We bieden de meest geschikte wijnbouwproducten en de benodigde machines voor professionals in wijnhuizen.
Portugal, Quarteira
Het bedrijf FRESHFACTOR LDA. exporteert bessen geproduceerd in Portugal en Spanje naar verschillende landen in Europa. Het doel van het bedrijf is de uiteindelijke tevredenheid van de klant door de selectie van de beste producenten en variëteiten die passen bij elke klant, met een focus op regelmatige leveringen van fruit met hoge organoleptische kwaliteiten, het hele jaar door.
... op het gebied van energiebehoefte. Het product wordt verwerkt door middel van zorgvuldige selectie, wassen, sorteren en verpakken. Het magazijn is bovendien uitgerust met een koelcel voor het koelen en bewaren van het fruit, waar nodig, om de organoleptische kwaliteiten ervan te waarborgen en te behouden.
Italië, Sassari
Sinds 1967 werken we met het beste zeezout van Sardinië. Biologisch zout, volledig natuurlijk, met uitstekende organoleptische kwaliteiten, ambachtelijk verwerkt, zonder het gebruik van chemicaliën en anti-agglomeratiemiddelen. We produceren zout voor alle toepassingen en in alle korrelgroottes. Voedselzout, jodiumzout, grofzout, industrieel zout, zout voor het ontdooien van wegen. Losse verkoop, big bags, zakken, verpakkingen, doosjes, strooiers, potten, zoutvaatjes.
Populaire landen voor deze zoekterm