Italië, Marmirolo
... 0,95% maar lager dan 1,30% van het volkorenmeel. De IN3 volgt een pad gericht op het zoeken naar meer natuurlijke processen: door grovere malen worden de meest waardevolle delen van de tarwe gerespecteerd, waardoor deze zijn organoleptische kwaliteiten behoudt, evenals de vezels van de zemelen. Dit meel combineert uitstekende nutritionele eigenschappen met een grotere verwerkingscapaciteit dan volkorenmeel, wat resulteert in een rustiek, geurend en smeltend eindproduct, met een intense smaak en een donkerdere kleur.
Portfolio (56)
Italië, MILANO
...Het meest geschikte gebruik voor zonnebloemzaadolie, dat het beste de organoleptische kwaliteiten tot zijn recht laat komen, is zonder twijfel rauw. Het is vooral ideaal voor het op smaak brengen van groenten, voor het bereiden van sauzen om rijst en pasta op smaak te brengen en voor het maken van zoetwaren. VERPAKKINGEN VAN 15 STUKS 1 PALET 900 STUKS HOUDBAARHEID 26/07/2025 MINIMALE BESTELLING 30 PALETTEN...
Portfolio (229)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
... aromatische en organoleptische kwaliteiten intact houden. Deze categorie vertegenwoordigt een uitstekende optie voor gastronomische en industriële toepassingen die de smaak en het aroma van de truffel waarderen zonder de esthetische integriteit van het product te vereisen. Aromatische Kwaliteit: Sterk aroma met noten van hazelnoot, paddenstoelen en aarde, typisch voor de Tuber Uncinatum. Veelzijdigheid...
Portfolio (34)
Italië, Forlì
... hun veelzijdigheid, organoleptische kwaliteiten en gezondheidsvoordelen. Deze kleine donkere zaadjes vallen onder de categorie oliehoudende zaden en hebben een reeks eigenschappen die ze tot een echt superfood maken. Ze zijn ook nuttig in caloriearme diëten; hun consumptie bevordert het gevoel van verzadiging, vermindert de opname van vetten en helpt de bloedsuikerspiegel te reguleren.
Portfolio (50)
... kwaliteiten van de vers gesneden kaas). Met het gebruik van gladde messen kan het standaardporties snijden van minder gerijpte kazen (bijv. caciotte). Extreem snel: gemiddelde uurproductie van 32 stukken van 1 kg van ongeveer 55 wielen van Parmezaanse kaas. Stelt u in staat om het type snede in te stellen op basis van: Standaard porties: 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32 van een wiel. Speciale porties: 1/10, 1/12, 1/20, 1/24, enz. (met onmiddellijke vervanging van de snijplaat en automatische herkenning door de PLC). diepte: 855 mm Breedte: 950 mm hoogte: 2200 mm...
Portfolio (47)
Italië, Marsala
...Een perfect oliecontainer moet het beschermen tegen zijn bittere vijanden (licht, warmte en zuurstof) die de chemische en organoleptische eigenschappen van zelfs de beste extra vierge olijfolie onherstelbaar kunnen beschadigen. Daarom hebben we besloten om te doen wat we een paar millennia geleden deden: de extra vierge olie bewaren in terracotta potten, nu nobeler gemaakt door keramiek, dat weer een goed is voor weinigen (keramiek kost tien keer meer dan glas) die zich bewust zijn van de kwaliteiten en liefhebbers zijn van de kunstzinnigheid ervan.
Portfolio (1)
Italië, Amelia
... van FenOlio wordt niet alleen gekenmerkt door het lage zuurgehalte, maar ook door een aantal organoleptische kwaliteiten die zijn bereikt door onberispelijke productieprocessen. De uitzonderlijke kwaliteit van dit product is het resultaat van een zorgvuldige selectie van biologische lokale olijfboomgaarden. Het is het resultaat van een constante en zorgvuldige nauwgezetheid die gedurende het hele...
Italië, Catania
... oogst plaatsvindt, wordt uitgevoerd door een molen die, naast koud en droog te werken, dat wil zeggen zonder toevoeging van water, is uitgerust met een breker onder vacuüm om oxidatie tijdens het malen te voorkomen. Zodra de olie is verkregen, wordt deze onmiddellijk gefilterd en bewaard in stalen containers onder stikstof om de organoleptische en nutritionele kwaliteiten te behouden. De olie zal de opslagcontainers pas verlaten op het moment dat deze wordt gebotteld.
Portfolio (8)
Italië, Sammichele Di Bari
... weet dat hij kan rekenen op een authentiek en onveranderd product. Op deze manier kan de Azienda Agricola Prime in Sammichele di Bari de consument producten uit het Apulische land aanbieden met een hoge voedingswaarde en organoleptische kwaliteiten, gewaardeerd in Italië en over de hele wereld. Met de ervaring die in de loop der jaren is opgedaan, bieden wij onze klanten een kwaliteitsproduct, dankzij de selectie van onze producten en de zorg voor design en verpakking, waarbij we inspelen op de verschillende behoeften van de klanten.
Italië, Biancavilla
... toekomst terwijl het de traditie behoudt. Onze olijvenproductie is gelegen in het D.O.P. gebied Monte Etna, precies in de vulkanische gebieden van de gemeenten Biancavilla en Santa Maria di Licodia, (hoogte 555 meter boven zeeniveau), hier worden onze olijfbomen bewerkt zonder het gebruik van chemische producten. De olijven, die rijpen onder de Siciliaanse zon en in de warme vulkanische grond, worden tussen november en januari uitsluitend met de hand geoogst door middel van "Brucatura". Dit proces stelt onze olie in staat om al zijn kwaliteiten en uitstekende organoleptische stoffen te behouden.
Italië, Sant'agostino
Wij produceren ambachtelijk kwaliteitskoffie en bieden deze aan in bonen voor cafés, gemalen voor MOKA, in pads en capsules voor thuis- of zakelijk gebruik. We importeren rechtstreeks uit de herkomstgebieden geselecteerde en gecertificeerde koffie. De langzame branding zorgt ervoor dat de organoleptische eigenschappen behouden blijven, waardoor de kwaliteiten van de echte Italiaanse espresso...
Portfolio (6)
...Kruidengeneeskunde, Cosmetisch, Extractie. Niet minder belangrijk is Stevia voor Dierlijke voeding, Huisdieren en voor commerciële doeleinden. Stevia is beschikbaar in verschillende formaten, zoals: Hele bladeren, Theeknip, Fijn gemalen en Micronized, met gebruik van cryogene micronizers om alle functionele organoleptische eigenschappen volledig te behouden. Onze gecontroleerde en gegarandeerde keten stelt...
Portfolio (9)
Italië, Acerra
De organische bemesting heeft als doel het welzijn van zowel de bodem als de plant, omdat alleen met een grotere harmonieuze vitaliteit van de bodem robuustere gewassen kunnen worden ontwikkeld, met een hogere voedingswaarde en betere organoleptische kwaliteiten. Tegenwoordig, dankzij de studies uitgevoerd door de technici van BIOS, zijn twee belangrijke factoren samengevoegd: de vruchtbaarheid...
Italië, Ispica
... productieproces dat Agriblea zijn kracht vindt door een "nicheproduct" te realiseren: door gebruik te maken van de bijzondere klimaat- en omgevingsomstandigheden, typisch voor het zuidoosten van Sicilië, worden de organoleptische kwaliteiten van het product versterkt, met inachtneming van de strengste en meest effectieve hygiënevoorschriften (HACCP). Passie en inzet zijn tenslotte extra ingrediënten die waarde toevoegen, waardoor de gedroogde tomaten van Agriblea een product van absolute UITMUNTENDHEID zijn.
Italië, Aprilia
... ons uitgebreide assortiment van geconserveerde producten, waarvoor we uitsluitend Italiaanse ingrediënten gebruiken, met een gecontroleerde en gecertificeerde keten. De verwerkingsprocessen zijn natuurlijk en respecteren de juiste tijd in de verwerking, om een product te verkrijgen dat in de loop van de tijd de oorspronkelijke organoleptische kenmerken behoudt.
... op het gebied van energiebehoefte. Het product wordt verwerkt door middel van zorgvuldige selectie, wassen, sorteren en verpakken. Het magazijn is bovendien uitgerust met een koelcel voor het koelen en bewaren van het fruit, waar nodig, om de organoleptische kwaliteiten ervan te waarborgen en te behouden.
Italië, Sassari
Sinds 1967 werken we met het beste zeezout van Sardinië. Biologisch zout, volledig natuurlijk, met uitstekende organoleptische kwaliteiten, ambachtelijk verwerkt, zonder het gebruik van chemicaliën en anti-agglomeratiemiddelen. We produceren zout voor alle toepassingen en in alle korrelgroottes. Voedselzout, jodiumzout, grofzout, industrieel zout, zout voor het ontdooien van wegen. Losse verkoop, big bags, zakken, verpakkingen, doosjes, strooiers, potten, zoutvaatjes.
De landbouwonderneming Due Palmenti is gelegen in Pedara, in het hart van Oost-Sicilië, en is gespecialiseerd in de productie en commercialisering van aromatische kruiden die, dankzij de nabijheid van de Etna, in staat zijn om organoleptische kenmerken van bijzondere waarde en aromatische kwaliteiten te ontwikkelen, evenals typische Siciliaanse producten zoals smaakmakers, olijven en gedroogd...
... en geurige witte rijst te garanderen. Onze rijstverwerking gebeurt volgens traditie: de onbewerkte rijst wordt geleidelijk verwerkt met witten, stenen malen en afwerking op kamertemperatuur om de organoleptische kwaliteiten van onze hoogstaande rijst te behouden, die van hoge voedingswaarde en gastronomische stijl is. De producten van Crespiriso: Carnaroli rijst, Vialone nano rijst, Baldo rijst...
Italië, Terranuova B.
... ZOGENAMDE RODE GOUD, DE SMAAK EN GEUR VERSTERKT EN ALLE ORGANOLEPTISCHE KWALITEITEN BEHOUDT. ZAFERAN WORDT BESCHOUWD ALS DE MEEST KRACHTIGE ANTIOXIDANT EN IS ECHT HET ELIXIR VAN LANG LEVEN MET UITSPRAAKBARE AFRODISIACALE KWALITEITEN.
Italië, Busto Garolfo
... deze reden biedt Rondanini zijn klanten een product dat weliswaar industrieel is, met uitstekende organoleptische kwaliteiten en zeer hoge kwaliteitsnormen, maar ook met de onmiskenbare "smaak van vroeger".
Italië, Gropello Cairoli
... bronnen. We produceren authentieke carnaroli, de klassieke variëteit en niet zijn vervangers. We drogen het met aardgas, voeren een langzame steenpolijsten uit en verpakken het in een beschermde atmosfeer om de organoleptische kwaliteiten zo goed mogelijk te behouden.
...Van liefde, passie en toewijding aan de olijfbomen, de juiste handgeplukte periode en de traditionele olijfmolen, creëert de "Azienda Agricola Tola Salvatore" een extra vierge olijfolie met buitengewone kwaliteiten in het rijke gebied van Partinico en Monreale, in het grondgebied van Palermo (Italië). De organoleptische en sensorische kenmerken maken het uniek, uitstekend voor het op smaak...
Italië, Ciciliano
CiboCrudo is een bedrijf dat voedingsmiddelen aanbiedt met uitzonderlijke organoleptische kwaliteiten, we selecteren van elk van onze voedingsmiddelen de beste wereldwijde productie die tegelijkertijd moet voldoen aan een fundamentele eis van ons, namelijk dat het voedsel in alle verwerkingsfasen nooit de temperatuur van 42° mag overschrijden, de drempel waarboven de voedingswaarden een...
Italië, Torremaggiore
... medium van het web, mijn productie wereldwijd uit te breiden om deze monocultivar-olie, met unieke organoleptische kwaliteiten, bekend te maken bij alle liefhebbers en niet-liefhebbers van extra vierge olijfolie. Het doel van het bedrijf is om ook de minder ervaren mensen in de sector de grote kwaliteiten van onze olijven, in het bijzonder van de Peranzana-cultivar, bekend te maken. De productie...
Italië, Binasco
... organoleptische kwaliteiten van de koffie die in de verschillende mengsels worden gebruikt, getest. De tests betreffen het vochtgehalte, de kleur en de grootte van de bonen van de partijen die naar het branden gaan. Vervolgens gaat men over tot de "brandingcontrole", die bestaat uit de analyse van de aroma's. Daarna volgt een echte proeverij om het lichaam, de consistentie van de crema, de persistentie van de aroma's en de nasmaak vast te stellen. Ten slotte ondergaan we het verpakte product de controles voor optimale conservering. Het bedrijf is ISO 2001:2008 gecertificeerd.
Italië, Campo Calabro
... voeding te verrijken en aan te vullen, omdat het dankzij de aanwezigheid van Omega 3 een beschermende werking op ons lichaam heeft, bijdraagt aan de verbetering van de concentratie, de stemming en de controle van de triglyceriden in het bloed. Of het nu vers is of bestemd voor de verwerking tot typische vleeswaren, het vlees van het Zwarte Varken uit Calabrië is dus een product waarvan de kwaliteiten uiterst uitgesproken en herkenbaar zijn.
Italië, Saviano
... referentiepunt zijn geworden voor gevestigde merken in de GDO-sector. De Siciliaanse Extra Vergine Olijfolie die door ons bedrijf wordt geproduceerd en verkocht, behoort tot de beroemde en zeer gewaardeerde cultivar van de Nocellara del Belice. Deze olijfolievariëteit heeft hoge erkenningen en certificaten ontvangen voor zijn uitstekende organoleptische eigenschappen. De Nocellara is een olijfboomvariëteit met de unieke eigenschap ter wereld om goed fruit (de druif) uitsluitend te groeien en te produceren in het gebied van de Valle del Belice (prov.
Italië, Partanna
Azienda Agricola Guarino, producenten van Wijn en Extra Vergine Olijfolie van de Nocellara del Belice variëteit. Het bedrijf is gevestigd in Sicilië, in de heuvels van de Valle del Belice, tegenover de Middellandse Zee, op grond die geschikt is voor de teelt van wijn-druiven en olijven, zowel voor consumptie als voor olie, met gezonde organoleptische kwaliteiten, dankzij de uitstekende...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play