... en geurige witte rijst te garanderen. Onze rijstverwerking gebeurt volgens traditie: de onbewerkte rijst wordt geleidelijk verwerkt met witten, stenen malen en afwerking op kamertemperatuur om de organoleptische kwaliteiten van onze hoogstaande rijst te behouden, die van hoge voedingswaarde en gastronomische stijl is. De producten van Crespiriso: Carnaroli rijst, Vialone nano rijst, Baldo rijst...
Italië, Terranuova B.
... ZOGENAMDE RODE GOUD, DE SMAAK EN GEUR VERSTERKT EN ALLE ORGANOLEPTISCHE KWALITEITEN BEHOUDT. ZAFERAN WORDT BESCHOUWD ALS DE MEEST KRACHTIGE ANTIOXIDANT EN IS ECHT HET ELIXIR VAN LANG LEVEN MET UITSPRAAKBARE AFRODISIACALE KWALITEITEN.
Italië, Busto Garolfo
... deze reden biedt Rondanini zijn klanten een product dat weliswaar industrieel is, met uitstekende organoleptische kwaliteiten en zeer hoge kwaliteitsnormen, maar ook met de onmiskenbare "smaak van vroeger".
Italië, Gropello Cairoli
... bronnen. We produceren authentieke carnaroli, de klassieke variëteit en niet zijn vervangers. We drogen het met aardgas, voeren een langzame steenpolijsten uit en verpakken het in een beschermde atmosfeer om de organoleptische kwaliteiten zo goed mogelijk te behouden.
...Van liefde, passie en toewijding aan de olijfbomen, de juiste handgeplukte periode en de traditionele olijfmolen, creëert de "Azienda Agricola Tola Salvatore" een extra vierge olijfolie met buitengewone kwaliteiten in het rijke gebied van Partinico en Monreale, in het grondgebied van Palermo (Italië). De organoleptische en sensorische kenmerken maken het uniek, uitstekend voor het op smaak...
Italië, Torremaggiore
... medium van het web, mijn productie wereldwijd uit te breiden om deze monocultivar-olie, met unieke organoleptische kwaliteiten, bekend te maken bij alle liefhebbers en niet-liefhebbers van extra vierge olijfolie. Het doel van het bedrijf is om ook de minder ervaren mensen in de sector de grote kwaliteiten van onze olijven, in het bijzonder van de Peranzana-cultivar, bekend te maken. De productie...
Spanje, Camarma De Esteruelas
... door de afstand tussen de oorsprong en de eindconsument. Om de groenten in goede staat voor consumptie te houden, worden synthetische chemicaliën gebruikt in de productie en de nabehandeling. Deze technieken leiden tot verlies van de organoleptische kwaliteiten van de groenten, omdat ze vaak voor hun optimale rijpheid worden geoogst. Ons bedrijf heeft een reeks producten ontwikkeld om de kwaliteit van verse groenten op een natuurlijke manier te behouden, de KEEPFRESH-vluchtabsorbers in de formaten Blad, Filter en Laad-Filter, gericht op de nabehandeling.
Italië, Campo Calabro
... voeding te verrijken en aan te vullen, omdat het dankzij de aanwezigheid van Omega 3 een beschermende werking op ons lichaam heeft, bijdraagt aan de verbetering van de concentratie, de stemming en de controle van de triglyceriden in het bloed. Of het nu vers is of bestemd voor de verwerking tot typische vleeswaren, het vlees van het Zwarte Varken uit Calabrië is dus een product waarvan de kwaliteiten uiterst uitgesproken en herkenbaar zijn.
Frankrijk, Savigné L'evêque
... verpakkingen hebben het voordeel dat ze de organoleptische kwaliteiten van de voedingsmiddelen behouden, ze kunnen hoge temperaturen aan zonder risico op migratie. Of het nu in traditionele of afgedekte versie is, ze zijn bestand tegen invriezen en kunnen van de oven naar de tafel gaan. De afgedekte versie maakt het mogelijk om in de gesloten verpakking te koken, een pasteurisatie na sluiting uit te voeren en warm te sluiten. Het product wordt gewaardeerd, het risico op besmetting verminderd, de productiviteitswinst aanzienlijk, de houdbaarheid verlengd.
Italië, Partanna
Azienda Agricola Guarino, producenten van Wijn en Extra Vergine Olijfolie van de Nocellara del Belice variëteit. Het bedrijf is gevestigd in Sicilië, in de heuvels van de Valle del Belice, tegenover de Middellandse Zee, op grond die geschikt is voor de teelt van wijn-druiven en olijven, zowel voor consumptie als voor olie, met gezonde organoleptische kwaliteiten, dankzij de uitstekende...
Spanje, Cocentaina
SAFRRON-ORIGEN IS EEN JONG BEDRIJF MET EEN TEAM DAT VIJFTIEN JAAR ERVARING HEEFT IN DE VOEDSELSECTOR, WAARBIJ DE ACTIVITEIT IS GEBASEERD OP DE DISTRIBUTIE EN COMMERCIALISATIE VAN SAFFRAAN. DOOR ONZE VOORDELIGE GEOGRAFISCHE LOCATIE IN SPANJE, VOORAL IN CASTILLA LA MANCHA, EN DE UNIEKE KLIMAATVOORWAARDEN, BEZIT SPAANS SAFFRAAN ORGANOLEPTISCHE KWALITEITEN DIE HET HET DUURSTE PRODUCT TER WERELD MAKEN...
Spanje, Torredelcampo
... en belangrijkste doel het vergemakkelijken van de toegang tot ZEEWATER voor het binnenland, en waarom niet, ook voor de kustgebieden, in hun handige verpakkingen waarin we het al gedesinfecteerd kunnen vinden en dat al zijn talloze organoleptische en sanitaire kwaliteiten bevat. Deze behoefte, die we vandaag als een zakelijke mogelijkheid presenteren, is ontstaan uit een constante heen en weer...
Italië, Calabritto
...Met een productie die zich onderscheidt in drie variëteiten – Classico, Supremo, Prezioso – biedt Oleificio Valletta drie oliën met superieure organoleptische kwaliteiten, die zelfs de meest veeleisende smaakpapillen kunnen bevredigen. Gearomatiseerde oliën, geschenkverpakkingen en 'op maat gemaakte' oliën verrijken de catalogus. Sterk in zijn traditie en zich bewust van de kwaliteit van zijn producten, is het bedrijf klaar om zich op de buitenlandse markten voor te stellen, van de Verenigde Arabische Emiraten tot de Verenigde Staten.
...De producten van La Artesa Selección zijn geen: "Voorbereide producten" "Voorgekookte producten". Het zijn producten van hoge kwaliteit, vervaardigd met de beste grondstoffen en met de hoogste voedselgaranties, zonder gluten, zonder conserveermiddelen of kleurstoffen. Producten die zijn bereid en verpakt na processen die zowel de gezondheid en veiligheid van consumptie als de textuur en al hun oorspronkelijke organoleptische kwaliteiten waarborgen. Hun gemakkelijke en snelle regeneratie voor consumptie vereist geen speciale apparatuur of training.
Italië, Trezzano Sul Naviglio
... worden strikt geoogst voordat ze volledig rijp zijn, te beginnen vanaf half oktober, om de hoogste organoleptische kwaliteiten en een langere houdbaarheid te garanderen. De persing vindt plaats in een olijfoliemolen die zeer dicht bij de oogstlocatie ligt, waardoor de wachttijden minimaal zijn. De combinatie van tientallen jaren ervaring in de productie van extra vierge olijfolie, de creativiteit...
Populaire landen voor deze zoekterm