Duitsland, Weinheim
...evenals het vochtbinding en de thermische stabiliteit. Het heeft een positieve invloed op de textuur, consistentie en smaak van het product. De natuurlijke oorsprong van transglutaminase maakt kant-en-klare producten milieuvriendelijk. Het gebruik van transglutaminase verlaagt de productiekosten, biedt fysieke aantrekkingskracht en verbetert de organoleptische kwaliteiten van producten, verlengt de...
Andere Producten
Transglutaminase-enzym
Transglutaminase-enzym
Portfolio (1)
Frankrijk, Colombelles
...Inodry is gespecialiseerd in het poederachtig maken van werkzame stoffen. Inodry biedt een innovatief proces van dehydratie, granulatie en coating van gevoelige stoffen aan om hun organoleptische kwaliteiten, stabiliteit te behouden en hun gebruik en opslag te vergemakkelijken. Inodry behandelt producten zoals aminozuren, vetzuren, aroma's, bacteriën, kleurstoffen, enzymen, plantaardige extracten...
Italië, Aprilia
... ons uitgebreide assortiment van geconserveerde producten, waarvoor we uitsluitend Italiaanse ingrediënten gebruiken, met een gecontroleerde en gecertificeerde keten. De verwerkingsprocessen zijn natuurlijk en respecteren de juiste tijd in de verwerking, om een product te verkrijgen dat in de loop van de tijd de oorspronkelijke organoleptische kenmerken behoudt.
Spanje, Sant Cugat Sesgarrigues Barcelona
Specialisten in geïntegreerde oplossingen om de organoleptische kwaliteiten van wijnen en hun eigenschappen te verbeteren. We bieden de meest geschikte wijnbouwproducten en de benodigde machines voor professionals in wijnhuizen.
Portugal, Quarteira
Het bedrijf FRESHFACTOR LDA. exporteert bessen geproduceerd in Portugal en Spanje naar verschillende landen in Europa. Het doel van het bedrijf is de uiteindelijke tevredenheid van de klant door de selectie van de beste producenten en variëteiten die passen bij elke klant, met een focus op regelmatige leveringen van fruit met hoge organoleptische kwaliteiten, het hele jaar door.
... op het gebied van energiebehoefte. Het product wordt verwerkt door middel van zorgvuldige selectie, wassen, sorteren en verpakken. Het magazijn is bovendien uitgerust met een koelcel voor het koelen en bewaren van het fruit, waar nodig, om de organoleptische kwaliteiten ervan te waarborgen en te behouden.
Italië, Sassari
Sinds 1967 werken we met het beste zeezout van Sardinië. Biologisch zout, volledig natuurlijk, met uitstekende organoleptische kwaliteiten, ambachtelijk verwerkt, zonder het gebruik van chemicaliën en anti-agglomeratiemiddelen. We produceren zout voor alle toepassingen en in alle korrelgroottes. Voedselzout, jodiumzout, grofzout, industrieel zout, zout voor het ontdooien van wegen. Losse verkoop, big bags, zakken, verpakkingen, doosjes, strooiers, potten, zoutvaatjes.
De landbouwonderneming Due Palmenti is gelegen in Pedara, in het hart van Oost-Sicilië, en is gespecialiseerd in de productie en commercialisering van aromatische kruiden die, dankzij de nabijheid van de Etna, in staat zijn om organoleptische kenmerken van bijzondere waarde en aromatische kwaliteiten te ontwikkelen, evenals typische Siciliaanse producten zoals smaakmakers, olijven en gedroogd...
... en geurige witte rijst te garanderen. Onze rijstverwerking gebeurt volgens traditie: de onbewerkte rijst wordt geleidelijk verwerkt met witten, stenen malen en afwerking op kamertemperatuur om de organoleptische kwaliteiten van onze hoogstaande rijst te behouden, die van hoge voedingswaarde en gastronomische stijl is. De producten van Crespiriso: Carnaroli rijst, Vialone nano rijst, Baldo rijst...
Italië, Terranuova B.
... ZOGENAMDE RODE GOUD, DE SMAAK EN GEUR VERSTERKT EN ALLE ORGANOLEPTISCHE KWALITEITEN BEHOUDT. ZAFERAN WORDT BESCHOUWD ALS DE MEEST KRACHTIGE ANTIOXIDANT EN IS ECHT HET ELIXIR VAN LANG LEVEN MET UITSPRAAKBARE AFRODISIACALE KWALITEITEN.
Italië, Busto Garolfo
... deze reden biedt Rondanini zijn klanten een product dat weliswaar industrieel is, met uitstekende organoleptische kwaliteiten en zeer hoge kwaliteitsnormen, maar ook met de onmiskenbare "smaak van vroeger".
Italië, Gropello Cairoli
... bronnen. We produceren authentieke carnaroli, de klassieke variëteit en niet zijn vervangers. We drogen het met aardgas, voeren een langzame steenpolijsten uit en verpakken het in een beschermde atmosfeer om de organoleptische kwaliteiten zo goed mogelijk te behouden.
...Van liefde, passie en toewijding aan de olijfbomen, de juiste handgeplukte periode en de traditionele olijfmolen, creëert de "Azienda Agricola Tola Salvatore" een extra vierge olijfolie met buitengewone kwaliteiten in het rijke gebied van Partinico en Monreale, in het grondgebied van Palermo (Italië). De organoleptische en sensorische kenmerken maken het uniek, uitstekend voor het op smaak...
Italië, Ciciliano
CiboCrudo is een bedrijf dat voedingsmiddelen aanbiedt met uitzonderlijke organoleptische kwaliteiten, we selecteren van elk van onze voedingsmiddelen de beste wereldwijde productie die tegelijkertijd moet voldoen aan een fundamentele eis van ons, namelijk dat het voedsel in alle verwerkingsfasen nooit de temperatuur van 42° mag overschrijden, de drempel waarboven de voedingswaarden een...
Italië, Torremaggiore
... medium van het web, mijn productie wereldwijd uit te breiden om deze monocultivar-olie, met unieke organoleptische kwaliteiten, bekend te maken bij alle liefhebbers en niet-liefhebbers van extra vierge olijfolie. Het doel van het bedrijf is om ook de minder ervaren mensen in de sector de grote kwaliteiten van onze olijven, in het bijzonder van de Peranzana-cultivar, bekend te maken. De productie...
Italië, Binasco
... organoleptische kwaliteiten van de koffie die in de verschillende mengsels worden gebruikt, getest. De tests betreffen het vochtgehalte, de kleur en de grootte van de bonen van de partijen die naar het branden gaan. Vervolgens gaat men over tot de "brandingcontrole", die bestaat uit de analyse van de aroma's. Daarna volgt een echte proeverij om het lichaam, de consistentie van de crema, de persistentie van de aroma's en de nasmaak vast te stellen. Ten slotte ondergaan we het verpakte product de controles voor optimale conservering. Het bedrijf is ISO 2001:2008 gecertificeerd.
Spanje, Camarma De Esteruelas
... door de afstand tussen de oorsprong en de eindconsument. Om de groenten in goede staat voor consumptie te houden, worden synthetische chemicaliën gebruikt in de productie en de nabehandeling. Deze technieken leiden tot verlies van de organoleptische kwaliteiten van de groenten, omdat ze vaak voor hun optimale rijpheid worden geoogst. Ons bedrijf heeft een reeks producten ontwikkeld om de kwaliteit van verse groenten op een natuurlijke manier te behouden, de KEEPFRESH-vluchtabsorbers in de formaten Blad, Filter en Laad-Filter, gericht op de nabehandeling.
Italië, Campo Calabro
... voeding te verrijken en aan te vullen, omdat het dankzij de aanwezigheid van Omega 3 een beschermende werking op ons lichaam heeft, bijdraagt aan de verbetering van de concentratie, de stemming en de controle van de triglyceriden in het bloed. Of het nu vers is of bestemd voor de verwerking tot typische vleeswaren, het vlees van het Zwarte Varken uit Calabrië is dus een product waarvan de kwaliteiten uiterst uitgesproken en herkenbaar zijn.
Frankrijk, Savigné L'evêque
... verpakkingen hebben het voordeel dat ze de organoleptische kwaliteiten van de voedingsmiddelen behouden, ze kunnen hoge temperaturen aan zonder risico op migratie. Of het nu in traditionele of afgedekte versie is, ze zijn bestand tegen invriezen en kunnen van de oven naar de tafel gaan. De afgedekte versie maakt het mogelijk om in de gesloten verpakking te koken, een pasteurisatie na sluiting uit te voeren en warm te sluiten. Het product wordt gewaardeerd, het risico op besmetting verminderd, de productiviteitswinst aanzienlijk, de houdbaarheid verlengd.
Italië, Saviano
... referentiepunt zijn geworden voor gevestigde merken in de GDO-sector. De Siciliaanse Extra Vergine Olijfolie die door ons bedrijf wordt geproduceerd en verkocht, behoort tot de beroemde en zeer gewaardeerde cultivar van de Nocellara del Belice. Deze olijfolievariëteit heeft hoge erkenningen en certificaten ontvangen voor zijn uitstekende organoleptische eigenschappen. De Nocellara is een olijfboomvariëteit met de unieke eigenschap ter wereld om goed fruit (de druif) uitsluitend te groeien en te produceren in het gebied van de Valle del Belice (prov.
Italië, Partanna
Azienda Agricola Guarino, producenten van Wijn en Extra Vergine Olijfolie van de Nocellara del Belice variëteit. Het bedrijf is gevestigd in Sicilië, in de heuvels van de Valle del Belice, tegenover de Middellandse Zee, op grond die geschikt is voor de teelt van wijn-druiven en olijven, zowel voor consumptie als voor olie, met gezonde organoleptische kwaliteiten, dankzij de uitstekende...
Spanje, Cocentaina
SAFRRON-ORIGEN IS EEN JONG BEDRIJF MET EEN TEAM DAT VIJFTIEN JAAR ERVARING HEEFT IN DE VOEDSELSECTOR, WAARBIJ DE ACTIVITEIT IS GEBASEERD OP DE DISTRIBUTIE EN COMMERCIALISATIE VAN SAFFRAAN. DOOR ONZE VOORDELIGE GEOGRAFISCHE LOCATIE IN SPANJE, VOORAL IN CASTILLA LA MANCHA, EN DE UNIEKE KLIMAATVOORWAARDEN, BEZIT SPAANS SAFFRAAN ORGANOLEPTISCHE KWALITEITEN DIE HET HET DUURSTE PRODUCT TER WERELD MAKEN...
Frankrijk, Paris
Opgericht in 2008, is Fadi Prestige gespecialiseerd in de verkoop van 100% biologische voedingsproducten. Biologische producten geselecteerd over de hele wereld vanwege de manier waarop ze worden geproduceerd of gehouden (met respect voor het milieu en het welzijn van dieren), maar ook vanwege hun uitzonderlijke organoleptische kwaliteiten (uiterlijk, smaak, textuur). Het assortiment is zeer...
Spanje, Torredelcampo
... en belangrijkste doel het vergemakkelijken van de toegang tot ZEEWATER voor het binnenland, en waarom niet, ook voor de kustgebieden, in hun handige verpakkingen waarin we het al gedesinfecteerd kunnen vinden en dat al zijn talloze organoleptische en sanitaire kwaliteiten bevat. Deze behoefte, die we vandaag als een zakelijke mogelijkheid presenteren, is ontstaan uit een constante heen en weer...
Italië, Calabritto
...Met een productie die zich onderscheidt in drie variëteiten – Classico, Supremo, Prezioso – biedt Oleificio Valletta drie oliën met superieure organoleptische kwaliteiten, die zelfs de meest veeleisende smaakpapillen kunnen bevredigen. Gearomatiseerde oliën, geschenkverpakkingen en 'op maat gemaakte' oliën verrijken de catalogus. Sterk in zijn traditie en zich bewust van de kwaliteit van zijn producten, is het bedrijf klaar om zich op de buitenlandse markten voor te stellen, van de Verenigde Arabische Emiraten tot de Verenigde Staten.
...De producten van La Artesa Selección zijn geen: "Voorbereide producten" "Voorgekookte producten". Het zijn producten van hoge kwaliteit, vervaardigd met de beste grondstoffen en met de hoogste voedselgaranties, zonder gluten, zonder conserveermiddelen of kleurstoffen. Producten die zijn bereid en verpakt na processen die zowel de gezondheid en veiligheid van consumptie als de textuur en al hun oorspronkelijke organoleptische kwaliteiten waarborgen. Hun gemakkelijke en snelle regeneratie voor consumptie vereist geen speciale apparatuur of training.
Italië, Trezzano Sul Naviglio
... worden strikt geoogst voordat ze volledig rijp zijn, te beginnen vanaf half oktober, om de hoogste organoleptische kwaliteiten en een langere houdbaarheid te garanderen. De persing vindt plaats in een olijfoliemolen die zeer dicht bij de oogstlocatie ligt, waardoor de wachttijden minimaal zijn. De combinatie van tientallen jaren ervaring in de productie van extra vierge olijfolie, de creativiteit...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play