Italië, Pergola
...ECO50 is ontworpen voor kleinere ruimtes zonder in te boeten op de kenmerken en kwaliteit van Rossofuoco. Dankzij de compacte afmetingen kan hij in huizen, tuinen of kleinere ruimtes worden geplaatst. Hoewel hij niet is uitgerust met kleppen, garandeert ECO50 een optimale kookervaring. Kenmerken Geverfde structuur, geverfd rood dak (voor de buitenshuis versie). Opties Vaste steun, zijwerkblad, extra vuurvaste plaat, pizza- en broodschop, extra roosters en bakplaten.
Portfolio (154)
Italië, Marmirolo
...ideaal voor traditionele en hedendaagse vormtechnieken. Met MAGRI FREE Napoletana kun je pizza's en brood maken met een lichte en luchtige korst en een geurige smaak, vergelijkbaar met gebakken goederen gemaakt van zachte tarwebloem, maar 100% glutenvrij. Verkrijgbaar in een vierkante bodemzak van 1 kg, doos van 12 stuks.
Portfolio (56)
Frankrijk, Le Muy
... beschermende laag tussen de bakplaat en het te bakken product. Hierdoor zijn er, zelfs bij zeer hoge temperaturen, geen carbonisatie of brandvlekken in de oven en zelfs niet op de gebakken producten. Ons meel verdwijnt terwijl de oven draait. Het product kan ook worden gebruikt voor het bakken van pizza in een houtgestookte oven. Meel wordt verkocht in een zak van 25 kg.
Portfolio (10)
...Als je op zoek bent naar een professionele en hoogwaardige bakoven voor het bakken van brood en andere bakproducten, dan zijn onze keramische buizenovens de ideale oplossing voor jou. Wij zijn de enige producent van dergelijke apparaten in Polen en garanderen de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze bakovens voor brood kenmerken zich niet alleen door een stevige constructie, maar ook door een perfecte temperatuurverdeling in elke kamer. Hierdoor zijn de gebakken producten die in onze ovens worden bereid altijd gelijkmatig en perfect gebakken.
Portfolio (4)
Oekraïne, Cherkasy
...Milletmeel heeft een milde, licht nootachtige smaak, die een onderscheidende smaak toevoegt aan gebakken producten. Milletmeel kan worden gebruikt als ingrediënt voor bakmixen, pasta, brood en snacks. De grutten voor de meelproductie ondergaan een hydrothermische behandeling, waardoor de houdbaarheid wordt verlengd, de bitterheid wordt verminderd en de fysieke en organoleptische eigenschappen worden verbeterd.
Portfolio (7)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Gerechten gemaakt van roggebloem zijn lager in calorieën dan die gemaakt van tarwe. Zelfs mensen die verschillende afslankdiëten volgen, kunnen roggebloem gebruiken voor het bakken. Niet alleen traditioneel zwart brood kan van roggebloem worden gebakken. Deze bloem dient ook als basis voor veel heerlijke en gezonde gebakken producten, zoals platte taarten, muffins, peperkoek, koekjes en crackers...
Portfolio (116)
Frankrijk, Soreze
... gemakkelijke en snelle reiniging, isoleert van de warmte en voorkomt brandwonden bij contact met de hete oven, en houdt de warmte van de vuurvaste stenen vast. Hierdoor wordt de warmte binnen in de oven afgegeven en niet verloren aan de buitenkant. Dit zorgt er ook voor dat de houtoven snel opwarmt (ongeveer 20 minuten) en het houtverbruik beperkt blijft (ongeveer 3 kg per uur). Bovendien maakt de...
Portfolio (195)
...Roggemoutpoeder is voornamelijk geschikt voor de productie van donker brood en gebakken goederen. Dit is een traditionele, gefermenteerde roggenmoutmeel die zijn donkere kleur niet verkrijgt door te roosteren. De traditionele productiemethode geeft het product een intense en aromatische roggen smaak met een zoetzure noot.
Portfolio (27)
Verenigd Koninkrijk, Widdington
... consumeren van gebakken broodjes, muffins, brood, eiwitrijke smoothies, enz. met ons kippoeder/meel heeft anabole effecten, wat betekent dat het helpt bij het opbouwen van spieren. Ons vleespoeder is 100% gedehydrateerd. Koken heeft het nadeel dat het enzymen vernietigt die het lichaam absoluut nodig heeft, de concentratie van vitamines vermindert en eiwitten ongeveer een derde van hun voedingswaarde...
Portfolio (6)
Duitsland, Düsseldorf
... op de best mogelijke manier de versheid en aantrekkelijkheid van gebakken goederen, waarbij het toekomstige genot van de geur en smaak wordt verbeeld. Juiste verlichting, rationele methoden voor het presenteren van producten, opslag, veilige en hygiënische interactie met de klant - dit zijn kleine, maar lang niet volledige taken van de juiste winkelinrichting van de bakkerijafdeling. ZOKKO biedt...
Portfolio (16)
Spanje, Alhama De Murcia
...In de wereld van de bakkerij speelt het gebruik van verbeteringsmiddelen, concentraten en voorgebakken producten een cruciale rol in de kwaliteit van de eindproducten. Deze ingrediënten verbeteren niet alleen de textuur en smaak van de gebakken producten, maar vergemakkelijken ook het productieproces in de bakkerijen. De verbeteringsmiddelen voor de bakkerij zijn additieven die worden gebruikt...
Portfolio (7)
Frankrijk, Landeleau
...De boekweitpannenkoek kan koud gegeten worden als ontbijt ter vervanging van brood, maar ook opgerold als een "gezond sandwich" gevuld met groene sla, rauwkost, tonijn of kleine stukjes kip. Traditionele pannenkoek uit de regio Poher, in het Centrum van Finistère Diameter: ongeveer 40 cm Ingrediënten: melk, boekweitmeel (55%), tarwemeel, eieren, niet-GMO sojameel, zonnebloemolie, zout Dankzij...
Portfolio (3)
Zuid-Korea, Bucheon
... wereld en genieten ze grote populariteit. SYP Rice Popper kan ook een breed scala aan voedingsmiddelen produceren, zoals snacks voor zuigelingen en kinderen, dieetgranen, snackchips met kruiden, niet-gebakken aardappelchips, popchips en graankoekjes bedekt met chocolade.
Portfolio (198)
... gemaakte biologische broden en bollen, evenals natuurlijk zoete biologische gistgebakjes en biologische botercroissants, maar ook taarten, gebak en andere natuurlijk zoete lekkernijen. Broden en bollen worden door ons volgens oude ambachtstraditie gemaakt met rogge- en speltzuurdesem - en gebakken volgens eigen recepten met biologische meelsoorten en veel lekkere biologische ingrediënten tot...
... hoofdrolspelers op de Pugliese tafels, vanaf het voorgerecht, is brood; we vinden het in smakelijke bruschetta of in de typische "acquasala", geroosterd brood dat in water is gedrenkt, vervolgens gegarneerd met rauwe ui, tomaten, een snufje oregano en goede extra vierge olijfolie, strikt Pugliese. Het brood blijft zelfs een hoofdrol spelen in de Pugliese soepen; pancotto, doordrenkt met extra vierge...
Bulgarije, Plovdiv
... gefrituurd, alles is gebakken, we gebruiken geen conserveermiddelen of kleurstoffen, alleen natuurlijke grondstoffen. Onze minimale proefhoeveelheid is 50 kg, als het gaat om iets dat we nog niet hebben gemaakt. Onze minimale bestelling is 150 kg. We verzenden naar heel Europa op europallets. Voor Bulgarije hebben we ook ons eigen transport.
Italië, Frosinone
...Al meer dan drie generaties produceert Panform ambachtelijk brood en banket, waarbij de passie voor het bakken van producten tot uiting komt. De activiteiten van dit historische bedrijf begonnen in de jaren '50 en worden al meer dan 60 jaar van vader op zoon doorgegeven. In lijn met de evoluties en de vraag van de markt, gaat de traditie vandaag verder met het nieuwe bedrijf Panform, dat klaar is...
...Ons bedrijf produceert en verpakt ambachtelijk gebakken producten, zowel zoet als hartig, en is gevestigd in de hoofdstad van de DOP-granen en -brood, ALTAMURA, BARI, PUGLIA, ZUID-ITALIË. Als u geïnteresseerd bent in onze producten, of als u distributeur of groothandelaar bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij verzenden wereldwijd. Michele Mariano IL PANETTIERE DI ALTAMURA Via Mura Megalitiche 53/55 70022 ALTAMURA BA ITALIË email: panettieredialtamura@libero.it http://www.ilpanettiere.altervista.org cell +393927595800 fax +390803143986...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play