Zwitserland, Langnau Im Emmental
...KASAG-experts zijn specialisten in de bouw van kookapparatuur en industriële kookinstallaties voor de productie van jam, marmelade, compote en gelei. We zijn enthousiast over de combinatie van hoge productnormen, speciale normen voor pectinebereiding, optimale korrelgrootte van de producten en korte procestijden. We passen ons aan de behoeften van elke klant aan en bouwen op maat gemaakte of modulaire systemen die aan hun eisen voldoen.
Portfolio (152)
Spanje, Dicastillo, Navarra
...Pikillo peper marmelade olijfolie extra vierge en suiker en verschillende plantaardige ingrediënten, zoals pepers en truffels, worden verpakt via fysieke processen, zonder conserveermiddelen, met een zeer fijne marmelade-textuur en een zeer aangename geur en smaak. De pikillo peper is zeer smakelijk om direct te consumeren op sneetjes brood of om toe te voegen aan gerechten met eendenvlees en andere gevogelte, kaas,...
Portfolio (132)
Frankrijk, Toulouse
Maison Techneb biedt een grote selectie duurzame, hoogwaardige producten voor binnen en buiten: designmeubels, decoratieve objecten en verlichting. Voor elke activiteit zijn de assortimenten samengesteld uit: bank, fauteuil, tafel, tapijt, kruk, stoel, poef, opbergmeubel, lamp, standbeeld, bureau, bureaustoel, tafelgerei, tuinset, tuinstoel, parasol. De stijl van de Techneb shop is een stijl van d...
Portfolio (758)
Spanje, La Llagosta-Barcelona
...INJECTIE MACHINE VOOR HET VULLEN van crème, chocolade, jam, marmelade, dulce de leche, enz., muffins, croissants en andere bakproducten op dezelfde bakplaat, waarbij onnodige hantering van het product wordt vermeden. - Nauwkeurige en eenvoudig instelbare volumetrische dosering. - Het vervangt handmatige vulprocessen met een groot voordeel: het is sneller, comfortabeler, nauwkeuriger, het...
Portfolio (83)
Frankrijk, Le Sen
...oranjebloesemwater, maar ook voor zijn vruchten die worden gebruikt om Engelse marmelade te produceren en om Grand Marnier op smaak te brengen, en zijn bladeren voor het produceren van petitgrain-essence. Ref:PETIHE1B Productfamilie:PETITGRAIN Type extract:Essentiële olie INCI-code:100 % OLIE VAN BLADEN/TAKKEN VAN AGRUSES AURANTIUM AMARA Land van fabricage:PARAGUAY Land van oogst:PARAGUAY Plantdeel:Blad Categorie van gebruik voor particulieren:Ingrediënt Botanische naam:Oranges-agrumes var. amer L. Samenstelling:100% Puur, natuurlijk en integraal.
Portfolio (97)
Litouwen, Kaunas
..."Dodo Cukrus" Gouden Kristalsuiker zijn lichtgele kristallen, ideaal voor koffie, thee, fruitsalades en pap. Een sprankelend gouden, droge en vrij stromende suiker met een subtiele boterachtige smaak. Het wordt gebruikt als vervanging voor witte geraffineerde suiker in thee, granen, evenals in jam, marmelade en wijnproductie. Het wordt ook gebruikt voor het maken van taarten en koekjes. Ideaal voor koffie, thee, fruitsalades en pap. Het product is gemaakt van suikerrietsap door een natuurlijk proces, dat wil zeggen zonder chemicaliën of toevoegingen.
Portfolio (23)
Oekraïne, Chornomorsk
...pectinen; bitterstoffen; tannines; etherische olie, enz. Lijsterbessen worden voornamelijk gebruikt voor verwerking, ze worden vers gegeten. Ze zijn een goede grondstof voor likeur-wodka, niet-alcoholische dranken en de productie van snoep. Tijdens het inblikken worden ze gebruikt om gelei, snoep zoals "lijsterbessen in suiker", jam, marmelade, confituur en pastille te bereiden. Wij bieden het drogen van...
Portfolio (46)
Polen, Paczewo
...Biologische appelvezelbereiding is een losse, homogene poeder met een gemakkelijk uit elkaar vallende consistentie (kleine klontjes zijn toegestaan). Kleur geel tot lichtbruin. Smaak en geur karakteristiek voor appels, zonder vreemde geuren en aroma's. Toepassing: biologische appelvezelbereiding kan worden gebruikt als verdikkingsmiddel bij de productie van jam, marmelade en sauzen. We kunnen het ook verpakken in detailhandelsverpakkingen (150g tubes).
Portfolio (59)
Frankrijk, Narbonne
...douchegel, zeep, crème, lichaamsolie, enz.), - Voedingsindustrie (azijn, olie, saus, vruchtensap, siroop, honing, jam, marmelade, mosterd, specerijen, enz.), - Chemie (wasmiddel, oplosmiddel, huishoudproducten, motorolie, enz.), - Verf en vernis (potten, vaten, enz.). Etiketteersnelheid: Tot 60 producten/minuut Etikettering: Tot 2 etiketten...
Portfolio (184)
Frankrijk, Le Lauzet Ubaye
...gedroogd, als sap, in marmelade of jam geconsumeerd, is het rijk aan vezels, antioxidanten en vitamine A. Onze likeur wordt zeer koud geserveerd. Ze is ook zeer gewaardeerd in verschillende culinaire bereidingen.
Portfolio (41)
Als Temas Grup Export Partners zijn we gespecialiseerd in het helpen van bedrijven om succesvol te zijn op de wereldmarkt door nieuwe exportklanten te vinden, potentiële klanten te creëren en exportstrategieën te ontwikkelen. Onze zorgvuldig ontworpen diensten zorgen ervoor dat u, onze gewaardeerde klanten, een unieke en effectieve ervaring heeft. Met onze ervaring in douane, logistiek en buitenla...
Portfolio (169)
Uw reden voor geluk.. Als Sultan Pestil-familie streven we ernaar een belangrijke speler te zijn in de Pestil en Köme-sector, zowel op de Turkse als de wereldmarkt, en bieden we onze diensten aan als een corporate bedrijf met de nieuwste technologie. In deze tijd, waarin de ecologische balans van de wereld zich in een zeer kwetsbare fase bevindt, is de voedselindustrie de belangrijkste en meest ve...
Portfolio (2)
Frankrijk, Puyricard
Sinds 1980 heeft het bedrijf Confit de Provence zich gevestigd op de Franse jammarkt door zijn klanten een eersteklas grondstof, een unieke knowhow en een zorgvuldige kwaliteitsservice te bieden. Vandaag de dag produceert het bedrijf jaarlijks meer dan 1.500 ton biologische, light en traditionele jams voor een groot aantal regionale, nationale en internationale merken, die zijn gevestigd in de gr...
Portfolio (48)
Italië, Messina
La Truscia, een jong en dynamisch Siciliaans bedrijf, heeft als doel een referentiepunt te worden voor zowel retailers als particulieren in de zoektocht naar typische Siciliaanse ambachtelijke producten die gekenmerkt worden door de hoogste kwaliteit van productie en vervaardiging. La Truscia is ontstaan uit de wens om de Siciliaanse gastronomische tradities te behouden en te delen, evenals de sma...
Portfolio (10)
Oekraïne, Kyiv Region, Brovary City
... dit product, en als gevolg daarvan, vele soorten verpakkingen. Bovendien kan marmelade in twee soorten worden verdeeld: matte (in suiker) en glanzende. Geglazuurde marmelade is vrij handig voor verpakking, maar glanzende heeft een uitgesproken neiging om te plakken. Specialisten van het Basisbedrijf weten hoe ze elk van deze types moeten verpakken en hoogwaardige en originele verpakkingen kunnen bieden.
Portfolio (50)
ufs.country_names.RU, Penza
...De zetmeelvormmachine is ontworpen voor de productie van fruitgelei (inclusief gelei snoep), likeur, fondantsnoep en Korovka snoep door middel van zetmeelvormen. De machine bestaat uit een beweegbare band, een vormmechanisme en een doseermechanisme. De bak wordt gevuld met zetmeel dat als vormmateriaal dient. De snoepmassa wordt vanuit de hopper naar de doseereenheid gevoerd, die het afzetten van snoepjes/het vormen van de marmelade in de in de zetmeellaag gevormde mallen uitvoert.
Portfolio (12)
...Plantdelen: Vruchten Teeltwijze: Wilde verzameling\Gecultiveerd In de productie: Farmaceutisch, Cosmetisch, Sap, Melasse, Ethanol, Vloeibare suiker, Deeg, Compote, Chocolade, Industriële alcohol, Marmelade, Poeder, Augurken, Colas, Zuivel, Azijnzuur, Citroenzuur, Aceton, Butanol, Gluconzuur, Snoepgoed, Azijn, Chips, Jam, Voer voor pluimvee en vee, Olie, Extract. In voedsel: Genoten bij thee, Koekjes.
Portfolio (10)
Duitsland, Düsseldorf
... voedingsmiddelen gebruikt. Deze omvatten desserts, ijs, milkshakes, gelatine, jam, marmelade, zuur groenten, soepen, sauzen, ketchup, mayonaise, ingeblikte vis, ingeblikt vlees, gebakken goederen, ingeblikt fruit en ingeblikte groenten.
Portfolio (3)
Frankrijk, Coufouleux
...Deze Tradition glazen pot, of jampot, wordt gekenmerkt door zijn 16 facetten. Of het nu gaat om aardbei, abrikoos of braam, met zijn 324 ml en TO 82 ring, zal deze pot al uw jam, marmelade en andere gelei optimaal bewaren. Hij kan ook dienen als verpakking voor honing. Referentie: 324TRADITION mL: 324 Diameter: 82 Hoogte: 94 Gewicht (g): 205 Verpakking: Pallet van 3.724 Type ring: TO 82...
Portfolio (199)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Moderne rolmachine met verwarmde bakken voor het vormen van tweekomponentenproducten en producten gevuld met een vulling van marshmallows, koekjes, luchtige marmelade, soufflé en andere halfdichte massa's. Het varieert van delicate meringues, soufflés en marshmallows tot dichte massa's zoals qurabiya-deeg. Je kunt het gebruiken om met gehakt te werken voor gastronomische productie! IntelleMix vervult de functies van stipdepositie, gestippelde lijndepositie, evenals een continu extrusieproces (marshmallow-sticks, koekjessticks, fondant, enz.).
Portfolio (10)
Slovenië, Ljubljana
...Complexe aroma's van rijp fruit, marasca-marmelade, droge kersen, fijne specerijen ontwikkelen zich geleidelijk naar de leeraroma's. De wijn voelt harmonieus, mineraal en elegant aan. Een goed gestructureerde wijn met rijpe tannines. Volle luxe wijn met een aangename frisheid. Lange en nobele afdronk.
Portfolio (10)
Oekraïne, Poltava
...Suikerkoekjes versierd met gelei en melk toffee-marmelade en bestrooid met rijstballen. De onderkant van het koekje is geglazuurd. Verpakt in individuele verpakkingen van 140 g, zitten er 9 stuks koekjes in de doos.
Portfolio (9)
Griekenland, Halandri
...Glazen en plastic artikelen voor voedselverpakking - Flessen voor olie/azijn (klassiek, miniaturen) • Flessen voor wijn en alcoholische dranken • Kruidenthee • Potten en verpakkingen voor honing, sauzen/specerijen/marmelade • Zuivelproducten (toetjes, yoghurt, kaas, koffie, boter) • Banketbakkerij (zoetigheden, chocolade, koekjes, chips, ijs) • Menselijke/huisdierenvoeding (marmelade, sauzen, koffie, instant dranken, dierenvoeding)...
Portfolio (2)
Frankrijk, Segonzac
...Kleur: Mahonie met koperachtige glans Neus: Een boeket dat harmonieus fijne noten van gedroogde bloemen, iris en lila combineert met de warmte van gekonfijt fruit, marmelade en crème brûlée. Een pittige zoetheid die houtachtige aroma's van geroosterd eikenhout en sigarenkist onthult. Mondgevoel: Een opmerkelijke intensiteit en aromatische complexiteit voor een gastronomische Cognac, een fluweelachtige textuur en een verrassende amplitude. Proefleeftijd: ongeveer 15 jaar Proefsuggesties: puur als digestief (tussen 20 ° en 25 °), in combinatie met chocoladedesserts of met een goede sigaar.
Portfolio (2)
...Met onze apparatuur voor chocoladeproductie kunt u: - Een breed scala aan chocoladetypes op één productielijn produceren, - Chocoladeproductie in verschillende kleuren en vormen, - Snel schakelen van het ene product naar het andere, - De diversiteit van de massa's met elkaar en met wafels, koekjes en andere combinaties uitbreiden door de variëteit aan vormen te vergroten, vullingen en snoepgoed te maken. Elke massa kan worden gebruikt: chocolade, karamel, pralinemassa's, nougat, halva, marsepein, gedroogd fruit, fondant, soufflé, marmelade, enz. - Bijna volledig vrij van handarbeid.
Portfolio (9)
Populaire landen voor deze zoekterm