ufs.country_names.RU, Penza
...De zetmeelvormmachine is ontworpen voor de productie van fruitgelei (inclusief gelei snoep), likeur, fondantsnoep en Korovka snoep door middel van zetmeelvormen. De machine bestaat uit een beweegbare band, een vormmechanisme en een doseermechanisme. De bak wordt gevuld met zetmeel dat als vormmateriaal dient. De snoepmassa wordt vanuit de hopper naar de doseereenheid gevoerd, die het afzetten van snoepjes/het vormen van de marmelade in de in de zetmeellaag gevormde mallen uitvoert.
Portfolio (12)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Moderne rolmachine met verwarmde bakken voor het vormen van tweekomponentenproducten en producten gevuld met een vulling van marshmallows, koekjes, luchtige marmelade, soufflé en andere halfdichte massa's. Het varieert van delicate meringues, soufflés en marshmallows tot dichte massa's zoals qurabiya-deeg. Je kunt het gebruiken om met gehakt te werken voor gastronomische productie! IntelleMix vervult de functies van stipdepositie, gestippelde lijndepositie, evenals een continu extrusieproces (marshmallow-sticks, koekjessticks, fondant, enz.).
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Izhevsk
...Professionele niet-migrerende gelconcentraat voedingskleurstoffen worden gebruikt voor het creëren van een laag-voor-laag effect in desserts (marmelade, gelatine, marshmallow, enzovoort). Door de speciale formule blijven de duidelijke lagen lange tijd intact en mengen ze niet. Deze voedingskleurstof is geschikt voor basissen met tot 50% vet. Het kan ook worden gebruikt om gerechten kleurrijker te...
Portfolio (18)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Moderne, handige en veilige verpakkingen voor alle soorten zoetwaren. Uitstekende transparantie en glans, sterkte en elasticiteit, vorstbestendigheid tot -400 °C en de mogelijkheid om te bakken bij +220 °C. Verpakking voor taarten, gebak, gebakjes, marshmallows, marmelade, snoep en gebak. We ontwikkelen een mooie, feestelijke, cadeauverpakking voor zoetwaren en taarten met gebruik van een...
Portfolio (20)
ufs.country_names.RU, Moscow
...De wortelgewas werd ontdekt door de Inca's. Vanwege de gelijkenis wordt het al lange tijd Peruaanse wortelen genoemd. In Europa was het lange tijd voedsel voor de armen. Maar de smaak en voedingswaarde hebben het vandaag de dag naar de favorieten van de haute cuisine gebracht. Gedroogde pastinaakwortel wordt gebruikt als component voor jam en marmelade, evenals gefrituurd met uien voor soepen, en...
Portfolio (178)
Populaire landen voor deze zoekterm