...VINIFICATIE Oogst op perfecte rijpheid Koude maceratie gedurende meerdere uren Vinificatie bij lage temperatuur Rijping in tanks DRAADSOORTEN Sauvignon PROEVERIJ Roumaguet Bordeaux Blanc Sec heeft een heldere, lichtgele kleur. De neus toont mooie citrus- en exotische fruittonen. De mond is romig, goed in balans tussen rondheid en zuurheid, met een fruitige en aanhoudende afdronk. COMBINATIES MET ETEN & WIJNEN Roumaguet is ideaal als aperitief, of in combinatie met zeevruchten, sauzen met vis, en gegrilde vissen.
Portfolio (96)
Nederland, Capelle Aan Den Ijssel
...Het bestaat uit één waterstof (H) atoom en één chloor (Cl) atoom die covalent aan elkaar gebonden zijn. Concentratie: In geconcentreerde vorm is zoutzuur doorgaans een oplossing met een hoge concentratie van HCl-moleculen opgelost in water. Veelvoorkomende concentraties zijn 37% en geconcentreerd zoutzuur, dat bijna 12 M (molaire) sterkte heeft. Zuurheid: Zoutzuur is zeer zuur met een lage pH...
Portfolio (8)
België, Wingene
... bossen tegen verdere degradatie en helpen – als gevolg daarvan – de biodiversiteit te behouden. Deze cacao heeft een volle body met aangename chocoladetonen, lage zuurheid, kruidige en houtachtige hints, en smaken van kokosnoot en amandel. Herkomst: Togo Regio: Plateau-regio Variëteit: Forastero en Amelonado Hints: kruidig, houtachtig, kokosnoot SKU: 5430002193182 PURE CHOCOLADE: 100% cacaobonen Energie: 550Kcal, 2300kJ Totaal vet: 52g waarvan verzadigd vet: 31g Koolhydraten: 5g waarvan suiker: 0g Eiwit: 15g Zout: 0g...
Portfolio (49)
Nederland, Zwolle
... Uiterlijk: Witte tot geelachtige pasta Analyse: 49,0 – 52,0 % Actief zuurstof: 2,06 – 2,1 % Vrij chloor: ≤0,05 % Zuurheid als 2,4 dichloorbenzoëzuur: ≤0,5 % Vluchtige stoffen: ≤1,5 % Relatieve dichtheid: 1,25 @ 25 °C SADT: 60 °C Oplosbaarheid in water: Onoplosbaar (<0,1 mg/l) @20°C...
Portfolio (69)
Frankrijk, Bernin
...L’AGAR BIO is een uitstekende plantaardige (algen) gelatine die alleen en in lage doses kan worden gebruikt ter vervanging van gelatine of pectine in uw bereidingen. Het is ideaal voor het bereiden van gels of mousses die stabiel zijn bij warmte, zuurheid en enzymen van exotisch fruit (ananas, papaja, kiwi…). Het kan ook worden gebruikt om producten te textureren (gehakt, aspics, terrines, flans...
Portfolio (8)
... ook kleur, zoetheid en zuurheid. Alle componenten van het mengsel zijn voedselveilig, 100% natuurlijk en zijn niet in contact gekomen met enige oplosmiddelen, behalve CO2, dat de GRAS-status heeft (over het algemeen erkend als veilig voor voedselproductie door de FDA) en dat volledig verdampt na de extractie. VOORDELEN Hoge productie flexibiliteit, aangezien de merkcharacterisatie in de laatste...
Portfolio (49)
Frankrijk, Gisay La Coudre
...Deze specerij is ontstaan uit een reductie van onze honingazijn, die de suikers van de honing en zijn aroma's concentreert. Zijn uiterlijk is weelderig, zijn zuurheid laag (4,5°). Het is een opkikker voor onze smaakpapillen en een streling voor de maag. Zijn smaken zullen zowel uw salades of rauwkost als het koken van vis en wit vlees verrijken. Een mooie ontdekking voor elke fijnproever! Het heeft geen houdbaarheidsdatum. Referentie: BALSA100...
Portfolio (41)
Tunesië, Tunis
...De 100% natuurlijke dadelazijn is een van de grote natuurlijke remedies, en de vele voordelen ervan worden erkend door verschillende geneeskundige tradities. Alcoholische fermentatie Azijnfermentatie Regelgeving Opslagruimte Botteling Productie Ondergedompelde fermentatie Geen sulfiet Ongepasteuriseerd Categorieën: Agro-food Natuurlijke azijn Kleur: lichtbruin Zuurheid (azijnzuurgehalte): 5% (+ 0,5%) Geur: specifiek Zuurheid: lage pH: 2,8 Uiterlijk: helder Restalcohol: < 0,5%...
Portfolio (130)
Italië, Torino
...BxZuurheid NFC Appelsap TROEBEL Geconcentreerd appelsap 70 Bx Lage Zuurheid 1.1-1.7% (gewicht-gewicht) Gemiddelde Zuurheid 1.7-2.1% (g-g) Gedeïoniseerd AJC 70 Bx Appelpuree 12-14 Bx 0.2-1.0% (g-g) Appelpuree Concentrate 30-32 Bx 0.2-1.0% (g-g)...
Portfolio (10)
Oekraïne, Kyiv
... behouden blijven. Na de oogst selecteren de technologen van Panfruit de beste vruchten en onderwerpen ze aan lage temperaturen (bevriezen). Vervolgens worden de bessen in een vacuümkamer geplaatst om te verdampen.
Portfolio (19)
Griekenland, Heraklion
...3lt Extra Vergine Griekse Olijfolie Koudgeperst Lage Zuurheid De gouden zon uit het beroemde gebied van Zaros. Omringd door natuurlijke kruiden zoals oregano, salie, bonenkruid, rozemarijn en anderen, biedt een natuurlijke bescherming onze olijfbomen. De variëteit van onze olijfolie is Koroneiki met een zuurgraad die tussen de 0,25 - 0,35 % blijft. Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie of plan een bezoek aan onze olijfbomen.
Portfolio (4)
Verenigd Koninkrijk, Ellesmere Port
... over een breed temperatuurbereik van 10—35°C (let op dat de ethanol-tolerantie afneemt bij hoge temperaturen). Deze stam is ook tolerant voor moeilijke fermentatieomstandigheden, heeft een hoge SO2-tolerantie, produceert een lage vluchtige zuurheid en schuimt weinig.
Portfolio (9)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play