Italië, Novoli
... pan wordt in overvloedige extra vergine olijfolie gesneden ui zachtjes gebakken; vervolgens worden zout, peper, goed uitgelekte slakken en enkele laurierbladeren toegevoegd. Dit wordt op een hoog vuur gekookt en wanneer de olie weer begint te verschijnen, wordt er een glas rosé wijn toegevoegd dat laat verdampen. Het wordt op smaak gebracht met zout en heet geserveerd. PRODUCTKENMERKEN EN VERKOOPVOORWAARDEN 100% natuurlijke slakken, al schoongemaakt en gewassen, klaar voor consumptie Verkoopperiode: het hele jaar door beschikbaar Verpakt in dozen van 1 kg tot 5 kg Minimale bestelling: 500 kg...
Portfolio (71)
Italië, Mugnano Del Cardinale
...Gewicht: 0,4 kg Ingrediënten: Varkensvlees, Zout, Dextrose, Natuurlijke aroma's, Specerijen, Antioxidanten, E301, Conservatiemiddelen, E250 Voedingswaarden en energetische waarden per 100 g product Energiewaarde 432kcal 1793kj Vetten 36g waarvan verzadigde vetten 12g Koolhydraten 1,4g waarvan suikers 1,3g Eiwitten 27g voedingsvezels 0,02g zout 7,9...
Portfolio (9)
Italië, Marciano Della Chiana
KingoFood verkoopt Italiaanse producten van uitmuntende kwaliteit. Vleeswaren zoals Finocchiona IGP, vlees van de hoogste kwaliteit gekruid met zout, peper, knoflook en wilde venkel. Of de pecorino, gerijpt in een grot, met een krachtige smaak. En wijn: Chianti Riserva - Camperchi - Prima Selectie - D.O.C.G. De tijden en manieren van verzending van de goederen zijn een zeer belangrijke factor. We ...
Portfolio (10)
...Voor hem is het nodig om het meest waardevolle deel van het varken te "sacrificeren". In feite wordt de Culatello di Zibello DOP, de onbetwiste prins van alle vleeswaren, "gemaakt" van de centrale spieren van het dijbeen. Verse vlees van zware Italiaanse varkens, zorgvuldig verwerkt en in de typische peervorm gesneden. Zout en peper, 15 dagen in een koele ruimte om te rusten, en vervolgens met de...
Portfolio (10)
Italië, San Pietro Clarenza
...De geur van wilde venkel verrijkt met de smaak van sardines, rozijnen en de geur van saffraan in een dressing van de meest klassieke Siciliaanse keuken om unieke pastagerechten te bereiden. INGREDIËNTEN: Verse wilde venkel min. 80%, verse sardines, ansjovisfilets, rozijnen, PINOLI, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, verse ui, zout, zwarte peper, saffraan. Kan fragmenten van pijnboompit-schalen bevatten. Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfolio (8)
Italië, Colonnata Carrara
...eerste gangen en zee risotto's, maar ook gesmeerd op gamba's, scampi, zwaardvis, zeebaars en op warme crostini, polenta en bij het bakken van frietjes en in de oven. Lardo-crème – Ingrediënten: LARDO DI COLONNATA IGP, zout, peper, knoflook, specerijen en aromatische kruiden. Koud verwerkt. Glutenvrij, lactosevrij, zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen.
Portfolio (3)
Italië, Mesoraca
... en wilde venkel. Het mengsel wordt handmatig in een darm gestopt en gebonden om de klassieke vorm van de salamino te vormen. De rijping vindt plaats in omgevingen met gecontroleerde luchtvochtigheid en temperatuur gedurende minimaal 40 dagen. Aanbevolen als voorgerecht en om broodjes te vullen. PESO:500/550g Gewicht:0.350 kg Ingrediënten:Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen Suikers: Dextrose en sucrose Antioxidanten:E301 Conserveermiddelen:E250-E252 Categorie:Calabrese vleeswaren...
Portfolio (19)
Italië, Trecastagni
...Pistachepesto, een uitstekende smaakmaker voor pasta. INGREDIËNTEN: Pistache 50%, zonnebloemolie, zout en peper.
Bijpassende producten
Pistachepesto - 190 Gr.
Pistachepesto - 190 Gr.
Andere Producten
Pistachecrème - 200 g
Pistachecrème - 200 g
Portfolio (2)
...Het wordt gemaakt van gezouten Italiaanse varkensdij, aan de kant bedekt met het vel, met nat zout en aan de magere kant met droog zout, peper, knoflook en natuurlijke kruiden. De hammen worden in een koelcel voor het zouten geplaatst (temperatuur tussen +1° en +4°, luchtvochtigheid 80%), en vervolgens in een tweede cel die "rustruimte" wordt genoemd. Hier, nadat het resterende zout is verwijderd...
Bijpassende producten
Gerijpte prosciutto crudo
Lokale gerijpte prosciutto
Andere Producten
Antipasto van het huis
Antipasto van het huis
Portfolio (2)
Italië, Palagonia
...Ingrediënten: Gekweekte paddenstoelen 65%. (Agaricus Bisporus) zonnebloemolie 35%, azijn van wijn, zout, natuurlijke aroma's in variabele verhoudingen (muntt, knoflook, gemalen rode peper, vlokken rode peper, paprikapoeder). Citroenzuur, L-ascorbinezuur. Verpakkingen van: 212g/620g/1kg/3kg...
Portfolio (55)
... neiging heeft om direct na het koken uit te drogen. Al onze referenties zijn gebaseerd op: melk, eieren, bloem, zout, peper, evenals reuzel om de laag beter te maken. Van onze basis Crefole sfogliate bereiden we verschillende referenties: volkoren Crefole sfogliate, Crepole met polentadeeg, volkoren Crefole sfogliate, Crefole sfogliate met spelt. Hieruit ontstaan ook onze smakelijke snacks: Crefolini en Crepolini.
Portfolio (10)
Italië, Treviso
...Salume afkomstig van het anatomische deel van de buik van het rund, wordt gedurende een korte periode gezouten, daarna gewassen met stromend water, gekruid met peper en natuurlijke aroma's, gerijpt en op natuurlijke wijze gerookt. INGREDIËNTEN: gecertificeerd halal rundvlees, zout, peper (zoet of heet). Conservatiemiddelen E 250, E 252, E 300, specerijen en natuurlijke aroma's. KENMERKEN: vrij...
Portfolio (5)
Italië, San Giovanni In Fiore
...100% Helix-slakkenvlees, water, witte wijn, zout, aromatische kruiden, natuurlijke smaken, peper, specerijen. Klaar om te bakken helften voor 5/6 pizza's. Blik 420g.
...dat de smaken en de warmte van Calabria op uw tafel zal brengen. Ingrediënten: varkensvet, varkensvlees, Calabrese peper, zout en olijfolie. Ingrediënten: varkensvet, varkensvlees, peper, olijfolie, zout, specerijen, natuurlijke aroma's. Verpakking van 290 gr.
Portfolio (1)
Italië, Orentano Castelfranco Di Sotto
... bereid zoals onze grootmoeders dat vroeger deden, met respect voor de echte en pure traditie van de Toscaanse keuken, met vlees, groenten (selderij, sjalot en wortelen), extra vierge olijfolie, zout, peper en natuurlijke kruiden, dus zonder smaakversterkers, conserveermiddelen of kleurstoffen. Onze sauzen zullen zeker geen bodemprijzen hebben, aangezien het bedrijf de grootdistributie niet bedient...
Portfolio (1)
Italië, Arosio
...Werkbroeken in corduroy, overalls en tuinbroeken in massaua, professionele kleding voor hotels, restaurants, bistro's, cafés, jassen en blouses voor de keuken, schorten, voorzetten, schorten, gilets, kostuums van frisse wol, elegante broeken, gestreept, zout en peper, jassen, elastische broeken, chef-kappen, bandana's, torcioni, vlinderdassen, zaal schoenen, veiligheidskleding, medische klompen. Gratis verzending, geen minimum bestelling en betaling bij levering. Koop online of in onze verkooppunten in Milaan, Como, Napels, Avellino.
Italië, Monterotondo
...Voedingsindustrie gespecialiseerd in gekruide paneermeel (goudbruin - geroosterd - cornflakes - au gratin - zout en peper - pittig - Italiaans en Spaans), mengsels van specerijen, GRAND ROAST ook in zakjes van 7 g, smaakmakers voor vlees en vis, verkoop van specerijen, chocolade, bonbons, koffie, bieren, voor de industriële/groothandel/detail/horeca/bar/slagerijen GDO etc. In eigendom van een van de meest prestigieuze universiteiten van Italië, maken we gebruik van hun professionele expertise om producten van hoge kwaliteit te garanderen.
Italië, Casale Sul Sile
... omvat, en de serie van de lijn "Verleidingen", 100% Siciliaanse Oregano, geselecteerde Gold Zwarte Peper en saffraan van de hoogste kwaliteit. De extra jams, in maar liefst 18 verschillende smaken. Een ambachtelijk product van het hoogste niveau met alleen de beste vruchten. Ons personeel houdt zich bezig met commercieel contact, leveringen en merchandising en volgt meer dan 3500 verkooppunten in het noordoosten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play