Frankrijk, Saint Romain La Motte
...De A.O.P. Espelette-peper is een rode peper met fruitige tonen en een duidelijke maar milde scherpte, die typisch is voor de Franse keuken, en meer in het bijzonder de Baskische keuken. Afkomstig uit de stad Espelette in het zuidwesten van Frankrijk, zal dit zout met peper gemakkelijk de peper/zout-kruiding in uw bereidingen vervangen door een fruitige en smaakvolle toets toe te voegen, om de...
Portfolio (30)
Frankrijk, Carpentras
... pittigheid van de worst kan weerstaan! SKU:2200002000000 Gewicht:0,310 kg Nauwkeurigheid met betrekking tot het gewicht: Product onderhevig aan uitdroging Ingrediënten: Varkensvlees van Franse oorsprong Voedingswaarden KJ/Kcal: 1221KJ/293Kcal Vetten: 21,00g Waarvan verzadigde vetzuren (VZ): 7,70g Koolhydraten: 0,39g Waarvan suiker: 0,19g Eiwitten: 25,73g Zout: 4,84g Allergenen: noten: mogelijke sporen: gebruik van hazelnoten in de werkplaats...
Portfolio (16)
Frankrijk, Arengosse
...Samenstelling: grof zout van het eiland Ré, 5 bessen (witte peper, zwarte peper, piment, roze peper, groene peper) Er kunnen sporen van selderij, soja, noten, gluten, melk, mosterd, sesam en sulfieten aanwezig zijn Referentie: SEL0002...
Portfolio (200)
Frankrijk, Lalinde
...Een zout dat het beste van de Aquitaanse terroirs weerspiegelt. De combinatie van met de hand geoogste fleur de sel van het Île de Ré en biologische AOP Espelette-peper. Alles gepresenteerd in een glazen pot met een kurken deksel, voor een zero-waste oplossing...
Portfolio (46)
Frankrijk, Castelnaudary
...Het gerecht kan direct in de pot in de magnetron worden verwarmd gedurende 2 minuten op maximale kracht en moet in de pot worden geconsumeerd. Vetten: 2,2 g Waarvan verzadigde vetzuren: 0,5 g Koolhydraten: 5,1 g Waarvan suikers: 3,0 g Eiwitten: 5,6 g Zout: 0,48 g...
Portfolio (56)
Frankrijk, Maubeuge
... alle soorten keukens gebruikt. Syrische komijn is een van de meest gewaardeerde vanwege zijn uitzonderlijke smaak. De frisse smaak is perfect bij kebabs, mezze, tajines, couscous of aardappelgerechten. In Marokko is geroosterde gemalen komijn een van de standaard kruiden op de tafels en wordt het gebruikt zoals zout en peper. Referentie:ART0019...
Portfolio (33)
Frankrijk, Avignon
...De biologische gele paprika is een variëteit van zoete peper, met de Latijnse naam Capsicum Annuum. De paprika behoort tot de nachtschadefamilie. FRDP heeft al vele jaren landbouwketens opgezet in Spanje. Kort na de handmatige oogst worden de verse paprika's ontdaan van zaden, gewassen, gesneden, geblancheerd en vervolgens IQF (individueel snel ingevroren). Gele paprika uit biologische landbouw: 100% Totaal energie: 27 Kcal 114 kJ Voedingsvezels: 2,0 g Eiwitten: 1,0 g Zout: 0,02 g...
Portfolio (105)
Frankrijk, Paris
...Een van de smeersels uit het assortiment Apéritif des Sept Collines. Goed geroosterd, licht gekruid Een heerlijke smeerbare pasta met een intense champignon smaak. Te smeren op brood voor een aperitief, of te gebruiken in de keuken, met gevogelte of op gegrild vlees. Samenstelling: Champignons de Paris oorsprong Frankrijk (79%), boter (20%), zout van Guérande, peper. Afmetingen: 6,6 cm (d) x 6,16 cm (h) Netto gewicht: 100 g...
Portfolio (200)
Frankrijk, Laissac
... hamnoot vergezellen om u een aperitiefplank van 100% zonder nitriet en zonder conserveermiddelen te bieden. Al onze nitrietvrije vleeswaren zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde varkens uit de Aveyron. Herkomst: Laissac, Aveyron Gewicht: Ongeveer 200g Ingrediënten: Varkensvlees, Guérande zout en Kampot IGP peper, natuurlijke darm...
Portfolio (29)
Frankrijk, Astaffort
...TERRINE FORESTIÈRE VÉGÉTALE. 100g Nee, nee en nee! We garanderen u dat er geen vlees in dit mooie potje zit, alleen goede plantaardige ingrediënten en een mengsel van paddenstoelen met een delicate intensiteit. Sluit uw ogen, u bevindt zich midden in het bos. INGREDIËNTEN: kokosolie (35%), water, sojaproducten, biologische biergist, paddenstoelen, mosterd, koolzaadolie, zout, agar agar, biologische chiazaad, biologische tamari, zwarte peper, xeresazijn, specerijen, knoflook, tomatenpuree, gerst miso, uien.
Portfolio (7)
Frankrijk, Clamart
...Deze molen stelt je in staat om peper aan de ene kant en zout aan de andere kant te malen. Peper en zout zijn niet inbegrepen. Gepresenteerd in een Paul Bocuse cadeauverpakking. Exclusief ontwerp. RVS.
Portfolio (187)
... invloed van zon en wind. Het grof zout en de fleur de sel van Kampot ontstaan in hetzelfde water en dezelfde oogsten. Nadat de fleur de sel, fijn en delicaat, is geoogst, verzamelen de zoutboeren de grote kristallen die op de bodem van de oogsten zijn gevallen, wat het een grijzige kleur geeft. Traditioneel weinig gewaardeerd, kent de zoutwinning van Kampot de laatste jaren een heropleving, vooral dankzij de interesse van de zoutboeren uit Guérande, wiens acties hebben geleid tot een bewustwording van de kwetsbaarheid van deze sector. Netto gewicht: 150 gr Oogstperiode: Januari - mei...
Portfolio (50)
Frankrijk, Guérande
... onderhout die snel plaatsmaakt voor een fruitige frisheid van citroenachtige citrus, wat doet denken aan Sichuan-peper, met een vleugje bloemige noot. Het is een peper met een mooie lengte in de mond. Gemengd met de Fleur de Sel uit het Witte Land, biedt het een ideale combinatie voor uw vlees en vis, evenals voor gestoomde aardappelen en vele andere groenten. SKU:FSF150...
Portfolio (42)
Frankrijk, Biguglia
...voedingswaarden per 100 g energie (kcal) = 645 ergie (Kj) = 2653 vetten (g) = 68/ waarvan verzadigde vetzuren (g) = 8 koolhydraten (g) = 1.5/ waarvan suikers (g) = 0.4 eiwitten (g) = 5.7/ zout (g) = 0.4 Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Corsicaanse olijfolie 76%, Corsicaanse langoustines* 21%, uien, knoflook, nepita, zout, peper Inhoud: 25 cl Oorsprong: Corsica...
Portfolio (68)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: 60,9% cashewnoten, water, rietsuiker, zout, maïszetmeel, 0,73% Espelette-peper. Voedingswaarden per 100g: Energie 1628Kj, 391 Kcal, vet 27g, waarvan verzadigde vetzuren 5,2g, koolhydraten 25g, waarvan suiker 9,8g, eiwitten 12g, zout 1,8g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
Frankrijk, Renaison
...Als je het nog niet hebt opgemerkt, zijn we dol op Sichuan-kruiden: met ons volledige assortiment, van de rauwe Sichuan-peper (rood of groen) tot Sichuan-zout en de Sichuan-kruidenmix, willen we je de 'mala' smaak (heet/verdoofd) van de Chinese keuken laten ontdekken en waarderen, die we bijzonder leuk vinden.
Portfolio (56)
Frankrijk, Malataverne
...Gedroogde tomaten, extra vierge olijfolie, amandelen, schapenkaas, zwarte peper, basilicum, knoflook, zout, citroenzuur...
Portfolio (188)
Frankrijk, Auros
...Eendenleverpastei 20 % Weekendpastei, potje van 175 g, 20 % eendenlever. Gemaakt door een ESAT uit de Périgord (instelling voor de re-integratie van mensen met een handicap). Ingrediënten: vet en mager varkensvlees uit de Zuidwest IGP, eendenlever 20 %, zout, peper. We hebben ook in hetzelfde formaat: - Baskische pastei met Espelette-peper - Plattelandspastei met floc de Gascogne - Terrine van...
Portfolio (31)
Frankrijk, Coufouleux
...De Mini Spice Round kruidenpot in PET van 100 ml met ring 38 SP400 is een plastic verpakking die perfect is voor het verpakken van allerlei kruiden: zout, peper, curry, chili, peterselie, enz. Referentie: MINISPICEROUND100 mL: 100 Diameter: 42 Hoogte: 101 Gewicht (g): 0 Type ring: 38/400...
Portfolio (199)
Frankrijk, Grigny
...Ingrediënten: Tarwe meel -30%, groenten (paprika, rode ui) -20%, rundvlees -19%, water, spek -8%, sojasaus (water, sojabonen, tarwe, zout), zonnebloemolie, zout, suiker, witte wijn, glutamaat, sesamolie, peper, gemberpoeder, tapiocazetmeel, E412 guargom. Gemiddelde voedingswaarden per 100g product: Energie 820kJ /196kcal, vetten 8,0g (waarvan verzadigde vetzuren 2,4g), koolhydraten 21,96g...
Portfolio (10)
Frankrijk, Castelnaudary
...Haricots lingots oorsprong Frankrijk, gekookte jus (op basis van varkensvlees, specerijen, groenten, knoflook, tomaat), zout, peper. KOKS TIPS: Ze kunnen worden toegevoegd aan een cassoulet of gewoon een vleesgerecht begeleiden. Probeer ze aan het gerecht van de geroosterde kip toe te voegen aan het einde van de kooktijd. Gekookte bonen: een heel eenvoudig recept maar zo lekker!
Portfolio (37)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Wortelen*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (gepasteuriseerde koemelk) (14%), zout, melkzuurbacteriën en rijpingsculturen), zonnebloemolie*, uien*, zout, rijstmeel*, appelciderazijn*, zwarte peper* *Ingrediënten uit de Biologische Landbouw - Allergenen Gebruikstips Ideaal om te smeren op verse boterhammen, om te combineren met groentesticks of grissini. Je kunt je boterhammen ook verrijken met...
Portfolio (37)
Frankrijk, Arles
Gourmet Provence is een samenwerkingsverband dat in 2018 is opgericht door de wil van Corine Marmotan en 3 ondernemers om de verkoop in Frankrijk, Europa en de grote export te ontwikkelen. De groeiende vraag van onze klanten om hen een breder assortiment aan gourmetproducten aan te bieden, in combinatie met onze wens om de Middellandse Zee, waaronder de Provence, te promoten, stelt ons in staat o...
Portfolio (142)
Frankrijk, Marseille
...Bent u geïnteresseerd in geroosterde cashewnoten met Espelette-peper? De geroosterde cashewnoten met Espelette-peper geven een licht pittige smaak aan uw aperitief. De geroosterde cashewnoten met Espelette-peper worden geroosterd in onze werkplaats in Marseille. Ingrediënten Cashewnoten Zout Aardappelzetmeel Kruidenmix Het bedrijf Croc'Ella is een brander van gedroogd fruit in het departement...
Portfolio (145)
Frankrijk, Mietesheim
...Verfijnd maar delicaat, deze licht pittige mosterd met de volle smaak van de Espelette-peper is zeer aromatisch. Een echt succes als begeleiding van wit en rood vlees en zelfs vis in papillote. Geweldig om sauzen, vinaigrettes, mayonaises... op te fleuren en om vlees voor de grill mee te bedekken. Ingrediënten: Water, mosterdzaad, azijn, tomatenconcentraat (tomaat, zout, zuurteregelaar: citroenzuur E330), zout, suiker, poeder van Espelette-peper (1,3%), conserveermiddel: natriumbisulfiet. Ook verkrijgbaar in een emmer van 1,1 kg.
Portfolio (80)
Frankrijk, Sète
...1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn. Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker. Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
Portfolio (42)
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten: Guérande-zout, witte peper, zwarte peper, groene peper, piment, roze bessen. Gewicht: 55G Referentie: SEL5BAIES Gewicht: 55G...
Portfolio (97)
Frankrijk, La Rochelle
...Fleur de Sel 92%, *Kruidenmix 8% (*zwarte peper, *roze bessen, *koriander, *groene peper, *witte peper) GEWICHT: 0,150 kg...
Portfolio (91)
Frankrijk, Gennevilliers
...De puree van chili met een gladde textuur zoals wij die aanbieden, is zeldzaam, omdat het een zorgvuldige voorbereiding vereist om de vele zaden te verwijderen. En toch, wat een genot voor liefhebbers van pittige smaken! Het is een traditionele ambachtelijke productie, exclusief gemaakt voor Seneafood. Extra sterke chili puree, 100% natuurlijk, zonder kleurstoffen of conserveermiddelen, in overeenstemming met de geldende regelgeving. Ingrediënten: Verse chili 97%, olie 1%, azijn 1%, zout 1% Dominante smaak: sterk pikant Textuur: Glad zonder zaden Proefadvies: Past goed bij hartige gerechten...
Portfolio (9)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play