... gezonde huid. Ze bevatten ook kalium, calcium en vezels, allemaal essentiële voedingsstoffen voor ons lichaam.
IN DE KEUKEN
In de keuken kunnen Primizie clementines op veel verschillende manieren worden gebruikt. Ze kunnen vers worden gegeten als snack, gebruikt worden om sap of jam te maken, of toegevoegd worden aan salades en vlees- of visgerechten voor een vleugje zoetheid. Ze zijn ook een geweldig ingrediënt voor het maken van gebak en desserts.
VOEDINGSINFORMATIE
Wat betreft voedingswaarden zijn Primizie clementines laag...
...De Acai is een bes die afkomstig is uit de regenwouden van de Amazone, en vooral in Brazilië voorkomt. Wetenschappelijk aangeduid als Euterpe oleracea, heeft het wereldwijd aanzienlijke populariteit verworven dankzij de buitengewone voedingswaarden en gezondheidsvoordelen.
...De biologische groene azuki-bonen, ook wel Japanse bonen genoemd, bieden een alternatief voor de klassieke gedroogde bonen, omdat ze belangrijke voedingswaarden bevatten die essentieel zijn voor ons lichaam. Net als bij alle peulvruchten zijn de biologische groene azuki-bonen rijk aan B-vitamines, onoplosbare vezels en mineralen: magnesium, ijzer, calcium en kalium. De biologische azuki-bonen...
...Aardbeien zijn echt een geweldige bron van biologisch actieve verbindingen met hoge voedingswaarde en gezondheidsvoordelen.
PRODUCTBESCHRIJVING De poeder van gedroogde aardbeien is gemaakt van hoogwaardig, zelfgekweekte aardbeien, die zijn verwerkt en gemalen om de originele smaak en voedingswaarden van de aardbei te behouden. Het resultaat is een 100% puur aardbeipoeder met een uitstekende...
... consumptie.
Ingrediënten: "Nocciola Piemonte I.G.P.", rietsuiker, cacao, Bourbon vanille. Kan sporen van andere noten, melk en gluten bevatten.
Bewaren op een koele en droge plaats voor een maximale periode van 9 maanden.
Voedingswaarden per 100g product:
Energie 544 kcal / 2276 kj
Vetten 38g
waarvan verzadigd 4g
Koolhydraten 45g
waarvan suikers 37g
Eiwitten 10g
Vezels 7g...
... TEMPERATUUR TUSSEN DE 50° EN 80°. OP DEZE MANIER BEHOUDEN DE PRODUCTEN ALLE ORGANOLEPTISCHE EN VOEDINGSWAARDEN. CAPACITEIT: VAN 30 TOT 300LT. VERWARMINGSTYPE: STOOM (VOOR MODELLEN VANAF 50 LT) OF ELEKTRISCH (ENKEL TOT HET MODEL VAN 100 LT).
DE CUOCIMIX-LIJN IS GEBOUWD MET EEN INGEBOGEN BODEM OF MET EEN HANDMATIG OF AUTOMATISCH INCLINATIESYSTEEM OM HET LEEGMAKEN VAN HET PRODUCT EN DE REINIGING VAN DE BAK TE VERGemakkelijken. DE OMDRAAIBARE VERSIE IS OOK BESCHIKBAAR.
... stoffen of producten die dergelijke componenten bevatten. Tijdens de oogst, het transport en de verwerking is het product niet onderhevig aan enig risico van kruisbesmetting. Bevat geen gluten. Bevat conserveermiddelen (E300).
Voedingswaarden per 100 gr: Energie Kj 1101 / Kcal 268 Vetten 28 gr waarvan verzadigde vetzuren 3,2 gr Koolhydraten 0,9 gr waarvan suikers 0,6 gr Vezels 1,6 gr Eiwitten 1,9 gr Zout 1,08 gr
Beschikbare formaten: 80 gr, 170 gr.
... wordt bovendien langzaam gedroogd op lage temperatuur, om de organoleptische eigenschappen en voedingswaarden te behouden.
De Conchiglioni is een bronzen geëxtrudeerde pasta, met een ambachtelijke verwerking.
Kooktijd 9 / 11 minuten...
... de maximale organoleptische kwaliteit en rijkdom aan voedingswaarden kenmerken. Het bedrijf heeft momenteel, tussen eigen olijfgaarden en beheerde gronden, ongeveer 5.000 olijfbomen, waarvan veel eeuwenoud zijn, olijfgaarden die zich grotendeels bevinden in het gebied van de Monti Lepini, van Cori tot Sonnino, via Sermoneta, Norma en Sezze.
... uur, bij lage temperaturen, die schommelen van een minimum van 40 tot een maximum van 55 graden Celsius, waardoor de voedingswaarden en de kookvastheid behouden blijven. We produceren verse en droge pasta, biologisch en conventioneel, van Farro dicoccum, van harde tarwe Senatore Cappelli, volkoren, en op smaak gebracht met gedroogde en natuurlijke producten. Onze producten zijn aanwezig op de Italiaanse markt, van groothandel tot detailhandel, en op de buitenlandse markt, voornamelijk in Spanje, Portugal, Duitsland, Engeland, Canada, Brazilië, Australië en de VS.
... voedingswaarden. MAISON DEL CELIACO is ons geregistreerd merk en ook een innovatief en revolutionair FRANCHISECONCEPT, omdat het merk overeenkomt met verse en diepgevroren glutenvrije producten. We distribueren naar de farmaceutische sector en Ho.re.ca in Italië en exporteren diepvriesproducten naar partners in de Food Service.
Crème Caramel Bio is een ambachtelijk laboratorium dat ijs van de hoogste kwaliteit produceert voor de groothandel. Het is opgericht door Meester IJsbereider Marco Mazzotti in 1992, in de provincie Rimini. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en levering van ambachtelijk ijs met hoge voedingswaarden en authentieke kwaliteit (Kcal verminderd met 18% tot 25% in vergelijking met het gemiddelde...
... de oprichting van een opleidingsschool die sterk gekenmerkt wordt door bewust onderwijs. De Pizzaioli Gourmet School is ontstaan als antwoord op een steeds groter wordende vraag van de eindconsumenten naar meer aandacht voor de producten, de kwaliteit en de voedingswaarden van het voedsel dat we dagelijks eten. Het gebruik van geselecteerde bloemsoorten, bijzondere aandacht voor lange rijstijden en natuurlijke gisten, en het gebruik van biologische en gecontroleerde producten, heeft als doel om de Pizzaioli Gourmet School een van de beste scholen in Noord-Italië te maken.
... verkrijgen en zorgt ervoor dat de repen alle voedingswaarden van de ingrediënten intact behouden. De dieetproducten van Quaranta onderscheiden zich op de markt door de ambachtelijke productiemethode en hun authentieke smaak die lijkt op die van een echt zoetigheid. We zijn bezig met de overstap naar het gebruik van alleen natuurlijke aroma's en kiezen alleen grondstoffen die voldoen aan zeer hoge kwaliteitsnormen, zowel op het gebied van milieu als dierenwelzijn. We gebruiken volledig recyclebare en veilige verpakkingen voor de gezondheid van de consumenten.
... bij ons hoog in het vaandel. In feite heeft ons bedrijf een innovatieve brandmethode aangenomen, die het mogelijk maakt om alle voedingswaarden van de koffiebonen te behouden, terwijl we het milieu respecteren en beschermen. Het eindresultaat is een gezond en hoogwaardig product. Het kostbare aroma van onze koffie, dat niet overal gemakkelijk te vinden is, is het resultaat van een constante...
... verwerkt en gekookt, gedroogd in een langzaam dehydratieproces bij lage temperaturen in speciale ruimtes en vervolgens samengevoegd, zonder toevoeging van conserveermiddelen en chemische additieven. Het voordeel van dit productieproces is dat de voedingswaarden en vitamines in het voedsel niet worden aangetast en de smaak en het aroma worden versterkt, een essentieel element voor onze honden! Dit alles...
Liefde en de smaak van de traditie van handgetrokken deeg, de smaak van een tijdloze authenticiteit, het genot van eenvoud. Verse pasta is een product dat absoluut niet op onze tafels mag ontbreken. In tegenstelling tot droge pasta behoudt het zijn voedingswaarden. De verse pasta van Pastificio Principe is dus een belangrijke bron van eiwitten, vitamines en vezels voor een gezonde en evenwichtige...
...gefrituurde producten, hartige snacks.
De producten zijn al bereid en ingevroren om op te warmen, waarbij het mogelijk is om het product in zijn geheel in de verpakking in de magnetron op te warmen, speciaal ontworpen om mogelijke contaminaties te voorkomen.
Het etiket voldoet aan de EU-regelgeving en bevat voedingswaarden; het zijn essentiële en ideale producten voor de distributie naar...
...Voedingsdeskundige Dr. Roberto Mele bij het San Raffaele Ziekenhuis in Milaan. Hij biedt consulten aan om gepersonaliseerde voedingsplannen te creëren voor degenen die hun welzijn willen verbeteren. Evaluatie op de afdeling van de voedingswaarden voor gezonde personen die hun welzijn willen verbeteren, voor personen met metabole problemen, voor sporters die hun lichaam willen versterken en voor personen die een veganistisch/vegetarisch dieet willen beginnen.
... voedingswaarden niet en heeft op geen enkele manier invloed op zijn voedingseigenschappen. Het product is, dankzij zijn versheid, geschikt voor consumptie als voorgerecht of als tweede gang. Wij danken u tot nu toe voor uw vriendelijke aandacht en enkele van uw positieve feedback, en blijven tot uw beschikking voor verdere informatie. Ik stap apart om u te groeten.