...kokosbloesemsuiker*, cacaopoeder*, pure chocolade* 20% [cacao: minimaal 88%] (cacaomassa*, cacaoboter*, kokosbloesemsuiker*)
*Ingrediënten uit de biologische landbouw. Kan sporen van noten, melk en soja bevatten.
Voedingswaarden per 100 ml eindproduct**
Energie: 276 kJ / 66 kcal
Vetten: 2,4 g (waarvan verzadigde vetzuren: 1,5 g)
Koolhydraten: 7,1 g (waarvan suikers: 6,8 g)
Voedingsvezels: 0,7 g
Eiwitten: 3,6
Biologisch: Ja
Formaat: 300g, 1kg, 5kg
100% Plantaardig: Ja...
...De potions van Le Magicien Bio zijn samengesteld op basis van een infusie van buitengewone planten, verrijkt met een beetje vruchtensap en natuurlijke fruitaroma's. 100% BIO
Bij Le Magicien Bio hebben we besloten om je Blijdschap te delen. In deze potion vind je alleen maar zoetheid en heilzame planten. Dus, het is tijd om jezelf te verwennen, een betoverende pauze te nemen en na te denken over jouw recept voor Blijdschap.
Hoofdsmaak: Kamille, Appel & Vanille.
Inhoud: 33 cL
Voedingswaarden per 100 mL:
12 kcal; 2,97 gr. koolhydraten waarvan suikers 2,95 gr.
Netto gewicht: 0,55...
...De gedroogde pechak abrikoos is een variëteit van gedroogde abrikozen uit Afghanistan. Zodra de abrikoos is geoogst, perst de boer de vrucht met de hand om deze langwerpige vorm te verkrijgen. Vervolgens hangt hij de vrucht op om deze op natuurlijke wijze in de zon te laten drogen, zodat alle voedingswaarden en de natuurlijke, zoete smaak behouden blijven.
Zijn unieke uiterlijk en de van nature zoete smaak weerspiegelen een traditionele ambacht.
De calorie-inhoud van de gedroogde abrikoos blijft laag, waardoor het een echte partner voor sporters is.
... met betrekking tot het gewicht: Product onderhevig aan uitdroging
Gewicht:1,2 kg
Nauwkeurigheid met betrekking tot het gewicht: Product onderhevig aan uitdroging
Ingrediënten: Varkensvlees van Franse oorsprong, varkensvet van Franse oorsprong, Provençaalse kruiden, zout, dextrose
Voedingswaarden KJ/Kcal: 1129 KJ / 271 Kcal
Vetten: 16,90 g
Waarvan verzadigde vetzuren (VZ): 6,20 g
Koolhydraten: 2,90 g
Waarvan suiker: 1,20 g
Eiwitten: 26,70 g
Zout: 6,04 g
Allergenen: melk: grondstof in kwestie: kruidenmengsel...
...Beschrijving: De T85 roggebloem is een semi-volkoren bloem, verkregen door een gematigde zeefing van de roggekorrel. Het bevindt zich tussen de fijnere roggebloem, zoals de T70, en de volkorenbloem, en biedt een uitstekende balans tussen smaak, textuur en voedingswaarden. De kleur is iets donkerder dan die van de T70, met een meer uitgesproken grijze tint. Het onderscheidt zich door een rijke en lichtzure smaak, typisch voor rogge, terwijl het voldoende licht is voor diverse bereidingen.
Oorsprong: Oekraïne.
Verpakking: kraftpapieren zak van 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Palletisatie: 750-950kg.
...Zeer beroemd in Noord-Amerika, is de pinda een peulvrucht met interessante voedingswaarden. Behorend tot de familie van de Fabaceae en afkomstig uit Mexico, kan de pinda worden gegeten op brood, naturel of geroosterd. Ze kan ook worden verwerkt in tal van hartige en zoete recepten.
Calorieën: 567 kcal
Koolhydraten: 16 g
Eiwitten: 26 g...
...Kwaliteitsvoedingssupplementen rechtstreeks van de fabrikant voor gepersonaliseerde formuleringen die zijn aangepast aan uw velduitdagingen. Profiteer van de complementariteit van Vitalac's industriële knowhow en zootechnische vaardigheden. We formuleren zo nauwkeurig mogelijk op basis van uw behoeften, afhankelijk van het type grondstoffen (tarwe, maïs, garen, katoen, enz.) en hun voedingswaarden.
...Ingrediënten: suiker van niet-EU oorsprong, bloem, 17,78% amandelen, eiwit.
Voedingswaarden per 100g: Energie 1634Kj, 388Kcal, vet 11g, waarvan verzadigd vet 1.1g, koolhydraten 67g, waarvan suiker 56g, eiwit 5.2g, zout 0.07g.
...Totaal fruitgehalte:
Bereid met 55 g fruit per 100 g eindproduct.
Ingrediënten en allergenen:
Zure kers, suiker, citroensap, gelatine: pectines van appel.
Gemiddelde voedingswaarden per 100g
Energie 992/234 kJ kcal
Vetten < 0.5 g
Waarvan verzadigde vetzuren < 0.1 g
Koolhydraten 56 g
Waarvan suikers 55 g
Eiwitten 0.9g
Zout 0.01 g
De zure kersenjam is een heerlijke fruitjam die de unieke en...
...Speculaasbrood met een zachte textuur en een intense smaak van speculaaskruiden.
Ingrediënten: tarwebloem*, HONING, hele EIEREN (buiten), boter, rietsuiker*, MELK*, speculaaskruiden (cannelle, anijs, gember, kardemom, koriander, kruidnagel, steranijs).
* Ingrediënten uit de biologische landbouw
Portie ongeveer 140 g.
Bewaren op een droge plaats, beschermd tegen warmte en licht.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 g:
1421 KJ / 463,7 Kcal, vetten: 25,4 g, waarvan verzadigde vetzuren: 15,7 g, koolhydraten: 52,6 g, waarvan suikers: 27,4 g, eiwitten: 5,6 g, zout: 0,7 g
150:g...
... uit Costa Rica.
Gemiddelde voedingswaarden per 100g
Energie 1425 KJ / 335 Kcal
Vetten
waarvan verzadigde vetzuren 0,7 g
0,2 g
Koolhydraten
waarvan suikers 77,8 g
67,1 g
Voedingsvezels 7,1 g
Eiwitten 4,5 g
Zout 0,010 g...
... toevoegingen. 100% natuurlijk en zonder conserveermiddelen, het behoudt al zijn voedingswaarden en oorspronkelijke smaakkwaliteiten.
Op aanvraag ook beschikbaar in een plastic emmer van 5 kg en een metalen kan van 26 kg.
...Bent u een voedingsprofessional? En heeft u interesse in geroosterde cashewnoten met peper?
De geroosterde cashewnoten met peper CROC'ELLA zijn geroosterd met zout en we voegen peper toe.
U zult de CROC'ELLA cashewnoten met peper heerlijk vinden.
Ingrediënten
Cashewnoten W240
Zout
Aardappelzetmeel
Peper
Energie- en voedingswaarden...
...Cacao-liefhebbers, deze verpakking laat u de buitengewone smaak van Vietnamese cacao ontdekken. Deze cacaobonen komen uit de Mekongdelta, in het zuiden van het land. Ze zijn natuurlijk gefermenteerd en in de zon gedroogd. Ingrediënten cacaobonen – Herkomst Vietnam, Verder niets. Voedingswaarden per 100g Energie 2782kJ / 672kcal, Vetten 58g, Waarvan verzadigde vetzuren 35g, Koolhydraten 26g, Waarvan suikers 3,9g, Eiwitten 12g, Zout 0,03g Netto gewicht: 130g ongeveer Houdbaarheid: 18 maanden...
... *, coatingmiddelen plantaardige oliën en carnaubawas.
* Ingrediënten uit biologische landbouw.
Voedingswaarden
100 g van het product bevatten Energie 1174 kJ (280 kcal); Vetten 0g, waarvan verzadigde vetzuren 0g; Koolhydraten 49,6 g, waarvan suiker 46,5 g; Vezels 38,7 g; Eiwit 1g; Zout 0,2 g.
Inhoud
40g (ongeveer 34 pastilles)
f Delen T Tweeten p Vastpinnen
ONZE VOORDELEN
GRATIS verzending bij bestellingen...
... ontvangst van het product: 12 maanden.
Opslag- en bewaarvoorwaarden: Bewaren op een koele, droge plaats, beschermd tegen de grond en vocht.
Verpakking: Zak van 5 kg - Zak van 25 kg - Aangepaste verpakking op aanvraag in BigBag.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 g: Energie 224 kcal/910 kJ - Vetten 3,2 g - waarvan verzadigd vet 0,7 g - Koolhydraten 4,6 g - waarvan suikers 3,4 g - Voedingsvezels 73 g - Eiwitten 7,4 g - Zout sporen - Calcium 179 mg - Fosfor 267 mg - Magnesium 98 mg - IJzer 5,4 mg - Zink 3,3 mg
Uiterlijk: Vezels van enkele millimeters lang.
Kleur: Lichtbruin, zandkleurig, goudkleurig.
...Onze Moringa-boter verrijkt met biologische Moringa-olie is een onmisbaar product dat cosmetica en welzijn combineert. De Moringa Oleifera is een boom die in verschillende landen in Afrika wordt gekweekt en die bekend staat om zijn uitzonderlijke voedingswaarden.
De bladeren van Moringa zijn rijk aan vitamines A, C, E en B. Een hoge concentratie calcium en kalium is opmerkelijk, evenals...
... Voedingswaarden voor de vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, C, D en E.
De vitamines B2, B5, B6, B9 en C helpen vermoeidheid te verminderen en de vitamines B2, C, E en zink dragen bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
De B-groep vitamines:
Er was er maar één tot de dag dat onderzoekers 8 verschillende chemische verbindingen konden identificeren. Vanwege hun moleculaire nabijheid werden...
...Avocado is een bron van vezels, want 100 g levert 4 g vezels.
Avocado is rijk aan vitamine B9, want 100 g avocado levert het equivalent van 39,95 % van de Referentie Voedingswaarden (RVV) in vitamine B9, oftewel 79,9 µg per 100 g.
SAMENGEVAT
Gemiddeld 300 gram
Rijk aan vetzuren en vitamines
Wordt uitsluitend rauw gegeten
Het hele jaar door verkrijgbaar op de markten...
...Handgevulde en handgemaakte eieren met smeltende en knapperige vullingen van amandel-hazelnootpraliné.
Bewaren op een droge en koele plaats (18°C) uit de buurt van licht.
Gemiddelde voedingswaarden / 100 g,
Energiewaarde, 525 kcal, 2196 kJ
Vetten, 31,7
waarvan verzadigde vetzuren, 9,4
Koolhydraten, 48,7
waarvan suikers, 45,4
Eiwitten, 8,0
Zout, 0,1
Aantal per doos: 4
Minimale hoeveelheid per...
...Hoogwaardige millet (Bajra) van over de hele wereld. De beste kwaliteit millet is vrij van onaangename geuren en is ook perfect geschikt voor de voeding van pluimvee. Wij exporteren millet met hoogwaardige verpakking die de voedingswaarden gedurende een langere periode behoudt. Deze millet wordt zeer gewaardeerd door onze waardevolle klanten omdat het rijk is aan calcium, eiwitten en ijzer. Deze millet helpt het niveau van slecht cholesterol in ons lichaam te verlagen. De geleverde millet is verwerkt en gekweekt in de eenheid van onze verkoper met behulp van onschadelijke natuurlijke meststoffen.
...Sinds 2019 is L’Étuverie gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige biologische zwarte knoflook in de Gers.
De witte knoflook wordt verbouwd in Lomagne op de familieboerderij en ingekocht bij lokale biologische producenten uit de Gers. Zwarte knoflook staat bekend als een natuurlijk alicament dankzij zijn uitzonderlijke voedingswaarden. Het is zeer rijk aan antioxidanten en "boost" de...
De dehydratie van voedsel is de oudste bekende conserveringsmethode. Onze oudste voorouders gebruikten dit proces om effectief alle energie- en voedingswaarden te behouden. Maar tegenwoordig, met de nieuwe technologie, is er geen zon meer nodig voor natuurlijke dehydratie! Omdat het essentieel voor ons is om u kwaliteitsproducten te bieden voor een meer dan perfecte afwerking, of het nu gaat om...