...Het goede van het winterseizoen ligt in de gaven die de aarde biedt tijdens de koudere maanden. Een daarvan zijn de broccoli, de hoofdrolspelers van dit voorgerecht samen met de worst. Hun delicate smaak balanceert perfect met de pittige smaak van het vlees en zal uw zintuigen verwarmen.
Portfolio (45)
... productielijn worden gebruikt, afhankelijk van de behoeften van de klant; hij is beschikbaar in twee versies: TFR 300 en TFR 400 met een uitlaatmond van respectievelijk 300 en 400 mm diameter. De TFR grinder breaker, uitgerust met een breekworm van 350 mm diameter, zorgt, naast de precisie en kwaliteit van de snede die Velati-machines altijd kenmerkt, voor een continue productiviteit tot 12 ton/u; vanwege zijn hoge productiviteit en flexibiliteit wordt hij normaal gesproken gebruikt in industriële installaties voor gekookte salami, verse worst, huisdiervoeding, groenteverwerking en biogasproductie.
Portfolio (8)
Italië, Martina Franca
...De Salsiccia Martinese is een typisch vleeswaren uit de Apulische traditie, geproduceerd met vlees van hoge kwaliteit en gekruid met lokale specerijen. Deze vleeswaren kenmerken zich door een pittige en aromatische smaak, waardoor ze perfect zijn om alleen te worden genoten of als onderdeel van een vleesplank. De salsiccia martinese is een ambachtelijk product, gemaakt volgens traditionele methoden en met eerlijke ingrediënten. De unieke smaak en de ambachtelijke verwerking maken het een product van uitmuntendheid in de Apulische gastronomie.
Portfolio (29)
Italië, Castellamare
...Gegarneerd vlees met een authentieke en verfijnde smaak, die elk gezellig moment een kans maakt om Italiaanse kwaliteit te proeven. Strikt gekruide vleeswaren en worsten op de meest natuurlijke manier mogelijk. Gezonde en eenvoudige elementen om de smaak van oude boeren tradities en onze landen opnieuw te ontdekken.
Portfolio (26)
Italië, Maruggio
... Bouquet: Delicaat, zeer karakteristiek Smaak: Goede tannines en structuur, zacht en omhullend Serveer temperatuur (Celsius): 16° - 18° C Aanbevolen: Rode vlees, wild zwijn, pittige kazen, vlees, lam, vleessaus, vlees aan het spit, rundvlees, worst, kazen.
Portfolio (8)
Italië, Potenza
... land bekend te maken, terwijl we in de loop der tijd de waarden en het respect voor de traditie behouden. Van de ervaring in het selecteren en snijden van het vlees, tot het inpakken en met de hand binden, worden onze vleeswaren met aandacht gevolgd gedurende het hele verwerkingsproces tot aan de rijping en verpakking. In de ambachtelijkheid van onze producten kan men de warmte en geur van onze wortels herontdekken. Dit zijn de kenmerken die ons begeleiden en ons nog steeds inspireren om te verbeteren en het Salumificio Bilancia voort te zetten.
Italië, Ferrere
... vleeswaren zoals salame della rosa, salame al tartufo, salame al Barolo, worst, gekookte ham, rauwe ham, cotechini en nog veel meer, die we rechtstreeks in onze winkel verkopen. Om de verkoop te verhogen, hebben we ook een slagerij geopend in de Langhe, in het historische centrum van Alba, en een andere in het centrum van Turijn, nabij het Egyptisch museum, waar je al ons varkensvlees en de vleeswaren kunt kopen.
Italië, Thiene
Risco is gespecialiseerd in de levering van machines en systemen voor de voedingsindustrie, met name voor de vleesverwerking. De productie van Risco omvat een breed scala aan vacuümvulmachines voor worst en vleeswaren, vacuümvulmachines voor ham, gerijpte producten en mortadella, voorbereidingslijnen zoals vleesmolens en mixers, systemen voor gemalen vlees in trays, vormsystemen voor burgers en...
Italië, Fasano
... vleeswaren, waarbij we gebruikmaken van kwaliteitsgrondstoffen, zorg en veel passie voor onze producten zoals Capocollo, Salame, Pancetta salata en steccata, aangevuld met nationale vleeswaren zoals Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella en Prosciutto Cotto. Onze vleeswaren komen van lokale vleesbronnen met een afstand van 0 km van de Pugliese weiden.
... Antonino. Sinds de oprichting biedt de slagerij, Norcineria Galvano, sinds 1971 ambachtelijke vleeswaren van de hoogste kwaliteit aan, voortkomend uit een constante dialoog met de relevante boeren. Uit dit diepgaande werk en deze liefde ontstaat de bijzondere productie van ambachtelijke vleeswaren van hoge kwaliteit, van de typische gedroogde worst tot verschillende soorten salami, met heerlijke cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta en nog veel meer. Een productie van lekkernijen uit vervlogen tijden, om de smaakpapillen van hun klanten en hun gasten te verwennen.
... met producten uit onze tuin. Het menu omvat huisgemaakte specialiteiten zoals Tagliatelle met ganzenjus, ree of wildzwijn, Pappardelle met ganzenjus, ree of wildzwijn, Gnocchi met truffel, met ganzenjus, ree of wildzwijn, Gemengde grill van vlees, de uitstekende bruschetta's met Umbrië olijfolie, Crescia of brood met worst, huisgemaakte spek, met barbozza, met ham, met karbonades. De structuur bestaat uit 5 slaapkamers en 1 kamer voor gehandicapten. Elke kamer beschikt over: badkamer, 4 slaapplaatsen waaronder een tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden, bureau, televisie.
Italië, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone bevindt zich in Crespina Lorenzana, in de provincie Pisa, en is een historisch merk dat al meer dan 150 jaar actief is in de hoogwaardige vleeswaren. Het bedrijf produceert en distribueert producten van de hoogste kwaliteit, vervaardigd met de kennis en zorg van vroeger, in overeenstemming met de moderne productienormen en met uitsluitend hoogwaardige grondstoffen, zowel van land als van zee, die zelfs de meest veeleisende smaakpapillen kunnen bevredigen.
Italië, Sant'egidio Del Monte Albino
Onze vleeswaren worden bewerkt door ervaren en deskundige handen, met de passie en de ambachtelijke zorg van oude methoden, om de authentieke smaken en de echte kwaliteit van de traditie te reproduceren. Bij de productie gebruiken we alleen grondstoffen en natuurlijke ingrediënten, met name zorgvuldig geselecteerd vlees van gecontroleerde boerderijen, waarbij de uitstekende kwaliteit van de...
Italië, Cavriago
... minstens 110 g fruit gebruiken om 100 g jam te maken. Naast de zoete jams bieden we hartige compotes aan, ontworpen om perfect te combineren met kaas of als heerlijke bijgerechten voor vlees en vleeswaren. Al het fruit en de groenten worden op lage temperatuur gekookt om de smaak van de verse producten te behouden. De perfecte worst is smakelijk en authentiek en handgemaakt zoals de traditie in Emilia vereist.
Italië, Viterbo
VERWERKING EN HANDEL INVERSE EN BEVROREN VLEES 
EIGEN PRODUCTIE VAN HAM, COPPA, BACON EN WORST (Loc. Poggino) Tel. Fax...
Wij zijn een bedrijf dat paardenvlees en -worst (strikt zonder conserveermiddelen) produceert. We breiden ons uit in de sandwichsector en zijn de marktleider in Catania in de productie van paardenvlees, uitsluitend van Poolse paarden en ezels uit onze boerderijen.
... gebied, certificeringen en klanttevredenheid. Door te spelen met de geuren en smaken van specerijen hebben we de beroemde mengsels voor het bakken gecreëerd (met traditionele smaken zoals aardappel en rozemarijn tot de meer innovatieve zoals gember en kurkuma, citroen en roze peper, curry en vele anderen..), voor vlees (van braadstukken tot mengsels voor hamburgers en worst) en niet te vergeten...
Groothandel en detailhandel in vlees, worst, wild en eieren...
Italië, Portomaggiore
VARKENSVLEESVERWERKING - WORST VOOR SAUS - OPGEROLDE BACON...
Italië, Ragoli
... doel, trouw aan de cultuur en de typische producten van ons land. Mijn passie vertaalt zich ook in klantenservice: op aanvraag bereiding van producten, vleeswaren, vlees dat klaar is om te koken of al gekookt.
Italië, TRESANA
... LARDELLATO, DE FILET VAN LUNIGIANA, DE BRESAOLA LUNIGIANESE (VERPAKT MET VERS VLEES) EN DE FIORE ALL'OCCHIELLO DE "DUCA DI TRESANA", EEN FILET MET AROMATISCHE LARDO OP PEPPER, EEN WARE LEKKERDIE VOOR FIJNPROEVE.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play