Spanje, Guijuelo (salamanca)
...De edelste stukken van onze Iberische varkens, zoals de Iberische Presa, worden gebruikt voor de ambachtelijke productie van onze Eikelgevoede Iberische "Natuurlijke" Premium Salchichón. Een intense aroma, sappige textuur en een speciale balans tussen vet, mager vlees en zwarte peper geven een subtiele natuurlijke delicatesse aan dit product. SKU:673000-1 Verzendgewicht:N/B...
Portfolio (55)
Spanje, Montcada i Reixac-Barcelona
...Gran Baden Baden Gran Frankfurt Gran Krakauer Wienerworst Frankfurt met Bacon Frankfurt Broodje Bratwurst Gran Bratwurst Thüringer Frankfurt in bulk Kleine Frankfurt Speciale Frankfurt Krakauer Bockwurst Wienerworsten Gecureerde Chorizo Gegrilde Frikadellen Mini Gegrilde Frikadellen Burger Vlees Grobe Mettwurst Spaanse Spiesworst Pikantwurst Frankfurt Bratwurst Frankfurt Super Max Tiroler Barbecue Gecureerde Ham Mortadella Bacon Praga Ham Kassler Mallorca Cocktailworst...
Portfolio (28)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
... (Cáceres), gemarineerd met natuurlijke specerijen, zout, knoflook en oregano. Nettogewicht: 100 gr. Verzend- en transportvoorwaarden: Bij kamertemperatuur zijn er geen beperkingen. Als het vacuüm verpakt is, moet de temperatuur onder de 5ºC zijn. Voor consumptie is de aanbevolen temperatuur 15º-18ºC. Productieproces: Maceratie, marineren, vullen, drogen, rijpen, snijden en verpakken. Ingrediënten: Lomo van Iberico Bellota-varkens, Pimentón D.O uit de Vera, gemarineerd met natuurlijke specerijen, zout, knoflook. Nettogewicht: 100 gr.
Portfolio (43)
Spanje, Malaga
...Het meest traditionele Spaanse ingrediënt gemengd met een romige Bechamelsaus en bedekt met paneermeel. Voor schattenjagers, een echte snack voor fijnproevers. We zijn zeer verheugd om u de perfecte kroketten voor te stellen, romig van binnen, knapperig van buiten met de meest delicate paneerlaag voor elke smaak. Vlees Varkensvlees met Palo Cortado wijn Gemengd vleesstoofpot Kip met Montilla wijn Zwarte worst Bacon en dadels Vis Kabeljauw Tonijn Gerookte zalm Garnalen Scampi Parmentier Octopus Vegetarisch Spinazie met walnoten en cashewnoten Ratatouille 48/50 eenheden/ Kilo CATEGORIE: Kroketten...
Portfolio (29)
Spanje, Granollers
...Se dienen in: Strengen of buisvormig (Stijf of flexibel). Kwaliteit: AAB, AB of A. Lengte: 80m en 90m. Het is ideaal voor verse en gerijpte worst van kleine diameters: Frankfurter, worst, chistorra. Ze worden aangeboden in twee lengtes in alle calibers (45 en 80 meter) CALIBERS 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
Portfolio (6)
Wij zijn een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in de 20e eeuw. We hebben de meest traditionele en ambachtelijke waarden, zowel gastronomisch als cultureel, geërfd die ons in staat hebben gesteld te groeien en te worden wie we vandaag zijn. Het zijn precies de waarden en het respect voor onze wortels die ons aanzetten tot INNOVATIE, EVOLUTIE EN AANPASSING aan de nieuwe tijden. Evolueren zonde...
Portfolio (9)
...Iberische eikel-lende. Stukken worst van 1 tot 1,2 kg, ongeveer 90 dagen gerijpt. Ze worden vacuüm verpakt, geheel of in helften geserveerd.
Portfolio (7)
Spanje, Murcia
...Gegaar vleesproduct gemaakt van vlees dat overeenkomt met de spiermassa met bot, poot en hoef van de achterzijde van de halve carcass van het Iberische varken, dat wordt gevoed met granen en natuurlijke hulpbronnen en geschikt is voor menselijke consumptie. Gewicht: 0,100 g...
Portfolio (178)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
... kneden, koeling, vullen, drogen en rijpen. De voordelen van vleeswaren Vleeswaren zijn rijk aan magnesium, fosfor, zink en kalium. Bovendien bieden de Iberische varkens van Brisa ons vlees. Energiewaarde: 459Kcal / 1920KJ Vetten: 38.5 g Verzadigde vetten: 15.3 g Koolhydraten: 2.1 g Suikers: 1.3 g Eiwitten: 26 g Zout: 1.2 g...
... traditionele proces dat wordt uitgevoerd, kenmerkt zich door de fasen van het malen van het vlees en spek, mengen met de specerijen, het laten rusten van het mengsel op een koele plek gedurende een nacht, het inpakken van het mengsel in varkensdarm, binden en luchten in een natuurlijke omgeving, waarbij geschikte plaatsen worden gekozen op basis van hun temperatuur- en vochtigheidskenmerken.
Spanje, Peligros
...Mengsel van additieven, kruiden en specerijen, voor charcuteriegebruik, voor de bereiding van het vleesproduct genaamd "Longaniza fresca" of "Salsicha fresca". Geldig product voor alle soorten vlees. Formaat: 4 kg zak...
Spanje, Castuera
Wij zijn een Spaans bedrijf dat zich richt op de slacht, verwerking en verkoop van schapen. We hebben uitgebreide ervaring in de vlees- en bewerkte productenindustrie. Met de ervaring van de jaren hebben we een productlijn ontwikkeld van zeer hoge kwaliteit, wat wordt bevestigd door onze klantenportefeuille, die dagelijks groeit. We verkopen geslachte schapen volgens de HALAL religieuze ritus. We produceren schapenvleeswaren met een HALAL-certificaat.
Spanje, Tudela (navarra)
Leframa is een familiebedrijf dat gestaag is gegroeid dankzij twee duidelijke principes: hard werken en maximale kwaliteit om onze klanten het beste product te bieden. We houden van ons werk en proberen dit in al onze producten over te brengen. Onze producten: FRESH WORST, CHISTORRA, DROGE EN FRESSE CHORIZO, LONGANIZA, GECUREERDE BACON, SPEK, GEMARINEERDE LOMO, WITTE CHORIZO, CULARES. Al onze producten zijn gemaakt met natuurlijke darmen. We hebben het keurmerk van Artesanos de Navarra en Reino Gourmet en nu hebben we ook een assortiment biologische producten.
Spanje, Massamagrell
Ambachtelijke productie van worst, chorizo, verse longanizas, vleesproducten...
Spanje, Baños Del Rio Tobia
... tafel stond. Wat de reden ook is, de beste starter is goed gezelschap en een simpele plak van een goede worst. Kies je moment. Waarschijnlijk hoeven we geen ervaren proever te zijn. Maar op de een of andere manier, waar je ook vandaan komt, heeft een goede chorizo, ham, lende of kaas een aroma wanneer de bereiding en kwaliteit uitstekend zijn. Wij zijn een traditioneel productiebedrijf van huisgemaakte worsten. We hebben een online winkel waar je al onze producten kunt vinden.
Spanje, Geras de Gordon
Al meer dan 60 jaar en drie generaties produceert Entrepeñas S.L. Spaanse vlees- en worstwaren op traditionele wijze. We ontwikkelen onze activiteiten in Geras De Gordón, in het noordwesten van de provincie León, op 1200 meter hoogte, waar ons een vochtig klimaat de ideale omstandigheden biedt om kwaliteitsworst te laten rijpen. De kwaliteit van onze producten wordt alleen overtroffen door onze extreem lage prijzen.
Spanje, Guijuelo-Salamanca
Wij zijn een klein familiebedrijf met meer dan twee decennia ervaring, dat zich met veel toewijding richt op het verzorgen en koesteren van onze producten en het aanbieden van een geweldig product aan onze klanten. Productie en vervaardiging van Ibérico. Worsten en Ibérico-ham uit Guijuelo. Ibérico-ham. Ham uit Guijuelo. Ibérico-worst. Worsten uit Guijuelo. Vers vlees.
italianproject is gespecialiseerd in de installatie van koelkamers met temperaturen tot -45, tunnels en spiralen voor het vriesproces, technische service voor industriële koeling, machines voor de horeca, rijpingskamers voor vlees en worst, technische service voor ijsmachines, interieurprojecten en realisatie van horecagelegenheden zoals bars, restaurants, ijssalons, slagerijen, viswinkels...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play