Frankrijk, Laissac
...Handgemaakt in onze werkplaats in Laissac, Aveyron, is deze worst afkomstig van zorgvuldig geselecteerde boerderijen in Aveyron. Deze worst is een nitrietvrije worst, gemaakt van slechts 3 ingrediënten: vlees, Guérande zout en Kampot IGP peper uit Cambodja. Rijpt gedurende 2 maanden (tegenover 15 dagen voor een industriële worst), zult u in deze worst de smaak van echte droge worst terugvinden...
Portfolio (29)
Frankrijk, Maubeuge
...Verlicht uw vlees-, worst- en merguezbereidingen met deze natuurlijke kleurstof die rechtstreeks uit paprika is geëxtraheerd. Met een schitterende rode kleur verspreidt de oleoresine van paprika zich gemakkelijk in water om al uw vlees te omhullen en ze die natuurlijke oranje-rode kleur te geven. De Oleoresine van Paprika, de natuurlijke rode kleur bij uitstek! Deze kleurstof wordt geëxtraheerd...
Portfolio (33)
Frankrijk, Auray
...In de sector van vlees, worst en afgeleide producten zijn de controle van voedselveiligheid in combinatie met de optimalisatie van de houdbaarheidsdatum (DLC) beslissende factoren bij de keuze van uw verpakking.
Portfolio (384)
Frankrijk, Lyon
...Een ambachtelijke droge worst op smaak gebracht met AOP Espelette-peper, puur varkensvlees uit het Zuidwesten IGP, afkomstig uit een eeuwenoud en traditioneel recept van het gebied. Deze worst is gemaakt van mager vlees en schoudervet van puur varkensvlees uit het Zuidwesten IGP, grofgehakt (exact 80% mager vlees en slechts 20% vet). Dit zorgt voor worsten met een heerlijke smaak.
Portfolio (40)
Frankrijk, Soreze
...Droogmachine voor fruit, groenten, paddenstoelen, kruiden, eendenborst, worst, pollen.... Deze krachtige dehydrator stelt u in staat om snel planten en vlees te drogen. Hij wordt geleverd met 4 grote droogplaten (Ø 34,5 cm), maar kan, als u grote hoeveelheden moet dehydrateren, worden uitgerust met drie extra platen. Zijn vermogen is ruim voldoende. Voor de droogcapaciteit kunt u rekenen op...
Portfolio (195)
Frankrijk, Castelnaudary
...{"COMPOSITIE :":"Vlees en bloed van varkens uit Frankrijk, SELDERIJ, zout, peper, specerijen","TIPS VAN DE CHEF :":"De in blik bereide vleesworst heeft een textuur die lijkt op die van rillettes. Geserveerd op kamertemperatuur zal het uw snacks verheffen en uw vrienden verrassen."}...
Portfolio (37)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Runder Merguez Worst Verpakking 800g...
Frankrijk, Auros
...Lactose- en glutenvrije droge worst. Natuurlijke darm met een asachtige bloem. Ambachtelijke productie op traditionele wijze, Huisgemaakt. Zelfde vlees als voor de worst uit de Pyreneeën, met nog smaakvollere aroma's door de smallere darm. Zorgt voor vreugde tijdens borrels en diners.
Portfolio (31)
Frankrijk, Mouvaux
... nauwkeurige invoer van vlees in de schroefpomp biedt beslissende voordelen voor de kwaliteit, zoals een homogeen uiterlijk en een regelmatige verdeling van alle te vullen vleessoorten. Breed toepassingsgebied: Of het nu gaat om de automatische productie van worst, vormgeving, dosering of geïntegreerde vleesvermaler: de VF 620 is absoluut open voor adapters, ketenoplossingen en toepassingen van elke soort.
Portfolio (3)
Frankrijk, LA ROCHETTE
...Wij produceren met groot respect voor de traditie van oude worsten en droge worsten: natuurlijke darm, vers vlees, zonder kleurstoffen, glutenvrij en zonder toegevoegde nitrieten.
Bijpassende producten
Traditionele Droge Worsten
Traditionele Droge Worsten
Portfolio (1)
Frankrijk, Carpentras
... beste worstjes te bieden. Onze e-commerce site is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van particulieren, terwijl we ook een ruimte aanbieden voor professionals: distributeurs, partners, kaaswinkels, slagerijen, delicatessenwinkels, kleine winkels en supermarkten.
Portfolio (16)
Frankrijk, Sarrola-Carcopino
... Corsicaanse worst, uitsluitend op basis van Franse vlees en met respect voor de tradities. Het bedrijf is actief in de productie, verpakking en verzending van hun producten. Bezorgd om de kwaliteit van zijn goederen, garandeert het bedrijf Salaisons Joseph Pantaloni een transport onder de beste voorwaarden. De verzendingen gebeuren naar Frankrijk en naar Europa via weg- of zeevervoer. Leverancier van...
Portfolio (8)
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
... (Baskische pâté, Baskische pâté met Espelette-peper, landelijke pâté, rillettes, hure, Baskische bloedworst, confitworst en confit van varkensvlees Ibaïona) en wild (terrines van haas, terrines van wild zwijn en salmis van palombe). Tot slot produceert charcuterie Mayté onmisbare Baskische recepten zoals axoa, piperade en Baskische pens, evenals recepten zoals cassoulet of boeuf bourguignon.
Frankrijk, Vroncourt
La Bergerie du Ouchy biedt u zijn producten aan in directe verkoop. Dit garandeert u de consumptie van vlees van hoge kwaliteit uit de Lotharingse regio. Directe verkoop van een heel lam of in pakketten. Verkoop van bereide gerechten in potten en schapenvleeswaren: worst, merguez, rillettes, paté, saucisson. Gepasteuriseerde conserven: navarin met kleine groenten, tomatensauté, curry van de herder, tajine.
Frankrijk, Rillieux La Pape
...-laboratorium heeft een sanitaire goedkeuring van de DDPP van de Rhône, in overeenstemming met de geldende wetgeving. 3 kernpunten: - Ambachtelijke recepten We hebben ons best gedaan om originele recepten te herontdekken en hebben de ambitie om ze nieuw leven in te blazen en voort te zetten. - Voornamelijk lokaal vlees Al ons gecertificeerd biologische vlees komt uit onze regio Auvergne...
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
... zout, worden ze vervolgens langzaam gedroogd met respect voor een traditionele rijping. Na meer dan 9 maanden rijping onthullen ze al hun subtiliteit. DE WORSTEN Wij hechten veel waarde aan het kiezen van de beste stukken voor onze worsten. Afkomstig van de schouder, de buik of de ham van varkens, voornamelijk uit de Auvergne of de Rhône-Alpes, gaat elk geselecteerd stuk vlees in een vakkundig mengsel. Zo zorgen we voor een combinatie van malsheid en aromatische kracht in al onze recepten. Het vullen in natuurlijke darmen gebeurt met de hand.
Portfolio (2)
Frankrijk, Lacaune
Opgericht in 1956, is het bedrijf OBERTI gespecialiseerd in vleeswaren en gedroogde vleesproducten. Met 60 jaar ervaring combineert OBERTI vakmanschap, traditionele recepten en moderne apparatuur. Het vlees dat wordt gebruikt voor de productie van vleeswaren en gedroogde vleesproducten is van regionale kwaliteit. Het bedrijf produceert en biedt onder andere worst, coppa, spek, gezouten en gedroogde hammen, enz.
Frankrijk, Parlan
La Maison Laborie, opgericht in 1932, is gespecialiseerd in de vleeswaren uit de Auvergne. De producten van Laborie worden ambachtelijk vervaardigd, ze zijn authentiek en smaakvol. Het vlees is van Franse oorsprong en verschillende producten van Laborie zijn onderscheiden met medailles. La Maison biedt een breed assortiment traditionele vleeswaren aan, waaronder: droge hammen uit de Auvergne, droge worst, gedroogde worst, buiken, potjes, conserven, geschenkdozen, enz.
Frankrijk, Baud
...machines en systemen voor portioneren, coaten, koken en het maken van worst; schil- en ontvelsystemen; modulaire fileersystemen; vorm- en portioneringssystemen voor vleesproducten; systemen voor het ontbenen, trimmen, portioneren, verpakken en etiketteren van vlees en spek; snijmachines voor vis. MAREL ondersteunt de industrie bij de uitvoering van hun projecten en biedt haar klanten innovatieve...
Frankrijk, Nanterre
...), Controle van vleesproducten (snijden en ontbenen, classificatie van sneden, productie van gehakt vlees, productie van worst), Controle van wijn (laboratoriumanalyse van druiven, most en eindwijn). De analysetools ontwikkeld door FOSS verbeteren de winstgevendheid en kwaliteit van producten en de efficiëntie van de productie. Met behulp van deze gebruiksvriendelijke en nauwkeurige instrumenten besparen onze klanten tijd in het productieproces, gebruiken ze grondstoffen efficiënter, produceren ze hoogwaardige producten en optimaliseren ze de voedselveiligheid.
Frankrijk, Pleucadeuc
BRITEK biedt industriële machines voor de verwerking, het koken en de verpakking van voedingsmiddelen, zowel nieuw als tweedehands: pekelinjectoren, automatische hakmachines, mengers en kneedmachines, cutters, vacuümpompen, complete lijnen voor de productie van gemalen vlees in schalen en van worst in natuurlijke darmen, bevroren vleesguillotines, elektrische kookpannen, stoompannen, elektrische olie-baden, kookcellen, roken, vacuümverpakkers, warmwater retractietanks, handmatige en automatische clipmachines. BRITEK exporteert over de hele wereld.
Frankrijk, Amancy
...Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin fabriceert en distribueert sinds meer dan 30 jaar producten uit de Savoye in Amancy, Haute-Savoie. Online verkoop van: ambachtelijke gerookte charcuterie op traditionele wijze, droge worst, saucisses, diots, droge hammen & vlees van superieure kwaliteit online. Bij Maison Alpin willen we dat de echte smaak van de Savoyard ziel je in één hap wordt...
Frankrijk, Rungis Cedex
... van de grootste wereldmarkt voor verse producten, vinden we voor u alle producten: zuivel, kazen, vlees, worst, meel en brood, fruit en groenten, gerookte zalm, meel en eieren... Verzendingen, Leveringen in de regio Parijs.
Frankrijk, Hoerdt
...vacuüm mengers, duwers, kookcellen, roken, braden, koelen, atmosferische mengers, vacuüm mengers, injectoren, snijders, zout, roken, doseren, mengsels voor vlees, vis, ovens, stoven, rookkasten, kookapparatuur, emulsifiers voor soepen, sauzen, mayonaise, mosterd, ophangsystemen en pelmachines, portionerings- en snijsystemen voor worst, vormers, paneren, kookapparatuur en friteuses, diepvriezers, transport- en handling apparatuur, wasmachines, was tunnels.
Frankrijk, Plaisance
... waarborgen. Na de slacht in de slachthuizen van Lacaune worden de varkenscarcassen op maandag, dinsdag en donderdag geleverd in Plaisance. Ze worden versneden en de verschillende stukken worden toegewezen aan de productie. Wat de recepten betreft, van worst tot friton en ham, het is een knowhow die is opgebouwd op vijftig jaar ervaring, gebaseerd op de zoektocht naar de consistentie van smaken gedurende het hele jaar.
Frankrijk, La Chapelle Rousselin
...Concept Epices is een familiebedrijf dat specerijen voor merguez en worst, worstdarmen, marinades en ook apparatuur zoals worstpersen en vleesmolen verkoopt. Onze producten zijn gericht op zowel particulieren als professionals. Ontdek ons brede assortiment natuurlijke darmen: varkensdarmen, schapendarmen, runderdarmen. Dit geldt ook voor de marinades, waarvoor u 2 keuzes heeft: vloeibare marinades of poedermarinades. Tot slot vindt u ook zouten en pekels, aroma's en conserveermiddelen, evenals bindmiddelen en geleien.
Frankrijk, Saint Amour

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play