Sinds 2006 opereert Sempre Ghiotti met succes in de catering- en restaurantsector, waarbij de beste recepten van de Siciliaanse keuken worden aangeboden in de vorm van kant-en-klare gerechten, die handig zijn voor dagelijks gebruik en net zo lekker zijn als vers bereid. Onze bereidingen, gemaakt met hoogwaardige grondstoffen, bieden de mogelijkheid om de authenticiteit van de Middellandse Zee in e...
Portfolio (45)
Italië, Imperia
... verpakt als most (ongefilterd), na eenvoudige decantatie in een ondergrondse stapel. Het is verpakt in de oude geribbelde fles met mechanische stop: een kurk schenker is aan elke fles bevestigd. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties "Pinzimolio" is bijzonder geschikt voor het op smaak brengen van crudités (selderij, venkel, radijs, artisjokken, wortelen, tomaten) en is bijzonder uitstekend voor dips. code:P .75...
Portfolio (44)
Italië, Martina Franca
...De Caprino al Finocchietto Selvatico is een nichekaas, geproduceerd van geitenmelk en op smaak gebracht met wilde venkel. Deze kaas heeft een aromatische smaak en een zachte textuur, waardoor hij perfect is voor aperitief en antipasti. De caprino is een hoogwaardig product, vervaardigd in beperkte hoeveelheden en bekroond met de zilveren medaille op de Alma Caseus wedstrijd. De ambachtelijke verwerking en de unieke smaak maken het een product van uitmuntendheid in de Italiaanse kaastraditie.
Portfolio (29)
Italië, Lucca
... deze reiniger ontworpen voor het hele gezin en voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige. De formule, verrijkt met biologische Toscaanse venkelextract, is in lijn met de traceerbaarheid en lokale waardering die Biofficina Toscana altijd heeft nagestreefd. Met een pH van 5 is de reiniger geformuleerd met plantaardige oppervlakte-actieve stoffen en biologische Toscaanse venkel- en calendula-extracten, perfect voor de dagelijkse reiniging van het gezicht, het lichaam en de intieme zones. Het heeft een milde kalmerende werking en laat een natuurlijke en aangename geur achter.
Portfolio (38)
Italië, Vimodrone
...Venkel x 10 12 14 st.
Portfolio (4)
Italië, Paterno'
Siciliaanse ambachtelijke onderneming die al meer dan 50 jaar hoogwaardige groenteconserven produceert. Bediening van gebieden Italië Europa Midden-Oosten Azië VS Canada Australië. Leveringen per container van 20 of 40 ft. Volledige pallets. Retail distributie voor Italië en Europa. Tomatensaus pesto's paté zoete smeersels Conserven in olijfolie of azijn, zoals antipasti groene en gevulde olijven...
Portfolio (9)
Italië, Partinico
ITALMONDO COMPANY SRL is een Italiaans export- en importbedrijf van voedingsmiddelen, dranken, fruit en likeuren, voornamelijk uit de Siciliaanse regio van Italië, met een hoog kwaliteitsniveau. We beschikken over industriële en ambachtelijke fabrieken die aan elke smaak en eis in de wereld kunnen voldoen. Onze werkzaamheden strekken zich uit van de fabriek tot uw bedrijf; we hebben gekwalificeerd...
Portfolio (8)
Italië, Stazione Fondi-Fondi
...Onder de groenten worden behandeld | venkel, selderij, witte bloemkool, savooiekool en Siciliaanse broccoli. De selderij komt uit Puglia; de venkel wordt 6 maanden in Abruzzo en 6 maanden in Calabria geproduceerd, terwijl de kool en de bloemkool worden geproduceerd in Lazio, Abruzzo, Campania, Puglia en Duitsland. De totale jaarlijkse productie bedraagt 1.130.300 kg.
Portfolio (6)
Italië, Corsano
...Likeuren gemaakt van natuurlijke grondstoffen uit het Otranto-Leuca park. Fijne infusies van venkel, salie, laurier en zeekraal; zeer gewaardeerd als digestief.
Portfolio (4)
Italië, San Pietro Clarenza
...De geur van wilde venkel verrijkt met de smaak van sardines, rozijnen en de geur van saffraan in een dressing van de meest klassieke Siciliaanse keuken om unieke pastagerechten te bereiden. INGREDIËNTEN: Verse wilde venkel min. 80%, verse sardines, ansjovisfilets, rozijnen, PINOLI, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, verse ui, zout, zwarte peper, saffraan. Kan fragmenten van pijnboompit-schalen bevatten. Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfolio (8)
Italië, Mesoraca
... en wilde venkel. Het mengsel wordt handmatig in een darm gestopt en gebonden om de klassieke vorm van de salamino te vormen. De rijping vindt plaats in omgevingen met gecontroleerde luchtvochtigheid en temperatuur gedurende minimaal 40 dagen. Aanbevolen als voorgerecht en om broodjes te vullen. PESO:500/550g Gewicht:0.350 kg Ingrediënten:Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen Suikers: Dextrose en sucrose Antioxidanten:E301 Conserveermiddelen:E250-E252 Categorie:Calabrese vleeswaren...
Portfolio (19)
...TARALLI MET CHILI, KAAS EN PEPPER, OLIE EN WIJN, MET VENKEL EN ZWARTE OLIVEN.
Portfolio (9)
Italië, Treviso
...PESO: 350 gram INGREDIËNTEN: Halal Italiaans rundvlees, zout, specerijen, chili, venkel, E252, E250. KENMERKEN: vrij van lactose en andere melkderivaten, glutenvrij en niet-GMO. VERPAKKING: vacuüm, in voedselveilige plastic. HOUDBAARHEID: 6 maanden. BEWAREN: 4°C.
Portfolio (5)
Italië, Marciano Della Chiana
... authentieke mix geeft de Toscaanse vleeswaren zijn unieke en onmiskenbare geur. De oude oorsprong van deze worst ligt in het Toscaanse gebied, waar in de middeleeuwen al wilde venkel werd gebruikt ter vervanging van peper, dat in die tijd veel duurder en moeilijker te verkrijgen was. De term Finocchiona wordt bovendien al sinds 1875 in verschillende Italiaanse woordenboeken en encyclopedieën vermeld. Onder deze bevindt zich ook het gerenommeerde Treccani, dat het associeert met de definitie van typische Toscaanse vleeswaren.
Portfolio (10)
...Het bedrijf Cavallaro Prodotti Ortofrutticoli is sinds 1963 gespecialiseerd in de productie en commercialisering van groente- en fruitproducten zoals lente-ui, sla, pompoen en venkel. Sinds enkele jaren heeft het bedrijf, dat zijn productievestiging in Scafati heeft, zich gespecialiseerd in de nationale en Europese productie en commercialisering van de Nocerino lente-ui. De "Cipollotto Nocerino...
Italië, Savignano Sul Rubicone
Goedemorgen, wij zijn een handelsbedrijf dat venkel en selderij het hele jaar door verhandelt, met verpakking en maatvoering van het product op verzoek van de klant. We zijn gevestigd in Savignano sul Rubicone (FC). We zijn een serieus, jong en snelgroeiend bedrijf. We zoeken partners om mee samen te werken.
... teelt, productie en verkoop van het Oro Verde di Sicilia. De olijfgaarden groeien op een hoogte van 50 tot 110 meter boven zeeniveau, in het platteland ten westen van Palermo. Honderdjarige olijfbomen die samenleven met inheemse plantensoorten zoals citrusvruchten, venkel, tijm en wilde asperges, druiven en aromatische kruiden, Oleificio Bellacera is een bedrijf dat uitkijkt op een van de...
Italië, Mestre
...Terpinene Alpha, Terpinoleen, Tetrahydrogeraniol, Thymol Terpenen Anijs, Terpenen Citronella, Terpenen Eucalyptus, Terpenen Venkel, Terpenen Lavendel, Terpenen Citroengras, Terpenen Litsea cubeba, Terpenen Citroen, Terpenen Munt, Terpenen Oregano, Terpenen Rozemarijn, Terpenen Spigo, Terpenen Tijm, Natuurlijk Antioxidant, Carnosinezuur, Carnisole, Inktvisinkt, Pistache Oleoresine van Paprika, Paprika, Saffraan, Specerijen, Natuurlijke Darmen, Inktvisinkt, Zwarte Saus, Groene Saus, Paella Saus, Schaaldiersaus, Algen Saus. Filzetta, baggetta, Gedroogd fruit, gedroogde groenten, voedselconserven...
Italië, Turin
...banaan, perzik, kiwi, watermeloen, goji-bes, granaatappel, abrikoos, vijgen, sultana, mandarijn, meloen, sinaasappel, peer, kaki, pruim, framboos, zure kers), groentestukken, groentepoeders (tomaat, spinazie, biet, wortelen, zwarte wortelen), kruiden en specerijen (oregano, tijm, komijn, anijs, venkel, rozemarijn, salie), conventionele en biologische vruchtensappen uit concentraat en NFC (appel...
Portfolio (10)
... kwaliteiten ervan benadrukken. Daarnaast behandelen we in andere periodes van het jaar ook andere belangrijke producten zoals venkel, asperges en Romeinse artisjokken, meloenen en watermeloenen uit de Toscaanse/Lazio Maremma.
Italië, Due Carrare
...Het familiebedrijf, opgericht in 2009, voert verschillende ambachtelijke bewerkingen uit van gegrilde (en niet-gegrilde) producten voor derden. Wij houden ons bezig met zowel groenten als fruit. Bijv. asperges, knoflook, artisjokken, borretane-uien, paddenstoelen, venkel, gedroogde tomaten, aubergines, courgettes, rode en gele paprika's, lombardische paprika, radicchio IGP (en niet) tardief/vroeg...
Italië, Grugliasco
...druiven, vijgen, wortelen, venkel, kastanjes, kersen, aardbeien, aubergines, komkommers, bloemkool, broccoli, cherrytomaten, tros tomaten, rundertomaten, ribbelige tomaten, piccadilly, pixel, merinda, artisjokken, meloenen, watermeloenen.
Italië, Gravina di Catania
... gevoel dat niet alleen het merk, maar het hele project heeft voortgebracht. Pietro heeft zich verbonden met de wortels van zijn Siciliaanse land, voortkomend uit wat het genereus kan geven aan degenen die het met liefde cultiveren: de tomaat, de aubergine, het basilicum, het wilde venkel, de chilipeper en de amandel zijn de waardevolle vruchten waarin de smaak van de zon en de zee van Sicilië te...
Portfolio (6)
Italië, Campo Calabro
...I Salumi della Benedetto s.r.l. vieren de kwaliteit, vergezeld van de geuren en smaken die typisch zijn voor het land van de Grieken in Calabrië, de aroma's van rue, venkel en de vurige rode peper die, krachtig gestampt in grote vijzels, de smaakervaring compleet maakt. Het lange rijpingsproces, gekozen om de gezondheid van de klanten te waarborgen, vergemakkelijkt en behoudt de uitmuntendheid...
... alla parmigiana, sperziebonen, cime di rapa, gebakken, gekookte barba, gekookte kruiden, gestoomde venkel, gestoomde wortelen, spruitjes, sjalotten, bloemkool, boerenkool, bonen, broccoletti, zuurkool gekookt, gestoomd of gegrild.
Italië, Prato (po)
Productie van groenten in olie en sauzen voor crostini. Giardiniera, paprika in olijfolie, wortelen in olijfolie, venkel in olijfolie, courgettes en zilveruitjes in olijfolie, bloemkool in olijfolie. Artisjoksaus, tomatensauzen, courgettesauzen, wortel- en uien sauzen. Ons product volgt geen besparingsbeleid, omdat alle gebruikte ingrediënten vers en van de hoogste kwaliteit zijn. De ambachtelijke verwerking is nauwkeurig en zorgvuldig, en alles is gericht op de bescherming en veiligheid die de klant moet hebben bij het consumeren van ons product, voorbij de traditie.
Italië, Martina Franca
Ons bedrijf is al meer dan 50 jaar actief op de markt, we maken ambachtelijke producten en gebruiken hoogwaardige Italiaanse grondstoffen. We zijn nationaal en internationaal bekroond, met onze caciocavalli gerijpt in primitivo (rode wijn) en een geitenkaas met wilde venkel.
Italië, Rossano
... (chocolade en chili). Daarnaast presenteren we een assortiment grappa met de smaken laurier, venkel en zoethout. Tot slot introduceren we onze nieuwigheid LIQUIRIZIA EN SAMBUCA. Onze productie is strikt ambachtelijk in elke fase van de verwerking. Likeur met zoethout 25% vol; Crème met zoethout 18% vol. (ingrediënten: melk; suiker; alcohol; pure zoethout); Likeur met chocolade (ingrediënten: water, suiker, alcohol, pure zoethout, cacao, natuurlijke aroma's). Venkel (ingrediënten: water, suiker, alcohol, wilde venkel). Bovendien is de harmonieuze smaak zeer bijzonder.
Italië, Siracusa
Ons bedrijf produceert en verhandelt groente- en fruitproducten en citrusvruchten uit de provincie Syracuse, zoals: nieuwe aardappelen, sla (romaine, iceberg, trocadero), selderij, venkel, sperziebonen, citroenen, sinaasappels en daarnaast distribueert het gedurende het hele kalenderjaar aardappelen en uien, die ook worden geïmporteerd uit Europese lidstaten.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play