Italië, Maruggio
...Harmonische extra vergine De typische goudgele kleur wordt verkregen door het koude persen van de olijven, waarvan de variëteiten Oliarola en Cellina zijn. Het heeft een uitgebalanceerde smaak, onmiddellijk aangenaam met een vleugje amandelen. Het is een vrucht van gemiddelde intensiteit, met aangename geuren van de Middellandse Zee. Beschikbaar in flessen: 0,25 lt. – 0,50 lt. – 0,75 lt...
Portfolio (8)
Italië, Città Di Castello
...Salsa met zomertruffels en paddenstoelen. Zonder conserveermiddelen en glutenvrij. Perfect voor pasta, risotto, eieren, toastjes, voorgerechten. Bevat geen zwarte olijven voor een echte truffelsmaak! Saus met zwarte truffels en paddenstoelen. Ideaal om verschillende gerechten te verrijken, zoals voorgerechten, toastjes, hoofdgerechten, sauzen, vlees, gratins en omeletten.
Portfolio (2)
Italië, Corsano
...Verkoop van biologische extra vierge olijfolie uit Salento, geproduceerd uit Nociara- en Cellina-olijven, koudgeperst. Gecertificeerde biologische extra vierge olie.
Portfolio (4)
Italië, Roccadaspide
...Speciale aanbieding pakket van 12 flessen voor slechts 89€ Fles olie 75 cl PRODUCTBESCHRIJVING: De biologische extra vierge olijfolie La Mortella is rechtstreeks verkregen uit biologische olijven van teelt uit het Cilento en uitsluitend door mechanische processen. Het heeft een maximale zuurgraad in termen van oliezuur van 0,24%. INDICATIEVE ANALYSEWAARDEN: Zuurgraad in oliezuur: 0,24...
Portfolio (1)
Italië, Catania
...De olie "Prezioso" komt van een bijzondere variëteit van de olijfboom, de "Nocellara Etnea", die bijna uitsluitend aan de voet van de Etna wordt geteeld. De olijven, afkomstig uit biologische landbouw, worden handmatig geoogst vóór november wanneer ze nog groen zijn, waarbij de opbrengst wordt opgeofferd om een olie met een meer fruitige smaak te verkrijgen. De persing, die binnen 6/12 uur na de...
Portfolio (8)
... met een speciale tomatensaus. Ingrediënten: Gefrituurde aubergine in blokjes 37%, tomatensaus, zonnebloemolie, extra vierge olijfolie, uien, selderij, olijven, kappertjes, suiker, natuurlijke aroma's, azijn.
Italië, San Mauro Cilento
San Mauro del Cilento is het dorp van de olie. Gelegen op enkele kilometers van de beroemde toeristische bestemming Acciaroli, maakt dit dorp deel uit van het Nationaal Park van Cilento en Vallo Diano. Het gebied wordt gekenmerkt door oude watermolens, paden die door de mediterrane begroeiing slingeren en olijfgaarden. De Azienda Agricola Botti, sterk in zijn verbondenheid en de liefde die het met...
Italië, San Vito Dei Normanni
... door ons, de kinderen, een realiteit die kwaliteit en authenticiteit als onmisbare pijlers heeft. Al tientallen jaren is ons belangrijkste product de Brindisino-artisjok, heerlijk in zijn natuurlijke staat, of geconserveerd in pekel of olie. In de loop der jaren hebben we besloten om ons met passie ook aan andere producten te wijden: courgettes, aubergines, tomaten, paddenstoelen, olijven en...
Italië, Venetico
...Wij produceren en verpakken, In olie, Olijven, Kappertjes, Siciliaanse pesto's. Groothandelsleveranciers voor typische winkels, delicatessen, wijnwinkels, pubs, bars, restaurants. Neem contact met ons op voor speciale prijzen. GIURBA Siciliaanse conserven, opgericht in 1995 in Rometta, voortgekomen uit familiale agrarische en gastronomische tradities, en recepten die van generatie op generatie...
Italië, Napoli
Ceriellolive s.r.l heeft een jarenlange ervaring die voortkomt uit een sterke familiale traditie, die van vader op zoon is doorgegeven, inmiddels al drie generaties lang. Het bedrijf is in 1911 opgericht uit de liefde en toewijding die grootvader Giuseppe altijd aan de olijven heeft gegeven. De organisatorische structuur en het uitgebreide verkoopnetwerk van Ceriellolive s.r.l stellen ons vandaag in staat om aan elke behoefte van de klant te voldoen... van de klassieke wederverkoper tot de grootdistributie.
Italië, Ospitaletto
...die ons in staat stelt een lange levensduur te garanderen. Al onze netten zijn niet-toxisch en geschikt voor contact met voedsel, ze zijn technologisch geavanceerd en 100% in Italië geproduceerd. Het assortiment van de door ons verhandelde producten omvat knoopnetten, steiger netten, vogelbeschermingsnetten, vorstbeschermingsnetten, hagelnetten, insectenbestrijdingsnetten...
... de kracht van het water. Ook vandaag de dag zijn de oude waterwielen en binnenin de gebouwen de antieke molens voor de productie van tarwe- en kastanjemeel nog steeds te bewonderen. De activiteit van de oliemolen, die van oktober tot maart loopt, omvat de verwerking van olijven voor derden en de productie van olie voor verkoop. In deze periode is het mogelijk om vrijelijk de ruimtes te bezoeken en...
Italië, Marmirolo
... dat mensen in Italië landbouw als hun belangrijkste beroep kiezen. Een bezoek aan een boerderij en hotels in Mantua kan u de realistische ervaring bieden om verse olijven, citrusvruchten, appels, druiven, enz. te proeven en bovenal Italië.
Italië, Calatafimi Segesta
... olijfolie met zijn uitstekende nutraceutische en organoleptische eigenschappen, terwijl we het gebied waarderen en het landschap en de natuur beschermen. Olio Angimbe NATURES wordt verkregen uit geselecteerde olijven, met de hand geoogst in de olijfgaard van Calatafimi Segesta. Het wordt binnen dezelfde dag gemalen en de olijven worden geselecteerd voordat ze volledig rijp zijn, wanneer er nog...
Portfolio (3)
...Giarratana en Cerasuola. Onze olijven, koud geperst, produceren zowel een 'pure' olie als een 'Blend'. De fasen van teelt, oogst, persing, opslag en botteling van de olie worden allemaal uitgevoerd volgens de strikte normen die zijn vastgesteld door de Europese regelgeving voor biologische producten. Al gewaardeerd door uitmuntendheden in de lokale horeca, is onze bedoeling om onze producten in heel Nederland en internationaal bekend te maken.
Portfolio (6)
...Fonte Torre produceert extra vierge olijfolie in Umbrië met de beste extractie- en oogsttechnologieën, met als doel een product van de hoogste kwaliteit te verkrijgen. De olijven van de overwegende variëteit "Moraiolo", bekend om hun hoge polyfenolgehalte, worden binnen 48 uur na de oogst bij lage temperaturen (lager dan 27°C) verwerkt. Wij produceren uitsluitend 100% Italiaanse extra vierge...
Het bedrijf Conserviera Greco is het resultaat van een familiepassie; in de jaren vijftig van de vorige eeuw begonnen onze grootouders de grond te bewerken die zij bezaten nabij de Riserva di Torre Guaceto. Vanaf dat moment is hun project gegroeid tot het nationale grenzen heeft overschreden en zich heeft gevestigd als een belangrijke speler in de agrovoedingssector. De nieuwe generatie van kinder...
Italië, Chiaramonte Gulfi (rg)
...Voor de verzorging van onze planten gebruiken we natuurlijke methoden. Wilde vijgen De natuurlijke habitat van onze kust waar de vijgenbomen zich bevinden, is terrasvormig, waardoor ze alle organoleptische kenmerken, sporenelementen en aminozuren kunnen behouden. Tafeldruiven Sicilië is de tweede grootste producent van tafeldruiven in Italië. Dankzij de mediterraan subtropische pedo...
Italië, Nicolosi
De eigenschappen van de gronden, het respect voor gevestigde teelttradities en de sterke neiging naar kwaliteit zorgen ervoor dat onze producten al jaren worden erkend als een symbool van echtheid en goedheid. Met ons werk produceren we voornamelijk olie en wijn, maar ook conserven en zeep. Deze producten ontstaan aan de voet van de Etna, de hoogste actieve vulkaan van Europa en erkend als Werelde...
... omstandigheden voor de teelt van wijnstokken en olijfbomen. Vandaag de dag vervullen 35 medewerkers specifieke taken binnen het bedrijf. Tijdens de oogstperiode van de druiven en de olijven verdrievoudigt het aantal arbeiders.
Italië, Biancavilla
... toekomst terwijl het de traditie behoudt. Onze olijvenproductie is gelegen in het D.O.P. gebied Monte Etna, precies in de vulkanische gebieden van de gemeenten Biancavilla en Santa Maria di Licodia, (hoogte 555 meter boven zeeniveau), hier worden onze olijfbomen bewerkt zonder het gebruik van chemische producten. De olijven, die rijpen onder de Siciliaanse zon en in de warme vulkanische grond, worden tussen november en januari uitsluitend met de hand geoogst door middel van "Brucatura". Dit proces stelt onze olie in staat om al zijn kwaliteiten en uitstekende organoleptische stoffen te behouden.
Ik ben Ferdinando Pappalardo, afkomstig uit een familie van ondernemers in de agrovoedingssector die al generaties lang actief is. Ik maak gebruik van de dertig jaar ervaring die ik heb opgedaan in de olijvenverwerking. Mijn extra vierge olijfolie wordt verkregen uit de eerste persing van zorgvuldig geselecteerde, met de hand geplukte olijven, die op het juiste rijpingsniveau zijn, van twee...
Italië, Cerignola
... bedrijf, wat de logistiek van de verwerking bevordert en vooral de absolute garantie van de traceerbaarheid van onze conserven waarborgt. Ons assortiment is breed en compleet, met een productie die vooral gericht is op: artisjokken, olijven, knoflook, kappertjes, tomaten en andere groenten in verschillende verwerkingsvormen. We beschikken over de meest erkende internationale kwaliteitscertificeringen.
Italië, Arquà Petrarca
... staat is om de smaak van elk gerecht te versterken zonder de smaken te verzwaren. In deze karakteristieke en innovatieve olijfoliepers in Veneto worden moderne methoden voor de verwerking van olijven toegepast, te beginnen met de handmatige oogst, om de vrucht niet te beschadigen voordat deze wordt gemalen. Naast het minutieuze en zorgvuldige werk van de productie van extra vergine olijfolie van de...
Portfolio (3)
Italië, Castelvetrano
verwerking, transformatie en verpakking van olie en tafelolijven, Nocellara del Belice olijven in potten voor de grootdistributie en in emmers voor de horeca, verpakkingen in zakken voor toeristische locaties, olijvenpasta van groene olijven, zwarte olijven, en gemarineerde olijven, olijvenpasta van artisjokken, paddenstoelen en gedroogde tomaten, we verpakken ook artisjokken in stukken in potten. We verpakken en verwerken ook voor derden met het etiket van de klant.
Italië, Palo Del Colle
... voornamelijk een fruitige olie wordt verkregen met aanzienlijke bitterheid en pittigheid, dankzij de hoge hoeveelheid polyfenolen die het kenmerken en het een bondgenoot maken voor de bescherming van de gezondheid; zowel van olijven van de cultivar "ogliarola", die een zeer evenwichtige, elegante olie oplevert met tonen van amandelen en soms van appel en vers gemaaid gras. De "core business" van het...
Portfolio (2)
Italië, Silvi
... aanwezig zijn, worden ze binnen zeer korte tijd na de oogst gemalen in een traditionele olijfmolen met granieten molenstenen, door middel van 'eerste koude persing' die alle organoleptische eigenschappen van de meest authentieke olijfolie van superieure kwaliteit intact houdt, uitsluitend verkregen door mechanische processen zoals een echte persing van olijven.
...Tijdens het olijfoogstseizoen leveren de leden dagelijks hun olijven aan en de verwerking vindt plaats binnen 24 uur na de oogst door middel van mechanische processen (koude extractie); deze methode maakt het mogelijk om een superieure kwaliteit Extra Vergine olie te verkrijgen. Bij het zien van onze olie, die uitsluitend in het gebied van FARNESE wordt geproduceerd, heeft een smaragdgroene kleur...
Portfolio (1)
Italië, Rovigo
Oliq levert de olijfolie-industrie de industriële hulpmiddelen die nodig zijn om concurrerend te blijven op de markt. De machines en installaties die oliQ aan de Italiaanse industrie aanbiedt, komen voor het grootste deel uit Spanje, een land dat alleen al meer dan 40% van de tafelolijven ter wereld verwerkt. De noodzaak om te industrialiseren om deze grote hoeveelheden olijven te verwerken...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play