... de manier waarop extra vergine olijfolie wordt gemaakt, behoudt het meer van de echte olijfsmaak en bevat het meer van de natuurlijke vitamines en mineralen die in olijven te vinden zijn. Ideaal voor zeevruchten, dippen. Oogsttijd: Eerste oogst Olijven: Domat, Uslu Regio: Akhisar (Westelijk deel van Turkije) Aroma: Groene Tomatenblad, Artisjok, Amandel, Groen Gras,...
Portfolio (10)
... Vergine Olijfolie • Spray Olijfolie – 125 ml/250 ml • Groene Olijven gevuld met Sinaasappel of Citroen • Groene/Zwarte Gesneden Olijven • Ontpitte Groene/Zwarte Olijven • Handgemaakte Olijfoliezeep...
Portfolio (2)
Turkije, Akhisar
... brengt de meest geselecteerde olijven van de Akhisar-regio, die wordt beschouwd als het centrum van de tafelolijvencultuur, met zorg naar uw tafels. Paprika, een van de onmisbare smaken in de keukens van veel landen over de wereld, is in elk gerecht van salades tot pasta gebruikt en is gebruikt bij de productie van specerijen en tomatenpuree. IDEAL Agriculture heeft een verwerkingscapaciteit van 5000 ton per jaar voor gesneden paprika, gegrilde paprika en hete paprikasaus.
Turkije, Merter/zeytinburnu
... in bulk geëxporteerd naar Italië, Spanje, de VS en andere landen. Het wordt vaak gemengd, gebotteld en opnieuw geëxporteerd naar de VS als "gebotteld in Italië" of "geïmporteerd uit Italië". De olijfboom is ontstaan in de regio die nu Turkije is ("Klein-Azië" of "Anatolië") en verspreidde zich later rond de Middellandse Zee. De olijven in Turkije worden meestal met de hand geoogst en worden vaak...
Populaire landen voor deze zoekterm