... verschillende fasen van elk productieproces, om de eindconsument te voorzien van een kwaliteitsproduct in elke uithoek van de wereld. Olijven voor olie en tafel, tomaten voor saus en gedroogde tomaten, verwerkt in een reeks typische gastronomische specialiteiten, van crèmes tot ingelegde producten; en ook tomatensaus en gedroogde paprika's. Kwaliteitsgarantie voor brandstoffen: brandhout en pitten van extra vierge olijfolie, met levering aan huis gedurende het hele jaar; snoeiservice voor olijfbomen en openbaar groen volgens de regels van de kunst, met speciale apparatuur die aan de wet voldoet.
... schoonste en meest ongerepte zeeën van het noordwesten van Sicilië, aan de Golf van Castellamare. Een gebied dat van nature is voorbestemd voor de teelt van olijven, citrusvruchten, wijnstokken en groenten van uitstekende kwaliteit met een respect dat zich weerspiegelt in de kwaliteit van zijn agrarische producten.
Italië, Bernalda
... geleerd. De kwaliteiten van onze olijven zijn een perfecte samensmelting van voedingsstoffen die onze Extra Vergine Olijfolie, vitamines en ongeëvenaarde voedingsstoffen geven, waardoor het uniek is. We produceren en selecteren zorgvuldig vijf verschillende soorten olijven: Leccino, Ogliarola del Bradano, Coratina, Bernaldese, Gravina. Door de originaliteit en de bijzondere kenmerken van het...
Italië, Ribera
...Sinds 1953 zijn we actief in de oliesector. We zijn gevestigd in Sicilië, in de regio Ribera. De verwerkingstijd loopt van begin oktober tot half november, wanneer de olijven nog groen zijn en hun volledige aroma aan de olie afgeven. De olijven worden binnen 24 uur gemalen. De olie die we selecteren, van de beste kwaliteit, wordt verpakt onder het merk "olie del Professore" en op de markt...
Italië, Viale N. Machiavelli 65/67
... vruchten en het duizenden jaren oude werk van de mens, vertegenwoordigen de pijlers van de Toscaanse plattelands economie, waardoor een uitzonderlijk evenwicht ontstaat tussen wat door de mens is gecreëerd en wat natuurlijk is. Al sinds mensenheugenis worden in Toscane, na de oogst, de lange ladders voorbereid die nodig zijn om de olijven met de hand te plukken, om ze vervolgens in speciale manden van wilg te leggen en in enkele...
Portfolio (8)
Italië, Rocchetta Nervina
Farm Cuvea produceert ligurische olijfolie die volledig biologisch en koudgeperst is aan de Italiaanse Rivièra. Naast de taggiasca olijfolie creëren we ook typische Italiaanse sauzen (zoals basilicum pesto, rode pesto) en producten met taggiasca-olijven (zoals ontpitte taggiasca-olijven, taggiasca-olijfcrème en ontpitte taggiasca-olijven) en we verkopen ze in onze online winkel. Onze olijfolie is...
... de contrada Perillo, in de gemeente Montemilone (Potenza). Er worden oude granen, spelt, gerst, haver, kikkererwten, linzen, koriander, olijven, Aglianico en Merlot druiven, en verschillende soorten voedergewassen verbouwd. Er worden schapen gehouden, die op het bedrijf in de wei lopen. Er is constante aandacht voor het milieu, niet alleen door biologische landbouw, maar ook door de praktijk van...
Italië, Bagno a Ripoli
... olijfolieproductie zoals Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Mexico en Californië (VS). De zoektocht naar voortdurende verbetering van het proces van olijven naar olie is altijd het doel geweest van Officine Meccaniche Toscane S.p.A. Talrijke patenten hebben het bedrijf in staat gesteld om werkelijk innovatieve machines en installaties in de sector te ontwikkelen. De basis van het voortdurende onderzoek naar innovatie en ontwikkeling is de wil om onze klanten instrumenten te bieden die hen in staat stellen een kwalitatief hoogstaand product te verkrijgen.
... staat stelde de oceanen te oversteken. Teeltmethoden, bemesting en plantbescherming zijn tot op de dag van vandaag volledig natuurlijk, de olijven worden geoogst op het hoogtepunt van de kwaliteitsopbrengst en de vruchten worden snel naar de olijfmolen gebracht. Dit zijn de sleutelcomponenten die ons in staat hebben gesteld om de hoge productiestandaard te behalen die van generatie op generatie is...
Italië, Torremaggiore
...Met meer dan 40 jaar ervaring vertegenwoordigt het bedrijf "Borrelli" een ondernemende en technologische realiteit in het zuiden van Italië op het gebied van de productie van pneumatische snoeisystemen, vereenvoudigde oogst en compressoren. Het bedrijf is al twee generaties actief in de sector en garandeert continuïteit in service en ondersteuning voor zijn klanten. Het is in staat om een breed...
Italië, San Prisco
De familie Zibella is al jaren de referentie leverancier voor de belangrijkste verwerkende industrieën van agrovoedingsproducten en groothandels in de sector. Ze richt zich specifiek op de commercialisering van olijven, kappertjes, en sinds enkele jaren ook op paddenstoelen, artisjokken en gedroogde tomaten. Binnen het bedrijf is er een gestructureerde organisatie, voornamelijk op basis van functies, maar met duidelijk flexibele taken om zich zo goed mogelijk aan te passen aan de sterke groei die het in de loop van al deze jaren heeft doorgemaakt.
Italië, Marsala
...biancolilla, nocellara en cerasuola. De olijven worden uitsluitend met de hand geoogst, vervolgens ontdaan van bladeren en dagelijks overgebracht naar de molen voor verwerking binnen 24 uur. De olie wordt koud geëxtraheerd en onmiddellijk overgebracht naar roestvrijstalen containers die een perfecte conservering garanderen om het erfgoed van onze regio te verbeteren.
Portfolio (1)
Italië, San Casciano In Val Di Pesa
De Frantoio Carmignani Umberto bevindt zich in San Casciano in Val Di Pesa en biedt zijn klanten de jarenlange en gepassioneerde ambachtelijke en olijfolie-ervaring van zijn eigenaren, erfgenamen van de eeuwenoude traditie in de verwerking van olijven en hun koude persing. Altijd heeft de sterke neiging naar kwaliteit, de gevestigde tradities en vooral het eigendom van de productiegronden de...
Italië, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC biedt een gevarieerd assortiment etnische voedingsproducten uit verschillende delen van de wereld aan: - Groenteconserven - Harissa-saus - Visconserven: tonijn, sardines, makreel, ansjovis - Gerookte vis - Olijven - Specerijen - Jam - Olijfolie en plantaardige olie - Fruitsappen - HALAL vleeswaren - Kaas - Pasta, rijst en couscous - Gedroogd fruit - Dadels - Traditionele zoetigheden - Oosterse patisserie - Brikdeeg...
Italië, Vasto
Verkoop van extra vierge olijfolie en Leccino-olijven uit de productie in Abruzzen.
Italië, Roma
... verspreiden van de kennis over Griekse streekproducten in Italië door evenementen te organiseren voor wijnproeverijen op de belangrijkste locaties van de Italiaanse sommelierkringen. Kostas Linardos, de oprichter van Ellenikà, is vaak te vinden in de slow food-kringen en heeft enkele Griekse wijnen gepresenteerd in de uitzending EAT PARADE op Rai 2. De selectie van Griekse producten is uitsluitend...
Italië, Calenzano
... Nutrimento zijn geïnspireerd op het waardevolle en oude familiereceptenboek, dat talrijke ideeën bevat van een traditie die nog steeds door consumenten wordt gewaardeerd. Het bedrijf is in staat om producten onder private label te ontwikkelen, waarbij het project van creatie wordt gevolgd: van het maken van het recept tot de personalisatie van de verpakking. Il Nutrimento gebruikt voor zijn recepten veel grondstoffen die in Italië zijn geteeld, om een kortere keten te garanderen, de promotie van de Italiaanse biologische landbouw te bevorderen en de milieu-impact van transport te verminderen.
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
Italië, Gubbio
..."BICCARI" NATIVE OLIE EXTRA RECHTSTREEKS VAN DE PRODUCENT KOPEN GUBBIO UMBRIË ITALIË Olijfbomen: Onze eeuwenoude olijfgaarden op een optimale hoogte van 700 meter boven zeeniveau maken de teelt van de olijfboom zonder pesticiden mogelijk en dragen bij aan het bereiken van kwaliteitsniveaus die in geen andere omgeving kunnen worden herhaald. De olijven worden in de maanden oktober, november en...
Italië, Scario
...Pancetta, Capocollo, Guanciale, Biologische Pasta, Biologische Wijn, Olijven, Paté, Jam, Marmelade, Mastaccioli, Cantucci. Ambachtelijke Honing, Speltproducten, Propolis, Honingkaramels, Bruidstorrone, Hennepolie en -meel, Senatore Cappelli-meel, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Specerijen, Spumante, Grappa,...
Italië, Tavarnelle Val Di Pesa
De MORI-TEM, Toscana Enologica Mori, is gespecialiseerd in het ontwerp, de bouw en de installatie van machines voor het omzetten van druiven in wijn en olijven in olie. De MORI-TEM oliemolens zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel kleine als grote producenten van extra vierge olijfolie. In de wijnbouwsector was het bedrijf een van de eerste in Italië die horizontale druivenpersen met een mand en een verwijderbare klopper bouwde, die bijzonder geschikt zijn voor de kleine wijnmakerij.
Italië, Grumo Appula
... 300%! De Coratina-olijf wordt voor 100% gebruikt in onze "Smeraldo" olijfolie "intens groen fruitig". Het totale aantal fenolische verbindingen en van α-tocoferol is het hoogst in de jonge, groene olijven, zoals wij ze verwerken. Hierdoor dragen oliën die uit deze olijven worden geproduceerd, aanzienlijk bij aan de opname van olijfolie-polyfenolen. Onze extra vergine (extranatief) biologische olijfolie vindt zijn oorsprong in Apulië (de hak van Italië) op de plantages die liggen tussen de zee en het nationale park van de "Hoge Murgia" en al 5 generaties door onze familie worden beheerd.
Italië, Campobello Di Mazara
... producten aan, zoals: gearomatiseerde oliën (met knoflook, citroen, rozemarijn, salmorigano en chili), olijvenpasta (groene, zwarte, met sinaasappelschillen, met mandarijnschillen en met citroenschillen), olijven in pekel, cunzate "gekruid" en gearomatiseerd.
Italië, San Martino Buon Albergo
Wij produceren en bottelen Extra Vergine Olijfolie. Fontanara Srl is de naam van het bedrijf dat zich bezighoudt met de productie en commercialisering van producten onder het merk Fontanara en andere geregistreerde merken zoals Borgoliva, Martin en Montetosà. Wij beschikken over een assortiment van voedingsproducten in olie (van paddenstoelen tot tonijn), honing van ons landgoed en cosmetische pro...
Italië, Massafra
...Perrini, een dynamische speler in de agrovoedingssector van tafelolijven, extra vierge olijfolie en citrusvruchten, stelt zich op als synoniem voor betrouwbaarheid, waarbij de hoogste kwaliteit in de agrovoedingsprocessen wordt gegarandeerd. Het bedrijf biedt de beste 'Smaken van Puglia': van extra vierge olijfolie tot Leccino-olijven in pekel in verschillende verpakkingen - voor detailhandel en groothandel - tot aan clementines en sinaasappels, allemaal afkomstig uit eigen productie, made in Italy.
Italië, Campobello Di Mzara
Familiebedrijf met een rijke erfenis die van generatie op generatie gaat; wij zijn de derde. Wij produceren extra vierge olijfolie en biologische olijven van de Nocellara del Belice variëteit. Gearomatiseerde oliën, tapenade van groene en zwarte olijven, met schil van citroenen, sinaasappels, mandarijnen, aubergines, pistachenoten en olijven cunzatu. Alles wordt met liefde gemaakt volgens oude methoden, zoals het vroeger gedaan werd.
Italië, Nicosia
... tot 30 quintalen olijven per uur te verwerken, samengevat in drie maten: S, M en L. Het belangrijkste voordeel van BioSpremi® is dat het de maximale kwaliteit van olie uit olijven verkrijgt zonder toevoeging van water en met een lager energieverbruik. We richten ons op olijfoliemolens en landbouwbedrijven die eindelijk de hoogste kwaliteit van Extra Vergine Olijfolie willen behalen.
Italië, Castronovo Di Sicilia
... technologieën die, in tegenstelling tot de traditionele extractiesystemen, de continue verwerking van olijven mogelijk maken. Vanaf dat moment heeft het bedrijf zich toegelegd op de geavanceerde technologie van decanters, de centrifugaalextractor, een installatie die in staat is om 50.000 kilogram per uur te verwerken, en de ALFA LAVAL-technologie die het mogelijk maakt om de pasta's "koud" te...
Italië, Diano San Pietro
... Taggiasca-olijven met eigen planten en de productie van Taggiasca en Italiaanse extra vierge olijfolie, hebben we ook de productie van conserven, pesto, gedroogde tomaten en gevulde pepers. Het bedrijf hecht groot belang aan het behoud van het natuurlijke aroma van de grondstoffen, daarom worden de olijven binnen 24 uur na de oogst gemalen en wordt het basilicum binnen enkele uren na aankomst omgevormd tot halffabrikaat en pesto.
Italië, Imperia
...L'Olio di Cannelle is een extra vierge olijfolie van de variëteit "Monocultivar Taggiasca". De Monocultivar olie is uniek in zijn organoleptische eigenschappen die het onderscheidt van andere oliën die normaal op de markt zijn. De Taggiasca-olijven zijn een van de meest beroemde variëteiten voor de productie van extra vierge olijfolie. L'Olio di Cannelle is 100% natuurlijk, zijn puurheid valt op...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play