Italië, Viale N. Machiavelli 65/67
... vruchten en het duizenden jaren oude werk van de mens, vertegenwoordigen de pijlers van de Toscaanse plattelands economie, waardoor een uitzonderlijk evenwicht ontstaat tussen wat door de mens is gecreëerd en wat natuurlijk is. Al sinds mensenheugenis worden in Toscane, na de oogst, de lange ladders voorbereid die nodig zijn om de olijven met de hand te plukken, om ze vervolgens in speciale manden van wilg te leggen en in enkele...
Portfolio (8)
Italië, Rocchetta Nervina
Farm Cuvea produceert ligurische olijfolie die volledig biologisch en koudgeperst is aan de Italiaanse Rivièra. Naast de taggiasca olijfolie creëren we ook typische Italiaanse sauzen (zoals basilicum pesto, rode pesto) en producten met taggiasca-olijven (zoals ontpitte taggiasca-olijven, taggiasca-olijfcrème en ontpitte taggiasca-olijven) en we verkopen ze in onze online winkel. Onze olijfolie is...
... de contrada Perillo, in de gemeente Montemilone (Potenza). Er worden oude granen, spelt, gerst, haver, kikkererwten, linzen, koriander, olijven, Aglianico en Merlot druiven, en verschillende soorten voedergewassen verbouwd. Er worden schapen gehouden, die op het bedrijf in de wei lopen. Er is constante aandacht voor het milieu, niet alleen door biologische landbouw, maar ook door de praktijk van...
Italië, Bagno a Ripoli
... olijfolieproductie zoals Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Mexico en Californië (VS). De zoektocht naar voortdurende verbetering van het proces van olijven naar olie is altijd het doel geweest van Officine Meccaniche Toscane S.p.A. Talrijke patenten hebben het bedrijf in staat gesteld om werkelijk innovatieve machines en installaties in de sector te ontwikkelen. De basis van het voortdurende onderzoek naar innovatie en ontwikkeling is de wil om onze klanten instrumenten te bieden die hen in staat stellen een kwalitatief hoogstaand product te verkrijgen.
... staat stelde de oceanen te oversteken. Teeltmethoden, bemesting en plantbescherming zijn tot op de dag van vandaag volledig natuurlijk, de olijven worden geoogst op het hoogtepunt van de kwaliteitsopbrengst en de vruchten worden snel naar de olijfmolen gebracht. Dit zijn de sleutelcomponenten die ons in staat hebben gesteld om de hoge productiestandaard te behalen die van generatie op generatie is...
Italië, Torremaggiore
...Met meer dan 40 jaar ervaring vertegenwoordigt het bedrijf "Borrelli" een ondernemende en technologische realiteit in het zuiden van Italië op het gebied van de productie van pneumatische snoeisystemen, vereenvoudigde oogst en compressoren. Het bedrijf is al twee generaties actief in de sector en garandeert continuïteit in service en ondersteuning voor zijn klanten. Het is in staat om een breed...
Italië, San Casciano In Val Di Pesa
De Frantoio Carmignani Umberto bevindt zich in San Casciano in Val Di Pesa en biedt zijn klanten de jarenlange en gepassioneerde ambachtelijke en olijfolie-ervaring van zijn eigenaren, erfgenamen van de eeuwenoude traditie in de verwerking van olijven en hun koude persing. Altijd heeft de sterke neiging naar kwaliteit, de gevestigde tradities en vooral het eigendom van de productiegronden de...
Italië, Vasto
Verkoop van extra vierge olijfolie en Leccino-olijven uit de productie in Abruzzen.
Italië, Agrigento
... aansluiten bij de voortdurende zoektocht naar innovatie en ontwikkeling. We bouwen sterke relaties op met leveranciers uit verschillende delen van de wereld (Italië, Californië, Argentinië, Griekenland, Spanje, Turkije, enz.), waarbij we een hoge kwaliteit van het product garanderen, dankzij de constante zoektocht naar innovatie.
... oliën van vers gemalen olijven met verse truffel, citroen, rode mandarijn, rozemarijn en chilipeper. Hoogwaardige IGT Salento wijnen van de druivenrassen Primitivo, Negroamaro, Ottavianello en Malvasia. ROSE', WIT, ROOD en PASSITO. Daarnaast hebben we een beperkte productie van zoete amandelen van oude bomen die verspreid staan in onze olijfgaarden, die normaal gesproken worden gebruikt in de haute...
Italië, Campobello Di Mazara
... producten aan, zoals: gearomatiseerde oliën (met knoflook, citroen, rozemarijn, salmorigano en chili), olijvenpasta (groene, zwarte, met sinaasappelschillen, met mandarijnschillen en met citroenschillen), olijven in pekel, cunzate "gekruid" en gearomatiseerd.
Italië, Gualdo Cattaneo
Onze onderneming is gelegen in het hart van Italië, in de regio Umbrië, en beslaat 30 hectare. Ons product is BIO, uitsluitend van hoge kwaliteit met de DOP-aanduiding. Elk jaar wordt de oogst traditioneel uitgevoerd om de kwaliteit van de olijven te waarborgen. Daarnaast maken we gebruik van de koude persmethode; een geavanceerde machine (AlfaLaval van de nieuwste generatie) garandeert de...
Italië, Campobello Di Mzara
Familiebedrijf met een rijke erfenis die van generatie op generatie gaat; wij zijn de derde. Wij produceren extra vierge olijfolie en biologische olijven van de Nocellara del Belice variëteit. Gearomatiseerde oliën, tapenade van groene en zwarte olijven, met schil van citroenen, sinaasappels, mandarijnen, aubergines, pistachenoten en olijven cunzatu. Alles wordt met liefde gemaakt volgens oude methoden, zoals het vroeger gedaan werd.
Italië, Nicosia
... tot 30 quintalen olijven per uur te verwerken, samengevat in drie maten: S, M en L. Het belangrijkste voordeel van BioSpremi® is dat het de maximale kwaliteit van olie uit olijven verkrijgt zonder toevoeging van water en met een lager energieverbruik. We richten ons op olijfoliemolens en landbouwbedrijven die eindelijk de hoogste kwaliteit van Extra Vergine Olijfolie willen behalen.
Italië, Castronovo Di Sicilia
... technologieën die, in tegenstelling tot de traditionele extractiesystemen, de continue verwerking van olijven mogelijk maken. Vanaf dat moment heeft het bedrijf zich toegelegd op de geavanceerde technologie van decanters, de centrifugaalextractor, een installatie die in staat is om 50.000 kilogram per uur te verwerken, en de ALFA LAVAL-technologie die het mogelijk maakt om de pasta's "koud" te...
Italië, Diano San Pietro
... Taggiasca-olijven met eigen planten en de productie van Taggiasca en Italiaanse extra vierge olijfolie, hebben we ook de productie van conserven, pesto, gedroogde tomaten en gevulde pepers. Het bedrijf hecht groot belang aan het behoud van het natuurlijke aroma van de grondstoffen, daarom worden de olijven binnen 24 uur na de oogst gemalen en wordt het basilicum binnen enkele uren na aankomst omgevormd tot halffabrikaat en pesto.
Italië, Caianello
... uitgedoofde vulkaan binnen het Regionale Park van Roccamonfina, goed beschermd tegen elke vorm van vervuiling en chemische meststoffen. De bijzondere kenmerken van het gebied waar onze olijven worden verbouwd, geven de olie superieure organoleptische en voedingskwaliteiten.
Italië, Castelverano
Essences van Sicilië en Typische Producten: Olijven, Olijfolie van Nocellara del Belice, Biologische Honing, Wijn Dop IGP, Oregano, Kappertjes, Passito Zibibbo van Pantelleria, Jam en Confituur, Zwart Brood van Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Fruit, Gedroogde Tomaten, Knoflook van Nubia, Paté Busiate, Zout uit Trapani, Amaro Selinunte. Alle lokale en traditionele producten van Kwaliteit en Natuurlijke Smaak.
...% Italiaanse extra vergine olijfolie met mechanische verwerking en in een continue koude pers. Na de verwerking van de extra beginnen we met de verwerking van de aromatische olie met olijven en vers fruit direct in de olijfpers. Biologisch regime. Traceerbaarheid en biologisch gecertificeerd.
... van complete lijnen voor het vullen en sluiten van voedingsproducten in harde verpakkingen (potten en flessen van glas, aluminium en blikdozen, potten en flessen van kunststof) te leveren. We produceren verschillende systemen om verschillende soorten vaste producten naar de vulmachine te voeren. De niet-telescopische vulmachines van Zilli & Bellini zijn geschikt voor een breed scala aan voedingsproducten: van olijven tot hele tomaten.
... traditie en dezelfde kwaliteit als vroeger behouden. De olijfmolen bevindt zich in het centrum van Castellana Grotte, in een oud gebouw uit de 19e eeuw, waar het de vruchten van de olijfgaarden van enkele eigen landgoederen en verschillende leveranciers in de provincie Bari verzamelt en verwerkt, en van daaruit verpakt en distribueert het zijn producten door heel Europa. De belangrijkste producten van Il Vecchio Frantoio Pace zijn de fruitige lichte extra vierge olijfolie en de fruitige intense extra vierge olijfolie, geëxtraheerd uit 100% Coratina olijven.
Italië, Torremaggiore
... campagne en de zorgvuldige reiniging van de machines. Bovendien maakt een schijfafwerkingsysteem het mogelijk om de verblijftijd van de olijven in de molen te verkorten en daardoor de blootstelling aan oxidatie van het product te verminderen. De tijd tussen de oogst en de verwerking van de olijven op het juiste rijpingspunt is zeer kort en ze worden bewaard in goed geventileerde containers, afkomstig van geselecteerde landbouwgrond. De oogstmethode gebeurt uitsluitend van de boom door middel van handmatige pluk of met behulp van mechanische middelen. Tot slot de conservering van de olie.
Italië, Senigallia
Productie en verkoop van rode en witte wijnen IGT en DOC, typisch voor de regio Marche, met druiven die uitsluitend afkomstig zijn uit de eigen wijngaarden in het gebied van Senigallia (AN). Productie en verkoop van extra vierge olijfolie in verschillende smaken, met olijven die uitsluitend afkomstig zijn uit de eigen olijfgaarden gelegen in het gebied van Senigallia en verwerkt in de eigen...
Italië, Imperia
Sinds 1918 produceren we in Imperia hoogwaardige olijfolie rechtstreeks uit onze Taggiasche-olijven. Een familiepassie die van generatie op generatie is doorgegeven. Van familie naar familie. Onze oliën en producten zijn allemaal van de hoogste kwaliteit, absoluut ambachtelijk, ontstaan in vervlogen tijden en door de jaren heen doorgegeven, gegroeid samen met ons en in de loop der tijd verbeterd dankzij vernieuwing en strikte hygiënecontrole.
Italië, Torremaggiore
... medium van het web, mijn productie wereldwijd uit te breiden om deze monocultivar-olie, met unieke organoleptische kwaliteiten, bekend te maken bij alle liefhebbers en niet-liefhebbers van extra vierge olijfolie. Het doel van het bedrijf is om ook de minder ervaren mensen in de sector de grote kwaliteiten van onze olijven, in het bijzonder van de Peranzana-cultivar, bekend te maken. De productie...
Italië, Pienza
... het juiste rijpingsniveau moet worden geoogst (invasatura) en binnen vierentwintig uur moet worden gemalen. De olie-extractie vindt plaats door middel van koude persing en met behulp van gloednieuwe mechanische processen, waardoor het verkregen product vrijwel al zijn organoleptische eigenschappen van verse olijven behoudt. Het bedrijf kan bogen op bijna een eeuw ervaring in de sector, dankzij de belangrijke professionaliteit die is verworven door zijn oprichter, de heer REMO MONACI.
Italië, Canosa Di Puglia
Bedrijf dat zich richt op de verwerking van Italiaanse olijven tot extra vierge olijfolie. We werken voornamelijk met coratina olijven, naast andere typische cultivars zoals oliarola en paranzana. We verpakken de olie in blikken van 3 liter en 5 liter.
Italië, Montesarchio
... nicheproduct. Een "gezonde" extra vierge olijfolie, volledig Made in Italy, verkregen met behulp van geavanceerde machines die de opslag- en productie tijd van de olijven verminderen en de organoleptische eigenschappen behouden en versterken: een extra vierge olijfolie met een unieke smaak! Dankzij de ondernemende capaciteiten wordt er vandaag de dag, met de evolutie van de tijden, olie geproduceerd voor...
Italië, Montesano Sulla Marcellana
... ambachtelijkheid van de producten, maar ook, en vooral, naar het verhaal dat hen verbindt met hun regio: gedroogde of gevulde tomaten, gegrilde aubergines, pompoencrèmes, artisjokken, broccoli, gevulde olijven, gevulde paprika's en pittige pepers zijn slechts enkele van de typische producten uit Cilento die zijn omgevormd tot boccacci onder olie.
Italië, Badolato
...van de werkzaamheden op het veld, die zich van januari tot december constant uitstrekken, voeren we de onderstaande interventies uit: snoeien en het verwijderen van scheuten, uitsluitend biologische bemesting, constante en continue reiniging, gecertificeerde biologische behandelingen, het oogsten van olijven, malen, conserveren van olie, bottelen en verzending naar de eindklant, waaronder...
Populaire landen voor deze zoekterm