Italië, Brescia
...Rozemarijncroutons zijn lang gekookte en geroosterde stukjes brood. Geopend met extra vierge olijfolie en rozemarijn, zijn ze ideaal om soepen op smaak te brengen of als snack.
Portfolio (10)
...Graag presenteren wij u onze DOP olijfolie. We gebruiken de olijfboom "Moraiolo", die veel voorkomt in Assisi en Spoleto. Dit draagt bij aan de productie van een olie met een intense smaak, sterke fruitige smaak en die stabiel is in de tijd. De agronomische en kwalitatieve kenmerken worden versterkt en gemengd met de andere variëteiten "Leccino", "Frantoio" en "Dolce Agogia". Deze...
Portfolio (2)
Italië, Acicastello
...Hoogwaardige geselecteerde producten, traditioneel gekweekt zonder chemicaliën, op smaak gebracht met Siciliaanse extra vierge olijfolie. Wij kunnen ingelegde producten in olie aanbieden zoals: Pachino cherrytomaatjes, artisjokken, aubergines, zwarte olijven, artisjokkenpasta, zwarte olijvenpasta, paprika's,...
Portfolio (10)
Italië, Salerno
...Typische gastronomische bereiding uit ons gebied. Tentakels van gigas, inktvissen, calamari, gekookt in water en op smaak gebracht. Verpakt in een mengsel van olie, 20% extra vierge olijfolie, 80% zonnebloemolie met verse aroma's. Verpakt in een vacuümverpakking (in variabele verhoudingen) Tentakels van gigas, inktvis, 80% zonnebloemolie, 20% extra vierge olijfolie, azijn, zout, natuurlijke...
Portfolio (8)
...Door te drogen, brengen ze een andere emotie en een nog intensere smaak over, waardoor het een fantastisch, puur Italiaans product wordt. Perfect puur, ideaal om een aperitief en vele recepten op smaak te brengen.
Portfolio (2)
Italië, Catania
...De olie "Prezioso" komt van een bijzondere variëteit van de olijfboom, de "Nocellara Etnea", die bijna uitsluitend aan de voet van de Etna wordt geteeld. De olijven, afkomstig uit biologische landbouw, worden handmatig geoogst vóór november wanneer ze nog groen zijn, waarbij de opbrengst wordt opgeofferd om een olie met een meer fruitige smaak te verkrijgen. De persing, die binnen 6/12 uur na de...
Portfolio (8)
... eigenschappen van de tomaatjes zeer goed te behouden, waardoor ze een zoete en frisse smaak behouden. Door de semi-droge ciliegino aan ons productassortiment toe te voegen, bieden we niet alleen een symbool van de Siciliaanse culinaire traditie, maar garanderen we ook de herkomst van de ingrediënten en de traceerbaarheid van de tomaatjes, die worden gekweekt in gecertificeerde kassen en voortdurend worden gevolgd. Dit smakelijke product is een delicatesse in sauzen, salades, bruschetta of als voorgerecht. Verpakking: 190 g...
Portfolio (8)
Italië, Nave
... roestvrijstalen containers tot het moment van bottelen. Het gebied waar het landgoed zich bevindt is Chianti Rufina en hier ontstaat een zeer intense en geurige olie die zowel in de gespecialiseerde pers als op de markt succes oogst. Het product is elegant en authentiek, waardig om zich optimaal te uiten als dressing voor de meest verfijnde gerechten, waarbij de smaken worden versterkt zonder ze te overstemmen. De delicate smaak maakt het ook mogelijk om het op een vakkundige manier te gebruiken als dressing voor zeevis. Capaciteit: 0.50l Code: 03566 Categorie: Olie Land: Italië Regio: Toscane...
Portfolio (46)
Italië, Viterbo
...Coppa di testa, ook wel coppa in cassetta genoemd, wordt geproduceerd met het hoofdvlees en met toevoeging van edele delen van het varken. Dit product wordt gemaakt door de "oude norcini" en is vakkundig doorgegeven volgens het oude recept. Licht gekruid met citroen en sinaasappel, heerlijk als tussendoortje of op smaak gebracht met extra vergine olijfolie en chili als hoofdgerecht. Smaakvol.
Portfolio (7)
Italië, Barrafranca
...Clizia is onze delicate groentemayonaise gemaakt met Siciliaanse amandelen. Amandel is de protagonist van een heerlijke zachte en delicate crème, als alternatief voor de klassieke mayonaise. De geur van onze Siciliaanse amandelen en de intense smaak van de extra vergine olijfolie van onze olijven komen samen in de herinterpretatie van de beroemde saus in een vegan-vriendelijk stijl.
Portfolio (10)
Italië, Noci
...Gewoonlijk wordt mozzarella vers gegeten, alleen als voorgerecht (de fiordilatte, typisch in plakken gesneden en op smaak gebracht met extra vergine olijfolie en tomaat, vormt de basis voor de beroemde caprese) of als bijgerecht, in combinatie met hoofdgerechten en ook in de bereiding van salades.
Portfolio (10)
Italië, Ferrazzano
...Gourmet artisanale smeerbare room met 35% Siciliaanse pistachenoten. Zonder melk en zonder smaak- of kleurstoffen. Een unieke en authentieke smaak, met een onmiskenbaar aroma en volledig ambachtelijke romigheid. Ideaal voor ontbijt en snackpauzes. Probeer het om panettone en pandoro te vullen en desserts te verfraaien. Met extra vierge olijfolie. Gemaakt in ons laboratorium in Ferrazzano.
Portfolio (2)
Italië, Orsogna
...Artisjokkensaus met Extra Vergine Olijfolie. Gebruik van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Een zeer veelzijdig product, het kan worden gebruikt om pastagerechten op smaak te brengen, witte vlees te begeleiden of smakelijke voorgerechten te creëren.
Portfolio (9)
Italië, Gravina di Catania
...Kruid voor eerste gangen en vlees of om sauzen op smaak te brengen. De verse basilicum, zorgvuldig geselecteerd en geteeld op de groene heuvels van Sicilië, is de basis van deze pesto, samen met amandelen en een snufje zeezout. Na opening extra vierge olijfolie toevoegen tot de rand en in de koelkast bewaren. Binnen 10/12 dagen consumeren. Biologisch, glutenvrij en veganistisch. Zonder conserveermiddelen en zonder toegevoegde suikers. Etiket in 4 talen: Italiaans, Engels, Duits en Frans. Houdbaarheid: 36 maanden vanaf de productiedatum.
Portfolio (6)
...dat de smaken en de warmte van Calabria op uw tafel zal brengen. Ingrediënten: varkensvet, varkensvlees, Calabrese peper, zout en olijfolie. Ingrediënten: varkensvet, varkensvlees, peper, olijfolie, zout, specerijen, natuurlijke aroma's. Verpakking van 290 gr.
Portfolio (1)
Italië, Castellamare
... waarderen die het kloppende hart van het Made in Italy vertegenwoordigen. Sluit u aan bij onze familie van internationale klanten en dompel uzelf onder in de luxe van ambacht en Italiaanse specialiteiten. Elke aankoop bij Ipos is niet alleen een consumptiehandeling, maar een stap richting de duurzaamheid van praktijken die de Italiaanse cultuur definiëren. Ontdek samen met ons de echte smaak van Italië.
Portfolio (26)
Italië, Partinico
ITALMONDO COMPANY SRL is een Italiaans export- en importbedrijf van voedingsmiddelen, dranken, fruit en likeuren, voornamelijk uit de Siciliaanse regio van Italië, met een hoog kwaliteitsniveau. We beschikken over industriële en ambachtelijke fabrieken die aan elke smaak en eis in de wereld kunnen voldoen. Onze werkzaamheden strekken zich uit van de fabriek tot uw bedrijf; we hebben...
Portfolio (8)
... extra vierge olijfolie, rozemarijn en ui. Al onze producten zijn veganistisch en kenmerken zich door een typische en onmiskenbare smaak, die voortkomt uit de bijzondere verwerking en het unieke klimaat van de Euganeïsche heuvels. Na een natuurlijke fermentatie van 12 uur wordt het deeg bewerkt met zuurdesem en geselecteerde natuurlijke ingrediënten, en na de juiste rusttijd van het deeg worden de lekkernijen één voor één met de hand bewerkt door onze meesterbakkers.
... landbouwbedrijven, wat de "Km. Zero" garandeert. Gerechten die de smaak van het platteland en de typische keuken behouden. De interieurs van het restaurant en al het meubilair zijn gemaakt van lokale steen, trouw aan de typische landelijke stijl van onze regio. Tussen de kookplaten combineren we de eenvoudige en natuurlijke elementen van de aarde.
Portfolio (1)
... een beperkte sedimentatie en een minimale troebelheid, maar dit verandert niets aan de smaak, integendeel, het is een teken van zijn puurheid (zuurgraad van 0,4%). Extra vierge olijfolie is een essentieel ingrediënt voor het bereiden van de Fungo Cardoncello en de belangrijkste dressing voor onze salades, gekookte groenten, peulvruchtensoepen, visgerechten en in het bijzonder voor de "Cialledde", een typische Altamurana bereiding van brood en andere eenvoudige ingrediënten uit het mediterrane dieet.
...Oleificio Gulino produceert ook biologische oliën, 100% Italiaanse oliën en hoogwaardige aromatische oliën, samen met een brede en exclusieve selectie van typische Siciliaanse conserven op smaak gebracht met de kostbare olie van Tonda Iblea. De meer dan 100 nationale en internationale prijzen en erkenningen die de oliën geproduceerd en verpakt door Oleificio Gulino hebben ontvangen, bevestigen de bijzondere aandacht die dit bedrijf besteedt aan de productie van hoogwaardige oliën, en getuigen van het belang van meer dan een eeuw ervaring in de olijfolie-industrie.
... met gouden reflecties en verspreidt een fruitige geur die doet denken aan net geoogste rijpe olijven. Het heeft een krachtige smaak, met tonen van artisjok. Bij het proeven laat het een aangenaam pittige en licht bittere nasmaak achter met amandelachtige nuances. Het is rijk aan vitamine E, polyfenolen en andere antioxidanten.
Portfolio (1)
Italië, Rocchetta Nervina
... uniek en komt van de beste cultivar ter wereld: de taggiasca-kwaliteit die een milde smaak heeft die doet denken aan amandelen en een zachte fruitsmaak in de afdronk. Onze oude boomgaard is gelegen in Rocchetta Nervina, een klein dorpje in de Italiaanse Rivièra op 435 meter hoogte. We verzenden gratis naar het VK vanaf £53.
De Cooperativa ACLI - Racale opereert in het lage Salento en is gespecialiseerd in de productie en commercialisering van landbouwproducten. In onze olijfolieperserij onderscheidt de uitstekende kwaliteit van onze extra vierge olijfolie zich door een aangename geur en een kenmerkende smaak, dankzij de handmatige oogst, de zorgvuldige selectie van de vruchten, de continue extractiemethode en de...
... worden verbouwd, Leccino, Frantoio en Favolosa 17; het onderscheidt zich door een fruitige, groene smaak, met bitterheid en pittigheid die de smaak in zijn geheel harmonieus maken. Het is een 100% Italiaanse extra vergine olijfolie, het resultaat van ervaring, inzet en passie, een authentieke extra vergine olijfolie, geproduceerd volgens een oude traditie van uitmuntendheid, maar ook door een...
Italië, Caccamo
Onze olie is verbonden met het gebied waarin het wordt geproduceerd. We verkopen 2 Monocultivar Nocellara Etna, Biancolilla, zowel biologisch als gecertificeerd uit de gezonde bodem, en geëxtraheerd uit een koude persing. In onze producten probeer de scherpe smaak van de ruwe grond te proeven, de geuren van de zonovergoten aarde, en ook de omarmende warmte van het Sicilaanse volk.
Portfolio (2)
... ervaring in de teelt en commercialisering van pistache. Het motto van het bedrijf is dan ook altijd geweest: "Respecteer de traditie en zoek naar innovatie". De traditie wordt vertegenwoordigd door deze prachtige vrucht die wereldwijd gewaardeerd wordt, terwijl de innovatie bestaat uit onze verwerkingen die de smaak versterken. Wij van Evergreen kunnen de ongepelde vrucht, de bloem en de uitstekende pistachepasta aanbieden voor de productie van ijs. We maken ook deel uit van de slow food beweging, wat onze toewijding aan de PISTACCHIO VERDE DI BRONTE DOP nog verder garandeert.
... biologische extra vergine olijfolie die wordt geproduceerd, is van de hoogste kwaliteit, met een zeer lage zuurgraad, harmonieus en evenwichtig, met een kruidige aroma die doet denken aan de oude smaken van Calabrië. PRODUCTINFORMATIE PRODUCT Biologische Extra Vergine Olijfolie LAND Italië REGIO Calabrië GEBIED Heuvel van de Presila Calabrese OMGEVING Ongerept en puur TEELT Ingraving van natuurlijke...
Portfolio (7)
Italië, Bernalda
... gebied te leren kennen, ontstaat hier het idee om innovatie en uniciteit te brengen. Onderzoek, reizen en geschikte studies om een product te vinden dat parallel kan worden gekweekt met olijfolie. Hieruit is de aanplant van Lime & Finger Lime ontstaan, de laatste een bijzondere citrusvrucht met een ongelooflijke smaak, aroma en kleur. Met een prijs per kg die voor sommige variëteiten meer dan 300 euro...
Italië, Imperia
... door de delicate en aangenaam fruitige smaak. Het past perfect bij alle gerechten uit de mediterrane keuken en dieetvoeding, vooral rauw in salades of met groenten. Heerlijke en verrukkelijk geurende, L'Olio di Cannelle benadrukt de smaak van de keuken in sauzen, dressings en met alle soorten vlees of vis.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play