Italië, Caianello
De unieke smaak, de betoverende geur en de heldere, levendige kleur van deze extra vierge olijfolie komen voort uit de combinatie van drie van de meest gewaardeerde olijfsoorten: Leccino, Frantoiana, Carolea. Deze olie, koudgeperst en gekenmerkt door een bijna nul zuurgraad, is de ideale olie om elk gerecht een extra vleugje verfijning te geven. Deze mix die de zintuigen omhult en ontroert, is...
Italië, Castelverano
Essences van Sicilië en Typische Producten: Olijven, Olijfolie van Nocellara del Belice, Biologische Honing, Wijn Dop IGP, Oregano, Kappertjes, Passito Zibibbo van Pantelleria, Jam en Confituur, Zwart Brood van Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Fruit, Gedroogde Tomaten, Knoflook van Nubia, Paté Busiate, Zout uit Trapani, Amaro Selinunte. Alle lokale en traditionele producten van Kwaliteit en Natuurlijke Smaak.
Italië, Amelia
... voorkomt en de voedingswaarde volledig behoudt, terwijl het de echtheid van het fruit en de essentie van zijn smaak verhoogt. FenOlio is de extra vierge olijfolie (DOP) gemaakt van vers fruit uit het prestigieuze gebied van de Amerini-heuvels. Een betoverend landschap van bergen en bossen, valleien van glooiende heuvels, het embleem van Umbrië, "het groene hart van Italië."...
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
Italië, Moscufo
Onze eeuwenoude olijfboomgaard, gecultiveerd volgens de principes van de biologische landbouw en geregistreerd in de lijst van producenten van de oudste D.O.P.-zone van Italië, de Aprutino-Pescarese, produceert een extra vierge olijfolie van uitstekende kwaliteit. Fruitig en aromatisch, met een kleur variërend van lichtgroen tot goudgeel en een bijzonder lage oliezuurwaarde. De delicate smaak past bij alle soorten gerechten, omdat het de smaak van individuele voedingsmiddelen niet overweldigt en wordt gewaardeerd door liefhebbers van goede biologische olijfolie.
Italië, Montesarchio
... nicheproduct. Een "gezonde" extra vierge olijfolie, volledig Made in Italy, verkregen met behulp van geavanceerde machines die de opslag- en productie tijd van de olijven verminderen en de organoleptische eigenschappen behouden en versterken: een extra vierge olijfolie met een unieke smaak! Dankzij de ondernemende capaciteiten wordt er vandaag de dag, met de evolutie van de tijden, olie geproduceerd voor...
Italië, Chiaramonte Gulfi (rg)
...-klimatologische omstandigheden kunnen we van juli tot oktober op de markten aanwezig zijn, met de druivensoorten Vittoria, Italia en Apirene. Olijfolie De olijfolie - van snoeien tot oogsten, tot koude persing, tot verpakking - alleen door onze handen. Bomen worden geïrrigeerd met het microdruppelsysteem voor een rationeel waterbeheer. Natuurlijke methoden Ziekten en plagen worden voorkomen met natuurlijke...
Italië, Roma
Uit de eeuwenoude olijfbomen van de chemisch onbehandelde velden wordt ons Extra Vergine Olijfolie koudgeperst met ambachtelijke productiemethoden, in overeenstemming met de traditie en de meest innovatieve kwaliteitsnormen. De oogst van de olijven respecteert namelijk de juiste rijpingsperiodes. Vervolgens begint de persing binnen twee uur. Op deze manier behoudt de olie al zijn voedingsstoffen, zoals polyfenolen en andere natuurlijke antioxidanten, die de olie uiteindelijk de typische smaak van net geoogste groene olijven geven.
... olijfvariëteit die typisch is voor Puglia en in heel het agro van Noord-Barese wordt verbouwd, en produceert het een extra vergine die prachtig samengaat met delicate gerechten, waardoor de smaak wordt verrijkt zonder deze te overweldigen. Ongeveer 7 jaar geleden heeft het bedrijf ook de oude olijfvariëteit Peranzana herontdekt en aangeplant, die in deze grond zijn delicate aroma's het beste tot uitdrukking brengt.
Italië, Castronovo Di Sicilia
... producten. We oogsten de vruchten uitsluitend met de hand om elk contact met de grond te vermijden en de hele smaak en geur te behouden. Vervolgens wordt de oogst snel naar de olijfpers vervoerd en, eenmaal in de fabriek aangekomen, na veel werk en moeite, wordt elke olijf zorgvuldig ontdaan van bladeren, gewassen en vervolgens gemalen. De maling vindt plaats binnen 24/48 uur na de oogst.
Italië, Mirabella Imbaccari
...zoals pure aroma's en bewerkte aroma's. De conserven in olijfolie, geproduceerd van groenten uit eigen velden, waarbij strikt rekening wordt gehouden met de seizoensgebondenheid, worden binnen 24 uur na de oogst verwerkt, in glas en halffabricaten. Het bedrijf is actief in de Ho.Re.Ca-sector, gespecialiseerde winkels en de grootdistributie, zowel op de nationale als op de buitenlandse markt. Macara is een geregistreerd merk van Azienda Agricola Iacona S.S.
Italië, Bellaria Igea Marina
... gebruiken: om jou en je klanten de volle smaak en geur van de traditie te laten ervaren. Maar de smaak en de hoge verteerbaarheid van onze piadina's, traditioneel, met extra vierge olijfolie, volkoren of met rozemarijn, zijn niet de enige redenen om voor Piadina Le Vele te kiezen. We proberen altijd advies en nieuwigheden te vinden om onze volledig Romagnolese productie te verbeteren, zoals...
Italië, Acri
...Geboren als een product dat volgde op de versgebakken huisgemaakte brood tijdens de kerst- en paasfeesten, vertegenwoordigen ze een blije en gelukkige tijd waarin de familie samenkwam. Bereid met olijfolie en geparfumeerd met lokale wilde aroma's zoals “l’aranzo”, maken de Squadatielli een koekje in de vorm van een peer met een onmiskenbare smaak. Ook vandaag de dag blijft Burlato in de geest van die traditie de Squadatielli produceren waarvan het de merk eigenaar is, met dezelfde enthousiasme die dit product vanaf het begin heeft gekenmerkt.
... schil die gemakkelijk van het vruchtvlees kan worden verwijderd en een zoete smaak heeft. Dit is te danken aan de combinatie van verschillende factoren zoals de aard van de grond, het milde klimaat, de schone lucht, de kwaliteit van het water dat voor irrigatie wordt gebruikt en vooral aan de deskundigheid en toewijding aan deze vrucht. Onze sinaasappels worden door onszelf gekweekt en geoogst, met onze eigen handen, en ontvangen absoluut geen behandeling met wassen of chemische middelen; ze komen precies zoals alleen de zon van Sicilië ze creëert......
Italië, Belmonte Mezzagno
Biologische extra vierge olijfolie uit Sicilië. Oliosa is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en distributie van Siciliaanse extra vierge olijfolie, geproduceerd en gebotteld in de provincie Palermo. Een biologische olie zonder sporen van pesticiden of andere schadelijke stoffen, verkregen door koude persing van Siciliaanse olijven, met een intense geur en een krachtige smaak, gebotteld in formaten van 750-500-250-100ml, ook beschikbaar in de gearomatiseerde versies met knoflook, chili, basilicum, citroen, salie, rozemarijn en oregano.
Italië, Modica
... opgegroeid met de adviezen van een hardwerkende, wijze man die in staat is de pracht van de natuur te respecteren. Nu smelten ervaring en studie samen, wat leidt tot een huwelijk dat producten garandeert die emoties oproepen voor de geur, het zicht en vooral de smaak. Met hen komt er een modernisering van het bedrijf en wordt er overgestapt van een traditioneel maalproces naar een continue installatie die heeft bijgedragen aan het verbeteren en perfectioneren van de kwaliteit van de Mallia-olie. DE MALLIA OLIE IS OOK BIOLOGISCH.
... volgens het traditionele systeem van de molens en met een unieke koude persing. De verkregen extra vergine heeft niet alleen een zeer lage zuurgraad, maar is ook geurend, rijk aan aroma's en heeft een kenmerkende fruitige smaak: een authentieke persing van olijven! Het Agrarisch Bedrijf Le Farnie is gecertificeerd als biologische onderneming (ccpb) VERPAKKINGEN: BLIK van 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25 liter...
Italië, Maida
Ons bedrijf, gelegen in Calabrië, specifiek in de Piana Lametina, produceert biologische extra vierge olijfolie, koudgeperst. We zijn altijd op zoek naar nieuwe potentiële klanten om contact mee op te nemen, om een nieuwe, winstgevende en wederzijdse zakelijke relatie te beginnen met als doel de Italiaanse smaak in het buitenland uit te breiden.
Een rijke en nauwkeurige selectie van typische producten uit de Apulische gastronomie, verpakt om de smaak en de fantasie in de keuken te prikkelen. Het assortiment omvat paté, ingelegde groenten, augurken, olijven in pekel, extra vierge olijfolie, allemaal strikt geproduceerd met grondstoffen uit de Apulische regio en verpakt volgens traditionele technieken.
Italië, Caltabellotta
... vacuümverpakkingen. Onze olie komt van de persing van Biancolilla-olijven uit Caltabellotta (de Biancolilla-cultivar is autochtoon in Caltabellotta), die de olie de onmiskenbare groene kleur met gouden reflecties en zijn natuurlijke troebele uiterlijk geven. Het wordt gewaardeerd om zijn uitstekende volle en ronde smaak van groene olijven met een lichte bitterheid en pittigheid. Bovendien heeft het een intense en evenwichtige fruitigheid, met een hint van amandelen.
Italië, Campagna
... smaken door overmatige en onmiddellijke bitterheid worden geëlimineerd. 2) Centrifugale extractie, dus zonder schudden (in tegenstelling tot de centrifuge) op zeer lage toeren en zonder het gebruik van centrifugale scheiders (helderheid), van eerste persing en volledig koud. MET DEZE TWEE EXCLUSIEVE METHODEN blijven alle kenmerken van de beste olie intact: geur, kleur, smaak, aroma en organoleptische kwaliteit. De variëteiten die wij exclusief produceren zijn: rotondella, carpellese, frantoio en leccino. Ons verhandelde merk is “ORO DEL SELE.”...
Italië, San Giovanni Rotondo
...L’Olio Ritrovato is de olie van vroeger, met de garanties van vandaag. De olijfbomen bevinden zich allemaal binnen het Nationaal Park Gargano, in een ongerepte omgeving. De olijven zijn allemaal van de cultivar "Ogliarola Garganica" en worden met de hand geplukt en koudgeperst, volgens de traditionele methode, met persen en zakken, om de smaak en geur van de olie maximaal te behouden. De ICEA - Instituut voor Ethische en Milieu Certificering - controleert en certificeert elke stap, waarbij de naleving van het milieu en de gezondheid van de consument wordt gegarandeerd.
Italië, Reggio Calabria
WIJ COMMERCIALISEREN IJS VAN ELKE SMAAK EN TYPE IN BAKKEN, HOORNTJES, KOEKJES, STOKJES EN TRONCHETTI VAN VERSCHILLENDE GEWICHTEN. WIJ COMMERCIALISEREN EEN UITGEBREIDE ASSORTIMENT VAN DELEKKERIJEN: CROISSANTS, TRECCEN, MUFFINS, BRIOCHE, TARTUFI DI PIZZO, LEMONITO. WIJ COMMERCIALISEREN EXTRA VERGINE OLIE UIT CALABRIË, 100% ITALIAANS, KOUDE DRUK; AROMATISCH GEMAAKT MET CEDER, BERGAMOT EN CHILI; DEZE...
... korte tijd, om de kwaliteit niet te schaden en om de versheid aan de geproduceerde olie over te brengen. Uit de verkregen pasta wordt de 'olie most' geëxtraheerd, die wordt gescheiden door middel van centrifugescheiding. De zo verkregen olie ondergaat geen filtratie, maar alleen een natuurlijke decantatie (eventuele onzuiverheden op de bodem van de flessen zijn juist te wijten aan de natuurlijke decantatie) die de smaak, de geur versterkt en de voedingskwaliteiten behoudt. BIJZONDERE OPMERKINGEN: de extra vierge CHIARAMONTE wordt verkregen uit een bijzondere olijvenoogst.
Italië, Torremaggiore
... thuis, een product met een krachtige en ronde smaak, geschikt voor de meest verfijnde paletten; een olie die koud is geëxtraheerd en uitsluitend van peranzana-olijfbomen, de typische cultivar van het Foggia-gebied.
Italië, Bagnolo In Piano
...Productie en verkoop van extra vierge olijfolie, olie op smaak gebracht met saffraan, olie op smaak gebracht met citroen, olie met chili, olie op smaak gebracht met basilicum, teelt en verkoop van pure saffraan in stigma's, ambachtelijke verwerking, 100% geproduceerd in ITALIË.
Italië, Eboli
... vindt onze landbouwactiviteit plaats, op 15 hectare met 6000 olijfbomen voor de productie van hoogwaardige olijfolie en tafelolijven met een intense geur. Exclusief voor onze klanten richten we ons ook op de productie van groenten en fruit waarvan de echtheid beter gewaarborgd is en mogelijk gemaakt wordt door de beperkte productie. Het bedrijfscomplex bestaat uit ruime zalen die recentelijk met smaak en elegantie zijn gerenoveerd om uw evenementen te huisvesten, en uit comfortabele en privé kamers voor uw verblijven.
Italië, Bovalino M
Prodotti Tipici di Stefano Panuzzo is een online winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van Calabrese voedingsproducten: kazen en vleeswaren, honing, wijnen en likeuren, nduja pasta, extra vierge olijfolie, verschillende soorten specerijen, zoetigheden en nog veel meer. Daarnaast biedt het een reeks heerlijke cadeauverpakkingen die bijzonder geschikt zijn voor elke gelegenheid. Alle producten in de online winkel vertegenwoordigen het beste op het gebied van smaak en authenticiteit.
... Italian Quality Food opgericht, een klein familiebedrijf dat in Italië en het buitenland hoogwaardige traditionele Italiaanse levensmiddelen verkoopt. Producten waar Italië, en vooral onze prachtige regio Trentino-Zuid-Tirol, bijzonder rijk aan is. Koffiebonen, gemalen koffie, koffie pads, chocolade, honing, vruchtensappen, extra vierge olijfolie, wijnen, mousserende wijnen, prosecco, handgemaakte pasta, ambachtelijk bier, dat zijn slechts enkele van de producten die momenteel in de catalogus staan.
Italië, Roccapalumba
Het landbouwbedrijf houdt zich bezig met de productie en commercialisering van amandelen en extra vierge olijfolie, geteeld volgens de biologische landbouwmethode. Van de amandelen maken we een zeer verfijnde likeur met een authentieke en unieke smaak, omdat deze in een kleine ambachtelijke werkplaats wordt vervaardigd, waarbij elke fase van de productie stap voor stap wordt gevolgd.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play