Italië, MILANO
...Olio La Torre extravergine di oliva kwalitatief superieur, verkregen rechtstreeks uit olijven en uitsluitend door mechanische processen. Italiaanse kwaliteit. Eerste keuze. VERPAKKING VAN 4 STUK = 1 STUK EURO 39,00 1 PALLET 44 VERPAKKINGEN VERVALDATUM 13/06/2025 minimale bestelling 10 pallets...
Portfolio (218)
Italië, San Mauro Cilento
San Mauro del Cilento is het dorp van de olie. Gelegen op enkele kilometers van de beroemde toeristische bestemming Acciaroli, maakt dit dorp deel uit van het Nationaal Park van Cilento en Vallo Diano. Het gebied wordt gekenmerkt door oude watermolens, paden die door de mediterrane begroeiing slingeren en olijfgaarden. De Azienda Agricola Botti, sterk in zijn verbondenheid en de liefde die het met zijn land verbindt, produceert zijn extra vierge olijfolie nog steeds op traditionele wijze.
Italië, Colle Di Val D'elsa
Oleificio Fiorentini Firenze, opgericht in 1996, is vandaag de dag een van de belangrijkste bedrijven in de commercialisering van olijfolie van verschillende oorsprongen en herkomsten, en bovendien een van de grootste opslagcentra voor olijfolie in Italië met bijna 8 miljoen liter capaciteit. Kwaliteit staat centraal in de bedrijfsfilosofie en daarom beschikken we over geavanceerde...
Italië, Comiso
...De familie Sallemi is altijd actief geweest in de olijfolie-industrie, met serieuze, eerlijke en professionele waarden sinds 1873. In 1999 heeft Raffaele Sallemi de olie die in zijn molen wordt geproduceerd, ook buiten zijn lokale gebied bekendgemaakt. De Olio Sallemi heeft, door deel te nemen aan de belangrijkste olijfolie-evenementen (Sol in Verona, l'Orciolo d'Oro in Gradara), talrijke prijzen en erkenningen ontvangen. Sallemi Raffaele is aangesloten bij het Consorzio di Tutela DOP Monti Iblei.
Het bedrijf Gruppo Oleario Meridionale S.r.l. is gespecialiseerd in de verpakking en commercialisering van alle soorten plantaardige oliën voor voedselgebruik. Dankzij onze structuur kunnen we onze klanten producten en diensten van hoge kwaliteit bieden. In zijn fabriek in Siderno gebruikt de olieproducent alleen de nieuwste en meest geavanceerde machines, en de grondstoffen worden gekozen uit de beste. Voor meer informatie kunt u ons een e-mail sturen of het formulier invullen.
Italië, Castellamare
... bieden aan de wereldwijde standaardisering. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerde keuze van gastronomische lekkernijen en ambachtelijke producten, geselecteerd om een unieke ervaring te garanderen die de Italiaanse levensstijl weerspiegelt, synoniem voor welzijn en smaak. Van het noorden tot het zuiden van Italië, elk product in onze catalogus is gekozen om zijn verhaal, kwaliteit en verbinding met...
Portfolio (26)
Italië, San Gimignano
Fattoria La Torre, wijn, restaurant, kamerverhuur in San Gimignano Siena Italië. Fattoria La Torre in San Gimignano is vernoemd naar de oude middeleeuwse toren uit de tiende eeuw die, tot op de dag van vandaag, het agrarische dorp van het landgoed La Villa op de heuvels van San Gimignano kenmerkt. Het bedrijf is gelegen in het hart van een van de meest suggestieve en fascinerende landschappen ter ...
Portfolio (6)
Italië, Nicolosi
... Werelderfgoed door UNESCO. Ons bedrijf, dat een traditie van inmiddels dertig jaar voortzet, hecht grote waarde aan principes zoals: het respecteren van de natuurlijke cycli, het beschermen van de authenticiteit van het product en het streven naar voortdurende kwaliteitsverbetering. De gewoonte van de eerste koude persing is slechts een voorbeeld van onze zorg om een extra vierge olijfolie van superieure kwaliteit te verkrijgen die de integriteit en echtheid van het product behoudt.
... agronomisch vlak, productkwaliteit en geven een toegevoegde waarde aan toekomstige generaties. De geteelde variëteiten zijn de Leccino, de Frantoio, maar de autochtone Itrana overheerst. Dankzij de zorgvuldige teelt, de aandacht voor de oogst en de zorg voor de persing, verkrijgen we een extra vierge olijfolie van superieure kwaliteit, met een intense kleur, fris in de geur, met herinneringen aan olijf...
Portfolio (1)
Italië, Sant'agata De Goti
...In het Sannio Beneventano, een regio waar de olijventraditie tot de oudste van Italië behoort, produceert ons bedrijf in Sant'Agata de' Goti een uitstekende Italiaanse extra vierge olijfolie "Terre Caudine", uitsluitend gemaakt van olijven die zijn geoogst uit onze olijfgaarden. Aan de voet van de Monte Taburno, op een hoogte van ongeveer 200 m, produceren we een Italiaanse olie die wordt...
Portfolio (1)
Italië, Arquà Petrarca
... staat is om de smaak van elk gerecht te versterken zonder de smaken te verzwaren. In deze karakteristieke en innovatieve olijfoliepers in Veneto worden moderne methoden voor de verwerking van olijven toegepast, te beginnen met de handmatige oogst, om de vrucht niet te beschadigen voordat deze wordt gemalen. Naast het minutieuze en zorgvuldige werk van de productie van extra vergine olijfolie van de...
Portfolio (3)
Italië, Silvi
... aanwezig zijn, worden ze binnen zeer korte tijd na de oogst gemalen in een traditionele olijfmolen met granieten molenstenen, door middel van 'eerste koude persing' die alle organoleptische eigenschappen van de meest authentieke olijfolie van superieure kwaliteit intact houdt, uitsluitend verkregen door mechanische processen zoals een echte persing van olijven.
Italië, Castelleone Di Suasa
L’Olivaio is opgericht in 1962 en sindsdien hebben drie generaties van olijfolieproducenten elkaar opgevolgd en zich in de loop der tijd ontwikkeld, waarbij ze de technieken voor het extraheren van olijfolie steeds verder hebben verbeterd en hun olijfgaarden hebben verfijnd en uitgebreid. Het merk L’Olivaio staat bekend om de kwaliteit van de productie van extra vierge olijfolie, inclusief...
Italië, Biancavilla
... zorgt voor een hogere kwaliteit van het eindproduct en het behoud van de boom en de vrucht zelf. De extractie, de persing, gebeurt koud binnen 8-12 uur na de oogst. Dit is een cruciale stap voor de garantie van een hoogwaardig product. De opslag gebeurt in speciale aseptische roestvrijstalen containers, waar natuurlijke sedimentatie plaatsvindt; vervolgens wordt de extra vierge olijfolie opgeslagen in roestvrijstalen silo's, in afwachting van verpakking. Het historische bedrijf Cuscunà is de enige die de mogelijkheid biedt om één of meerdere olijfbomen te adopteren.
Portfolio (8)
De Cooperativa ACLI - Racale opereert in het lage Salento en is gespecialiseerd in de productie en commercialisering van landbouwproducten. In onze olijfolieperserij onderscheidt de uitstekende kwaliteit van onze extra vierge olijfolie zich door een aangename geur en een kenmerkende smaak, dankzij de handmatige oogst, de zorgvuldige selectie van de vruchten, de continue extractiemethode en de...
Het bedrijf teelt en verkoopt al meer dan 40 jaar sinaasappels uit Ribera, zowel in groothandel als detailhandel. Al meer dan 5 jaar zijn we online aanwezig en bieden we de mogelijkheid om verse en authentieke sinaasappels te kopen, die binnen 48 uur na de oogst bij u thuis worden bezorgd. Hiermee maken we gebruik van de korte keten, waardoor de eindklant de producten kan consumeren die rechtstreeks door de boer zijn geoogst. We zijn ook producenten van citrusvruchten en Extra Vergine Olijfolie. Verzendingen door heel Europa.
Italië, Calatafimi Segesta
... de verfrissing van mensen en dieren, en een bron van leven. Onze bomen leven in een natuurlijke oase, een eikenbos van 212 hectare, het grootste in West-Sicilië. Angimbe is geïnspireerd door de omgeving die het omringt en daarom is NATURES ontstaan, de extra vierge olijfolie in zijn totale puurheid en natuurlijkheid. Ons doel is bij te dragen aan het consolideren en verspreiden van extra vierge...
Portfolio (3)
Italië, Rionero In Vulture
... landschap. We koesteren het landschap van de Vulture en besteden bijna manische aandacht aan de productie van dit waardevolle voedsel. Voor ons is het produceren van extra vierge olijfolie een kunst. Met onze sterke tradities willen we de evolutie van deze nobele passie voortzetten - door de rijkdom van het Italiaanse olijfoliekapitaal te combineren met een onverzadigbare nieuwsgierigheid en de...
Portfolio (2)
Italië, Santa Ninfa
Het bedrijf Olio Glorioso produceert al 30 jaar Hoogwaardige Extra Vergine Olijfolie. We hebben de korte keten methode aangenomen: van de boom tot de tafel, dankzij de uitvoering van alle verwerkingsfases in het bedrijf (van de persing tot de logistiek).
Portfolio (4)
Italië, Biancavilla
...OLIO Extra Vergine D'OLIVA Winnaar van de Internationale Wedstrijd "Olio Capitale" editie 2014 Het landbouwbedrijf CASTRO produceert extra vierge olijfolie. Sinds 2004 is het begonnen met het aankopen van kleine landbouwpercelen en deze om te vormen tot nieuwe aanplantingen van "Uliveti Nocellara dell’Etna". Een jong bedrijf met een zeer ambitieuze productieplanning die zich richt op de...
Italië, Carovigno
De MISSIE van deze START UP is om de oneindige hulpbronnen van dit gebied te verbeteren, geïnspireerd door de natuur en in al zijn schakeringen, zoals: De Extra Vergine Just Puglia Olijfolie verkregen uit de oude olijfgaarden van Carovigno. De SAMENWERKING met lokale kunstenaars en ambachtslieden, om producten van uitmuntendheid te garanderen, die ware, authentieke verhalen vertellen van de Mediterrane cultuur en traditie. Voedsel, Kunst, Cultuur en Design verweven zich perfect in de creatieve ruimte van justpugliafactory.
Portfolio (8)
Italië, Rocchetta Nervina
... uniek en komt van de beste cultivar ter wereld: de taggiasca-kwaliteit die een milde smaak heeft die doet denken aan amandelen en een zachte fruitsmaak in de afdronk. Onze oude boomgaard is gelegen in Rocchetta Nervina, een klein dorpje in de Italiaanse Rivièra op 435 meter hoogte. We verzenden gratis naar het VK vanaf £53.
Uit de passie voor de authenticiteit van de smaken en ingrediënten van de Middellandse Zee ontstaan de extra vergine olijfolie Diliberto en de biologische extra vergine olijfolie Biologic-Oil, gemaakt van typische cultivars uit het Nisseno-gebied, met de hand geoogst en verwerkt volgens traditionele methoden. Met de ambachtelijke zorg van vroeger en met voortreffelijke Siciliaanse grondstoffen...
Portfolio (2)
Italië, Castelfidardo
... naar de volgende doelen: - het realiseren van uitmuntende producties; - het verspreiden van kennis over de eigenschappen en kwaliteiten die dit voedsel biedt naar zoveel mogelijk mensen. Onze variëteiten Extra Vergine Olijfolie omvatten 1 Blended en 4 monovarietale types.
Portfolio (4)
Italië, San Casciano In Val Di Pesa
De Frantoio Carmignani Umberto bevindt zich in San Casciano in Val Di Pesa en biedt zijn klanten de jarenlange en gepassioneerde ambachtelijke en olijfolie-ervaring van zijn eigenaren, erfgenamen van de eeuwenoude traditie in de verwerking van olijven en hun koude persing. Altijd heeft de sterke neiging naar kwaliteit, de gevestigde tradities en vooral het eigendom van de productiegronden de...
Italië, Vasto
Verkoop van extra vierge olijfolie en Leccino-olijven uit de productie in Abruzzen.
Italië, Palagianello
... de dagelijkse keuken van elke familie, restaurant en nog veel meer. De toplijst van voedselproducten die Soledòr aan u kan leveren en verkopen zijn de volgende: 1) Ambachtelijke pasta producten van topkwaliteit, 100% Italiaans gemaakt van durumtarwe, 2) Ambachtelijke, extra vergine olijfolie, 100% Italiaans geproduceerd uit onze Apulische regio's, 3) Ambachtelijke, extra vergine olijfolie, 100...
Portfolio (9)
Wij commercialiseren kwaliteitsproducten uit Puglia. Wij bieden onze klanten een assortiment producten onder één merk: Taralli, Biscotti en zoete en hartige snacks, Orecchiette, Cavatalli en andere traditionele vormen van ambachtelijke semolapasta, Extra Vergine Olijfolie geproduceerd in lokale molens met een koudextractiemethode, zoals vroeger. Wij produceren met gezonde recepten, zonder conserveringsmiddelen, met aandacht voor de kwaliteit van de verpakking en de etikettering van onze producten. Onze klanten in Italië zijn winkels, kleine supermarkten en wijnwinkels. Wij exporteren naar heel Europa.
Italië, Gubbio
... via een continu proces (zonder onderbreking tussen malen, malen en extraheren) bij een temperatuur van 27 °C geëxtraheerd. Dit bevordert de uiteindelijke kwaliteit van de olijfolie. Olieconservering: De olie wordt opgeslagen in roestvrijstalen tanks bij gecontroleerde temperatuur om het product tegen oxidatie te beschermen. Verpakking: De olie wordt rechtstreeks volgens de HACCP-richtlijnen...
Italië, Pienza
...La MONACI REMO S.r.l is een familiebedrijf gevestigd in PIENZA, in het prachtige Val d'Orcia in de provincie Siena. Bewust van de vele variabelen die bijdragen aan de kwaliteit van een extra vierge olijfolie, volgt het bedrijf persoonlijk alle fasen van de productieketen, van de teelt op het veld tot de persing in de olijfmolen. De basis van een goede olie is allereerst een gezonde olijf die op...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play